Ugrás a tartalomhoz

„Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala” változatai közötti eltérés

Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt GhostDestroyer100 2 évvel ezelőtt a(z) 5703 Sarkad témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
GhostDestroyer100 (vitalap | szerkesztései)
102. sor: 102. sor:


Az IP-ellenőrzés azonosságot mutatott ki Balázs6 szerkesztővel, továbbá az is kiderült, hogy Komárno 2921 egy további zoknija. [[User:Csigabi|Csigabi]]<sup>[[User_vita:Csigabi|itt a házam]]</sup> 2022. március 25., 17:35 (CET)
Az IP-ellenőrzés azonosságot mutatott ki Balázs6 szerkesztővel, továbbá az is kiderült, hogy Komárno 2921 egy további zoknija. [[User:Csigabi|Csigabi]]<sup>[[User_vita:Csigabi|itt a házam]]</sup> 2022. március 25., 17:35 (CET)

[https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91vita:31002_Arad Újra itt van]. [[Szerkesztő:GhostDestroyer100|GhostDestroyer100]] <sup>[[Szerkesztővita:GhostDestroyer100|vita]]</sup> 2022. március 30., 19:05 (CEST)


== Szerkesztő:Emberke Member ==
== Szerkesztő:Emberke Member ==

A lap 2022. március 30., 19:05-kori változata

Ezen az üzenőfalon hagyhatsz üzenetet az adminisztrátoroknak. A felvetett problémák megoldását az adminisztrátorok a {{megoldva|~~~~}} sablonnal jelzik a szakasz elején. 

Azokat a szakaszokat, amelyekhez hét napig nem szól hozzá senki, az archiválóbot automatikusan áthelyezi az archívumba. Ha egy felvetésre makacsul nem akar válasz jönni, vagy a megoldás nem kielégítő, a {{függőben|~~~~}} sablon alkalmazásával a szakasz elején elejét veheted annak, hogy az automatikus archiválás eltüntesse a még aktuális szakaszt.

Hasznos tippek
  • Ha mondanivalódat nem csupán az adminisztrátorok tudomására akarod hozni, hanem a teljes szerkesztőségre tartozik, akkor a legjobb helye a nagy látogatottságú Kocsmafal (egyéb) oldalon van.
  • Mások üzeneteivel ne itt vitatkozz, legfeljebb jelezd egy a vitalapra mutató hivatkozással, hogy vita támadt az ügyben. Ezen a lapon ne változtass, ne törölj innen üzeneteket, az üzenőfal kezelése az adminisztrátorok feladata!
  • Ha egy cikkel kapcsolatban szeretnél intézkedést kérni, akkor használd a {{cikk}}(?)másolható minta: {{cikk|szócikk címe}} sablont, amennyiben egy szerkesztő tevékenységére hívnád fel a figyelmet, akkor a {{user}}másolható minta: {{user|azonosító}} vagy {{anon}}(?)másolható minta: {{anon|IP-cím}} használatával segítheted az adminisztrátorok munkáját.

Az adminisztrátorok adminjogot igénylő tevékenységének legfontosabb lépései utólag is nyomon követhetők a következő rendszernaplókban (illetve a MediaWiki-névtér lapjainak laptörténetében): Blokkolási napló | Lapvédelmi napló | Törlési napló.

Az adminisztrátorokra tartozik
  • anonvandalizmus nagyobb mennyiségben (ha a szép szó nem használt). Használd az anon sablont az eset leírásában (de ne a szakaszcímben), pl. {{anon|1.2.3.4}}(?).
  • egy szerkesztő által elkövetett ismétlődő vandalizmus vagy a közösségi szabályok súlyos megsértése. (Ami nem ismétlődő és nem súlyos, először próbáld a kérdéses szerkesztővel megbeszélni. A megbeszélési kísérletet lehetőleg hivatkozással együtt mellékeld.) Használd a {{szerkesztő}} sablont az eset leírásában (de ne a szakaszcímben), pl.: {{szerkesztő|ProblémásSzerk}}.
  • rendetlenkedő botok átmeneti, védekezésjellegű blokkolása
  • védett lap módosítása, lapok levédése, létrehozás elleni védelme vagy a védelem feloldása. Használd a {{cikk}}(?) sablont (de ne a szakaszcímben), pl. {{cikk|Zabhegyezés}}(?).
  • spammel kapcsolatos problémák, weboldalak felvétele a fehér- vagy a feketelistára vagy a nemzetközi feketelistára, illetve eltávolításuk onnan
  • a felhasználói felület szövegeinek módosítása (a MediaWiki-névtér lapjai ugyanis általában védettek)
  • minden olyan ügy, amit nem tudsz elbírálni egyedül, hogy kire tartozik, és nem szerepel az alábbi, ide nem tartozó ügyek listájában (ugyanakkor ezeket is érdemes a kocsmafalon szóvá tenni előbb, ahol tapasztalt szerkesztők meg tudják válaszolni a kérdést, mert könnyen lehet, hogy nem igényel adminisztrátort).

Több Wikimedia-projektre kiterjedő („crosswiki”) vandalizmus gyanúja esetén érdemes megnézni a Metán a Vandalism reports lapot, illetve ott is jelezni a problémát a Current cross-wiki vandalism szakaszban a {{luxotool|usernév}} sablon használatával.

Nem az adminisztrátorokra tartozik
Mi a teendő, ha nem felelnek az adminok?

Ha valami oknál fogva épp egyetlen admin sincs talpon a vidéken, érdemes benézni a Wikipédia-IRC-re, ahol egyrészt adminok is elő szoktak fordulni, másrészt tapasztalt szerkesztőkkel lehet értekezni élőben, és kiderülhet, hogy adminra nincs is épp szükség… (belépés). Ha épp senki se reagál, az !admin parancs begépelésével riasztani lehet az aktuálisan IRC-n lógó adminokat.

Mi a teendő a kifogásolt adminisztrátori intézkedésekkel?

Az ilyesmi kitárgyalására külön allap működik: Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala/Intézkedések megvitatása. Amennyiben hosszabb megbeszélést igénylő észrevételek/problémák/javaslatok merülnek fel, ott érdemes megbeszélést kezdeményezni, illetve innen, az üzenőről oda átvinni az ilyesmivel kapcsolatos elnyúló vitákat, hogy a tematikus allapon könnyebben követhető, archiválható és utólag visszakereshető legyen. A tematikus allap megfelelő használata esetén önmagában is megmutatja, milyen típusú problémák merülnek fel az adminisztrátorok működésével kapcsolatban.

Az adminüzenő archívumai időrendben

Technikai okból közzétesszük az üzenőfal vitalapjának linkjét, amivel hozzáférhető annak archívuma: link, de kérjük, hogy a lapra már ne írj semmit, az ott található linkeket ne módosítsd.

CEE Tavasz hirdetése

Sziasztok! Kitennétek az alábbi szöveget a hirdetősávba?

Március 21. és május 31. között ismét nevezhetsz szócikkeket a CEE Tavasz szócikkíró versenyre!

Köszönettel, Xia Üzenő 2022. március 16., 12:34 (CET)Válasz

Kitettem. FoBe üzenet 2022. március 16., 16:25 (CET)Válasz
Mivel ez elég hosszú időtartam, azt tartanám tanácsosnak, ha az üzenet most, azaz a verseny előtt és annak elején lenne látható egy darabig, majd levennénk, és esetleg a verseny hajrájában tennénk ki újra. FoBe üzenet 2022. március 16., 16:28 (CET)Válasz

Taz szerkesztései a Felvidék-műhely lapján

A közelmúltban kértem a nyelvi kocsmafalon a közösség véleményét a szlovákiai települések magyar neveivel kapcsolatban, javaslatot téve egy figyelembe vehető, forrásul szolgáló dokumentumra. Ott többen kifejtették a véleményüket, és végül öten támogatták, hogy a hivatalos nemzetiségi elnevezéseket fogadjuk el (rajtam kívül Peyerk, Szilas, Dodi123 és Bizottmány). Kifejezett ellenző egy volt - Taz -, illetve néhányan még hozzászóltak, akik a megbeszélés során végül nem formáltak határozott véleményt. A megbeszélés elarchiválódása után az eredeti szöveget - a megbeszélés során elhangzott szövegmódosítási javaslatok figyelembevételével - elhelyeztem a Felvidék műhely lapjára. Ezután Taz az alábbi szerkesztéseket tette:

  • kiírta a bekezdés fölé, hogy függőben, holott akkor már erről nem folyt sehol megbeszélés
  • miután levettem ezt a sablont, szerkesztői összefoglaló nélkül visszavonta a szerkesztésem
  • miután visszavontam ezt a szerkesztését, ismét kitette a függőben sablont és egy megjegyzést is hozzáfűzött, amiben relativizálja a megbeszélés eredményét, és az ő eredeti álláspontjának megfelelő szöveget írt hozzá
  • ezt visszavontam, és felhívtam a figyelmét, hogy ez a megjegyzés a vitalapra tartozik
  • ő ismét feltette a függőbent, megismételte a megjegyzését, majd kiegészítette a saját magyarázatával a nyelvi kocsmafalon zajló vitában közreadott néhány linkjével és gondolatával
  • az egészet áthelyeztem a műhely vitalapjára
  • amit ő újra és újra visszavont úgy, hogy a vitalapra helyezett szöveget érintetlenül hagyta, így most az ő különvéleménye kétszer szerepel a lapon: a Wikipédia- és a vitalapon is.

Sajnos nem látok több eszközt, hogy az öt támogatással elfogadott javaslatot úgy közreadjam, hogy az ő különvéleménye ne ott szerepeljen. Az ilyesfajta útmutatóknak nem az a céljuk, hogy elbizonytalanítsák a jövőbeni szerkesztőket, hanem éppen ellenkezőleg, egy minél határozottabban megfogalmazott, a szerkesztésekkor figyelembe vehető segédletet nyújtsanak, ez viszont Taz közreműködése miatt nem érvényesül. Az általam javasolt, és egyedül helyesnek gondolt vitalapi megnyilvánulás Taz számára úgy tűnik teljességgel elfogadhatatlan.

Épp a tegnap nyilvánosságra hozott Wikitanácsi határozatban is szerepel - de egyébként is nyilvánvaló szerintem -, hogy (...) a közösségi döntések eredményeként született szabályokat, valamint személyi választásokat azoknak is tudomásul kell venniük, akik annak megszavazása során kisebbségben maradtak. Az ilyen közösségi döntésekkel szembeni folyamatos támadások zavarkeltésnek minősülnek, és az adminisztrátorok részére rendelkezésre álló eszközökkel szankcionálhatók.

Szeretném, ha nyugvópontra jutna ez az ügy, ugyanakkor jelezném, hogy ez a felvetés nem a vita/megbeszélés újranyitására szolgál, hanem arra, hogy a nyelvi kocsmafalon elfogadott útmutató a Felvidék-műhely lapján relativizálás és a különvélemény feltüntetése nélkül olvasható legyen. Ebben kérem a segítségeteket. Palotabarát vita 2022. március 22., 10:01 (CET)Válasz

Ha a "szavazás" formai keretei be lettek volna tartva, mint ahogy nem voltak, nem lenne a megfogalmazással és PB eljárásával semmi probléma. A megfogalmazás elfogadtatásában, a kiíró részéről nem történt semmi érdemleges megbeszélés, s mindezt hárman támogatták (ebben ugyan a formai okok miatt eltérnek a vélemények, de valóban ennyien). A "szavazás" nem került lezárásra stb. csak archiválva lett a vita. Mindezt figyelembe véve igenis megjegyzésre szorul egy olyan eljárási rend "bevezetése" amire eddig nem volt precedens, véleményem szerint alapjában véve is rossz (ez a korábbi hasonló próbálkozások alapján is leszűrhető), és nem egy szócikket, hanem szócikkek sorát érinti (szlovákiai szinten kb. 100-t), melynek nagy többségével egyébként nem is volna gond az eddig bevett szokás alapján, miközben valóban lenne igény szlovákiai településnév szócikkek témájában tisztázásra, csak épp nem erre. Tehát a lényeg hogy a PB által megfogalmazott szöveg ott van ahova rakta, nincs kitakarva, lehazudva stb. egyszerűen helyén van kezelve ügy. Taz vita 2022. március 23., 12:32 (CET)Válasz
Ez nem szavazás volt, hanem egy megbeszélés. A Wikipédián számos kérdést tisztáztunk már ilyen megbeszélés, véleménykérés keretében, csak amikre emlékszem az utóbbi időben: az internetes sajtótermékek elnevezésének kérdése, műcímek helyesírása, azok átírása nem latin betűs nevekből, Magyarországon nem vetített, nem forgalmazott filmek magyar címe, betűk, ábécék cikkeinek nevei, felsőoktatási intézmények cikkeinek nevei, és nyilván van még nagyon sok más, amiket ugyanilyen formában tárgyaltunk és állapodunk meg. Kérlek próbáld felnőtt emberként tudomásulvenni ezt a helyzetet, mert ami valóban nem fordult még elő a Wikipédián, az ez a gyerekes, duzzogó különvélemény megfogalmazás műhelylapon. Az észrevételeidet már korábban átmásoltam a vitalapra, most még egyszer utoljára kiveszem a műhely Wikipédia-lapjáról, de ha ismét visszaírod, vagy visszavonod a szerkesztésemet, akkor kénytelen leszek továbblépni. Neked alapvetően velem van problémád, csak miközben emiatt küzdesz, ignorálod a többi négy szerkesztő véleményét, amit nem tehetsz meg, mert a lexikon szerkesztésének a kérdéseiben a közösség dönt, nem én és nem te. Palotabarát vita 2022. március 23., 19:11 (CET)Válasz
Veled valóban van problémám nem tagadom, s ez alapvetően a te hibád. Nem emlékszem hogy valaha is kerestelek volna, te jöttél mindig nyavalyogni utánam hogy neked mi nem tetszik. Itt most viszont az eljárásoddal van gondom, s mivel azt is tisztáztuk hogy nem engedek az igazamból ha úgy hiszem, nyugodt lehetsz hogy vissza fogom állítani. Egy garanciák nélküli jövőre is kiható eljárást nem tartom ésszerűnek 3 szerkesztő által támogatott (szerinted) megbeszéléssel elintézni. "lezáró szavazást kérek tőletek" felhívással éltél, ezek után nem értem miről beszélsz megint (félre). Ez az eljárás nem működött a délvidéki települések esetében. Ehhez képest 2021-ben jöttél önkényesen átnevezgetni szlovákiai településeket. Láthatóan nem voltál egyáltalán képben (szerintem ma sem vagy, ezért sem értem miért forszírozod a témát egyáltalán - táblákkal meg újságcikkekkel jöttél, ami nonszensz, majd a törvények hatályait sem követted, pedig le volt írva nem egyszer, kérdés olvastad-e? gondolom nyelvi akadályok miatt egyszer sem értelmezted magát a hivatkozott kormányrendeletet stb.) figyelmen kívül hagyva minden más megoldási javaslatot, csak a saját fejed után mentél, mint egyébként Darius is csak másképp. Mint számos alkalommal reakció nélkül hagytam már a megjegyzéseidet, csak ismételni tudom magamat: s egyébként meg azt hiszel amit akarsz. Legalább ahhoz tartanád magad amit állítasz ahelyett hogy másokat szekálsz hülyeségekkel. Még egyszer: a szövegedet nem tüntettem el ("Megbeszélés és szavazás a nyelvi kocsmafal archívumában"), csak a helyén kezeltem, ott és úgy ahogy azt kell. A vitalapra rakni a fenntartásaimat a saját szöveged nélkül nem csak értelmezhetetlen, hanem erősen finoman szólva udvariatlan. De a vitás dolgaid kezelésében vélhetően már nem fogsz megváltozni te sem. Taz vita 2022. március 24., 00:35 (CET)Válasz
Csak még megkérdezném a továbblépésed előtt, mikor kívánod alkalmazni is az új eljárásodat? Lévén a jelenleg tartósan fogyó, de több mint 400 érintett településből kb. 100-t át is kell nevezni. Csak hogy felkészüljek lelkileg a már sokat említett abszurditásra, hogy pl. a komáromi járásban a magyar névtanban nem illetékes szlovák hivalnokok közbenjárásának köszönhetően lesz Szentpéter a magyar wikin szlovák (nem deklaráltan hivatalos, csak használt) kormányrendeletre hivatkozva és lesz Liptóban is az egykori magyar közigazgatásra hivatkozva. Fantasztikus elmebaj! Akár 300-an is támogathatnák, ez akkor is hülyeség a köbön, de főként erkölcsileg elfogadhatatlan, wikipédiához nem méltó. S ha esetleg megint nem értenéd, akkor tényleg nem olvastál semmit csak mész a fejed után. Taz vita 2022. március 24., 00:47 (CET)Válasz
Kénytelen vagyok még egyszer "magyarázkodni", mert a korábbiakból kiindulva és okulva tudom mit fogsz ismét a fejemhez vágni: 1) a szöveged ott van, nem tüntettem el (ilyet te tettél). Részemről ezzel tartom tiszteletben a közösség 3 tagjának támogatását az általad szavaztatott szöveged irányában. 2) a 300 támogató említése nem arra vonatkozik hogy nem tartanám tiszteletben (mint ahogy elfogadtam a 3-t is, bármennyire kevés) a közösségi döntéseket, hanem arra hogy az egész új "eljárási rend" nonszensz. Off: Egy ilyen horderejű döntést nem "megbeszélés" archiválásával kellene meghozni, s legfőképpen tényleg körül kellene járni mielőtt bármit megfogalmazunk. Ezt a részedről szerintem joggal hiányolom, a vitából kivontad magad, csak feltételezem hogy ignoráltad. De ettől még nem szerencsés ezt a csomót így elvágni. Taz vita 2022. március 24., 01:10 (CET)Válasz

Problémás szerkesztő

Ránéztem fentemlített szerkesztő tevékenységére, és megdöbbentő dolgokat találtam: gyakorlatilag forráshamisítás az egyik legkényesebb cikkünkben 2022-es orosz invázió Ukrajna ellen (részletesen a szerkesztő vitalapján leírtam a dolgot, nem ismételném meg itt is [1]), jogvédett szövegek cikkekbe másolása (Marburg marburg-vírus [2] innen: [3]; Orosz Fegyveres Erők főtemploma [4] innen: [5]). Rendkívül kártékonynak tartom a tevékenységét, a háborúról szóló cikkbe konkrétan hazugságot írt, a másolás szintén tilos - kérem nézzetek rá és -feltehető- zoknibábjaira. Természetesen neki is szóltam, de a vitalapját törölte minden válasz és magyarázat nélkül [6]. Visszaállítottam, most olvasható. Viröngy vita 2022. március 23., 00:19 (CET)Válasz

Határozatlan időre blokkoltam, reagálhat a vitalapján. Pagony üzenet 2022. március 23., 01:14 (CET)Válasz

Köszönöm a gyors intézkedést! Viröngy vita 2022. március 23., 07:06 (CET)Válasz

5703 Sarkad

5703 Sarkad (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

Kitiltott szerkesztő ismét. – Csurla vita 2022. március 25., 14:56 (CET)Válasz

Ilyet még nem is láttam: a random település mellett már egy random szám is van. Balázs6 fejlődik. :-) GhostDestroyer100 vita 2022. március 25., 15:19 (CET)Válasz

Ez nem fejlődés és nincs ebben semmi vicces. Annyi új nicket csinál, amennyit akar. Komolyabban kellene fellépni ellene, pl. az internet szolgáltatójánál. – Csurla vita 2022. március 25., 15:34 (CET)Válasz

Tudom, ez ironikus/szarkasztikus megjegyzés volt (vagy akart lenni - ki hogy ítéli meg) részemről. Amúgy egyetértek. De fogalmam sincs, hogyan lehetne komolyabban fellépni ellene, mivel nem ismerjük az internetszolgáltatóját. A vele való kommunikáció úgyis lehetetlen, tehát ezt tőle nem lehet kideríteni. GhostDestroyer100 vita 2022. március 25., 17:10 (CET)Válasz

Az IP-ellenőrzés azonosságot mutatott ki Balázs6 szerkesztővel, továbbá az is kiderült, hogy Komárno 2921 egy további zoknija. Csigabiitt a házam 2022. március 25., 17:35 (CET)Válasz

Újra itt van. GhostDestroyer100 vita 2022. március 30., 19:05 (CEST)Válasz

Szerkesztő:Emberke Member

Ezt Szerkesztő:Emberke Member átirányításnak használja: Szerkesztő:Igazság elmélet, ezenkívül ezt is létrehozta a wikipédia névterében: Wikipédia:Igazság elmélet. Apród vita 2022. március 27., 17:30 (CEST)Válasz

Mrs.sainz tiltása

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaPagony 1 hétre blokkolta. – FoBe üzenet 2022. március 28., 09:16 (CEST)Válasz

Kedves Adminisztrátorok!
Kérdéses szerkesztő:
Mrs.sainz (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
Vandalizált lapok:

Javasolnám Mrs.sainz legalább ideiglenes tiltását, tekintve, hogy eddigi összes szerkesztése csak vandalizmus volt és nem úgy tűnik, hogy ez változni fog. A Louis Tomlinson, a Harry Styles és az Orangután cikkekből is törölt fontos részeket vagy hamis adatokat írt be (forrás nélkül, teljesen öntörvényűen), több visszavonás után is, olyan kijelentésekkel, hogy továbbra is folytatni fogja ezt a hozzáállást "ahanyszor csak akarod". Eléggé megnehezíti a szerkesztői munkát ez a hozzáállása és folyamatos vandalizmusa.

Köszönöm, Kismenőkvita 2022. március 27., 22:46 (CET)Válasz

Varga Irén

Ezt az oldalt az utóbbi időben többször törölték. Kérjük, védje ezt az oldalt, hogy csak a rendszergazdák tudják létrehozni. Leonel Sohns vita 2022. március 28., 10:32 (CEST)Válasz

Csaknem három hónapja nem hozták újra létre a lapot, emiatt a létrehozás elleni védelem nekem felesleges lépésnek tűnik. FoBe üzenet 2022. március 28., 10:37 (CEST)Válasz

Reklám próbalapon

AgneThi (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) próbalapon erőteljes marketingbe kezdett [7], a vitalapján jeleztem, hogy nem reklámoldal a wiki, hátha nem emeli át egyből szócikknévtérbe. Nem tudom van-e egyéb teendő az allappal, maradhat-e ott a marketingszöveg. Viröngy vita 2022. március 28., 11:36 (CEST)Válasz

Természetesen nem maradhat, töröltem. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2022. március 28., 11:52 (CEST)Válasz

Kedves Hungarikusz Firkász!
Átolvastam a Wikipédia szócikkek "tiltólistáját" amely nem tartalmazza, hogy egy termék (jelen esetben egy tanúsítványokkal rendelkező magyar innováció) leírását megjelenítsük. Értem, hogy nem reklámoldal, de más termékek leírása is megtalálható a Wikipedián. Kezdő szerkesztőként szeretném kérdezni, hogy akkor mi az ami még megjelentethető a wikipédián és mi az ami már megüti az önök ingerküszöbét és ezért azonnali törlésre ítéli a szócikket. Várom válaszát! Köszönöm! AgneThi vita 2022. március 28., 14:11 (CEST)Válasz
Kedves AgneThi! Itt már kérdezted, kaptál is rá választ: Szerkesztővita:SZERVÁC_Attila#AgneThi_kérdése_(2022._március_28.,_12:39). Ez szerintem nagyon jó megfogalmazása annak, hogy mi lehet, és hogyan. A próbalapodon lévő szócikkben nem volt független forrás, anélkül pedig nem jelenhet meg a Wikipédián szócikk. Palotabarát vita 2022. március 28., 16:04 (CEST)Válasz

Vandál

Megoldva, kész, ok, stb. Megoldva2 nap kényszerpihenő alatt hátha sikerül neki. Gg. AnyÜzenet 2022. március 28., 17:19 (CEST)Válasz

Jenő Kapás (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) – trágárkodó vandál, kellene neki kis pihenő, hogy új hobbi után nézzen. Whitepixels vita 2022. március 28., 17:08 (CEST)Válasz

Halálhír miatti szerkesztés jóváhagyása

Kérem, hogy halálhír miatt az elhalálozás napjának beírását hagyjátok jóvá. Farkas_Attila_(művészettörténész) Köszönöm.

Visszaállítás kérése

Sziasztok! Valaki sürgősen segítsen visszaállítani a 2022-es orosz invázió Ukrajna ellen cikket erre az állípotra: 2022. március 28., 14:42 (Zsovar3). Köszönettel: – Vadaro vita 2022. március 28., 21:58 (CEST)Válasz

Kész, de a vandálok figyelmeztetését már másra hagyom, megyek aludni. Whitepixels vita 2022. március 28., 22:03 (CEST)Válasz
Munka után édes a pihenés! Kösz szépen. Vadaro vita 2022. március 28., 22:07 (CEST)Válasz
Levédtem egy hétre, csak megerősített szerkesztők szerkeszthetik. Pagony üzenet 2022. március 28., 22:12 (CEST)Válasz
Szerintem az is nagyon jó. Vadaro vita 2022. március 28., 22:16 (CEST)Válasz