Szerkesztő:Csurla

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Bábel szerkesztői információk
Civil Ensign of Hungary.svg Ez a szerkesztő magyar állampolgár
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-2 This user can read and write intermediate English.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
Wikipedia-logo.png Ez a felhasználó 2008. május 28-án regisztrált, pontosan 4260 nappal ezelőtt.
1. Platz-klein.jpg Ez a szerkesztő a tíz legtöbbet szerkesztő wikipédista egyike.
213 000+ Ennek a szerkesztőnek több mint 213 000 szerkesztése van.
164 000+ …ebből több mint 164 000 a szócikknévtérben.
7 400+ Ez a szerkesztő több mint 7 400 önálló szócikket alkotott.
Commons Ez a szerkesztő botgazda,
CsurlaBot
üzemeltetője.
Male.svg
Ez a szerkesztő férfi.
This user is male.
Szerkesztők nyelvek szerint

Rólam

Ezekben az országokban jártam

 Amerikai Egyesült Államok  Anglia  Ausztria  Belgium  Csehország  Csehszlovákia  Bulgária  Dánia  Észtország  Finnország  Franciaország  Görögország  Hollandia  Horvátország  Jugoszlávia  Lengyelország  Lettország  Litvánia  Luxemburg  Monaco  NDK  NSZK  Németország  Norvégia  Olaszország  Oroszország  Portugália  Románia  San Marino  Spanyolország  Svájc  Svédország  Szerbia  Szlovákia  Szlovénia  Szovjetunió  Törökország  Ukrajna  Vatikán

Elismerések

Kiváló Wikipédista díj Csurla szerkesztőtársunk számára.
A díjat több mint félszáz szerkesztő egyetértésével és támogatásával kapod, a szócikkek írásában és javításában, járőrként valamint a sportműhelyben és a frissen eltávozott cikkalanyok cikkeinek gondozásában végzett kiemelkedő munkádat, továbbá a csaknem kétszázezer szerkesztésedet értékelik ezzel az elismeréssel. Köszönjük, és csak így tovább! CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2018. október 20., 17:26 (CEST)
Original Barnstar.png Focicikk díj
Csurlának a kínzóan hiányzó jeles magyar labdarúgók szócikkeinek megírásáért. Köszönöm! :-) Cassandro George Cross Malta.svg Ħelyőrség 2008. november 22., 23:06 (CET)
NatRegStar2.png A nemzeti emlékhelyek regisztrálásáért
Csurlának az emléktáblákról készített képeiért – Pilgab Lóhere.PNG üzenet Mail-forward.svg 2010. május 17., 12:01 (CEST)
Photographer Barnstar.png The Photographer's Barnstar
Thank you so much for the numerous photographs of Hungarian female footballers that you have taken and uploaded to Wikimedia Commons. Please accept this barnstar as a small token of my appreciation. Photographers like you are a huge reason why Commons is such a great resource. Thanks again! Michael Barera (vitalap) 02:25, 24 July 2014 (UTC)
German-Football-Barnstar.png Egy díj neked
Az utóbbi időben követtem munkádat, nagyon sok nem annyira ismert, de fontos német labdarúgó cikkét készítetted el. Ezért megjutalmazlak ezzel a barnstarral! DVTK KIADÓ vita 2014. október 21., 15:47 (CEST)
Bästa nyskrivna.svg 100000 szerkesztés
Gratulálok, hogy elérted a bűvös 100,000. szerkesztést a Magyar Wikipédiában! További jó munkát és sok sikert kívánok Neked! Engusz vita 2014. november 9., 10:37 (CET)

France-Football-Barnstar.jpg A francia foci barnstarja
Azért a munkáért, amit az elmúlt 1 évben végeztél a (francia és egyéb) labdarúgással kapcsolatos cikkek területén, különösen a kért cikkek listájának csökkentéséért. Köszönöm! DVTK KIADÓstadion 2016. szeptember 11., 13:43 (CEST)
Kindness Barnstar Hires.png Apró Kedveskedések Csűrcsillaga
köszönöm. Gnapzsup vita 2018. május 8., 21:41 (CEST)
WAM logo without text.svg 2019-es Ázsia-hónap
감사합니다! 谢谢! ありがとうございます! Köszönjük részvételedet a 2019-es Ázsia-hónap versenyen, várunk jövőre is! Xia Üzenő 2020. január 5., 11:47 (CET)
Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Csurla címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány