Szerkesztővita:Gg. Any

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Archívum

Archívum (?)


/2016 /2017 /2018 /2019Kitüntetés[szerkesztés]

Editors Barnstar.png Szorgalmasan olvasó, kritikus szerkesztő
Azért, mert ezeket a hatalmas méretű és sokszor nehéz cikkeket türelmesen végigolvasod, javítod, értékeled (pl. az év szócikkei) Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. február 10., 22:18 (CET)


Random Acts of Kindness Barnstar.png Kedvességi Csűrcsillag
Kedvességedért és türelmedért kérlek, fogadd el tőlem ezt a barnstart :). WikimakerXmessage 2018. október 29., 18:48 (CET)


Nuvola apps krec.svg
Értesítelek, hogy ιυlιυѕ aegιdιυѕ Csak szépeket! szerkesztőtől piros pontban részesültél 2018. november 18., 20:59 (CET) időpontban. Indoklás: Kedvesség, illetve az Adminisztrátok üzenőfalának szorgos olvasása.


Boldog Karácsonyt![szerkesztés]

Weihnachtsbaum Römerberg.jpg Jókívánság
„Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörög, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.” – Kosztolányi Dezső

Kedves Gg. Any! Áldott és békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked! – WikimakerXmessage 2018. december 23., 18:45 (CET)

@WikimakerX: Kedves WikimakerX! De drága vagy! :-) Köszönöm szépen! Viszont kívánok minden szépet és jót. Légy nagyon boldog az ünnepeket alatt (is)! Puszi: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 23., 21:21 (CET)

Boldog karácsonyt! Subicemaster 🍪 kekszgyár 2018. december 23., 21:49 (CET)

@Subicemaster: Köszönöm szépen! Neked is szívből viszont kívánom! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 23., 22:03 (CET)

Csatlakozom! – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2018. december 24., 07:13 (CET)

@BenKor: Nagyon szépen köszönöm! Neked is nagyon szép karácsonyt! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 24., 12:54 (CET)

Boldog karácsonyt! 𝕴𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕬𝖊𝖌𝖎𝖉𝖎𝖚𝖘 2018. december 24., 17:53 (CET)

@Iulius Aegidius: Köszönöm szépen! Neked is boldog karácsonyt! Pihenj és persze wikizz sokat! :DD Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 24., 17:56 (CET)

Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket![szerkesztés]

Szia! Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok! – PD55ZG vita 2018. december 24., 20:50 (CET)

@PD55ZG: Szia! Köszönöm szépen! Viszont kívánom neked is! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 24., 21:30 (CET)

Csatlakozom én is, kellemes ünnepeket! Megszólításodra GD vitalapján csak annyit, hogy megint (szokás szerint) zavarba hozol :-), én csak arra írtam, hogy ha a javaslatok kocsmafalon felvetett dolog átmegy, hát én azon nyomban visszaadom a járőr, megerősített jogokat, és ezt komolyan is gondoltam. Amúgy semmi gond, pihenek rendesen, ez különben is mindenkire ráfér így év vége felé :-) Ogodej vitalap 2018. december 26., 08:29 (CET)

Tervezések al-lapon legyenek ne építés alatt sablonnal a fő névtérben[szerkesztés]

Szia Ani! Az tény, hogy igazad volt, meg jogosat mondtál, de légy szíves, máskor ne legyél mérges, sem ha jogos rám mérges lenni, sem ha igazságos, ne legyél semmin sem az, mert az akkor is ronda dolog, és nagyon utálom ha mérgesek rám, az esetben mindegy igazuk van vagy sem, ajánlom a szerkesztői lapom leírásainak elolvasását e kapcsán. Persze lehet nem is voltál rám mérges, csak én éreztem úgy. Az esetben én tartozom bocsánat kéréssel feléd. Vakondka vita 2018. december 27., 18:12 (CET)

Gg. Any, Szasza: Jól van, oké, rendben, elfogadom a kéréseiteket, meg a megjegyzéseiteket, bocsássatok meg a szedlacsekné küldésekért, bár már visszavontam azokat, ez esetben én hibáztam, csak túl reagáltam a dolgot, nem tudom miért, de valami miatt, ez is érzékenyen érintett. Vakondka vita 2018. december 27., 22:26 (CET)

Boldog új évet kívánok![szerkesztés]

Boldog új évet kívánok! Apród vita 2018. december 31., 05:06 (CET)

Szia! Boldog új évet kívánok! – PD55ZG vita 2018. december 31., 08:50 (CET)

Én is BÚÉK, avagy boldog új évet kívánok Neked!!! :) – WMXmessage 2018. december 31., 11:12 (CET)

@WikimakerX: Ez megint de jó volt! Hihetetlen vagy ezzel a sok színnel, formával. :D Nem kevés időd mehet rá, de nagyon jól néz ki. Köszönöm! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 31., 11:48 (CET)

Mármint így egy kicsit előre. :) – WMXmessage 2018. december 31., 11:15 (CET)

Boldog új évet kívánok előre is! – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2018. december 31., 11:22 (CET)

@Apród, PD55ZG, WikimakerX, BenKor: Kedves Szerkesztőtársak! Köszönöm szépen, nagyon drágák vagytok! Nektek is nagyon boldog új évet, egészségben, boldogságban! WP forever! Szóval 2019-ben is ugyanitt veletek + még aki itt van! Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 31., 11:45 (CET)

Boldog új évet! Subicemaster 🍪 kekszgyár 2018. december 31., 11:47 (CET)

@Subicemaster: Köszönöm szépen! Neked is nagyon boldog új évet kívánok! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. december 31., 11:49 (CET)

Boldog új évet kívánok! 𝕴𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕬𝖊𝖌𝖎𝖉𝖎𝖚𝖘 2018. december 31., 20:02 (CET)

Boldog új évet kívánok! – Rosszkornyifog vita 2019. január 1., 12:19 (CET)

@Iulius Aegidius, Rosszkornyifog: Nagyon szépen köszönöm! Nektek is nagyon boldog új évet kívánok!! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 1., 12:24 (CET)

Boldog, Vandálmentes, Új évet!– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 3., 12:44 (CET)

@Vapoyo: Köszönöm és viszont kívánom szerkesztőtárs! :D Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 3., 12:47 (CET)

Bocsánat[szerkesztés]

Bocsánatot kérek. Apród vita 2019. január 1., 16:36 (CET)

@Apród: Semmi gond, jót javítottál, Tataroz sablont se tettem rá, így nem volt miért szólnom, csak kértelek, hogy még egy kicsit várj, hogy befejezzem és vissza is olvassam. Le akarom zárni a törlésit, ezért javítottam fel. De most már tiéd a pálya. Mondjuk pl. ez: holló¬házi fogalmam sincs hogy keletkezett, ezzel a ¬ jellel. Ez mi a fene?... Na, mindegy, most már jó. Köszönöm! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 1., 16:48 (CET)

Miért volt szükség? Azért mert Takács Mária tévébemondó esetében volt ugyan egy közösségi többségi döntés 2015-ben a névalakról, de azt semmibe veszi Csigabi és Pallerti és úgy tekinti, hogy nem született döntés róla. Én pedig hazug státusznak érzem ebben a helyzetben a megerősített szerkesztői posztot, hogy fel tudtam mutatni magam mögött egy többséget (Apród, hhgygy, Gaja, Halász János, Szenti Tamás, Pegy22 a kocsmafali szavazásban, de egyébként Alensha is támogatta a szócikk vitalapján, bár ő már a kocsmafali szavazásban nem vett részt), de nem tudtam érvényesíteni. Sem csendben, hiszen akkor Pallerti sas módjára mindkét alkalommal lecsapott rám, sem máshogy. Jellemző módon Pallertinek külön fel kellett hívnom rá a figyelmet, hogy mivel minden ilyen irányú figyelmét annak rendelte alá, hogy bármit amit Apród beír, visszavonja, így nemcsak a szócikk Takács Mária (tévébemondó) címét vonta vissza, hanem azt a javításomat is, hogy Takács Mária nem miskolci gimnáziumba járt, ahogy azt EniPort belejavította tavaly januárban, hanem a pesti-ferencvárosi gimnáziumba.

Nekem pedig évek óta allapon áll a tévébemondóról írott anyagom, de nem sikerül betennem, mert Pallerti lecsap rá - nem nézve mit írok be és ezen a tataroz sablon se segít, mert úgyis leveszi. Apród vita 2019. január 1., 17:51 (CET)

Egyébként magánvéleményem, hogy a járőrök és adminok rosszabbul jártak az én büntetésemmel, mint én magam (és mindezt amiatt, mert néhány admin halálra izgulja magát, hogy jaj, mi lesz ha én hozzányúlok a Takács Mária szócikk nevéhez, mert nem bírnak nem Méhviasz bíró lenni). Ha maholnap ugyanis pl. betennék 14 nevet egy szerkesztéssel a a halálozási listába, akkor most 14 név után kellene elvben ellenőrzést végrehajtaniuk. Azért elvben, mert nagyrészt megbíznak ott a munkámban maximum kisebb igazításoktól eltekintve. Apród vita 2019. január 1., 18:00 (CET)
Apród az Isten áldjon már meg, mikor fogod végre abbahagyni. Miért nem lehet belenyugodni, hogy Takács Máriát, Takács Marikának ismerte mindenki? Takács Mária. Hány ilyen név lehet az országban, ráadásul valószínűleg van nem egy híres is közöttük akit egészen biztosan meg lehetne írni?
Most őszintén, ha pl. Dolly énekesnő a polgári nevén lenne megírva a WP-n, szerinted valaki megtalálná? Te tudtad (én nem, és valószínűleg nem vagyok egyedül), hogy őt Penczi Mária Ilonának hívják? Azért szívesen végigmennék az országban és pár ezer embert megkérdeznék, hogy tudják-e a "rendes" nevét. Vagy itt van Charlie. Jó, ezt már én is, és valószínűleg sokkal többen tudják, hogy Horváth Károly, vagy, hogy Kiki, Patkó Béla, de egyáltalán nem biztos. Rengeteg ember ismerő őket a művésznevükön, de az anyakönyvezett nevükön feltehetőleg csak nagyon kevés ember.
De lehetne nagyon sokáig folytatni, pl. Fedák Sári, Monori Lili, Pásztor Erzsi, rengetegen ismerik őket. De így: Fedák Sarolta, Monori Erzsébet Lídia, Pásztor Erzsébet... Az emberek nagy többsége nem tudna a valódi személyre asszociálni.
Egy világ fog összeomlani most benned, de én is azt mondom, hogy Takács Marika. Én is erre szavaznék. Így ismerte mindenki. A WP nem egy polgármesteri hivatal, hogy az anyakönyvezett nevet kell nyilvántartani. Itt a lényeg, ahogy az emberek többsége ismeri/ismerte, ahogy keresnék. A lényeg, hogy megtalálják. Ez a cél itt!
Fogalmam sincs miért vagy ilyen makacs. Ha azon múlna, én arra is rábólintanék, hogy töröljenek egy általam elkezdett szócikket, ha a közösség így szeretné, csak legyen béke. Te 2015 óta nem tudod ezt az egy átnevezést elengedni.
Nagyon kérlek, ha még van hozzáfűzni valód menjünk át e-mailra. Én nem szeretek egy egész közösség előtt ilyen vitákban részt venni. Valahogy nem kicsit úgy érzem, ez a szerkesztők nagy többségét egyáltalán nem érdekli már. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 1., 19:55 (CET)
1. Ezt a vitát nem én kezdtem. Te kérdeztél, én válaszoltam. Ezek után háborogni - mert lényegében háborogtál - szükségtelen. Főleg mivel nem mondható, hogy mocskosszájú lettem volna vagy mellébeszélő. 2. A "mindenki" tipikus rajongói túlzás - bárkiről is legyen szó. 3. Takács Máriát min. háromféleképpen is nevezték: egyrészt Takács Máriának, másrészt Takács Marikának, harmadrészt Takács Marinak. És az iszdb segítségével azt is lehet tudni, hogy csak a Gyula vitéz télen-nyáron alkalmával tüntették fel Takács Marikaként azokban a filmekben, amelyekben szerepelt - más filmekben Takács Mária vagy Takács Mari néven szerepelt.
U. i.: Isten áldásának kérését viszont köszönöm, remélem úgy lesz. Jó éjt! Apród vita 2019. január 2., 00:16 (CET)

usernevek[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Mik a jó usernevek? Üdv, – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 3., 12:52 (CET)

@Vapoyo: A tiéd tök jó, nehogy változtass! :D Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 3., 13:27 (CET)

Szia Gg. Any! Köszi, nem szeretnék. Üdv!– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 4., 10:24 (CET)

@Vapoyo: No azért! :D Nem tudom van-e jelentése, honnan jutott eszedbe, de szerintem ötletes, egyedi, szóval jó. Nekem tényleg nagyon tetszik. Különben az eredeti kérdéshez visszakanyarodva, hogy mik a jó usernevek. Természetesen csak az van a WP szabályok között kikötve, hogy mik a nem jók, vagy a tiltottak. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 4., 10:32 (CET)

Köszi! Azt szeretném a ValóVilág9-re nézz rá, tele van mindenfélével. Nekem nem engedi visszavonni. Üdv! – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 4., 10:40 (CET)

@Vapoyo: Ne haragudj érte, számomra az ilyen műsor és emberek szenny. Nem akarok vele foglalkozni és nem is tudok, mert fogalmam sincs a javítások jók-e, vagy nem. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 4., 11:32 (CET)

Üdvözlet[szerkesztés]

Köszönöm a tetszésnyilvánítást és a javításokat. Rajtad kívül csak Nyiffi tett hasonlót. Rengeteget dolgoztam néhány cikkel.És Boldog ÚJ Évet! Capucettorosso vita 2019. január 5., 12:24 (CET)

@Capucettorosso: Én még most futottam bele először egy általad írt szócikkbe, nem tudom miért, hiszen így utánanézve, már majdnem 50 szócikket írtál, a közel két éves ittléted alatt. (Ha jól számoltam 47.) Engem már ez az egy is teljesen lenyűgözött, egészen biztos vagyok benne, hogy nem túlzás, amit írtál, hogy rengeteget dolgoztál vele. Belekukkantok majd a többiekbe is, de egészen biztosan azok is kiváló munkák. De jó, hogy idetévedtél. Nem kicsit emelted a WP színvonalát, amiért a WP nevében én mondok most újra köszönetet neked. További nagyon jó szerkesztést és nagyon boldog új évet kívánok! Maradj még nagyon sokáig közöttünk. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 5., 15:45 (CET)

3.[szerkesztés]

Kicsit későn de boldog Wikiszületésnapot kívánok! :-) Subicemaster 🍪 kekszgyár 2019. január 7., 22:32 (CET)

@Subicemaster: De aranyos vagy! Köszönöm szépen! Esküszöm eszembe sem jutott. Az enyémet miért nem jelezte a WP? Tegnap pedig voltam a szerk. lapomon. Lehet, a sajátját nem jelzi senkinek. :-( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 09:18 (CET)

Wikiszülinap[szerkesztés]

Egyrészt nagyon boldog 3. Wikiszülinapot kívánok! Másrészt viszont láttam a figyelőlistámon, hogy beírtad magad a WP:WSZ oldalra. Sajnos, ez nem elég ahhoz, hogy a {{Közösségi portál/Wikiszülinap}} sablon kijelezze a nevedet, ugyanis erre a lapra kell beírnod magadat, hogy működjön. Én is szembesültem ezzel. :-)WMXmessage 2019. január 8., 14:01 (CET)

@WikimakerX: Jaj, de kis drága vagy! Duplán is! :-) Mindjárt megkuksizom. Bevallom férfiasan, azt sem tudtam, hogy van ilyen wikiszülinapos lap. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 14:25 (CET)

@WikimakerX: Még Misibacsit is te világosítottad fel?? Mert, hogy még engem... Vigyor De ez valami Mátéé Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 14:30 (CET)

Én se értettem, hogy miért egy szerkesztő allapjára kell beírni... Ez van. VigyorWMXmessage 2019. január 8., 14:46 (CET)

@WikimakerX: Mert akkor valószínűleg ő kézzel teszi be a nyilvántartásba. :DD Csak megnyitom szerkesztésre, beírom, hogy Gg. Any 2016, és ennyi? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 14:56 (CET)

Úgy kell beírni, ahogy a többiek(et) írták be (magukat). Neked elméletileg ezt kell beírnod a táblázatba a 0106-os és a 0111-es oszlop közé: | 0107 = [[Szerkesztő:Gg. Any|Gg. Any]] {{#expr:{{LOCALYEAR}}-2016}}
A 0107 ugye január 7-ét jelent, a [[Szerkesztő:Gg. Any|Gg. Any]] a nevedet fogja mutatni a sablonban, a {{#expr:{{LOCALYEAR}}-2016}} pedig azt mutatja, hányadik Wikiszülinapod van. Remélem tudtam segíteni. :-)WMXmessage 2019. január 8., 15:11 (CET)

@WikimakerX: Már csak a link kellene, hogy hol ez a táblázat... meglepődött Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 15:22 (CET)

Szerkesztő:Máté/WSZ/switch. Meg kell nyitni szerkesztésre, addig nem látszik. WMXmessage 2019. január 8., 15:29 (CET)

@WikimakerX: Ja!? Azt hiszem sikerült! :DDD Nagyon köszönöm, remek volt a leírásod!! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 15:37 (CET)

Nincs mit... Nekem is segítettek, próbáltam én is segíteni. VigyorWMXmessage 2019. január 8., 15:40 (CET)
@WikimakerX: Tökéletesen sikerült! Szerintem most egy csomóan lesték el, hogy kell ezt csinálni. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 15:41 (CET)

Gratulálok! :) – Pagony foxhole 2019. január 8., 14:49 (CET)

@Pagony: Köszönöm szépen, nagyon drága vagy!! Mikor láttam, hogy írtál, megijedtem, hátha valamit rosszul csináltam. Lett volna rá esély, mert ma volt küzdelem a vandálokkal rendesen. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 8., 14:53 (CET)

süssfelnap.hu[szerkesztés]

Kedves Gg. Any! Ne haragudj ha rossz helyen írok, nem igazán ismerem még ki magam itt a wiki szerkesztőfelületén. A süssfelnap.hu időjárás előrejelző weboldal tulajdonosa vagyok. Szeretnék csinálni egy szép wiki lapot az oldalhoz ahol leírom a céljainkat, a fejlesztés történetét, egy kicsit az oldalon lévő funkciókról, lehetőségekről, stb.. El is kezdtem, de látom, hogy kitörölted. Érdeklődnék, hogy miért? Az időképnek, köpönyegnek is van wikipédia oldala, úgyhogy gondolom a tartalommal, tematikával nincs probléma. üdv: Deák Imre– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Deák Imre (vitalap | szerkesztései) 2019. január 9., 11:15‎ (CET)

És @Deák Imre, hogy kapjon értesítést a válaszról. Fauvirt vita 2019. január 9., 12:12 (CET) Symbol opinion vote.svg megjegyzés a vitalapok jobb felső részén van egy "új téma nyitása" link, azzal lehet új szakaszt nyitni, ha legközelebb ilyenre kerülne sor, hogy ne más témájába kerüljön a mondanivalód. Fauvirt vita 2019. január 9., 12:38 (CET)

Kedves Deák Imre!

Tegnap sem a saját törléseim között, sem a többi törlés között, még hasonlót sem találok. De amit javasolni tudnék, hogy ne rögtön élesben próbálj meg írni, hanem pl. magadnak otthon egy Word dokumentumban, vagy ha itt szeretnél, akkor egy allapon, de ha végképp főnévtérben (ezt javasolnám utoljára, ha teljesen kezdő vagy) egy {{Építés alatt}} sablont tegyél a szócikk tetejére (a szócikk írást kezd ezzel, amit ha készen vagy, egyszerűen törölj ki). De mielőtt még sok időt szánsz a megírásra, kérnélek, hogy tanulmányozd pl. ezeket a linketet: Mi nem való a Wikipédiába?, Mi számít megbízható forrásnak?, Nevezetesség, Tüntesd fel forrásaidat! Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed tedd fel bátran! Jó munkát! :-) Üdvözlettel: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 11:58 (CET)


Kedves Deák Imre!

Közben meg is lett a törlés, amit, kicsit jogosan, eltévedt tartalommal jelöltek a kollégák azonnali törlésre, mivel a Wikipédia nem rajongói oldal... "A sussfelnap.hu egy minőségi, hangulatos időjárás előrejelző és jelentő internetes oldal" Legyen szíves tárgyilagos, enciklopédikus megfogalmazásra törekedni, minden személyes érzelmektől mentesen, mert ez is nagyon fontos. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 12:42 (CET)

Új szerkesztő[szerkesztés]

(Csak zárójelben, a törlés 4-én történt. Fauvirt vita 2019. január 9., 12:07 (CET))

@Fauvirt: Köszi! Azt hittem tegnap töröltem, nem volt időm tovább nézni a Törlési naplót, sem azt, hogy van-e ilyen szerkesztő. De mondjuk, ha először idetalált, a válaszért is idefog, az utóbbi miatt nem aggódtam. :D Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 12:25 (CET)
Csak ötletszerűen kerestem rá a Süssfelnap.hu-ra, így lett meg, a idetalálni meg valószínűsítem a törlési leírásából tudott, ami egyáltalán nem biztosítja, hogy vissza is talál, főleg, hogy eleve rossz helyre írt (neki írom, hogy a vitalapok jobb felső részén van egy "új téma nyitása" link, azzal lehet új szakaszt nyitni). Új, rutintalan szerkesztő, jobb kevesebbet feltételezni. (Egyébként ha legközelebb törölsz, érdemes megnézni, hogy a létrehozó vitalapja piros-e. Ha igen, minimum egy üdvözlősablont ildomos hagyni, ha a magyarázattal nem is akarsz bíbelődni... kb. 3 kattintással több, de lényegesen szimpatikusabb lépés. ;o) Ebben az esetben ez a hajó már elment, az üdvözlést pótoltam, szóval ez csupán egy javaslat.) Fauvirt vita 2019. január 9., 12:38 (CET)
@Fauvirt: Ha munkaidőben vagyok nincs időm csak percekre beugrani, akkor is vandálokra vadászok, hogy rend legyen. Eleve nem is akartam (nem is tudtam volna) nagyon belemélyedni ebbe a dologba, azért is néztem meg csak egy napot, de nyilván ha később több időm adódik kikutattam volna rendesen a történetet, de inkább gondoltam, ha részlegesen is, de válaszolok, hátha addig is erre jár. Mint neki és neked is, ezt is többszörre írtam meg. Ilyenkor ez van. Üdvözölni én csak olyan szerkesztőt szoktam, aki egyértelműen hasznos. Kicsit cinikusnak is tartom, hogy üdvözlöm, de jó, hogy itt van, aztán kitörlöm amit létrehozott. Az üdvözlésnek én más keretet szoktam keríteni. Pl. először megköszönöm az általa létrehozott szócikket. De ezeket mindenki másképpen csinálja, ahogy gondolja, ezt ő dönti el és nem mások. Ha egyáltalán nem üdvözöl, az is az ő dolga. Ez a hajó még nem ment el. Miért ment volna? Ha pedig neked van igazad, és soha többet nem jön vissza, felesleges volt üdvözölni is. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 13:15 (CET)

Én nem mondtam semmi olyat, hogy "soha többet nem jön vissza", csupán annyit, hogy nem biztos, hogy ide visszatalál és látja amit neki írsz, ha nem kap semmilyen értesítést. Amúgy van olyan sablon is, ami a törlések után helyezhető ki vitalapra (konkrét esetben pl. {{Nemcikk}}(?)), az sem tesz ki többet plusz 3-4 kattintásnál azzal együtt, hogy a {{Szerkesztőket figyelmeztető sablonok}}(?) oldalról választ az ember. Igen, mindenki másképp csinálja, de csinálni sem muszáj, ha arra sincs időd, hogy kicsit figyelmesebb légy, biztosan van más jellegű munka is, ami e nélkül is elvégezhető. És kérlek ne haragudj meg rám, nem rádpirítani akarok, csupán mivel mi ilyenről még nem beszéltünk, elmondom, én hogyan látom, mivel lehet fejlődni egy adott területen. Nem akarlak kényszeríteni, csak reménykedhetek, ha netán segítek azzal, hogy nem tartom magamban, rajtad is és azokon is, akikkel tevékenységeid kapcsán kapcsolatba kerülsz. De ha nem, hát nem. Csupán egy javaslat volt. Fauvirt vita 2019. január 9., 14:50 (CET)

@Fauvirt: Ne haragudj érte, de én sem szólok bele, hogy te hogy csinálod a dolgokat. Egy ilyen tartalomra:
"A sussfelnap.hu egy minőségi, hangulatos időjárás előrejelző és jelentő internetes oldal mely az aktuális időjárás mellett még számos, a témához tartozó kategóriában ad pontos helyzetjelentést és előrejelzést. Központi figurája Süsi a napocska akinek az adott témától és időjárási helyzettől függően számos megjelenési formája van. Úgy is mondhatjuk, hogy Süsinek mindig olyan a kedve amilyen az idő. Az oldal jelmondata: süssfelnap.hu - mindig napra készen" én nem fogok litániát írni a vitalapjára, hogy hogyan nem, vagy hogy kellett volna. Az eltévedt tartalom, azt hiszem elmond mindent. Rengeteg, ennél sokkal fontosabb dolgot csinálok, pl. a vandálok figyelmeztetését sokkal fontosabbnak tartom, mert megfigyeltem, hogy 90%-ban megijednek, eltűnnek utána. Inkább ilyenre fordítok több időt, aminek van értelme, mint most elkezdjek ömlengeni, hogy ezt nem így kellett volna csinálni. Akinek van bátorsága rögtön élesben a fő névtérbe írni, annak előtte utána kellene, hogy olvasson, hogy mit és hogyan szabadna, kellene. A munkahelyen te sem hiszem, hogy rögtön első nap a főnök munkájával kezdesz. Ha igen, ne csodálkozz, ha a fejedre koppintanak. A fő névtérből minél hamarabb menjenek ki a nem odavaló tartalmak. Ha csak egy kis kételyem is van otthagyom az azonnalit, nem törlöm, mint már számtalan eset volt rá. Majd jönnek a tapasztaltabb adminok és ők eldöntik.
Ez már nem az első kísérlete volt: [1]. Itt kapott egy csonksablont, ezért Misibacsi írt neki, de öt nap múlva minden további levelezgetés nélkül, hogy hogy kellene, törölték (nem én). Ne haragudj nekem nincs ennyi időm egy témára. Osváth András jelölte, én indokoltnak találtam és kitöröltem, most is azt gondolom, hogy erről felesleges lett volna levelezgetni. Már nem az első kísérlete. Most kérdezett, válaszoltam, küldtem neki egy csomó linket. Ennél többet nem hiszem, hogy kellett volna egyelőre tennem. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 16:18 (CET)

Úgy elbeszélünk egymás mellett, hogy csak na. Attól, hogy admin vagy járőri jogosultsággal látható változtatások vannak, még nem lesz jelzés az illető vitalapján, hohy egy másik mezei szerkesztő tudja, hogy annak a szerkesztőnek már van előzménye, ha egy darab sablon odabiggyesztését nagyobb munkának érzed, mint a fenti litánia megírását. Ennyi. (Amúgy meg részemről hálásabb vagyok, ha valaki őszintén megmondja, ha baja van bármivel, amit csináltam - és hiába írod az ellenkezőjét, te is volt már, hogy jeleztél valamit - mintha pl. sunyin meglapul és puffog rám - a puffogás ez esetben nem rád vonatkozik! -). Még egyszer: ha nincs annyi időd, hogy egy vitalapra kiválassz és rátégy egy megfelelő sablont (a linkelt gyűjteményben szerintem igen kevés eset van, amikor ne lehetne megfelelőt találni), akkor szerintem hagyd a törlést is. Senki nem kérte, h más, több energiát igénylő dolgot tégy. Fauvirt vita 2019. január 9., 16:54 (CET)

@Fauvirt: Most is segítettem aki hozzám fordult és fogok is, ha újra jelentkezik. Ha úgy ítélem meg, hogy tennem kell megjegyzést, vagy bármit, bárki vitalapjára megteszem. Ha nem, akkor nem. Én sem szabom meg neked, hogy mit csinálj és azt sem, hogy mit nem, vagy, hogy mire, mennyit időt szánj. Legyen akkor ez részedről is, irányomban így. Köszönöm! A fenti litánia miattad keletkezett és nem miattam. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 17:21 (CET)

Annyit írtam ildomos, amire te rögvest támadtál, de jó, én kérek elnézést, hogy merészeltem apróbetűsen ildomosnak írni olyat, ami WP:AKban is szerepel, remélem ez által visszanyered a higgadtságot. Bocsánat. Fauvirt vita 2019. január 9., 18:06 (CET)

@Fauvirt: Én támadást a te részedről érzékeltem ("...de csinálni sem muszáj, ha arra sincs időd, hogy kicsit figyelmesebb légy, biztosan van más jellegű munka is"..., "Senki nem kérte, h más, több energiát igénylő dolgot tégy..." stb.) és te kerestél meg engem, nem én téged. Nekem, ahogy írtam mániám lett a vandálok figyelmeztetése, mert rájöttem, hogy nagyon hatásos, mégsem fogok sem hozzád, sem máshoz elrohanni és egy napot irkálni, ha meglátom, hogy egy visszavonás után nem figyelmeztettél/figyelmeztettek, pedig erre is van egy csomóféle sablon amit csak el kellene küldeni nekik. Én ahogy írtam, ha olyat látok azonnalin, ami szerintem nem törlendő, nem nyúlok hozzá, tehát nincs mit írni neki. Ha meg én is törlendőnek gondolom a fő névtérből, akkor azon meg azért nincs mit levelezgetni. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 9., 21:07 (CET)

WTCR 2019-es lap[szerkesztés]

Szia! Köszönöm, hogy ideiglenesen védetté tetted a 2019-es túraautó-világkupa szócikket. Sajnos a vandalizmus azóta sem szűnt meg a lapon, azóta új IP-vel károsítják. Nem tudom lehet-e tenni végérvényesen az ilyen esetek ellen? (Elnézést ha nem jó helyre írtam) Üdv, NyZM97 vita 2019. január 10., 12:12 (CET).

@NyZM97: Szia! Egyetlen nem ellenőrzött (tehát nem kizárt, hogy jó) megmozdulás van 01.09. 11:44-kor. Még ha ez az egy esetleg vandalizmus is (én nem úgy látom, de nem értek a témához) akkor sem beszélhetünk sorozatos vandalizmusról. A WP szabad enciklopédia a lényege éppen az lenne, hogy bári beleszerkeszthet (persze csak helyes tartalomra gondolok). Semmiképpen nem indokolt a lapvédelem. Ha adódik probléma vele, szólj, megnézem majd újra. Üdvözlettel: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 10., 12:28 (CET)

Köszönet[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Köszi, hogy blokkoltad az 84.245.121.81 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | Geolocate | blokkolás)-t, kezdtem azt hinni itt a vég. Jelztem az AÜ-n is. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 10., 12:31 (CET)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Szívesen! Remélem elég gyors voltam. Téged nem kell? Most úgyis benne vagyok. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 10., 12:33 (CET)

Szócikk[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Láttam előbb törölted a cikket. Üdv,– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 11., 10:46 (CET)

@Vapoyo: Szia Vapoyo? Melyiket? Tőled ma még nem is töröltem azonnalit. Amit most feltettél kicsit várok, már láttam mikor megírta is, hátha akar még írni hozzá, mert így elég soványka. Vagy törlésire gondoltál? :D Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 11., 10:51 (CET)

Stark Péter[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Kidobott a gép. Ezt egyszerre vontuk vissza! Üdv,– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 18., 10:12 (CET)

@Vapoyo: Akkor megint én voltam az erősebb? Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 18., 10:33 (CET)

Figyelmeztetés után[szerkesztés]

78.131.58.37 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | Geolocate | blokkolás)- t figyelmeztetted, és utána is folytatja. Blokkolni kéne.– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2019. január 18., 10:34 (CET)

@Vapoyo: A következő után megkapja. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. január 18., 10:43 (CET)

„Az év szócikke 2018” verseny[szerkesztés]

Szia, Gg. Any! Az elmúlt két évben szervezett „Az év szócikke” versenyek valamelyikén (vagy épp mindkettőn) részt vettél és szavazatoddal hozzájárultál a végeredmény kialakulásához.

Reméljük, az idei mezőny is felcsigázza érdeklődésedet, ezért értesítünk arról, hogy a 2018-as „Az év szócikke” verseny hétfőn, január 21-én 0:00 órakor indul. Hétfőtől számítunk a szavazatodra!

Pasztilla 2019. január 19., 08:39 (CET)