Szerkesztővita:Gg. Any

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Archívum

Archívum (?)


/2016 /2017 /2018Millennium Stadion[szerkesztés]

Szia! Múltkor említetted, hogy hivatkozási hibák vannak benne, remélem így már jobban tetszik :) Gerry89 vita 2018. január 7., 10:17 (CET)

@Gerry89: Szia! Mint már annyiszor / mindig / nem szűnő csodálattal / újra és újra meg kell hajolnom munkásságod előtt. Ez is remek lett! Nem kis irigységgel, Vigyor csak gratulálni tudok! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 7., 21:08 (CET)

Köszönöm, bár látom, találtál benne hibát :D – Gerry89 vita 2018. január 7., 21:20 (CET)

@Gerry89: Á, tudom azt direkt hagytad benne, hogy átnéztem-e. Bevallom férfiasan, csak átfutottam. Majd átolvasom, mikor jelölöd. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 7., 21:25 (CET)

Már rég megtörtént. Két helyre is... Vigyor – Gerry89 vita 2018. január 7., 21:27 (CET)

@Gerry89: Tényleg (kikutattam mindkettőt). Sajnos annyira kevés az időm, hogy el vagyok maradva mindennel. Viszont első körben (még nem olvastam át őket, csak pár pillanat alatt átgörgettem), nálam valószínűleg a 2017-es Formula–1 világbajnokság szócikketek viszi a pálmát. Vigyor Irgalmatlan szép és nagy munka. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 7., 21:35 (CET)

Én is így vagyok ezzel. Láttam, jelölted a Porfíriát. Örülök, hogy összeszedted a bátorságod. :) Köszi, de idénre nekem Emma Watson a titkos favoritom :D Gerry89 vita 2018. január 7., 21:39 (CET)

@Gerry89: Még nem olvastam, csak átpörgettem a jelölteket. Nem alaptalan az izgalom. :o) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 7., 21:51 (CET)

Amúgy hála égnek, születnek minden évben nagyon színvonalas szócikkek. A Szén nanocső vagy a Kincsem vagy Dodi123 sakkos cikkei is, meg úgy mindegyik. Amúgy épp a témája miatt nógattalak, én pl. sosem gondoltam volna, hogy betegségről ennyit lehet írni, ráadásul az információs jellege is fontos. Gerry89 vita 2018. január 7., 22:00 (CET)

@Gerry89: Tényleg fantasztikusan színvonalas irományok születnek. Én sokszor csak tátom a szám egy-egy íráson, hogy ez már szakdolgozat, vagy tudományos értekezés. Hogy némely témában mit hoznak össze... Egyszer látom pl. a Lord-tagok listája szócikk címet. Na, gondoltam, megint egy szubcsonk, mert mi a fenét lehetne egy felsorolásból kihozni. Aztán csak bámultam... De ez csak egy példa. A Porfíria szócikk elkezdésekor még én sem igazán gondoltam, hogy ennyi minden összejön benne. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 7., 22:09 (CET)

Szia! Most látom, hogy mikor ezt beszéltük, akkor voltál 2 éves :) Még sok-sok ugyanilyet! Amúgy elkezdődött a szavazás, pár kategóriában tényleg éles lesz! Gerry89 vita 2018. január 16., 09:40 (CET)

Szia! Köszönöm! Hát igen, öregszik az ember! Már kettő! :) Köszönöm szépen, hogy jelölted a Porfíriát, ráadásul a 2. helyen!! Több szavazatom úgy sem lesz, de ez nagyon jól mutat. Nekem is neki kellene már állni lassan elkezdeni olvasgatni őket. Azt viszont nem értem, ahol esélyes vagy saját irományokkal is, ott miért szavazol? Rontod a saját esélyeid, mert ugye az ember a sajátjára nem szavaz... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 16., 22:00 (CET)

Igazán nincs mit, már mikor írtad is mondtam, hogy tetszik, érdekes olvasmány volt, mint ahogy pl. az Onkogén gének szócikk is. Hozzáteszem az sem egy könnyű kategória. Hát igen, elkezdhetnéd...ha egy kiemelt jelölttel szöszölsz egy hetet, most mi lesz ? Vigyor

Nem kötelező minden kategóriában szavazni, de hogy minden szócikk hasonló elbírálásban részesüljön, ez illendő volna. Így szól a javaslat egyik sora. Igyekszem sportszerűen játszani, bár azért odafigyeltem, hogy az engem érintő kategóriákban olyan szócikkre adjam a voksot, ami szerintem nem kavar be a végelszámolásnál. – Gerry89 vita 2018. január 17., 07:58 (CET)

@Gerry89: Hát igen, kell rájuk majd idő rendesen. Nem egy hét... Vigyor Bár pl. a sport kategóriát már nézegettem. Igazság szerint nem biztos, hogy mind el fogom olvasni, néhányat már a felületi megtekintéssel kizártam, szóval így is lehet csökkenteni a mennyiséget. Persze, tényleg nem biztos, hogy mindre lesz időm. :-( Ha olyan cikkekre voksolsz akik biztosan esélytelenek és te sem gondolod igazán, akkor az nem teljesen korrekt. Én ilyet magam miatt sem csinálnék. Na, mindegy, ez nem vérre megy. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 17., 20:37 (CET)

Fogalmazzunk úgy, hogy hülye nem vagyok, lásd a többi szavazatot..Ott is látni, hogy ki miért és merre, hogyan és bezzeg pont miért arra a szócikkre szavazott. Ez is csak egy közösség, itt is vannak brancsok. Összekacsintás, szimpátia szintén. Én meg nem vagyok saját magam ellensége. Persze nem azt mondtam, hogy ebben a 3 kat-ban leadott szavazataim rossz/szar minőségű szócikkekre mentek, egyszerűen ismerem annyira már az itteni viszonyokat, hogy tudjam mely szócikkek lesznek megtámogatva rendesen. Lásd a Zene kategóriában az Adele szócikk után érkező szavazatokat. Nincs ezzel amúgy baj, ez egy verseny...És ha nem is vérre megy, de itt is csak a győztes sírhat a végén Vigyor – Gerry89 vita 2018. január 17., 20:51 (CET)

@Gerry89: Megnéztem az Adele szócikket... Már kezdem érteni, miről írtál. :-( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. január 17., 21:00 (CET)

Mooser[szerkesztés]

Köszönöm, örülök, hogy tetszett. Az adatgyűjtés folyamatban van, még várható bővítés. Tastam vita

Kitüntetés[szerkesztés]

Editors Barnstar.png Szorgalmasan olvasó, kritikus szerkesztő
Azért, mert ezeket a hatalmas méretű és sokszor nehéz cikkeket türelmesen végigolvasod, javítod, értékeled (pl. az év szócikkei) Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. február 10., 22:18 (CET)

@Ogodej: Nagyon szépen köszönöm!!!! Igyekszem a kitüntetésre a jövőben is rászolgálni. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 10., 22:22 (CET)

Teljes mértékben rászolgáltál. Számomra például egy zsinórmérték a te elismerésed, szavazatod vagy támogatásod, legyen az plecsnizés vagy akár év szócikke verseny. Kicsit bátrabban, mert a saját szócikkeid minimum ilyen színvonalat képviselnek. Nagyra tartom, és tisztelem az itteni munkádat. Így tovább Dzsí–Dzsí Vigyor Gerry89 vita 2018. február 10., 22:44 (CET)

@Gerry89: Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! Az én munkám a Tiéd mellett eltörpül, amennyit Te dolgozol, és amilyen rengeteg dolgot, ráadásul kiváló minőségben létrehozol. Szóval, példakép vagy! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 10., 23:18 (CET)


Én is csatlakozom a gratulációhoz, rengeteget látni a javításaid. Csuja 2018. február 22., 15:50 (CET)

@Csuja: Nagyon szépen köszönöm! Nagyon aranyos vagy! Igyekszem! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 22., 16:23 (CET)

Az év szócikke[szerkesztés]

Szia! Mivel a vitalapon többször is felmerült, hogy a hiányosságot jelző sablonnal rendelkező szócikkek nem alkalmasak az év szócikkének versenyébe és főleg, mivel Hkoala a Móricz Zsigmond Színháznál jóval Wiki-minőségibb szócikkénél meg is tette az arra szavazóknál a következő kérést, szeretnélek megkérni, hogy ennek figyelembevételével gondold át újra a leadott szavazatodat, mert nem szeretném, ha egy méltatlan szócikk miatt esne el esetleg valamilyen helyezéstől más szócikk. Köszönöm! Fauvirt vita 2018. február 15., 13:59 (CET)

Szia! Még egyszer, újra átböngésztem a kategória jelölt szócikkeit és nem érzem, hogy valamelyik is teljes és tökéletes lenne, hogy nem lehetne még valamit hozzátenni. De nem is lehet, mert kinek mi a teljes és a tökéletes. A most feltett választékból úgy érzem a Tiéd igenis méltó helyen van a dobogós jelöltek között és ahogy látom nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel (bár ha egyedül lennék sem érdekelne). Megmondom őszintén, ahogy látod, volt olyan, ahol kihúztam és nem szavaztam minden kategóriánál, mert én is érzem ennek a súlyát, hogy egy év szócikkének, azért ne legyen csak azért egy cikk, mert a többiek nem jelölték, az arra méltó, odavaló szócikküket. Aki valamilyen dobogós helyet kap, azért legyen méltó rá (én legalábbis így gondolom). Nincs tökéletes szócikk. Nagyon becsületesnek érzem a leveled, de szerintem leértékeled a munkádat. Én maradok az eredeti felállású szavazásomnál. "Sajnos" nem tudtál meggyőzni. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 15., 20:18 (CET)

:-) Rendben, örülök, ha így látod, köszönöm a kifejtős választ. Fauvirt vita 2018. február 15., 20:32 (CET)

@Fauvirt: Szia! Nem tudom ki tette rá erre szakaszra a csonksablont, én egy kicsit túlzónak találom, de a kedélyek megnyugtatására érdemes lenne egy kicsit kibővíteni. Pl. ezen a linken is vannak talán használható dolgok: http://www.moriczszinhaz.hu/2017/12/szinhazunk-tortenete.html (legalábbis remélem, nem volt időm átolvasni, csak belenéztem). Viszont nagyon sok halott hivatkozást találtam: 2, 13, 17, 42, 43, 44, 45, 47, 48, 49, 50, 51, 58, 63. Valamint a 27-esnek nem látom értelmét. Nézd már meg ezeket legyél szíves. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 16., 11:16 (CET)

Az építészetre vagy a díjakhoz? Bár mindegy is, mert mindkettőre én. Az előbbire azért, mert ugyan találtam még részletező leírásokat (aminek egy része a további információk szakaszba került), de egyrészt nem volt energiám feldolgozni, másrészt építészetben nem vagyok annyira otthon, hogy biztos legyek abban, hogy nem írok hülyeséget, így amikor beleütköztem abba, hogy a saját szavaimra átíráskor túl sokat kéne pluszban utánaolvasnom (nem érdekel, hogy sokakat nem érdekel, ha hülyeséget írnak, engem zavar ha én teszem), így inkább írtam annyit, amivel még ki bírtam jönni magammal, mégis valamennyire átfogó (erre azért igyekszem törekedni mindig), és kitettem a sablont azért, hogy ha valaki úgy érzi, hogy a témában avatott vagy annyi infóval rendelkezik, tudja, hogy ebben a szakaszban van/lehet még dolga. A díjaknál meg azért, mert lehet, hogy több napon keresztül böngésztem a netet és nem találtam infót, de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs róla pl. offline (amúgy a színházat is megkerestem, csak valahogy soha nem sikerül nekik lényegi választ adni semmire, bár ígérgetik)... így hát kitettem, hogy szabadagazda. ;-) Ennyi.

Hivatkozások: Atyavilág! Icon eek.gif Köszönöm, Premio al cronopio botánico.gif előtúrtam ezeket archívumból (az tűnik a biztosabbnak, mint a változékony honlapjuk - mivel a 98% halottlink moriczszinhaz.hu-s volt -, már a szócikk írása közben is volt link, ami megváltozott...). Amúgy nem a 28-asra gondolsz?... pontosabban az azzal forrásolt infóra? Mert ha arra (előadásfotók), azt Kispados írta bele, (tapasztalati úton) jobbnak láttak nem bolygatni... ;-) Fauvirt vita 2018. február 16., 12:41 (CET)

@Fauvirt: No, ott van még egy (magához) túlkritikus szerkesztő, meg ő is egy kicsit maximalista. Vigyor De inkább ilyen lenne mindenki... Még komolyabbra fordítva a szót, szerintem dobj vagy két mondatot még az épülethez, aztán gyorsan vedd le azt a csúnya sablont. Én azért nem értek ezekkel (általában) egyet, mert ha valaki olyan dolgot talál valahol, ami még nincs benne, úgyis beleteszi (tudod, szabad a vásár. :)) Én is számtalanszor tettem már ilyet és ellenőriztem is le ilyet, másrészt az idő telik még régi dolgokról is felbukkanhatnak új infók, szóval bármire rá lehetne tenni a hiányos sablont.

A 28-as sem igazán szerencsés, de ott legalább látszik valami, viszont a 27-esnél van egy üres táblázat, azt lehet, hogy nem kellene benne hagyni... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 16., 12:59 (CET)

Őőőő... az nem egy üres táblázat, hanem egy kereső, kifejezetten az 'előadások' elnevezésű adatbázisban a színházi adatbázison belül, aminek a paramétereihez lehet beírni az adott illető nevét és a kereső gombra kattintva rákeresni az épp aktuális időpontban ott regisztrált színházi bemutatókra - az a forrás, ami nélkül nem lenne az adott résznek forrása (ami szerintem a Wikipédián a lehető legnagyobb hiba, amit csak el lehet követni a szerkesztőkkel és az olvasókkal szemben). Mivel folyamatosan változtatják ennek a honlapnak az url-jének is a paramétereit, én még nem találtam meg azt a linket, amivel hosszú távon az adott személy bemutatóit lehetne behívni, ráadásul embernél, de mint látszik, színháznál is több paraméterben is hozhat az adatbázis találatot. Ezért van mindig ott, hogy legutóbb mikor lett a keresőben lekérdezve... szóval nem értem, mi ezzel a baj. Fauvirt vita 2018. február 16., 14:19 (CET)

@Fauvirt: Akkor bocsánat, bocsánat. Én csak villámgyorsan végigkattingattam a hivatkozásokat, ezen első pillantásra semmi érdekeset nem találtam. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. február 19., 12:41 (CET)

Semmi gond. ;-) Most már tudod. Fauvirt vita 2018. február 19., 13:05 (CET)

Köszönöm elismerő szavaidat. Ez a hobbim. :) Sierrahun vita 2018. február 26., 22:58 (CET)

Szia! Köszönöm az elismerést. Az olvasóknak írok, mert jó dolog megismertetni és megismerni a világot.– Porbóllett vita 2018. március 2., 05:49 (CET)

Re:Milei.vencel díjai[szerkesztés]

Szia! Ott vannak a díjai, csak áthelyezte őket a többihez a vitalap tetejére. – Dodi123 vita 2018. március 1., 21:49 (CET)

Hú, akkor jó! Én rögtön lementem a lap aljára. Biztos voltam benne, hogy őt sem hagytad ki, inkább arra gondoltam, nálam van valami, de inkább szóltam, hátha mégsem... Köszönöm a választ! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 1., 21:54 (CET)

Köszönet[szerkesztés]

Szia Gy. Any,

külön szeretném megköszönni a Bismarck-osztály szócikk helyesírási hibáinak kijavítását. Eddig fel se tűnt, hogy milyen állapotban tettem közzé. Úgy látszik a végén valamiért nem olvastam át.

Üdv: – Andreas vita 2018. március 3., 12:05 (CET)

@Andreas P 15: Szia Andreas! Nagyon szívesen, máskor is! :-) Majdnem 100 ezer bájtnál nem csodálom, hogy nem vettél észre pár apróságot. A saját irományában az ember már azt látja, amit írni szeretett volna, ezzel én is így vagyok. El kell felejtenem, hogy a sajátomat olvasom, és akkor bukik ki, ha elírtam valamit. Remek a cikk, nagyon szép munka! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 3., 21:34 (CET)

Nem volt kicsi cikk és még pár infóval meg is lehet majd toldani biztos. 37 helyesírási hiba azért akkor is elég sok. Valamiért ideje korán feltettem, utolsó simítások nélkül. Azért örülök, hogy tetszett és még tetszetősebbé tetted! Kellemes hátralévő hétvégét! – Andreas vita 2018. március 3., 22:52 (CET)

@Andreas P 15: Köszönöm, viszont kívánom! Az SMS Hela szócikkedhez szintén gratulálok! Szép munka! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 3., 22:58 (CET)

Nőknapjára[szerkesztés]

Boldog nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2018. március 8., 10:11 (CET)

Én virágot nem tudok, de boldog nőnapot kívánok! :) Gerry89 vita 2018. március 8., 17:01 (CET)

Csatlakozom! – KoBeAt Let’s discuss it! 2018. március 8., 19:46 (CET)

@Gerry89, Kobeat: Kedves Gerry és Kobeat! Nagyon szépen köszönöm a nőnapi köszöntőt! Igazán nagyon figyelmesek és aranyosak vagytok! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 8., 20:29 (CET)

E-mail[szerkesztés]

Szia! Néha rendetlenkedik nálam. Válaszoltam. Írj, ha elment. Gerry89 vita 2018. március 15., 23:10 (CET)

Én se találom az e-mailedet, és ahhoz is béna vagyok, hogy megtaláljam a lehetőséget mailt küldeni Neked. Viszont értesítést kaptam arról, hogy küldtél nekem valamit, és abban a tartalmát is látom részben, úgyhogy ezen az úton támogatom a javaslatodat.– Szilas vita 2018. március 16., 08:56 (CET)

Szia! A sztori ugyan az és én is támogatom. – VC-süzenet 2018. március 18., 17:57 (CET)

@VC-s: Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszod és támogatásod! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 18., 18:00 (CET)

re e-mail[szerkesztés]

Szia! Bekapcsoltam az e-mail küldési lehetőséget. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. március 18., 16:49 (CET)

Wikipédia-szavazás[szerkesztés]

Szia!

Tőled kaptam értesítést, hogy kezdeményeztétek Kiváló Wikipédista díj adományozását @XXLVenom999 szerkesztőnek, és szeretnétek az én véleményemet is megtudakolni. A levelet ma délután ötkor kaptam (pontosabban 2018.03.18. 17:17). Nem derült azonban ki számomra, hogy

  1. Van-e nekem egyáltalán szavam ebben a kérdésben? (Igaz, ez az én egyéni problémám, olyan sokáig voltam automatikusan megerősített alnyuszi, hogy fogalmam sincs. Egyszerűen nem nagyon figyeltem meg ezeket a jogosultsági dolgokat. De biztos van valahol egy irányelv, amiből kiderül.)
  2. Amennyiben van, akkor hogyan lehet állást foglalni? (Melyik oldalon hová kattintva, vagy informálisan üzenve, vagy…)
  3. Meddig tart a véleménygyűjtés? Úgy látom, a díjat kiosztották már ma estére (2018.03.18. 22:24). (Melyhez szeretettel gratulálok!) Ez mindig ilyen viharosan zajlik? Mert az első két kérdést még nem is tudtam tisztázni senkivel, mire már érdektelenné vált.

Kérlek, segíts ezekben a kérdésekben eligazodnom. Szeretnék jobban képben lenni.

Ölelésem Garamond vita 2018. március 19., 00:04 (CET)

@Garamond: Szia!

Természetesen mindenkinek van szavazati lehetősége, aki Wikipédiázik. Én szándékosan, csak régi szerkesztőket kérdeztem, mert ők ismerik Venom munkásságát. Valóban igaz, hogy pár nap alatt zajlott (ezért elnézésedet kérem, kiengesztelésül, azonnal átjavítom a támogatók számát 53-ra), de már 24 órán belül több mint 40 szavazatot kapott (általában 30-40-el már megkapja a szerkesztő), így túllépve az 50-et nem nagyon volt már mire várni. Még egyszer elnézést, hogy csak utólag tudtál szavazni, tudom, az ünnepekben sokan nem is Wikipédiáztak, mert pl. elutaztak, de minden ezután érkezett szavazatkor is javítom a támogatói db számot, ígérem. A szavazás azért e-mailben történik, mert itt a Wikilevelezést az érintett is olvasná, és így nem lenne meglepetés. Valamint nem szokás felsorolni sem a támogatók, vagy ellenzők neveit sem, hogy ne legyen hálálkodás, vagy esetleg harag senki iránt. De bárkinek el tudom küldeni a szavazat végeredményét, a szavazók, illetve ellenzők nevével is. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 19., 12:50 (CET)

Köszönöm szépen, @Gg. Any! A módszertanon kívül az érvek érdekeltek volna, hogy milyen alapon ismerik el egy szerkesztő tevékenységét (de ez körülbelül látszik az indoklásból), meg hogy aki ellenezte, az miért (ez nem, pedig tanulságos lehet). De értem a logikáját, hogy nem az ilyen meglepik esetében célszerű a Wiki értékrendjének alakulását tanulmányozni, arra van lehetőség a jó néhány publikus szavazás figyelemmel kísérésével is.
Akkor ha jól értem, Neked, pontosabban a kezdeményezőnek kellett volna emailben válaszolni. Remélem nem felejtem el, mire legközelebb hasonló lesz. Úgy látom ritkán. Ezt különben helyeslem, ne inflálódjon az elismerés. Mindenesetre feljegyzem magamnak (is), hogy itt lehet emlékeztetőt találni róla: Kiváló Wikipédista díj, közben volt időm megnézni.
Intenzív érdeklődésem után most már nem kellene beismernem be, hogy szavazni nem szavaztam volna, éppen, mert nem vagyok az a bizonyos régi szerkesztő, aki ismeri a jelölt munkásságát, és nem is volt közös tevékenységünk. Úgy gondolom, ilyenkor, éppen az elismerés rangjának védelmében tartózkodni illik. A gratuláció az más, a jónak örülök, a közösség jó hangulatának is, és a szeretetteljes mondatok nyomán okkal feltételezhetem a laudáció megalapozottságát. Ölelésem Garamond vita 2018. március 19., 15:30 (CET)

Lapocka[szerkesztés]

Hello!

I do not agree with your action. The inserted new draw (File:Shoulder joint back-en.svg) shows the inserted muscles in the scapula at the back (so you can see the insertion in the scapula of the supraspinatus muscle and teres minor muscle, and see the infraspinatus muscle). In the article there is no similar image.

I did not change the description of the draw since I do not know the Hungarian. But I thought someone would fix it.

So, I would ask you to reconsider your action.

Thanks

Jmarchn vita 2018. március 23., 00:28 (CET)

@Jmarchn: Hello! OK! I put it back. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 23., 19:29 (CET)

Gyöngyösi Ivett[szerkesztés]

Kérjük, javítsa a cikket. Nem tudom, hogy a helyesírási szabályokat. Köszönöm. RadLes vita 2018. március 29., 23:22 (CEST)

@RadLes: OK! Sorry! I corrected it. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 29., 23:34 (CEST)

Amenhotep és Tije[szerkesztés]

Vééégre valaki olvassa a cikkemet :) Köszi!!! Alensha 2018. március 31., 05:55 (CEST)

@Alensha: Ne aggódj, nekem is van egy pár irományom (pl narkolepszia, porfíria), amit szerintem halandó ember egészen biztosan nem nyitna meg. (Éppen ezért a nézettségi statisztikának a megtekintését gondosan kerülöm.) Komolyra fordítva a szót, mi köszönjük Neked ezt a rengeteg érdekes, értékes cikket. Akkor el is árulom, hogy van egy rajongód, mert évtizedek óta szeretem az egyiptomi kultúrát. Engem is lenyűgöz a téma. Amilyen iszonyú mennyiségben teszed fel ezeket a cikkeket, ráadásul teljesen random időpontokban, már jó ideje azon gondolkodom, hogy Te mikor alszol?... Egy kicsit aggódom... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. március 31., 21:45 (CEST)

Örülök, hogy tetszenek :) A mostaniak azért készülnek gyorsan, mert ezek csak fordítások (kivéve a kolosszus, idén az volt az első saját). Aludni meg összevissza szoktam (ez a narkolepszia cikk pont azért érdekes nekem, mert ebből a szempontból én se vagyok normális :D) Alensha 2018. április 1., 10:03 (CEST)

@Alensha: Pedig próbálj rendszeresen és eleget aludni, mert az össze-vissza és kevés alvás bizony nagy bajokat okozhat. :-( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 1., 22:06 (CEST)

Á, én mindig ilyen voltam, egyesek szerint külön időzónában mozgok :D Alensha 2018. április 2., 11:15 (CEST)

@Alensha: Igen, ezzel én is egyetértek. Azért csak óvatosan. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 2., 13:16 (CEST)

Köszönet[szerkesztés]

Szia Any,

örülök, hogy tetszenek a szócikkeim és köszönöm, hogy ellenőrzöd a helyesírásukat - sajnos némelyikre alaposan ráfért. Ha az SMS Panther ágyúnaszádnál csak ezt az egyet találtad, akkor az már egész jó eredmény. Amúgy a szócikket kicsit majd át kell írnom, mert a Párducugrásra vonatkozó rész magában az ide vonatkozó szócikkben (második marokkói válság) pontosabban van leírva. Így most egy-két helyen (úgy tűnik) van benne pontatlan vagy valótlan állítás.

Üdv: – Andreas vita 2018. április 1., 22:39 (CEST)

@Andreas P 15: Kedves Andreas! Nagyon szívesen, bármikor szívesen. :-) A történelem és a hozzá tartozó témák nagyon nehezek, a forrásokban található eltérő infókon sem csodálkozok, de majd kibogozod (remélhetőleg) őket. További jó munkát! Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 1., 22:45 (CEST)

Kedves Any, köszönöm szépen a köszöntést! Remélem, majd munka és család mellett is fogok időt szakítani a Wikipédiára. Szalakóta vita 2018. április 2., 08:16 (CEST)

@Szalakóta: Mivel szereted csinálni, akkor is biztosan fogsz majd időt szakítani rá. Legfeljebb egy kicsit kevesebb jut rá. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 2., 13:15 (CEST)

E-mail (2)[szerkesztés]

Szia!

Megkaptam az üzenetedet, így utólagosan támogatom a javaslatot. Sajnos olyan időszakban érkezett a levél, amikor wikiszabadságon voltam, így nem tudtam időben reagálni rá. – Rosszkornyifog vita 2018. április 13., 16:58 (CEST)

@Rosszkornyifog: Szia! Köszönjük szépen, megnövelem a támogatók számát a Te szavazatoddal is. Kedves Tőled, hogy így utólag is foglalkoztál a kérdéssel. Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 13., 21:19 (CEST)

Havndal[szerkesztés]

Nem kellett lefordítani, mert már benne volt, csak benne maradt a cikkben a dán eredetije.– Porbóllett vita 2018. április 14., 08:51 (CEST)

Laura Rizzotto[szerkesztés]

Köszönöm a javítást. Max von O vita 2018. április 19., 06:56 (CEST)

@Alensha: @Max von O: A javítás már Alensha érdeme, én csak szóltam, hogy egy picit érdekesen hangzik. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 19., 11:12 (CEST)

Bocs, hogy röhögtem, Max, csak viccesen jött ki :) Alensha 2018. április 19., 15:38 (CEST)

Sulivandálok[szerkesztés]

Szia Gg.Any! Először is, köszi, hogy támogatsz! Tegnap is hogy küzdöttünk! Mai termés meg: 195.199.135.166. – Vapoyo vita 2018. április 20., 12:35 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Szívesen. Csak így tovább. Én ma máshol küzdöttem. A Bolyai Farkas Líceum szócikkben pl. 8 szerkesztést vontam vissza egyszerre. 20 perc múlva már megint vandalizálták. Hát, elég idegőrlő ez a folyamatos felesleges munka. Én is, mint Vencel, biztos blokkolnám őket 1 évre. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 20., 12:42 (CEST)

@Gg. Any:: Nagyon unatkozhatnak a suliban ezek a vandálok. :) – Vapoyo vita 2018. április 20., 12:46 (CEST)

@Vapoyo: Az már az ő dolguk, de ne a mi időnket pocsékolják. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 20., 12:49 (CEST)

@Gg. Any: Meg ne a Wikipédiát tegyék tönkre, arra nem gondolnak, hogy a szerkesztőknek ez plusz munka?– Vapoyo vita 2018. április 20., 13:29 (CEST)

Forrás[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Megteszem a forrásokat, csak nem tudtam, hogy kell. Üdv,– Vapoyo vita 2018. április 24., 12:06 (CEST)

@Vapoyo: Hát ez az, hogy még azt sem tudod, hogyan kell. Szóval szerintem is jobb lenne, ha a saját érdekedben még várnánk ezzel a megerősített dologgal. Hidd el, sokkal nagyobb gáz, ha nem értesz valamihez, és utólag a többiek fognak hol ezért, hol azért szólni, arról nem is beszélve, hogy a jogokat sokszor ugyanolyan könnyen el is veszik, mint amilyen könnyen adják. Ha bizonyítasz, szerintem nem lesz ezzel gond, tényleg nagyon lelkiismeretes és segítőkész vagy, de ez egyszerre érthető, hogy nagyon sok. Rengeteget lehet tanulni a mások szerkesztéseiből, javításaiból. Mindig légy résen. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 24., 15:40 (CEST)

:)[szerkesztés]

Aki mindig nézi az egyiptomos cikkeimet, az csak jó ember lehet :) Alensha 2018. április 27., 21:40 (CEST)

@Alensha: Aki pedig ír is ilyeneket az nem csak jó, de nagyon okos és hasznos ember is. Csak egy kicsit többet aludna... Már azt vettem észre, ha meglátok a Friss változtatások között egy egyiptomi cikket, rögtön azt nézem, hogy mikor Tetted fel... Remek humorod is van. A zoknis beszólásodon is hatalmasat nevettem.

Nagyon szeretem az egyiptomi cikkeidet és magát a témát is. Még mindig nem kis áhítattal veszek kézbe fáraókról, sírkamrákból szóló könyveket. Emlékszem Howard Carter: Tut-ankh-Amen koporsója és múmiája könyvét, a sírkamra feltárásáról nem tudtam letenni. De az igazi kedvencek a nagy képeskönyvek a kincsekről. A cikkeidben olyan jó, hogy sok kép is van. Még mindig alig tudom levenni a szemem egy-egy szarkofágról, szoborról. Nagyon szeretem őket. Igazi, emberalkotta csodák! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 27., 22:04 (CEST)


Igazán nincs mit köszönnöd, rászolgáltál. :-) – XXLVenom999 vita 2018. április 27., 21:45 (CEST)

Ugyan a nagyfokú inaktivitásomból kifolyólag a munkásságoddal nem kerültem kapcsolatba közvetlenül, sok jót hallottam rólad, úgyhogy megelőlegeztem a bizalmat. :-)Laci.d vita 2018. április 27., 22:39 (CEST)

@Laci.d: Köszönöm! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 27., 23:05 (CEST)

Amator linguarumtól[szerkesztés]

Szia! Végre megteszem, amit már régen meg kellett volna tennem: hálás köszönetet mondani azért a sok javításért, amit a szócikkeimben eszközöltél. Amator linguarum vita 2018. április 28., 09:12 (CEST)

@Amator linguarum: Szia! Igazán nagyon szívesen! :) Mi köszönjük ezt a rengeteg különleges szócikket, amikkel gazdagítottad a Wikipédiát. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 28., 23:12 (CEST)

Válasz[szerkesztés]

Kedves Gg. Any!

Ha megválasztanak, az oly szempontból mindenképpen előrehaladás lenne, hogy ezzel a magyar wikin nemzetközi tekintetben is előrehaladás lenne. Ez ugyan 2015-ös cikk és ugyan a cikk arról ír, hogy szerkesztőként és a szócikkek témájaként egyaránt jobban érvényesüljenek a nők, de szerintem azt se bánnák nemzetközileg, ha több női admin lenne.

Egyébként dilemmám volt, hogy a szerkesztőlapomra hónapokkal ezelőtt azt írtam, hogy több tisztségviselőválasztásra nem megyek szavazni, ennek ellenére most mégis szavaztam. Szép napot kívánok! Apród vita 2018. április 29., 01:44 (CEST)

@Apród: Kedves Apród!

Köszönöm a cikket és köszönöm, hogy szavazáskor kivételt tettél miattam. Neked is szép napot kívánok! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 29., 21:55 (CEST)

Szavazás[szerkesztés]

Szia!

Öröm látni, hogy jelentkeztél! Most is csak azért jelentkeztem be, hogy szavazhassak. Csak nehogy belekomolyodj a pozíciódba.:) – Csuja 2018. május 2., 14:49 (CEST)

@Csuja: Szia! Nem én jelentkeztem... Nem mert volna ilyen az eszembe jutni... Nagyon aranyos volt Tőled, hogy jelöltél, még aranyosabb, hogy miattam léptél be. :)) Komolyodni? Én? Á, dehogy! Vigyor Hagyjátok már ezt a pozíciót meg majd onnan fentről (Gerry89), itt ugyanolyan szerkesztő mindenki, legfeljebb a jogosultságok mások és a tudás. Remélem Te is így gondolod! Különben sem biztos még, hogy megválasztanak! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 2., 15:49 (CEST)

Valóban pontatlan voltam, csak elfogadtad a jelölést... De mindegy is, 46 támogatóval és nulla ellenző megválasztottak! Csuja 2018. május 12., 12:33 (CEST)


Csak nehogy egészségtelen mértékben függő légy!:) Csuja 2018. május 12., 12:35 (CEST)

@Csuja: Gondoskodik róla a környezetem, hogy ne tudjak állandóan itt lógni. :-( Pedig nagyon szeretem. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 22:45 (CEST)

Wikitali[szerkesztés]

Szia! Jössz? Gyere! Gerry89 vita 2018. május 6., 19:45 (CEST)

@Gerry89: Szia Gerry! Nem megyek. :-( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 6., 22:02 (CEST)

Hogyhogy? – Gerry89 vita 2018. május 6., 22:26 (CEST)

Adminbit[szerkesztés]

Már csak húsz perc, és (nem hivatalosan :-)) megkapod... Nem hinném, hogy ennyi idő alatt kapnál 20 ellenszavazatot... – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. május 11., 19:50 (CEST)

De nagyon aranyos vagy! Köszönöm szépen, hogy ennyire szurkolsz nekem. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:03 (CEST)

Adminisztrátor[szerkesztés]

Egyrészt gratulálok, hogy adminisztrátor lettél! Másrészt feloldozlak a titoktartás alól. :-) Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 11., 20:47 (CEST)

Nagyon szépen köszönöm! Akkor beavathatom a többieket is, hogy a Te ötleted volt az egész? :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:06 (CEST)

Természetesen, nincs mit titkolni rajta. Vigyor Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 12., 07:22 (CEST)

Gratulálok![szerkesztés]

Nem tudom, tudod-e, hogy ráadásul csúcsot döntöttél! :) – Pagony foxhole 2018. május 11., 20:48 (CEST)

Épp írni akartam neki erről, de leütköztél. :-) Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 11., 20:49 (CEST)
Vigyor – Pagony foxhole 2018. május 11., 20:50 (CEST)

Hát fiúk! Én ezt nem tudom, hogy csináltuk... Először azt hittem csak az ünnepek miatt nincs ellenzőm, mindenki kirándul, meg ilyenek. Számomra most is teljesen hihetetlen!... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:10 (CEST)

Ellenző nélküliek eddig is voltak, de 45 támogató volt az eddigi rekord. :) – Pagony foxhole 2018. május 11., 22:24 (CEST)

@Pagony: Azért Pallertit 46.-ként ki ne hagyd!! Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 11:46 (CEST)

Hát vele döntöttél rekordot! :) – Pagony foxhole 2018. május 12., 11:49 (CEST)

@Pagony: Ja, igen! Csak a "45 támogatót" kaptam ki a mondatból. A 45 támogatót remélem Te kaptad! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:17 (CEST)

Malatinszky 45, Syp 44, én 43. Megfosztottál a bronzéremtől. :) – Pagony foxhole 2018. május 12., 12:19 (CEST)

@Pagony: Én nem voltam! A sok név közül egy sem az enyém! :)) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 22:35 (CEST)

Amúgy gyere fel a levlistára, már várunk! – Pagony foxhole 2018. május 12., 12:25 (CEST)

@Pagony: Már bejelentkeztem, mindjárt megyek is vissza. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 22:35 (CEST)

Gratuláció[szerkesztés]

Bár technikailag még nincs beállítva az adminisztrátori bited, de a közönség egyöntetű, egyhangú kívánságának megfelelően már adminisztrátor vagy, amihez elsőként szeretnék gratulálni. Éjfélkor várunk a titkos adminbázison, ahol a szokásoknak megfelelően egy fekete kakast áldozunk. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. május 11., 20:53 (CEST)

...HuFi, meg Pagony ellopták a showt, de majd teszek tücsköt a sátrukba a következő wikitáborban. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. május 11., 20:54 (CEST)
Tücsök? Én azok közt éltem gyerekkoromban. :) – Pagony foxhole 2018. május 11., 21:22 (CEST)

Én is örömmel csatlakozom! Jó munkát és jó kedvet az adminsághoz, Gratulálok! :-) Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. május 11., 20:57 (CEST)

@Ogodej: Nagyon szépen köszönöm! Nagyon aranyos vagy! (Miért nem látjuk még mindig a neved a Wikitanácstag jelöltek között??) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:28 (CEST)

Gratulálok, az egyik legjobb admin leszel! – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. május 11., 20:59 (CEST)

@Kobeat: De nagyon aranyos vagy! ;) A legjobbak már régen ott vannak az adminok között. Ők, nagyon jól csinálják. Kezdetektől csodálom őket. Külön jó, hogy más-más a vérmérsékletük, jellemük, valamelyikük mindig ott van, ahol éppen szükség van rá. Azért remélem velem sem lesz baj, igyekezetben nem lesz hiány azt ígérem. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:40 (CEST)

Gratulálok! Ha küldesz nekem egy e-mail címet, akkor felveszlek a szupertitkos levelezőlistára, amin csupa a fentiekhez hasonló okkult dolog, egymás ugratása és hasonló dolog zajlik. Samat üzenetrögzítő 2018. május 11., 21:00 (CEST)

@Samat: Kedves Samat! Már küldöm is: gg.any@gmail.hu Előre is nagyon köszönöm, hogy engem is felveszel a szupertitkos levelezőlistádra. :)) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 23:14 (CEST)

Megtörtént. Samat üzenetrögzítő 2018. május 12., 12:48 (CEST)

Gratula. Remélem nem késő, de meg kell kérdeznem: hogy viszonyulsz a pókokhoz? CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2018. május 11., 21:28 (CEST)

@Csigabi: Köszönöm a gratulációt! Mint minden állatot, növényt, de akár egy követ, szikladarabot stb. így a pókokat is szeretem, csodálom. A Darázspók szócikk képgalériájának második képeként egy saját készítésűt is becsempésztem. Tényleg lenyűgözött a hálója, mint maga az állat is. Csak nem elvakult pókrajongó vagy? :) A békákat is szeretem! Annyira hálás vagyok Nektek ezekért az állatokért, amit megírtok. Gyönyörűek a békák, a madarak stb. stb. Mikor egy-egy ilyen cikket megnyitok, sokszor gondolom, ilyen állat nincs is! :) Szóval nélkületek, lehet, hogy soha nem láttam volna, ha csak képen is ilyeneket. Hálás köszönet érte! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:50 (CEST)

Van itt egy másik fontos kérdés: a Star Warst vagy Star Treket szereted jobba? Jól fontold meg a válaszod. ;-) Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 12., 08:57 (CEST)

@Hungarikusz Firkász: Tudom, hogy most egy világ fog összeomlani Benned és Sokatokban, és a lehető legrosszabb választ adom, de egyiket sem nézem. :-( Ha van egy kis időm, rögtön a Wikin matatok. :-) ( Írok Neked e-mailt.) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 11:52 (CEST)

@Pallerti, Samat, Pagony, Csigabi, Hungarikusz Firkász: A szigorú adminok, a valóságban ennyire jófejek? Fantasztikusak vagytok! :)))) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:23 (CEST)

A legtöbb Wikipédia-szerkesztő jófej, csak többen titkolják. Samat üzenetrögzítő 2018. május 12., 12:48 (CEST)

@Samat: Ezt én is gondoltam, de most már teljesen biztos is vagyok benne! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 22:41 (CEST)

Gratulálok a megválasztásodhoz! FarkasgergelyPisces symbol.pngÜzenet 2018. május 11., 22:31 (CEST)

@Farkasgergely: Kedves Gergely! Nagyon szépen köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 11., 22:52 (CEST)

Szívből gratulálok! :-) – XXLVenom999 vita 2018. május 12., 00:06 (CEST)

@XXLVenom999: Kedves Venom! Szívből köszönöm! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 00:08 (CEST)

Szeretnék én is gratulálni, jó munkát kívánok. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. május 12., 00:48 (CEST)

@EniPort: Mindent nagyon köszönök! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:06 (CEST)

Gratulálok! – Burumbátor Súgd ide! 2018. május 12., 06:58 (CEST)

@Burumbátor: Nagyon szépen köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:07 (CEST)

Gratulálok, én most épp a laptörténetben sárgával megjelenő felhasználónevedben gyönyörködöm. RuIsZa vita 2018. május 12., 07:41 (CEST)

@RuIsZa: Már meg is sárgultam? :-) Gyorsan állítsd át a Beállításoknál. Bár az IP címeknél jó, mert rögtön ki lehet kapkodni őket, megnézni nem-e rosszalkodtak. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:10 (CEST)

Gratulálok ! :) – Gerry89 vita 2018. május 12., 08:28 (CEST)

@Gerry89: Köszönöm szépen. (Örömmel láttam a neved a Wikitanácstag választáson. Hajrá!) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:12 (CEST)

Én is Gratulálok! :) Attila1486 vita 2018. május 12., 11:02 (CEST)

@Attila1486: Nagyon szépen köszönöm Attila! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:18 (CEST)

Gratulálok, szép eredmény! – Rosszkornyifog vita 2018. május 12., 11:43 (CEST)

@Rosszkornyifog: Nagyon szépen köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 12:20 (CEST)

Gratulálok! A titkos számlaszámot majd privátban küldjük, ahova az adminfizetésed megfelelő százalékát utalnod kell az öregebb adminok részére. A beavatási szertartásról lemaradtam, vagy a következő holdtöltekor tartjuk? – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2018. május 12., 13:53 (CEST)

@Rlevente: Rendben! Vigyor Hihetetlen jófejek vagytok!! :))) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 22:37 (CEST)

Gratulálok! DenesFeri vita 2018. május 12., 16:49 (CEST)

@DenesFeri: Nagyon szépen köszönöm Feri! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 12., 22:38 (CEST)

Gratulálok! A Star Treket azért kezdd el nézni, anélkül nem igazi admin az ember. Akkor se, ha fentebb a Star Warsot reklámozza valamelyik lator. Alensha 2018. május 13., 00:26 (CEST)

@Alensha: Csúcs vagy! :))))) Sajnos azt sem tudom mi az a Star Trek. Még a Star Warsról legalább hallottam. No, majd utána nézek! De most már menjünk aludni! Jó éjt! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 13., 00:32 (CEST)

Alensha, kikérem magamnak ezt az inszinuációt! Nem reklámoztam a Star Warst, hiszen Star Trek FOREVER!! Azért említettem a másikat, mert ha azt választotta volna, akkor tudtuk volna hová tenni és kezelni a helyzetet. Vigyor Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 13., 18:46 (CEST)

Fogadd őszinte gratulációmat! Ha találok sulivandált, a vitalapodon fogom jelezni. A legjobb admin leszel. :-)– Vapoyo vita 2018. május 14., 08:10 (CEST)

@Vapoyo: Nagyon szépen köszönöm, végtelenül aranyos vagy! A vandálokat inkább az adminüzenőn kellene jelezni, mert mikor ki tud a Wikin fent lenni, intézkedni. Azért csak türelem, az órák végetérnek, egy-két beírás még nem a világvége, gyorsan visszavonjuk, türelmesek és bizakodóak vagyunk, hátha a következő órán, már az egyik diák talál egy helyesírási hibát és azt helyesen fogja kijavítani, bár tudom az olyan diák inkább az órán figyelni szokott, na, de szóval nem rögtön blokk. :)) Az utolsó mondatod kapcsán egészen biztos vagyok benne, hogy tévedsz, a régi adminok nagyon jók, nem is hiszem, hogy kell, vagy lesz jobb náluk. Ahogy telik az idő és jobban belelátsz majd a dolgokba, Te is tapasztalni fogod. Azt is, hogy nagyon nehéz (lehetetlen) úgy cselekedni, hogy mindenkinek jó legyen. :) Jó munkát szerkesztőtárs! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 14., 09:44 (CEST)

Késve, de gratulálok, hogy adminisztrátor lettél! --Sphenodon vita 2018. május 20., 23:03 (CEST)

@Sphenodon: Nagyon szépen köszönöm! A Növények műhelyének új cikkein rajta tartom a szemem. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 20., 23:07 (CEST)

Láttam, és nagyon köszönöm! :) --Sphenodon vita 2018. május 20., 23:10 (CEST)

@Sphenodon: Hát, igazán nincs mit, örülök, hogy tehetek a Műhelyért. Igyekszem továbbra is! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 20., 23:35 (CEST)

Első[szerkesztés]

Az elsőhöz viszont én gratulálok elsőnek! :) – Burumbátor Súgd ide! 2018. május 14., 10:09 (CEST)

@Burumbátor: Köszönöm szépen! Végtelenül aranyosak vagytok! ;) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 14., 10:37 (CEST)

Világnapok és nemzetközi akciónapok listája‎ c. szócikk[szerkesztés]

Szia Gg.Any! Légyszi nézz bele a szócikkbe, úgy tűnik nekem, az anon mögött ugyanaz a személy rejtőzhet. Nem tudom, te is ezt gondolod. Üdv,– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 15., 12:27 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, napközben csak néhány másodpercre léptem be, nem tudtam megnézni a kérdezett szócikket. Igen, én is úgy gondolom, hogy egy személy lehet, kicsi a valószínűsége, hogy több személy pár percnyi különbséggel látogatta ezt a szócikket, nem olyan felkapott téma ez most, de ki tudja, semmi sem lehetetlen. De látom keményen küzdöttél és végül mégis Te nyertél. :) Ügyes voltál! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 15., 21:48 (CEST)

@Gg. Any: Szia Gg. Any! Köszi! – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 16., 10:16 (CEST)

Mely időpontokban vagy elérhető? – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 16., 14:20 (CEST)

@Vapoyo: Igazán nincs mit! :)

Nem igazán tudok időpontokat mikor vagyok fent, főleg éjszaka, de Te akkor már (remélem) alszol. Próbálok napközben többször belépni, amikor tehetem, de akkor gyorsan nézem a vandálokat, azonnali törlendőket, esetleg belekattingatok az IP címes megmozdulásokba nem-e rosszalkodnak az anonok, de ilyenkor lehet, hogy csak percekre, vagy másodpercekre tudok itt lenni. Ritkán hosszabban. :( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 21:22 (CEST)


Áh, akkor ezért nem láttalak mostanság. Aszem akkor virrasztok, hogy együtt szerkeszthessünk Vigyor Ti nők amúgy sosem alszotok? Gerry89 vita 2018. május 16., 21:40 (CEST)
@Gerry89: Á, elvétve azért megesik, hogy alszunk. Csak kevés ez a 24 órácska... :)) Én még alszok is, de komoly fejtörést okoz nekem is pl. Alensha. Nincs olyan napszak, hogy ne rakna fel egy cikket, de tényleg! Egy időben figyeltem is és komolyan nem volt csak pár óra kihagyás a szerkesztései között. És mindegy volt, hogy délelőtt, délben, délután, este, éjszaka, hajnalban... Ez már nekem is extrém.
Remélem már tanulod a Wikitanácsi feladatokat! Vigyor Jó kis csapat lesz. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 21:55 (CEST)
@Gerry89: Ja, a legfontosabbat elfelejtettem: De aranyos vagy! :))))) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 22:01 (CEST)

Hands-on.png (Szerkesztési ütközés után) Jól belém is ütköztél :D Miért is? Ám úgy tudom, hogy Alensha természetfeletti erőkkel is bír.

@Gerry89: Most meg én ütköztem Veled. Szóval eddig döntetlenül állunk: 1:1. Az előbb azért ütköztünk, mert a legfontosabbat elfelejtettem. Alensha: Egészen biztos! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 22:16 (CEST)

A WT-vel kapcsolatban az agarak még a spájzban, előbb szavazzanak be. Gerry89 vita 2018. május 16., 22:04 (CEST)

Jogos! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 22:16 (CEST)

Jahm. Kár, hogy nem jössz Wikitalira, bár nekem is az első lesz, így azért persze kiváncsi vagyok. Meg idén már nem akartam postáztatni a díjaimat ;) Gerry89 vita 2018. május 16., 22:07 (CEST)

Hát igen, aki annyira szorgalmas, hogy aztán utánfutóval megy a díjaiért. :) A Wikitaliról majd remélem mesélsz. :)) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 22:16 (CEST)

Persze! Amúgy Jávori István még szorgalmasabb volt és sajnos így is rengeteg az olyan dolog amit mindig halogatok. Amúgy a legfontosabbra visszatérve: Te is! Sokszor mondtam már neked, talán túlságosan is és szerény az elvégzett munkákhoz, szócikkeid minőségéhez képest. Sok-sok nagyszerű állatos, növényes szócikk, plusz a képek.

Jahm és csak, hogy tudd..az Európa-liga döntője közben/helyett pötyögök itt veled, és ezt sok nő nem mondhatja el magáról Vigyor Gerry89 vita 2018. május 16., 22:27 (CEST)

@Gerry89: Azonnal kiléptem! Egy férfit ilyenkor nem lehet zavarni. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 16., 22:29 (CEST)

Vigyor Gerry89 vita 2018. május 16., 22:32 (CEST)

WT-választás[szerkesztés]

Szia, szeretnélek arra biztatni, hogy jelentkezz a Wikitanácsba: a munkád során megismert pártatlanságoddal, előítéletektől mentességeddel, a Rád jellemző pozitív hozzáállással és kedves stílussal ideális tag volnál. Szükség volna Rád. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. május 19., 12:04 (CEST)

@EniPort: Nagyon szépen köszönöm kedves szavaid és, hogy rám gondoltál. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Egyetértek, én támogatni foglak. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. május 19., 12:07 (CEST)

@Pallerti: Nagyon szépen köszönöm, nagy megtiszteltetés számomra! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Jó lenne, bizony. – Pagony foxhole 2018. május 19., 12:20 (CEST)

@Pagony: Köszönöm szépen a bizalmat! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Csatlakozom. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. május 19., 12:22 (CEST)

@Kobeat: Nagyon köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Beon, beon. Elkél az emocionális intelligencia sok hadfi között. – Burumbátor Súgd ide! 2018. május 19., 12:22 (CEST)

@Burumbátor: Aranyos vagy! Köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Én is fognám a támogatásodat, izé én is támogatnám a fogásodat, akarom mondani, én is fognálak támogatni. De ha 25 támogatás érkezik ide a vitalapodra, akkor egyszerűen átmásoljuk ezt a szakaszt a választás lapjára. Vigyor Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 19., 12:34 (CEST)

Vigyor Vigyor Nagyon köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Hat már van, tízzel már tag lehet valaki... :) – Burumbátor Súgd ide! 2018. május 19., 12:44 (CEST)

Én is csatlakozom. VigyorAttila1486 vita 2018. május 19., 17:31 (CEST)

@Attila1486: Nagyon köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Szeretnélek én is..mmint biztatni Vigyor Gerry89 vita 2018. május 19., 19:19 (CEST)

@Gerry89: Gerry Te mókamester! Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

Ja, és támogatnálak is! Gerry89 vita 2018. május 19., 19:21 (CEST)

@Gerry89: Ja, és köszönöm! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:50 (CEST)

@EniPort, Pallerti, Pagony, Kobeat:@Burumbátor, Hungarikusz Firkász, Attila1486, Gerry89: Kedves Mindenki! Biztos, nem hiszitek el, de több mint egy órája bámulom a képernyőt... Megint csak nem hiszek a szememnek... Határtalan kedvességeteket, megtisztelő bizalmatokat nagyon-nagyon szépen köszönöm! Nem merek ennyi bennem bízó embernek nemet mondani, Benneteket megbántani, kérésetekre jelölöm magam, ha megválasztanak, hátha tudnék ott is segíteni. Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 22:42 (CEST)

Ahelyett, hogy szerkesztenél :D Viszont nem tudok élménybeszámolót küldeni, mert elkeveredett a e.mailed. No mindegy, most meg üldögélhetek itt, hogy tudjak szavazni – Gerry89 vita 2018. május 19., 23:05 (CEST)

@Gerry89: Én is pont erre gondoltam! Vigyor És Te meg mit ücsörögsz, ahelyett, hogy szerkesztenél? :DDD Az e-mail címem: gg.any@gmail.hu. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 23:14 (CEST)

Nem ücsörögtem, hanem szavaztam. :D Gerry89 vita 2018. május 19., 23:17 (CEST)

@Gerry89: Drága vagy, köszönöm! De azért remélem nem haragszol meg érte, de én jobban szurkolok Neked! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 19., 23:22 (CEST)

Felhívás[szerkesztés]

Szia! Felhívom a figyelmed a szerkesztőlapom első sorában szereplő sablonra. Te is kiteheted... :) – Burumbátor Súgd ide! 2018. május 20., 22:39 (CEST)

@Burumbátor: Szia! Nagyon szépen köszönöm figyelmességed. Bátorkodtam én is kitenni. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 20., 22:47 (CEST)

WT[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Támogatlak a WT-ben. Megkérhetlek rá, hogy te is támogass, vagy ellenezz! Üdv,– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 22., 12:32 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Nem kérem, hogy szavazz meg a WT-be. Sőt úgy gondolom, hogy nem igazán látod még át egy-egy ember munkáját, ezért ha javasolhatom várj is még a szavazásokkal. (Valamint sajnos a WP:SZI alapján nincs még érvényes szavazatod.) Itt lentebb le fogom írni a véleményem, ha nem bírod a kritikát, kérnélek ezen a mondaton ne is menj tovább.

Ha még mindig itt vagy, akkor írok egy pár sort. Soha nem adtam szimpátia alapján a szavazom és nem is szándékozom ilyet tenni. Ha valakit megszavazok, vagy ellenszavazok azt úgy is érzem, úgy gondolom, a munkássága alapján úgy látom helyesnek stb. Nem fogok nálad szavazni, mert ellened szavaznék és nem akarlak megbántani. Tudom, hogy tettre kész és lelkes vagy, de még évek kellenek, hogy mindent átláss, megtapasztalj, eleget és jól szerkessz stb. stb. Nem tudom mennyire vagy képben a WT munkájával kapcsolatban, jogaival stb., de a tanács döntéseit az adminoknak is kötelező betartani, betartatni. Biztos, hogy érzed már magad ennyire felkészültnek? Mi még úgy érezzük nagyon nem vagy az. Remélem nincs harag! Itt nagyon kell bírni a kritikát és főleg nagyon önkritikusnak kell lenni. Ezek a dolgok nem haveri alapon mennek, hogy ha Te megszavazol, akkor megszavazlak én is. Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 22., 14:19 (CEST)

Szavaztam rád!– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 22., 14:21 (CEST)

KoBeAt azt írta nem szavazhatok, sajnos áthúzta!– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 22., 14:26 (CEST)

@Vapoyo: Igen, megelőzött engem, már éppen én is a lezúzáson dolgoztam. Mintha éppen pár perce írtam volna, hogy nincs szavazati jogod... Ezt még az első részben írtam! Azért köszönöm. Kis lelkes. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 22., 14:28 (CEST)

II. kerületi VSE[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Képzeld épp a fenn említett szócikkre akartam az sablont tenni. Mire rátettem, már letörölted :) Te aztán gyors vagy, mint a villám! Üdv, – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. május 22., 14:08 (CEST)

Szia! Épp arra jártam, és törölni könnyebb, mint a sablont kitölteni. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 22., 14:23 (CEST)

Kókusz-szigeteki csata[szerkesztés]

Szia Any,

örülök, hogy tetszett a Kókusz-szigeteki csata szócikk. Gondolom át is olvastad és ha nem találtál benne hibát akkor az is tetszik :) Lehet van még benne pár tartalmi pontatlanság, mert eredetileg az angol nyelvű cikket fordítottam le, ami elég propagandisztikus formában íródott. Amúgy utólag én is gratulálok a WT-be való megválasztásodhoz! Üdv: – Andreas vita 2018. május 24., 13:50 (CEST)

@Andreas P 15: Szia Andreas! Még nem olvastam teljesen, de azt láttam, hogy ismét brutál jó munka! :) Gratulálok! Még nem jutottam be a WT-be!! :) További jó munkát Adreas! Csak így tovább! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 24., 15:54 (CEST)

Origo-cikk[szerkesztés]

Örülök, hogy megtaláltad. Mint odaát, a WT-megjegyzésben is írtam, a cikk tartalmilag korrekt. Az időzítéséről viszont nem hiszem el, hogy véletlen, pont a szavazás felezőidejében, és a GDPR alkalmazásba lépésekor jelentették meg, az Origotól szokatlanul részletes szakmaisággal egy társadalmi-kulturális mozgalomra nézve. És szerintem az sem véletlen, hogy nincs utalás a magyar névtérre. A meghivakozott WSJ-cikk több, mint két hetes, nem hiszem el, hogy az Origo ne tudna a magyar WT-ről, a három hét alatt egy korrekt cikkírónak bőven lett volna ideje utána nézni. És szerintem egészen pontosan utána is járt, és olvasta, amit egymásnak írunk a WT-ről. Slemi vita 2018. május 27., 07:41 (CEST)

@Slemi: Tényleg jó a cikk, bár én is elbizonytalanodtam, mert az Origon jelent meg. :) Valószínű, hogy követik az itteni eseményeket is. Viszont néha rossz belegondolni, hogy külsősök ugyanúgy olvashatják ezeket a beszélgetéseket mint mi... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 27., 21:48 (CEST)

@Gg. Any: Akkor te nagyon friss vagy ebben az internetes adatvédelmi galaxisban :-) Én 2003. óta gyúrom a szakmát. Ami most történik, az egy tipikus tapogatózás felénk, a tavalyelőtti Orbán Gáspár-ügyünk óta tart ez a figyelés, szerintem. Ez elől nem tudsz elzárkózni, hozzá kell szoknod együttélni vele. Az elején még lesz néhány émelyítően szorongásos élményed, de az első két feljelentés után már rutinból csinálod :-P Slemi vita 2018. május 28., 11:50 (CEST)

@Slemi: Jaj, ne bolondozz, ez még viccnek is rossz... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 28., 12:41 (CEST)

27. szavazat[szerkesztés]

Láttam, és jól esett. Az alkalmasságom ellen racionálisan érvelőket vélhetőleg elgondolkodtatja, de nem módosítanak a szavazatukon. Az irracionálisak kiszámíthatatlanok, ezért nem szabad törődni az indulataikkal. Ehhez is hozzászoktam, látszólag a személyemet támadják, pedig csak azt a démont, amit a funktor mögé képzelnek - hiba lenne ezen megbántódni, ráadásul az irracionálisak is jókaratúak, csak nem jóhiszeműek. Slemi vita 2018. május 28., 13:09 (CEST)

Először is, Gg.Any a 17. támogatód volt, másodszor ez a kis szösszeneted plasztikusan illusztrálja, hogy miért vagy alkalmatlan WT-tagnak. Ezután azt is bánom, hogy korábban támogattalak. Visszataszító, amit a problémás nevűvel együtt véghezviszel. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 28., 13:24 (CEST)

Ezt a gondolatsort most nem értettem. Viszont javaslom, Gg. Any vitalapját mentesítsd a WT-választás körüli vitáktól. Ha ott fejtenéd ki az érveidet az alkalmatlanságomról, a WT-választás oldalán, ahol az én megválasztásom kapcsán pro-kontra érvek hangoznak el, abból mindannyian tanulnánk. Én mindenestre ígérem, hogy a továbbiakban már itt sem foglak zavarni. Slemi vita 2018. május 28., 23:38 (CEST)
Jelenleg nem vagy abban a helyzetben, hogy akárcsak javasold is, hogy mit és hova írhatok. Szerintem próbálj meg visszavenni a gőgödből és az arroganciádból. Egy kicsit túl sokra tartod magad és rohadtul magas lóról nyilatkozol másokról. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. május 28., 23:44 (CEST)

@Hungarikusz Firkász, Slemi: Jaj fiúk, nem lenne jobb a békesség? Mire végre vége lesz a WT szavazásnak mindenki a padlón lesz. :(( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 28., 23:49 (CEST)

Szerintem te meg én nagyon békésen beszélgetünk mindenkivel. :-) <3 Slemi vita 2018. május 29., 00:03 (CEST)

@Slemi: Nem is kettőnkre gondoltam... HuFi-val beszélnem kellene a háttérben. Hátha tudnék egy kis békességet generálni végre, mert ez borzastzó. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 09:32 (CEST)

Egyetértünk, próbáld meg, kérlek. Láthatólag az én stílusom indulatot kelt benne, ami nem jó, hanem rossz. Lehet, neked jobban sikerül, mint nekem. Köszi <3 Slemi vita 2018. május 29., 14:15 (CEST)

@Slemi: Szeretnék írni neked egy mailt. Én gg.any@gmail.com vagyok. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 15:15 (CEST)

ÖÖÖÖ....Az emailcímek nyilvános megadását lehetőleg mellőzni kell, ezt még akkor is szoktuk közölni, ha az illető kezdő szerkesztőként adja meg az emailcímét. Van baloldalt egy E-mail küldése funkció, ott lehet emailkapcsolatot létesíteni egymással. Apród vita 2018. május 29., 16:38 (CEST)

@Apród: Tudom, tudom, de Sleminél le van tiltva, engedélyeznie kell, ezért nem tudok írni neki. Ne aggódj, az itt megadott mail cím ua., mint ott amit a bal oldalon látsz. Köszönöm a segítőszándékot és hogy így figyelsz rám. :) Most rohanok, ha van valami gond még, este (éjszaka) jövök! (Ha Isten is úgy akarja!) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 17:28 (CEST)

@Gg. Any: Hahó írtam neked, de a mailer-daemon visszaírt, hogy oda nem tud kézbesíteni. Sztem is töröljed itt a címet (bár, ha úgysem jó akkor mindegy [devilszmájli]). Üzenj a Facebook-on. Slemi vita 2018. május 31., 08:22 (CEST)

@Slemi: De jó a cím, ez van itt a Wiki e-mailen is. Nem vagyok fent a Facebookon-on. De már lehet, hogy mindegy. Beszéltem Ogodejjel. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 31., 09:35 (CEST)

@Gg. Any: Rendben. Kiraktam ide a hibaüzenetet a visszapattanásról, ha ez segít neked. Slemi vita 2018. május 31., 09:47 (CEST)
@Gg. Any: A .com ugyanoda mutat, mint a .hu? – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. május 31., 12:48 (CEST)

@Slemi, EniPort: A nyavalyát! Elírtam. Csak előtte com-os e-mail címet írtam és benne maradt a kezemben. Most meg persze, hogy csak az elejét néztem és nem értettem, mert minden rendben volt vele. Köszi! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 31., 12:54 (CEST)

@Hungarikusz Firkász, Slemi: A 27. Slemire szavazó Grin volt. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 28., 13:41 (CEST)

Megjegyzés[szerkesztés]

Szerintem érdemes volna kapcsolatba lépni a SimonÉvás szerkesztővel, ha már ilyen aktív, viszont ugyanakkor a szócikkke (Simon Éva) kezdetleges. Szép napot kívánok. Apród vita 2018. május 29., 10:03 (CEST)

@Apród: Egyetértek! Vállalod? Szép napot Neked is! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 11:32 (CEST)

Gerry89 közben elvállalta a kapcsolatbalépést és megadta a megfelelő tájékoztatást a szerkesztőnek. Egy kicsit finomabb is lehetett volna (az önreklám fogalmát nem feltétlenül kellett volna neki szegezni), de egyébként a többiben megfelelő volt. Apród vita 2018. május 29., 16:32 (CEST)

@Apród: Nem olvastam, de ha Te mint férfi úgy érzed, biztosan lehetett volna egy kicsit lágyabb a fiú. Beszélsz vele? :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 17:22 (CEST)

Épp beszélgetésünk perceiben tette OsvátA a szócikkre a horror sablonon kivül a másolmány sablont is. Ha most ez törlödik emiatt, eléggé furán venné ki magát, hogy beszélek róla egy törölt szócikk tartalmáról. Hiszen beszélni arról lehet, ami van. Apród vita 2018. május 29., 17:28 (CEST)

@Apród: Hát bizony az elég nyomós érv egy törléshez. Tudod mit, akkor ne beszélje vele. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 17:30 (CEST)

@Apród: Gerry levele Sinom Évának miért volt durva? Írtad, hogy lehetett volna finomabb is. Én nem találtam semmi kivetni valót benne. Mindenben teljesen jó volt. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 29., 22:30 (CEST)

Azért mert nem biztos, hogy öncikk volt, hanem fané. Jó, mondjuk egy fan által írt cikk se jobb, sőt sokszor rosszabb, mint az öncikk, de az önreklám fogalma akkor is rosszul hangzó. Mondjuk, ezek már részletkérdések csak. Apród vita 2018. május 29., 23:31 (CEST)

Molnár Krisztián[szerkesztés]

Szia, a mai nap során többségi leszavazás mellett archiválásra került a Molnár Krisztiánról írt cikkem, melyben te is szerepet vállaltál. Igazságtalannak tartom. A döntést teljesen egyoldalúnak hoztátok meg, vitáról itt szó sem volt. Az általam felhozott érvek egy az egyben ignorálva lettek, meg sem kísérelték bebizonyítani, hogy nincs igazam meglátásaimat illetően. Elismerem, nem a legmegfelelőbb cikk, azonban a Wikipédia elsődleges célja az informálás, nem a kulturáltság terjesztése. A másik szerkesztő ilyen szinten való lesajnálása pedig egyenesen felháborító.

Azért feltenném még egyszer kérdéseimet: - Hol található a lap tárgyát népszerűsítő "reklám" a szövegben? - Mért nem nevezetes, amikor tized ennyire ismert témákról is van cikk? (lásd: Chewbacca-védelem/bármi egyéb a vitalapon felhozott másik példa)

@Patrik815: Kedves Szerkesztő! Igen, én is szerepet vállaltam a szócikk törlésében, pontosabban én töröltem, a hozzászólók és magam véleménye alapján. Nem vagyunk sajtó, vannak elvárásaink a cikkek formai és tartalmi követelményeivel szemben. Ezért nem helytálló a megjegyzésed, hogy csak az informálás az elsődleges célunk nem a kulturáltság. YouTube celebeket csak nagyon kivételes esetekben írunk meg, vagy fogadjuk el a szócikket között. Vita, pontosabban megbeszélés volt a cikkről, azért nem azonnali törlésre jelölték a szerkesztőtársak. Forrást nem találtunk hozzá, te sem. Az egyetlen forrásnak nevezett említés nem volt az. A szócikk két kritérium miatt is törlendő volt az egyik az előbb említett forrás hiány, a másik a reklám. Egyik sem megengedett az enciklopédiában. A stílussal kapcsolatban azonos volt a két fél, te is használtál ilyen kifejezéseket: "ökörségekkel szemetelik tele a Wikipédiát". Ezek a megbeszélések háttérben zajló, nem kőbevésett forgatókönyv szerinti szövegek, itt a szerkesztők kicsit szabadabban nyilvánítanak véleményt, ezért elnézésedet kérjük. További, sikeresebb szerkesztés kívánok. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. május 31., 23:52 (CEST)

Még mindig nem válaszolt a kérdéseimre. Mi volt benne a reklám? Mért nem elég ismert Molnár Krisztián? Bartos Cs. István mért érdemel saját cikket, amikor Molnár Krisztián nem?

Épp Bartos Cs. Istvánnál jutott eszembe, hogy más videobloggereknek is lehetne lapot csinálni. Bartos Cs. István tevékenysége felháborító. A lapon úgy beszélnek róla, mint "magyar humorista, szatirista társadalomkritikus, vándorfilozófus". Ha bárki is látta már akár egy videóját tudja, hogy az az ember egy alkoholista, labilis idegállapotú, zoofil hajléktalan. Ilyenkor hol marad a kulturáltság?

@Patrik815: A lapot töröltem, nem fogom visszaállítani, hogy ide tudjam másolni a reklám részeket, de ha maga írta, akkor biztosan látja is benne. Különben nem kell, hogy reklám legyen, a törlésnek nem ez az egyetlen indoka. Bartos Cs. Istvánt semmilyen forrásból nem ismerem, a szócikkét sem, de bárki kezdeményezhet törlési megbeszélést rá, az indokai feltüntetésével. Az enciklopédiában található személyekről szóló szócikkekben nem szempont a kultúra, van itt elég tömeggyilkos, csaló, drogos rapper stb., de azokhoz számos forrás is tartozik. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 09:30 (CEST)

@Patrik815: "...a Wikipédia elsődleges célja az informálás, nem a kulturáltság terjesztése" Nem. Elvileg pont az ellentettje. Ám , hogy mint a törlés mellett szavazó, én is véleményt nyilvánítsak, a szócikk törlése jogos volt. Olvasd ezt el. WP:NEV A Googe ezt adja ki Molnár Krisztián nevének keresése után: [1] Krisztián nem felel meg a fentebb linkelt elvárásnak, az úgymond nevezetességi irányelvnek. Jórészt YouTube-videók fellelhetőek róla, illetve bulvárcikkek. És most a tényekre szorítkoztam, a saját magánvéleményem arról, hogy egy ember élő adásban szánalmasra issza magát, össze-vissza hőbörög és ezt valaki még meg is nézi, nos ezt nem kevertem ide, nem eszerint szavaztam. Az ismertség szó nem egyenlő a Wikipédia nevezetességi irányelvével. Sajnos a mai világban tény, egy bizonyos korosztály jobban ismeri Krisztiánt mint teszem azt Márai Sándort. Ez van, ettől ez még szomorú tény. Egy szó mint száz, Gg. Any szerkesztőtárs jó döntést hozott, az irányelveknek megfelelően járt el. – Gerry89 vita 2018. június 1., 10:14 (CEST)

Rendben, részemről lezártnak tekintett ez a megbeszélés. Látom, hogy milyen megosztottak a vélemények. Amíg nem lesz általános formula arra, hogy mire való a Wiki, mi kulturált/ismert és mi nem stb. addig az ilyen (egyébként közéleti) cikkeknek esélyük sem lesz. Én azzal a céllal akartam létre hozni ezt a lapot, hogy akik számára nem ismerős ez a Molnár Krisztián-jelenség, annak adják egy tömör, de átfogó leírást (valljuk be, először mindenki a Wikipédiára kattint). Szerintem abszolút aktuális téma, de ha nem hát nem.

Gratuláció[szerkesztés]

Gratulálok, hogy a wikitanács tagja lettél! Apród vita 2018. június 1., 01:42 (CEST)

@Apród: Köszönöm szépen. Naaaagyon aranyos vagy! Szép napot Neked! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 09:19 (CEST)

OsvátA és Starity[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Nem tudom találkoztál-e fenn említett szerkesztővel, de nagyon cinikus.

A másik, ami starity.hu-ról másolt cikk, ki kell-e dobni?– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 1., 12:32 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Nem találkoztam a fent említett két szerkesztő általad említett hozzászólásával.

Igen, a másolmányokat jelenteni kell és azt törölni fogják. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 12:36 (CEST)

@Gg. Any: Mit szólsz ehhez: https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91vita:Osv%C3%A1tA#WT_(2) – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 1., 12:39 (CEST)

Ez egyre szórakoztatóbb lesz. Föl vagyok jelentve. OsvátA Palackposta 2018. június 1., 12:56 (CEST)

Szia Gg. Any! De OsvátA először azt írta nekem, hogy Heten elleneztek. Mindünket piszkálod? Ez nem volt szerintem udvarias. És kérek tőled bocsánatot. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 1., 13:07 (CEST)

@OsvátA, Vapoyo: Nem csak heten elleneztek volna, hidd el. Mint mondtam én is, de hét szavazat bőven elég, hogy egy szerkesztő elgondolkozzon. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 13:23 (CEST)

Én a mindünket piszkálod kifejezést nem tartottam udvariasnak.– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 1., 13:26 (CEST)

@OsvátA, Vapoyo: Nem találok a fenti mondatában Andrásnak kivetnivalót. Pláne, hogy a "piszkálodat" lehetett volna bőven más szavakkal is helyettesíteni... Hidd el tudok olyan szerkesztőket akik nem lettek volna ilyen finomak hozzád... Remélem András nem, én borzasztó fejfájást kaptam tőled. Ezt igazán nem gondoltam volna rólad. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 13:43 (CEST)

@OsvátA: Kedves András! Jelzett a rendszer, hogy küldtél e-mailt, de egyik fiókomban sem érkezett meg, így nem tudok egyenlőre válaszolni sem. Rég kaptam ilyen fejfájást. Egyszerűen nem jutok szóhoz. Nem tudom volt-e már ilyen gyalázatra itt példa... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 13:48 (CEST)

A fejem nem fáj. :-) A piszkálásnál csak durvább szavaim vannak ugyanerre. Smiley green alien KO.svg OsvátA Palackposta 2018. június 1., 13:52 (CEST)
Bocsánat, hogy belekotnyeleskedek, de a WT-választás is elég durva volt (egy külső szemlélődőnek legalábbis)... Csuja 2018. június 1., 13:50 (CEST)

@Csuja: Nem csak külső szemlélőnek. Ez borzasztó ami itt megy. :(((( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 13:52 (CEST)

Legalább mi megőriztük a nyugodtságunkat. De a helyzet fokozódik... Csuja 2018. június 1., 13:55 (CEST)

@Csuja: De irigyellek, ha Te megőrizted a nyugodtságodat. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 13:58 (CEST)

A számítógép előtt ülő személy (én) lehet, hogy nem őrizte meg a hidegvérét, de nem öntötte ki az érzéseit az Internetre. Csuja 2018. június 1., 14:01 (CEST)

Most megyek és megkeresem magamnak ezt a Starity nevű szerkesztőt! :-) Gerry89 vita 2018. június 1., 13:46 (CEST)

Amikor olvastam a fejfájásodról, akkor az jutott eszembe, hogy lehet, hogy kávét kellene készítened :-). Apród vita 2018. június 1., 14:37 (CEST)

@Apród: Ez de kedves volt! Órák óta most mosolyodtam el először. Köszönöm! :) Tanácsodat megfogadnám, de csak ilyen 3 az egyben vacak van itt, az nem kell, de egy kínai szálas zöld teának már melegítem is a vizet. Biztos fog segíteni. Köszönöm ötleted! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 15:28 (CEST)

@Apród: Köszönöm! Segített. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 1., 16:50 (CEST)

:-) Apród vita 2018. június 1., 16:51 (CEST)

Visszatértem[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Visszatértem ismét!– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 6., 10:33 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Tudtam, hogy visszatérsz. Azt is, hogy átgondolsz mindent, és megpróbálsz tiszta lappal, több bölcsességgel újra indulni itt. Ugye? :) Azért "büszke" lehetsz magadra, így még nem bosszantott itt fel senki mint te. :( Belesápadtam, ha én akkor nem vagyok gépnél lehet, hogy valaki komolyan vette volna amit állítottál, hogy velem te ezt megbeszélted. Ha valaki olyat állít amit én nem mondtam, vagy csináltam, arra azért be tudok rágni. Na jó, nincs harag, ha a jövőben jó leszel és még egyszer ilyen nem fog előfordulni. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 6., 10:41 (CEST)

@Gg. Any:: És ismét itt a sulivandálok. Márkusz mandl és László adam szócikket törölnéd? Köszi!Meg töröld a próbalapom is. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 6., 10:44 (CEST)

@Vapoyo: Tudod, hogy gyors vagyok. Már rég töröltem mindet. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 6., 10:45 (CEST)

@Gg. Any:: Egy igazi wikipédista nem hátrálhat meg mindentől. Köszi! – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 6., 10:46 (CEST)

@Vapoyo: És egy igazi wikipédista nagyon becsüli a szerkesztőtársait! Ez legalább annyira fontos! ;-) (Csak néha tudok benézni, tartsd rajta a szemed a vandálokon!) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 6., 10:50 (CEST)

Mege. szerk[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Betartom jótanácsaidat, és továbbra is küzdök a sulivandálok ellen:) Szeretném a jótanácsodat abban kérni, hogy mit tanácsolsz: jelentkezzek most megerősített szerkesztőnek. Támagatnának-e? Üdv,

– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 6., 14:11 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Még nem. Még nagyon sokat kell tanulnod, bizonyítod és főleg visszaszerezni a többiek bizalmát. Most kíméld meg magad egy újabb csalódástól, mert a közösség (megjegyzem jogosan) biztosan ellened szavazna, hiszen Te is szembefordultál, nem kicsit durván velük. Egy megerősített szerkesztőnek (és valaki minél magasabb poszton teljesít szolgálatot annál jobban), példát kell mutatnia. Itt nagyon fontos a közösségi munka is, nem csak amit kifelé teljesítünk (szócikkek írása, javítások stb.) Hidd a tudás többet ér, mint a különböző "rangok". Nagyon sok szerkesztő van itt, akinek fel volt már ajánlva több magas pozíció, még sem élt vele. Itt mindjárt Osváth Andrást említeném elsőként... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 6., 17:29 (CEST)

Wiki Loves Pride[szerkesztés]

Szia, láttam, hogy szerkesztettél szócikkeket LMBTQ-témákban. Lesz egy Wikipédia-szerkesztési maraton a Pride keretében, erre szeretnélek meghívni: Facebook-esemény. Ha lenne kedved a szerkesztésen kívül segíteni a helyszínen a kezdőknek, az is nagy segítség lenne, ebben az esetben kérlek, dobj egy e-mailt: adamhrngzo@gmail.com. Köszönöm, és remélem, tudsz jönni! Üdv, – Adam Harangozó vita 2018. június 11., 22:01 (CEST)

@Adam Harangozó: Szia Ádám! Ne haragudj, nem tudok ott lenni. (Nem is Facebookozok.) Köszönöm, hogy gondoltál rám. Szép napot! Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 12., 10:39 (CEST)

Megerősített szerkesztő[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Szerinted akkor ne jelentkezzem megerősített szerkesztőnek? Írtam OsvátA-nak is. Meg a Holló István festőművész laphoz mit szólsz? Üdv,– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 12., 12:30 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Már megírtam a véleményem, nem is olyan régen, de természetesen az a Te dolgod, hogy megfogadod-e. Az életben azért nem lehet ilyen gyorsan szőnyeg alá söpörni a dolgokat (András). A Holló Istvánt láttam, de ahogy láttad nem töröltem. Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 12., 13:05 (CEST)

Miért nem került törlésre a Holló István? – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 12., 13:14 (CEST)

@Vapoyo: Nincs most időm elmélyedni benne. Igaz, hogy nincs forrás sem, de nem törlünk ész nélkül mindent. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 12., 13:19 (CEST)

@Gg. Any: Ha jelentkezek mege, szerk.-nek támogatnál-e?– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 12., 13:20 (CEST)

@Vapoyo: Valószínűleg nem, de nem mélyedtem el a munkásságodban. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 12., 13:30 (CEST)

@Gg. Any: Értelek. Jelentkezek másodszor is. nagyon küzdök a vandálok ellen. Szerinted hányan támogatnának? – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 12., 13:31 (CEST)

@Vapoyo: Megerősített szerkesztő nem az lesz aki hatékonyan küzd a vandálok ellen, az főleg a járőrök dolga (és persze mindenkié). A megerősített szerkesztő irományai ellenőrzés nélkül automatikusan az olvasók elé kerülnek, amit ellenőrzött lapon szerkesztenek az is automatikusan ellenőrzötté válik, tehát a megerősített szerkesztőkben megbízik a közösség, nekik úgy kell dolgozniuk, hogy nem kell utánuk a többieknek javítani. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 12., 13:49 (CEST)

Úgy fogok dolgozni. Jelentkeztem! – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 12., 13:52 (CEST)

Törölt cikkek vitalapja[szerkesztés]

Szia! Törölt szócikkek vitalapjáról el kell távolítani azokat a sablonokat, amelyeknek csak létező szócikk esetén van értelme. Kérlek, hogy figyelj erre. Köszi, Csurla vita 2018. június 12., 22:15 (CEST)

@Csurla: Szia! Jogos, logikus, köszönöm! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 12., 22:16 (CEST)

KoBeAt[szerkesztés]

Szia Gg. Any! Ismét visszatértem! KoBeAt-tól elnézést. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 13., 11:26 (CEST)

@Vapoyo: Szia Vapoyo! Ez így nem fog menni. Ideje lenne egy kicsit magadba szállni és nem kakaskodni idejönni... Lehet róla szó? (Kobeattól remélem nem ez most itt nálam a bocsánatkérés. Ez nem az ő vitalapja.) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 12:55 (CEST)

@Gg. Any: Ma is küzdöttem a sulivandálok ellen. Én nyertem. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 13., 13:53 (CEST)

@Vapoyo: Az jó. Ügyes vagy. Én csak be-benézegetek. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:03 (CEST)

@Gg. Any: Gerry89 is igyekszett küzdeni. Szerinted ma, tiszta aggyal jelentkezzek mege. szerk.nek? RTegnap nagyon bekattantam. – Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 13., 14:06 (CEST)

@Vapoyo: Nem! Ne generálj megint balhét! Mi változott volna tegnap óta?? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:10 (CEST)

@Gg. Any: Én változtam, más, tiszta fejjel vagyok. De KoBeAt nagyon dühítő volt, hogy írok másoknak, hogy szavazzak.

Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 13., 14:12 (CEST)

@Vapoyo: Nekem az jobban nem tetszett, hogy kritizálta a cikket amit feltettél a CCE-re. Most, hogy nézem őket, hát nem a tiéd volt a legrosszabb... De megyek is mert e-mail-re hívott. (Pedig oda most nem akartam egy darabig belépni...) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:20 (CEST)

@Gg. Any: Köszi, akkor volt a Hovik Abrahamjannál rosszabb is. KoBeAt miért ilyen?– Vapoyo P computing.svgÍrj nekem 2018. június 13., 14:22 (CEST)

@Vapoyo: Nyugi, egy kicsit összeugrottatok, túl fiatalok vagytok mindketten. Az ő megnyilvánulása sem volt azért teljesen korrekt. Most próbáljatok kibékülni. Mindenki csendben szerkeszt, távol a másiktól. Oké? :) Most megyek vissza a CEE tavasz cikkeit olvasni, mert soha nem jutok el a szavazásig. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:28 (CEST)

@Vapoyo: közben Anyvel(val? :-)) leveleztünk egy kicsit, mert nem akartam ide írni, de most megteszem: néha ideges vagyok, és akkor néha képes vagyok személyeskedni is, ilyesmi történt tegnap is, amikor jelölted magad. Ezért megérdemlem, hogy elnézést kérjek Tőled. Továbbá én is megbocsátok a tegnapi civilizálatlanságodért.

Kérlek, hogy várj még a megerősített szerkesztői jogra való jelentkezésekkel, legalább két-három hónapot, ha addigra összeszeded magad. Köszönettel, üdvözlettel: – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. június 13., 14:36 (CEST)

@Vapoyo, Kobeat: Jaj, de gyönyörű sorok ezek itt a vitalapomon! :-) Na, még Vapoyo egy bocsánatkéréssel, aztán szent a béke és futás szerkeszteni fiúk. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:40 (CEST)

Utolsóként: Vapoyo már a szakaszkezdő üzenetben elnézést kért tőlem :-). Nekem elég az, nem kell a vitalapomra írni. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. június 13., 18:02 (CEST)

@Kobeat: :-)

Majd GD-ről még tudunk beszélni? Megjavult, folyamatosan javítja fel a cikkeit. De lehet, hogy a Feljavítandókban még kellene egy kis segítség. Szerinted van még remény a segítségre tőletek? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 21:23 (CEST)

Biztos van, de már úgy látszik, magától csinálja. Pár cikkjelöltet talán vissza is lehet nevezni. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. június 13., 21:27 (CEST)

WP:ELÍR[szerkesztés]

Szia!

Felfedezted már ezt a lapot? Megkönnyíti az elírások keresését, amiben az élen jársz... Csuja 2018. június 13., 14:10 (CEST)

@Csuja: Dehogy fedeztem fel. Drága vagy, hogy elküldted! Lementem a linket, aztán majd próbálom áttanulmányozni. Most ezzel a szavazással küzdök. Még nem is mertem megnézni, hogy mennyi cikket tettek fel... Ritkán látlak, de lehet, hogy csak elkerüljük mindig egymást. :( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:16 (CEST)

Igyekszem passzív maradni, nem beleszólni a vérre menő vitákba; jobb nekem így. Ez lehet az oka. Csuja 2018. június 13., 14:26 (CEST)

@Csuja: Ja, ezzel én is így vagyok. Ameddig lehet, kimaradok. Itt nem lehet úgy semmit csinálni, hogy legalább ketten (jó esetben csak ennyien) ne ugorjanak rád, hogy miért csináltad. :( Ennél a CEE tavaszi cikkeknél nem nézem a létrehozókat, hogy pártatlan tudjak maradni, de mikor visszamentem, jobbra pillantottam és úgy sem fogad elhinni, pont a Te cikked következett. :)) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:44 (CEST)

@Csuja: Jaj, nem Csuja, hanem Csurla! Vigyor Most jól beégtem. Néha megkeverlek benneteket. Enyhítő körülmény, hogy én Téged láttalak. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 13., 14:46 (CEST)

Álmos vagyok az elemzéshez[szerkesztés]

Tudom, hogy ez most úgy rossz, ahogy van, de az elemzéshez álmos vagyok, hogy megmagyarázzam az új szerkesztőnek (vagy inkább így: [2]), miért: Horváth Júlia Borbála (PhD). Segítenél? Apród vita 2018. június 15., 23:38 (CEST)

@Apród: Na, ne mán? Idejössz hozzám éjfélkor, kiosztod a munkát és elmész aludni? Anélkül, hogy megnézted volna a közreműködéseimet, hány órát küzdöttem egy háborús cikkel (ami témát mellesleg utálok, de elvállaltam a javítását), kb. 50 hibát javítva benne, mert volt olyan, hogy 6-ot is javítottam egy szerkesztésben? Mélységesen csalódtam benned! (Nehogy komolyan vedd! :)) Gondolom most is focit nézel a munka helyett. (Kobeattal mi a magyaroknak szurkolunk! Vigyor) Ezért büntetésül vissza is dobnám a melót, ha már nem törölték volna. Pedig jó ötletekkel még segítettem volna. Pl. a címben jó lett volna, ha nem csak a végén lett volna a PhD fokozat, hanem az elején is, így sokkal jobban mutatott volna. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 16., 22:18 (CEST)

Nem, csak sajtós szendvicset készítettem (csak meg ne száradjon) Vigyor, mivel szembesültem vele, hogy az újságírás szócikkben kb. annyi érdemi infó van csak, hogy egy átlagos olvasó - mondjuk egy nem wikis újságíró - jogosan kiakadhatna és legalább a történeti rész legyen egy kicsit felhizlalva (ezért lett az allap neve sajtós szendvics :-)). Viszont még nem tettem át a szócikkbe, mert még dolgozni kell rajta. Apród vita 2018. június 17., 01:16 (CEST)

@Apród: Jó munkát! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 17., 22:10 (CEST)

Bocs, átneveztem Szerkesztővita:GhostDestroyer100#Infobox (2)re a szakasznevet, mert már van a vitalapon egy ugyanilyen szakasznév. Apród vita 2018. június 17., 23:13 (CEST)

@Apród: Milyen figyelmes vagy! Köszönöm! Azért látom, nagyon rajtam tartod a szemed. :) Vagy GD-n? :( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 17., 23:22 (CEST)

A Speciális:Friss_változtatásokon, mert azt megfigyeltem, hogyha az ember a friss változtatásokat nézi, akkor - nem tudok, jobb szót mondani - némelyiken már ott bekapcsol az agya a szakaszneveknél vagy éppen a szerköföknél.

Az előbb pl. egy anon vitalapi szakaszcímnek JAJJ!! nevet adott, megnéztem előbb amit írt, majd mikor láttam, hogy a szócikk egy együttesről szól, akkor szinte biztos voltam benne, hogy ez nem lehet régi - mert a magyar wikipédiának legalább olyan erős könnyűzenei szerkesztői tábora van, mint a sportszerkesztőknek (illetve átfedés is van a két tábor között, mindkettőbe beletartozva) és ezért ott nagyobb valószínűsége, hogy marha gyorsan, tehát nem évekig ott tartva kontrollálják a nagyobb hibákat.

De itt van pl. két nem könnyűzenei és nem sport témájú szócikk, a hírérték és a hírértékek. Utóbbi úgy, hogy azt egyetlen anon írta évekkel ezelőtt és azóta nem nyúlt hozzá senki. És a Hírértékek vitalapján is az anon végezte a szócikk bekategórizálását. És most jön a csuda: [ennek az egyetlen anonnak az IP-címe] globálisan blokkolva lett 2017-ben külföldi szerkesztő által open proxyként. Van a szócikkel probléma? Szerintem van, mert csak egy odadobott valami, még az az angol szócikk, amit fordítási forrásaként megadott, is sokkal, de sokkal bővebb. Most csak az a kérdés, hogy amit odadobott az anon, az bekerüljön-e a hírérték szócikkbe (vagy a hír szócikkbe) vagy mi legyen az egésszel? Apród vita 2018. június 17., 23:53 (CEST)

Ősanya[szerkesztés]

Szia! Nagyon nem értek egyet ennek az átirányításnak a törlésével. Létező fogalom, létező szó, különösen őskori és természeti népek kultúrája kapcsán, ahol az anyaistennő a későbbi és fejlettebb társadalmak által oktrojált istenfogalom erőltetése.

Ősanya (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd) Pasztilla 2018. június 22., 13:18 (CEST)

Közben látom, hogy egy egyértelműsítő lap készült. Ebben az esetben sem a törlés a megoldás, hanem az útmutató szerint az egyértelműsítő lapra kell átirányítani. Megcsináltam. Pasztilla 2018. június 22., 13:22 (CEST)

@Pasztilla: Szia! Közben ütköztünk. Nem véletlenül jelölték törlésre. Már volt ilyen. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 22., 13:25 (CEST)

Értem, de hiába volt már ilyen, ha a törlés indokolatlan, sőt, ellenjavallt. Minden [[Szócikk (egyértelműsítő lap)]]ra átirányít a [[Szócikk]]. És azért ellenjavallt, mert az (egyértelműsítő lap) nélküli hivatkozások mindig újratermelődnek, és pirosak maradnának. Most is van kettő szócikk, ami az [[Ősanya]] linket használja, ezek a törléssel pirosak lettek. Pasztilla 2018. június 22., 13:29 (CEST)

Korábban a telefonról egyébként nem láttam, ki jelölte törlésre, ha láttam volna, akkor JSoosnak írtam volna. :-) Pasztilla 2018. június 22., 13:30 (CEST)

@Pasztilla: :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 22., 13:31 (CEST)

@Pasztilla: Elnézést, igen, nem néztem utána, és úgy emlékeztem ilyenkor törölni kell, nem átirányítani mert a rendszer automatikusan visz az egyértelműsítőre, ha van olyan. JSoos vita 2018. június 22., 13:51 (CEST)

Semmi gond, könnyen helyrehozható volt. Pasztilla 2018. június 22., 14:29 (CEST)

Nyelvtani áttekintése[szerkesztés]

Szia! Kérlek, egy nyelvtani áttekintést kérlek végez el a A MOL Vidi FC 2018–2019-es szezonja, szezonos szócikkemben, ha van időd ebben kérném azt a segítséget amit írtál a napokban a vitalapomra, köszönöm. Mert még nem tudom, hogy csak ezt a szócikkemet, de szeretném, ha lehetne jelölni majd jó szócikknek, vagy majd ha lehet kiemeltnek jelölni. Még egyszer köszönöm. UI.: Igaz, hogy holnaptól lesz a névváltoztatása a klubnak én már átneveztem, rengeteg helyen a klub új nevére. Üdv: Szia, Attila1486 vita 2018. június 30., 13:42 (CEST)

@Attila1486: Szia! Éjszaka átnézem. Most csak egy pillanatra ugrottam be. Majd írok is, hogy milyennek tartom. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. június 30., 17:32 (CEST)

@Attila1486: Szia! Átolvastam, javítottam tegnap (illetve már ma). Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 08:18 (CEST)

Szia Any! Nagyon szépen köszönöm! Láttam azért volt jó pár apróság amit javítani kellett. Köszönöm! Üdv: Szia.Attila1486 vita 2018. július 1., 08:22 (CEST)

@Attila1486: Szia Attila! Á, bagatell apróságok. Szép munka. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 09:06 (CEST)

Hali[szerkesztés]

Kedves Gg. Any! Hadd kérdezzem meg, én miért vagyok: "teszt, nem cikk", meg akkor maradjak inkább nyugiba? Iványi Dániel (BigKingForever) Ividaja üzenőlapja  2018. július 1., 16:24 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

@Ividaja: Hali Kedves Dániel! Azért maradj nyugiba, mert ez nem Facebook, vagy valami levelező oldal. Sajnos itt senkit nem érdekel, hogy Te vagy a király. Még ha szerinted nagy és örökké, akkor sem. Javasolnám inkább papírra leirkálni, nézegetni, esetleg a haveroknak elküldeni, de itt az olvasók erre nagyon nem kíváncsiak. Ha szerkeszteni akarod a Wikipédiát, más módon indulj el, pl. mások szerkesztését figyelni, hogy is kell ezt csinálni, milyen témákkal. Sajnos ha tovább csinálod, még le is leszel blokkolva. Ez van. Üdv.: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 16:33 (CEST)

Értelek. Akkor maradjak nyugiba de én facén is szeretek lógni, akkor ez nem használható faceként.meg atobot az kicsoda, lassan 4. szer ír le egy szöveget Mégilyet XD Iványi Dániel Ividaja üzenőlapja  2018. július 1., 16:35 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

@Ividaja: Nem, ez nem Face, nem is használható annak. Nem is sokáig fog a beirkálásaiddal ennyi ember foglalkozni. Ahogy megnéztem a közreműködéseid, tényleg állj le, mert ez vandálkodás és a következő után blokkolni foglak. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 16:40 (CEST)

Miért? Szerintem Atobotot blokkold, aki 5x leír valamit Iványi Dániel

Hali! De akkor hova írogassam, hogy én vagyok a király, valami speciális lap van erre? A szerkesztői lapomra, ott szórakozhatok! – Ividaja vita 2018. július 1., 17:03 (CEST)BigKingForever

@Ividaja: A Wikipédiára nem. A vitalapodon sem szórakozhatsz. Itt mindennek szabálya van. Átküldtem a linket, olvasd el és szerkeszd át úgy. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 17:08 (CEST)

Akkor milyen oldal van a WIkipédiában, ahova kiírhatom, hogy én vagyok a király? Ividaja üzenőlapja  2018. július 1., 17:09 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás) Ividaja vita 2018. július 1., 17:09 (CEST)BigKingForever

@Ividaja: Itt NINCS ilyen! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 17:15 (CEST)

Akkor hova írogassam, hogy én vagyok a király? Próbalapomra? – Ividaja vita 2018. július 1., 17:18 (CEST)BigKingForever

Légyszi ne töröld, a vitalap az enyém, és én király vagyok. A Király utcát is rólam nevezték el. Énnekem nagyon nem parancsol senki, hanem én azt tehetek, amihez kedvem van. Ilyen annak lenni a király. Szerklapodon olvasva, hogy csaj vagy, lehetsz királynő :) – Ividaja vita 2018. július 1., 17:39 (CEST) (BigKing forever)

@Ividaja: Ja csaj vagyok, de admin is. Hidd el itt van aki parancsol neked, így ha tovább játszol tényleg leblokkollak (a vitalapodat is), aztán nincs tovább játék. Erre nekünk nincs időnk. Szóval légy szíves hagyd abba és vonulj el máshová, ez nem játszótér. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 17:50 (CEST)

Ha csaj vagy, akkor Te vagy a királynő, én a király. Én 15 vagyok, Te? Ha blokkolsz, akkor az indoklásba azt írd: blokkoltam a Nagy Kiráyt. Légysziiiiiii! Akkor kinek mondjam, hogy király vagyok? 15 éves srác vagyok. – Ividaja vita 2018. július 1., 17:55 (CEST)

@Ividaja: Egyezzünk meg abba, visszajössz pár év múlva. Még kicsit fiatalnak tűnsz ide. Mint királynő, megpróbálom megvárni a királyt. ;-) De most futás! Más dolgom is lenne. Esetleg nem nézed pl. a focit? Az oroszok már két gólt lőttek (igaz az egyiket maguknak). Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 18:01 (CEST)

Csak egyet, és azt maguknak lőtték! ;-) 1–1-re áll a meccs. –  KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. július 1., 18:03 (CEST)

@Kobeat: Ja, tényleg! Bocsi! Rossz információt írtam a Wikin. Akkor most blokkoljam magam? Vigyor Vagy megelégszel azzal, hogy figyelmeztettél? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 18:07 (CEST)

Megelégszem, de ahogy akarod :-). – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. július 1., 18:13 (CEST)

@Kobeat: Te mit néztél? Én írtam jól. Az oroszok lőtték mind a kettőt, csak az egyiket a saját kapujukba, a másikat meg a spanyolokéba. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 23:03 (CEST)

Azt néztem. Akkor rendesen félreértettelek! Bocsi Vigyor! Phaona vita 2018. július 1., 23:19 (CEST)

De nézem a focit. Már 6 perc hosszabbítás van. Amúgy hány éves vagy, királynőm? :* :)– Ividaja vita 2018. július 1., 18:03 (CEST)

A Wikipédia szerintem se játszótér. Itt nincs olyan, hogy király meg királynő, itt a szerkesztőknek különféle jogosultságaik vannak (nem rangjaik!). Gg. Any adminisztrátor, én járőr vagyok, de azért senki nem tiszteli jobban az admint, mint a járőrt csak azért, mert több gombja van vagy mert tapasztaltabb (talán, de ez nem mindig így van). Bár lehet viccelődni királynőzéssel, csak lehetőleg ne a Wikipédián. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. július 1., 18:13 (CEST)

@Kobeat, Ividaja: Teljesen egyetértek a fentebb szólóval. Elnézést. Én el is vonulok, csak egy pillanatra akartam belépni, de ez az ifjú titán itt ragasztott. Ividaja menj Te is. Ne folytasd, mert a fiúk nem ilyen elnézőek, mint én, aztán tényleg baj lesz. Viszlát 2 év múlva! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 18:18 (CEST)

De királynőm csak azt válaszold meg, hány éves vagy?– Ividaja vita 2018. július 1., 18:20 (CEST)

Egy díj neked![szerkesztés]

Barnstar of Humour Hires.png Az én Királynőmnek a Királytól
Neked küldöm királynőm! Ividaja vita 2018. július 1., 17:58 (CEST)

@Ividaja: Hát ez kedves volt, köszönöm! Jól megnevettél! Vigyor De ez tényleg nem játszótér. Nekem sem! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 18:05 (CEST)

És mondd királynőm, adj feladatot, és megcsinálom. – Ividaja vita 2018. július 1., 18:07 (CEST)

@Ividaja: Rendben! Akkor kotrás el a Wikiről! :) Pár év múlva talizunk OK? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 1., 18:10 (CEST)

És arra még nem válaszoltál, hány éves vagy királynőm? :) Amúgy tényleg nincs semmi feladat a Wikipédián?– Ividaja vita 2018. július 1., 18:12 (CEST)

Szia😀[szerkesztés]

Matthew796 vagyok. Szereted a vicceket? – Matthew796 vita 2018. július 13., 12:53 (CEST)

@Matthew796: Igen, de a Wikipédia nem blog, vicctár, társkereső oldal stb. Ha végképp nem tudod magadban tartani, nem bánom egy jöhet, aztán szerkessz hasznosan tovább szerkesztőtárs. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 13., 12:58 (CEST)

Miért nincs a vonaton bástya? Mert a vonat nem vár. – Matthew796 vita 2018. július 13., 13:00 (CEST)

@Matthew796: Remek volt, köszönöm. További hasznos (ennél mindenképpen) szerkesztést kívánok! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 13., 13:08 (CEST)

Szándékosan lettek kicsik a betűk?[szerkesztés]

Szép jó napot kívánok! Szándékosan lettek kicsik a betűk? Apród vita 2018. július 13., 13:22 (CEST)

Á, rájöttem! Mert május 11-én a small zárótagja felcserélődött "Miért nem látjuk még mindig a neved a Wikitanácstag jelöltek között?" mondatnál - </small> helyett <small/>-ra. Apród vita 2018. július 13., 13:29 (CEST)

Még 3 helyen fordult elő ez a csere, javítottam őket. A helyes zárótag a /small. :) – Burumbátor Súgd ide! 2018. július 13., 13:37 (CEST)

Köszönöm itt is neked, Burumbátor a javításokat. Apród vita 2018. július 13., 13:42 (CEST)

@Burumbátor, Apród: Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek. Én is láttam, csak nem volt időm megnézni, mi a fene lett. De ti gyorsan megoldottátok. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 13., 14:23 (CEST)

E-mail (3)[szerkesztés]

Szia Any! Írtam e-mailt, szerintem keresztbe ment a két e-mail, amit te írtál és amit én. Wikin kívülről küldtem. Ksanyi vita

@Ksanyi: Szia Sanyi! Megkaptam, köszönöm, az előbb már válaszoltam is. Szóval, hiányzunk? :) Vagy nem, csak benéztél. :( Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 15., 21:45 (CEST)

Öt[szerkesztés]

Jó reggelt! Ez csak négy, a penitencia pedig öt... – Burumbátor Súgd ide! 2018. július 19., 09:56 (CEST)

Jól van no! Igyekszem. Dobjál akkor egyet azonnalira, ha most rögtön kell teljesítenem. Vezeklésül még lezárok ma pár törlésit is. Így már megelégszetek, vagy még a véremet veszitek? Vigyor Neked is szép reggelt! (Napot!!) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 19., 09:59 (CEST)

Próbáld ezt. A törlési salon alján megjelenő "törlöd a lapot" linkre kattintva töröld, akkor automatikusan kitölti a szerköföt. Emojik nélkül. – Burumbátor Súgd ide! 2018. július 19., 10:01 (CEST)

@Burumbátor: Meg van az öt!! De azért még párra ma rámegyek. Tudod HuFi milyen szigorú, ha rossz diák leszek, megbuktat. :( Különben én vakon megbízok bennetek! Most anélkül töröltem, hogy egyáltalán megnéztem volna, hogy mit javasoltál. Szóval, ilyenekben ne rázzatok át, légy szi... Köszönöm a segítséget! :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 19., 10:10 (CEST)

Jól csináltad. Ilyenekben mindig bízhatsz, bármelyikőnkben. Nem viccelünk, mert komoly dolog. – Burumbátor Súgd ide! 2018. július 19., 10:17 (CEST)

@Burumbátor, Hungarikusz Firkász: Tudtam én, csak azért mégis megjegyeztem... Aranyosak vagytok, feldobtátok a napomat. Puszi érte! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 19., 10:20 (CEST)

helyezkedik[szerkesztés]

Szia! Szerintem van különbség "a pálya közepén helyezkedik el" (= állandó jelleggel ott található) vagy "a pálya közepén helyezkedik" (=keres magának helyet) között. A focis cikkben inkább az utóbbit használnám. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. augusztus 10., 19:25 (CEST)

@Hkoala:Szia! Visszavontam a beírásom. Éppen ezért kértem segítséget, mert nem értek hozzá. Elnézést. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 10., 19:28 (CEST)

Biztosan vissza akartad vonni a 10 legutóbbi változtatásod? Nekem a többségük jogos javításnak tűnt. Üdv, ✮ Einstein2 vitalap 2018. augusztus 10., 19:30 (CEST)

@Einstein2: Igen, nem kértek a javításaimból, ha jogos, ha nem. Ha már itt vagy, nem tudsz segíteni, az admincsoport még nem írt vissza, hogy szabályos egy Kiemelési eljárásnál a szavazatot visszavonni, lehúzom, vagy ki is törölhetem az egészet, hogy ne is látszódjon? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 10., 19:32 (CEST)

Úgy tűnik, a kiemelési útmutató nem tér ki erre, de úgy vélem, adott szerkesztő visszavonhatja a saját tanúsítványát a kiemelés alatt. Viszont ha nem haragszol, újra elmenteném Modrić cikkébe a javításaid – talán te is egyetértesz abban, hogy a szócikkek minősége a legfontosabb. :) ✮ Einstein2 vitalap 2018. augusztus 10., 19:49 (CEST)

@Einstein2: Persze, hogy nem haragszom, köszönöm, legalább más is úgy gondolja, hogy jók voltak a javításaim és valóban az a legfontosabb, hogy minél több dolog legyen helyén mindegyik szócikkben, ami hatványozottan igaz egy kiemelés előtt állóra. Pedig olyan hálás feladat ezt a hibakeresést csinálni. Mindig kapom a mosolygós figurákat xx megköszönte a szerkesztésedet az yy lapon. Hát ez most más lett... :( Pedig nagyon alapos szép munkára sikerült a szócikk. A segítséget is köszönöm. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 11., 17:48 (CEST)

Mindenkinek, aki labdarúgóról ír vagy javít szócikket, javaslom elolvasni A labdarúgás taktikája szócikkünket. Ennek egyik megállapítása szerint: a középpályán két középső-, vagy védekező középpályás játszik. Ebből, és a magyar nyelv ismeretéből adódik, hogy L.M. legtöbbször a pálya középső részén játszik. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2018. augusztus 10., 19:35 (CEST)

@Csigabi: Igen, azt is írtam, hogy nekem a helyezkedik nem igazán idevaló szó, de még egyszer mondom nem értek a témához és nem is fogok többet semmilyen módon szerkeszteni ilyet. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 10., 19:39 (CEST)

Ahogy Hkoala írja. Szerintem. De visszavonom a jelölést holnap. Visszavontam. Minőségileg valóban nem felel meg a kívánalmaknak. Gerry89 vita 2018. augusztus 10., 20:08 (CEST)

Ok[szerkesztés]

Köszi, hogy segítettél neki (:-)), de hogy menni is fog e neki, az bizonytalan (:-(). A legutóbbi vita szakasz témája ez volt nálad Gabestnál: "Beállítás, hogy neked tudjanak wiki e-mail küldeni". Ezt nem így akartad: "Beállítás, hogy neked tudjanak wiki e-mailt küldeni" (csak véletlen lehagytad az e-mailt itt a t betűt a végén)? Semmi gond azzal, csak úgy láttam volna helyesebbnek a megfogalmazást. – Vakondka vita 2018. augusztus 15., 10:16 (CEST)

@Vakondka: Remélem menni fog. Ha elakad benne segítek. Elnézést, igen a t betűt lehagytam, ilyenkor én oda-vissza ugrálok a munkahelyi és a Wiki között, ez lehetett a baj, de a tiéd a helyes. :-) Szép napot! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 15., 10:31 (CEST)

@Vakondka: Javítottam, köszönöm az észrevételt! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 15., 10:34 (CEST)

Szívesen, akkor. – Vakondka vita 2018. augusztus 15., 10:36 (CEST)

ASTRA[szerkesztés]

Szia! Lenne valamikor időd és kedved átnézni és persze javítani az ASTRA (egyesület) cikket? – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. augusztus 16., 21:15 (CEST)

@Hkoala: Szia! Persze! Akkor engedélyezed az Építés alatt sablon figyelmen kívül hagyását? :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 16., 21:43 (CEST)

Persze, azért írtam :-) – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. augusztus 16., 21:59 (CEST)

@Hkoala: Inkább megkérdezem. Mostanában én már semmiben nem vagyok biztos. :) Szinte hibátlan, nagyon szép munka, pedig a téma nem volt könnyű. Végeztem is.

Azért ha már így összejöttünk (ha nem akarsz, természetesen nem válaszolsz!), de én csak megpróbálom.... Kb. egy éve fogadást kötöttem az egyik járőrrel. Én váltig állítom, hogy nő vagy, ő meg, hogy férfi. Tudom, de ráérünk. Vigyor Azóta figyelve a munkásságod (pl. focirajongásod), úgy érzem erősen vesztésre állok. Vesztettem? :)) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 16., 22:41 (CEST)

Köszönöm, hogy átnézted! A téma nem könnyű, nem is vagyok benne biztos, hogy jól meg tudtam írni. Amúgy nyertél, de nem tudom, honnan vetted a focirajongást :-) – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. augusztus 16., 22:53 (CEST)

@Hkoala: Nagyon szívesen. Bármikor. Szerintem nagyon jól sikerült megírni. Komolyan nyertem???? :)))) Azt a női megérzést! Nem is írtál soha valami focisat, vagy hozzászólás volt? Ezt a részt kitöröljem, kitakarjam? Lehet, hogy nem akartad ezt elárulni, akkor elnézésedet kérem. De írtam is, hogy nyugodtan hárítsd el a kérést, természetesen nem fogok megharagudni. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 16., 22:56 (CEST)

Ugyan a szerklapomra nem írtam ki, de nem is fontos elrejteni. (Régebben voltam pár wikitalálkozón, úgyhogy a régi szerkesztők közül többen tudják.) Ha esetleg láttál focis cikkek környékén, az inkább csak véletlen volt. – Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2018. augusztus 16., 23:03 (CEST)

@Hkoala: Megtiszteltél a bizalmaddal, köszönöm. Nem igazán akartam másokat kérdezgetni, akit kérdeztem az meg nem tudta. De azért nyertél nekem egy fogadást!! :)) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 16., 23:05 (CEST)

Milei.Vencel[szerkesztés]

Csak visszajelzek, hogy nagyon hosszú idő után talán az egyetlen voltál, akit egy szerkesztő hirtelen visszavonulása megérintett, és ezen túlmenően is tenni akart valamit. Ebben a konkrét esetben sajnos én is beismerem, hogy nincs mit tenni, a szócikk nem idevaló volt, ha Vencel ezt nem látja be és sértetten elvonul, akkor úgy érzem nincs mivel visszacsalogatni. Az ilyesféle távozásokon a legtöbb régi szerkesztő lényegében átlép, most először látom, hogy valaki tevőlegesen utána akar kapni: elismerés, vagy ilyesféle, amit most érzek irántad. (Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, csak jelezni akartam, hogy a Wikipédia egy nagyon fontos, de érzéketlenül odahagyott jelenségéről van szó, és a gondolataid szerintem teljesen helyénvalók voltak) Palotabarát vita 2018. augusztus 25., 19:49 (CEST)

@Palotabarát: Nagyon szépen köszönöm kedves szavaid. Erre szokták mondani, hogy érdemes volt élni. Jelen esetben a Wikipédiára jönni. :-) Mindannyiótokat szeretem, minden egyes szerkesztő búja, baja, bántalma engem is megérint. Első körben ösztönösen, szinte gondolkodás nélkül amellé állok akit bántanak, tudom ezzel nem igazán leszek népszerű, de természetesen, az adott esetben is, a fiúk hozzászólásait elolvasva, én is beláttam, hogy igazuk van, de valóban nagyon megérintett és kétségbe ejtett egy régi szerkesztő távozása, akit nap, mint nap láttam és most már nem fogok valószínűleg többé. Ha a fiúk nem koppintanak a fejemre, igen képes lettem volna visszaállítani a törlést, mert egy szócikket nem lehet egy szerkesztővel egyenlővé tenni. De Vencelnek, ahogy mondani szokták ez már csak feltette az i-re a pontot, az igazi ok nem ez volt, ez a végkifejlet hosszú folyamat eredménye. De, hogy most történt meg és én lettem a közvetlen kiváltó oka, nagyon érzékenyen érintett... Remélem érted nem kell soha megküzdenem, mert nem lesz rá szükség. Jó mindennap látni. Puszi: Any Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 25., 22:05 (CEST)

Szavaim[szerkesztés]

Oh, bolond Törlő, belőled is kiveszett az és értelem, látom. Te sem hallotad, meg Klajbáth Péter szavait.

Oh, bolond ember belőled is kiveszett az ész, lárom.

Oh, hoh, nagy világa, hova sűlyülsz, így észtelen, agyatok nincs, emberek. Klajbáth üzenőlapja  2018. augusztus 26., 15:35 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Válasz[szerkesztés]

Oh, nagyvilág, és te bolond ember, miért nyugatatál engem, akár petcre, vagy másodpercre, mert én, Klajbáth Péter, leírom az igazat.

Oh, ho, belőled is kiveszett az ész, hova sűlyültél, te is.

Oh, hoh felelj világ, miért nincs ész az emberekben? Klajbáth üzenőlapja  2018. augusztus 26., 15:40 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Üzenet[szerkesztés]

Oh, bolond ember, nem hallod szavaim. Oh, hoh bolond ember hova lett belőled az ész? Kiveszett, mint többi nyolcmilliárd társunkból. Hiába sűlyesztéd, söpréd gondoataim szőnyeg alá, ez van. Klajbáth Péter üzenőlapja  2018. augusztus 26., 15:50 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Blokkjavaslat[szerkesztés]

Valahol megemlítettél engemet is, kinek van úgy az beállítva? – Vakondka vita 2018. augusztus 28., 13:15 (CEST)

@Vakondka:PKunk kérte az AÜ-n: „Lehetne Vakondka vitalapjára olyan védelmet rakni, hogy a frissen regisztrált szerkesztők és anonok ne írhassanak rá.[3] Nem kérsz ilyet? Visszaállítsam? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 28., 13:26 (CEST)

Gg. Any: De igen kérek, nagyon köszönöm, még a szerkesztői lapra is, meg a próbalapra is lehetne. – Vakondka vita 2018. augusztus 28., 13:42 (CEST)

@Vakondka: A szerkesztői és a próbalapodra is beállítottam. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 28., 13:53 (CEST)

@Pkunk: neked is köszönöm. – Vakondka vita 2018. augusztus 28., 13:43 (CEST)

Köszönjük szépen, azt hiszem, mondhatom így. A Vakondka vitalapján történt sorozatos trollkodás miatt javasoltam így, és jó lett :) Üdv, Pkᑌᘗᖾpalackᐁᐧᐦᑕᒪᑫᐃᐧᐣ 2018. augusztus 28., 13:49 (CEST)

@Pkunk: Nagyon szívesen! Azért máskor Vakondkával is beszéld meg, ha lehet. :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 28., 13:53 (CEST)

Vészhelyzet volt :) Igaz, Vakondkával korábban már beszéltem a technikai lehetőségekről, és akkor nem kérte... A továbbiakban úgy lesz. – Pkᑌᘗᖾpalackᐁᐧᐦᑕᒪᑫᐃᐧᐣ 2018. augusztus 29., 21:41 (CEST)

@Pkunk: Egész biztos vagyok benne, hogy csak a jószándék vezetett és segíteni akartál. Akkor sem történt volna semmi, ha aztán még sem akarja, pár kattintás az egész és visszaállítható. Nem igazán értek a módszerrel teljesen egyet, de ha vészhelyzet volt, akkor meg kellett tenni. Vigyor Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. augusztus 29., 23:08 (CEST)

@Pkunk: Nagyon szépen köszi a jó ötletet. Gg. Any: nagyon szépen köszi, a levédéseket, még ha lehet, akkor a szerkesztői lapomon a leírásom a filmművészetről, ezt is véd le, mert ez régi, meg eredeti és értékes valamint igazat mondó csoportosítás a mozgóképek alkotásairól, leginkább a KissElek7 ne nyúljon bele zoknibábokkal, meg még amit Pkunk készített nekem Gabest számára tanítások, hogy KissElek7 ne tévessze meg Gabestot, abba se nyúljon bele. – Vakondka vita 2018. augusztus 28., 16:42 (CEST)

A szerkesztői lapomon a 4-es a szakaszban van az a link, amin eléred az egyiket, a 10-es szakaszban van, amin eléred a másikat. – Vakondka vita 2018. augusztus 28., 16:44 (CEST)

Járőrjog (WikimakerXD)[szerkesztés]

Köszi a támogatást, és jól esett amit írtál...:-). WikimakerXDColor-chars-logo.pngvita 2018. szeptember 2., 21:50 (CEST)

@WikimakerXD: Azt tudd, én hízelegni, kedveskedni nem tudok. Ha valamit állítok, azt tiszta szívből úgy is gondolom. Mint most is. Remek járőr leszel. :-) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 2., 22:03 (CEST)

Ezt is köszönöm Vigyor(nagy vigyor). WikimakerXDColor-chars-logo.pngvita 2018. szeptember 2., 22:05 (CEST)

@WikimakerXD: Hát ez gyorsan ment. :) Jó szerkesztést ifjú járőr. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 2., 23:27 (CEST)

Már el is kezdtem a járőrködést:-). WikimakerXDColor-chars-logo.pngvita 2018. szeptember 2., 23:29 (CEST)

@WikimakerXD: Látom, látom. Szólni is akartam, hogy előszöri idetévedéssel, egyetlen vandálkodással még nem adunk utolsó figyelmeztetést, de láttam mi volt, így nem is szóltam, megértem. Volt már olyan, hogy én egy kicsit erősebb beírásért figyelmeztetés nélkül blokkoltam egy napra, mert annyira berágtam, de ilyet sem szabad. Szóval minden OK! :) Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 2., 23:34 (CEST)

Hát...oké. Most viszont megyek, lefekszem aludni, mert fáradt vagyok Vigyor. Jó éjszakát! WikimakerXDColor-chars-logo.pngvita 2018. szeptember 2., 23:40 (CEST)

@WikimakerXD: Követem példádat! :) Jó éjt neked is! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 2., 23:43 (CEST)

Helyreállítás[szerkesztés]

Jaj, ne haragudj, én szúrtam el, rossz helyre nyaltam fel az azonnali törlés matricát... Légy kedves a Wikipédia:Feljavításra váró cikkjelöltek/Góth Miklós cikket állítsd vissza, mert az jó helyen volt, csak én elbénáztam. Kösz előre is és bocs... Palotabarát vita 2018. szeptember 5., 08:55 (CEST)

@Palotabarát: Semmi gond, helyreállítva. De, hogy én ezt honnan sejtettem meg, mert másodpercekre megállt a kezem a törlés előtt. De vakon bízok bennetek! Vigyor Szép napot! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 5., 08:59 (CEST)

Kösz, kösz és bocs! {:-) Palotabarát vita 2018. szeptember 5., 09:00 (CEST)

Köszönet[szerkesztés]

Szia nagyon aranyos Gg. Any felhasználó társam! Köszönöm a jó javaslatot. Letöröltem, akkor a hazug állításokat, amikkel kritizáltak, szekáltak, provokáltak, frocliztak engemet. Meg, az olyan ronda stílusokat, amikkel bántottak engemet. Ha ellenjavallt ha nem a vita törlése, azok a viták nem állták meg a helyük sem a vitalapon, és az archívumba sem, azok bántások voltak, úgyhogy teljesen jogos volt letörölnöm. – Vakondka vita 2018. szeptember 13., 19:22 (CEST)

Törlések[szerkesztés]

Köszönöm szépen a tömeges törlést, egy hosszabb takarítóprojekt fejeződött be ezzel a Pécs-műhelyben, elnézést, hogy így elárasztottalak Titeket. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. szeptember 18., 12:00 (CEST)

@EniPort: Nagyon szívesen! Ezért vagyunk. Vigyor Mi köszönjük a takarítóprojektet a Pécs-műhelyben. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 18., 12:28 (CEST)

Azonnali törlés[szerkesztés]

Fogorvos,a Smylist® elméletrendszer feltalálója, a Smylist® mosolytervező szoftver megalkotója és a S…”) Kérlek segíts, hogy jó legen a szócikkem és hogy miért törölted. Előre is köszönöm - Mayauel0

@Mayauel0: Kezd el újra megírni a szócikket, de én is felhívom a figyelmedet, hogy szerzői jogi törvények miatt másolást is törlünk, ezért a tartalmat mindenképpen a saját szavaiddal fogalmazd meg. Valamint helyezd el rajta 2-2 kapcsos zárójelben az Építés alatt megjegyzést és akkor tudsz benne nyugodtan dolgozni, nem fognak mások belenyúlni, feltéve, ha a tartalom nem trágár, nem másolmány stb. Ha végeztél az Építés alatt sablont egyszerűen ki kell majd törölni. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 20., 11:58 (CEST)

@Mayauel0: A forrásokat, amikből dolgoztál se felejtsd el feltüntetni. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. szeptember 20., 12:34 (CEST)