Szerkesztővita:Csigabi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Archív
Archív

Automatic taxobox[szerkesztés]

Szia! Ha már így felajánlottad, hogy kérdezhetek nyugodtan, kiragadnék egy teljesen random témát, amibe kattintgatás közben belefutottam: Miért nincs az Automatic taxobox a magyar oldalakon használva, és még a legfelsőbb szintű sablon sem lefordítva? Itt egy példa a használatára: Rose Pzgulyas vita 2018. január 11., 15:30 (CET)

@Pzgulyas: Ezt a kérdést a sablonguruk oldalán kellene feltenni. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2018. január 11., 17:13 (CET)

fajcsoport, kisfajok[szerkesztés]

Ez hogyan lenne helyesen a Taxobox-ban? | subgenus = Nannospalax | fajcsoport/species = Nannospalax leucodon | (kis)faj/species = Nannospalax syrmiensis – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kiss Izolda (vitalap | szerkesztései) 2018. január 14., 00:18‎

@Kiss Izolda: szia. Nézd meg, mit alakítottam a szerémségi földikutya szócikken. Erre gondoltál? Ha nem jó, akkor nyugodtan töröld. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2018. január 14., 10:18 (CET)

Köszönöm. A fajcsoportot szándékosan linkeltem a Nyugati_földikutya-hoz direkben. A Nyugati_földikutya-nál szinonímaként fel van sorolva a Nannospalax leucodon. Csak akkor linkelhetném direktben hozzá, ha | sectio = Nannospalax leucodon helyett | sectio = Spalax leucodon szerepelne? 2018. január 14., 14:47 (CET)

@Kiss Izolda: Alapvetően a magyar nyelvű szócikkcímet linkeljük, a tudományos nevet zárójelben adjuk meg mellette. Mivel a tudományos névről átirányítás mutat a fajnévre (ezt ma csináltam meg) a te megoldásoddal egy önmagára mutató link jön létre. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2018. január 14., 15:05 (CET)

Köszönöm, és elnézést kérek a bénázásért. Remélem már jó mind a négy nyugati földikutya kisfajos oldal: Erdélyi földikutya Magyar földikutya Délvidéki földikutya Szerémségi földikutya mivel elkészültem velük belinkeltem a Nyugati földikutya alatti már létező felsoroláshoz. 2018. január 14., 17:18 (CET)

Orbán Ráhel[szerkesztés]

Hazugságok sorozata, illetve irreleváns dolgok vannak benne. 1. operás dolog: http://m.origo.hu/kultura/20170213-ket-eve-hazudta-es-megunnepli.html Megbeszélésen részt vesz. És?Nem érzem a felháborodást magamban. Mi tiltja pl?Még a hvg is csak annyit mert irni, h ott volt. LOL.

2.Rosszul ír angolul. Hát ez tényleg kurvára fontos. Ráadásul még forrás sincs. nincs 16. lábjegyzet.Hol van, hogy jol beszél? http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/igy-tartott-orat-orban-rahel-a-corvinuson/bnzqjee 3. a bahreini dolgot mindenki cáfolta, h beszállt volna az olajbizniszbe. nota bene, én az egyik közgázos orámon lekezeltem a szaudi nagykövettel, komolyan. rolam is lesz cikk?http://m.hvg.hu/itthon/20160831_Bahreini_konzul_csak_udvariassagi_latogatas_volt_Orban_Rahele – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 176.77.129.112 (vitalap | szerkesztései) 2018. január 14., 19:22‎