Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archívum

Archívum (?)
Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje[szerkesztés]

Szia! Az MTI így adta ki a hírt:

Takács Máriának, a Magyar Televízió főbemondójának magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként.

Szerintem az összes újság így, változtatás nélkül vette át.

– fausto vita 2015. július 13., 17:48 (CEST)

Egy díj neked![szerkesztés]

Original Barnstar Hires.png Az eredeti barnstar
Lelkiismeretes és kedves szerkesztőnek ismertelek meg, ezt tartsd meg! A Wikis szerkesztéseidet szeretném megköszönni! Halász János vita 2015. augusztus 12., 21:15 (CEST)

re: Barnstar[szerkesztés]

Szia, láttam, megtiszteltetés! :) Halász János vita 2015. augusztus 12., 21:25 (CEST)

Takács Mária/Marika reloaded[szerkesztés]

Csak annyi, hogy beírtam az érintett szócikk vitalapjára, hogy a Takács Marika-pártolók legyenek szívesek javítani a teljesen értelmetlen nyitó mondatot, amely főleg azért értelmetlen, mert beleerőltették azt, hogy miért kell Takács Marikázni.hhgygy óhaj, sóhaj, panasz? 2015. augusztus 31., 09:29 (CEST)

  • Semmiféle művésznek nem tartok egy embert, aki papírból felolvas unalmas szövegeket egy kamera előtt. Vagyis semmifélée művésznévről nincs szó itten.hhgygy óhaj, sóhaj, panasz? 2015. szeptember 1., 14:45 (CEST)
  • Nem kell ahhoz nagy művésznek sem lenni, hogy valakit becenevén ismerjen a világ. (Bill Clinton pl. szaxofonozott valamilyen szinten, mégsem azért Bill.) Tanulmányozzátok Takács Marika Filmjei c. fejezetet! Botrányos ez a becsmérlő hang egy ilyen híres, bájos, szeretni való, önálló műsorvezetésre, amatőr színjátszásra is képes személyiség esetében. (Mi is becenevünkön szereplünk itt és hol vagyunk tőle?) Voxfax vita 2015. szeptember 4., 16:37 (CEST)


Komolyzenei csűrcsillag, köszönettel[szerkesztés]

Classical Barnstar.png Csűrcsillag a zenei tárgyú szerkesztői munkádért !
Köszönettel ! ... :-) --Rendes Kis beszéljük meg 2016. május 3., 11:58 (CEST)

Onszu állomás[szerkesztés]

Szia! Szerintem cseréld ki nyugodtan, ha zavar :-) Oppashi Sam-Taeguk.svg Mesélj csak 2016. május 4., 15:33 (CEST)

Idézőjel[szerkesztés]

Ezt a bejegyzésedet először úgy értettem, hogy a dőlt betűs mondatot csak különösen hangsúlyozni akarod, és nem vettem ki belőle rögtön, hogy azt fentebbről idézed mástól. Javasolom, hogy tedd „” ilyen típusú idézőjelbe (is) a félreértések elkerülése végett. Nem merek belejavítani a hozzászólásodba, mert leharapnák az orromat (joggal). --Karmela posta 2016. május 10., 21:57 (CEST)

Jeremiás könyve[szerkesztés]

Kedves Apród, mivel törölted a bejegyzésemet ezért gondoltam már nem érdemes a törölt tartalomra való kérdésedre válaszolnom. Ha fordítva lett volna - előbb kérdezed és utána törlöd - úgy én is jobban képbe tudtam volna lenni milyen forrást használtam akkor amikor a forrást bejegyeztem. Ugyanis régen volt....nem tudom a válaszom. – Konstant vita 2016. május 13., 06:52 (CEST)

Te mit képzelsz magadról?[szerkesztés]

Egyoldalúan személyeskedésnek és off-nak titulálod az egysoros írásomat és bedobozolod? "Egyetértek, a vitalap egyébként sem erre való". --> Jelezd, hogy ebben a mondatban melyik szó volt ellened irányuló személyeskedés. – Norden1990 vita 2016. május 16., 22:45 (CEST)

Te mit képzelsz magadról? A stílus tényleg maga az ember. Volt a szakasz alatti mondataidra egy hosszabb válaszom, a szakasznév stílusa miatt viszont mégsem írom le ezeket. Apród vita 2016. május 16., 23:46 (CEST)

Vicc, hogy még neked áll feljebb. – Norden1990 vita 2016. május 17., 12:04 (CEST)

Heves, tartalom nélküli mondattal nem tudok mit kezdeni. Apród vita 2016. május 17., 20:07 (CEST)

Labadrúgó[szerkesztés]

Szia! Bocsi, kicsit kapkodok (koffein) és nem tudja követni a kezem a gondolataimat. Engusz vita 2016. május 21., 13:22 (CEST)

(Elvileg) meg is van! Köszi, hogy szóltál! Engusz vita 2016. május 21., 13:25 (CEST)

Egyértelműsítő műhely[szerkesztés]

Szia Apród!

Természetesen létrejöhetne, de pont azért írtam Csurlának, mert én ilyen megszervezésére nem vagyok alkalmas, viszont segíteni tudnék talán a munkában. --Porrimaeszmecsere 2016. május 25., 00:11 (CEST)

Jó gondolatnak tartom a munka koordinálását, és az éppen készülőben levő lapjaim is a műhely szerves részéül kínálkoznak. Azt javasolom azonban, hogy a műhely csak a koordinációs listák központi tárolóhelyéül szolgáljon, de a kommunikáció a műszaki kocsmában folyjon. Ugyanis sokan csak alkalmilag, ad hoc szállnak bele az egyértelműsítésekkel kapcsolatos munkába, és ha nincs a szemük előtt az aktivitás, akkor talán nem is gondolnak rá. Nehogy éppen a műhely okozza azt, hogy kevesebben takarítanak! --Karmela posta 2016. május 26., 14:09 (CEST)