Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archívum

Archívum (?)
Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Az MTI így adta ki a hírt:

Takács Máriának, a Magyar Televízió főbemondójának magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként.

Szerintem az összes újság így, változtatás nélkül vette át.

– fausto vita 2015. július 13., 17:48 (CEST)

Egy díj neked![forrásszöveg szerkesztése]

Original Barnstar Hires.png Az eredeti barnstar
Lelkiismeretes és kedves szerkesztőnek ismertelek meg, ezt tartsd meg! A Wikis szerkesztéseidet szeretném megköszönni! Halász János vita 2015. augusztus 12., 21:15 (CEST)

re: Barnstar[forrásszöveg szerkesztése]

Szia, láttam, megtiszteltetés! :) Halász János vita 2015. augusztus 12., 21:25 (CEST)

Takács Mária/Marika reloaded[forrásszöveg szerkesztése]

Csak annyi, hogy beírtam az érintett szócikk vitalapjára, hogy a Takács Marika-pártolók legyenek szívesek javítani a teljesen értelmetlen nyitó mondatot, amely főleg azért értelmetlen, mert beleerőltették azt, hogy miért kell Takács Marikázni.hhgygy óhaj, sóhaj, panasz? 2015. augusztus 31., 09:29 (CEST)

  • Semmiféle művésznek nem tartok egy embert, aki papírból felolvas unalmas szövegeket egy kamera előtt. Vagyis semmifélée művésznévről nincs szó itten.hhgygy óhaj, sóhaj, panasz? 2015. szeptember 1., 14:45 (CEST)
  • Nem kell ahhoz nagy művésznek sem lenni, hogy valakit becenevén ismerjen a világ. (Bill Clinton pl. szaxofonozott valamilyen szinten, mégsem azért Bill.) Tanulmányozzátok Takács Marika Filmjei c. fejezetet! Botrányos ez a becsmérlő hang egy ilyen híres, bájos, szeretni való, önálló műsorvezetésre, amatőr színjátszásra is képes személyiség esetében. (Mi is becenevünkön szereplünk itt és hol vagyunk tőle?) Voxfax vita 2015. szeptember 4., 16:37 (CEST)

Máriáss Melinda[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Ha nincs más - én nem találtam - akkor jó a facebook-os bejegyzés. - Csurla vita 2015. szeptember 13., 17:34 (CEST)

Balla[forrásszöveg szerkesztése]

Ha tehetem, Balla D. Károly idézetét így egészíteném ki a mindenbapokra saját értelmezésben: Csak hinni kényelmes. Tudni hasznos. Kételkedni tehát általában véve szükségszerű. ;o) Fauvirt vita 2015. szeptember 15., 14:40 (CEST)

Antikommunista pártok[forrásszöveg szerkesztése]

Szia. Láttam hogy írtál az Antikommunista pártok vitájába. Én is írtam, amiket tudtam. Amúgy, én nem leszek sokáig, mivel örökre elhagyom a Wikipédiát, mivel meguntam az egészet, és az egész cirkuszt, ami a Wikipédián van. Én Burumbátortor elbúcsúztam, és tőled is elbúcsúzok. Jó szerkesztést, jó munkát és jó egészséget kívánok neked, és a családodnak. Minden jót! – Marec2 vita 2015. szeptember 22., 15:32 (CEST)