Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archívum

Archívum (?)
Pataki Mártika![szerkesztés]

Nagyon köszönöm, hogy tájékoztattál a szomorú hírről. Néha váltottunk levelet, tudtam megpróbáltatásairól.

Talán kilehetne tenni egy mondatot a kezdőlapra, a hírek rovatot kevesen olvassák. Ha nem írsz én sem vettem volna észre.

Még egyszer köszönet! Kispados


Program betanítása[szerkesztés]

Szia!

Van ez a program, amit szeretnénk betanítani a szócikkek elleni vandalizmus kiszűrésére. Te igen aktív vagy, rászánnál 10 percet? Ez nem számít cikkírásnak (úgy hallottam, azt nem akarod egyelőre csinálni).

Itt a linkje: https://labels.wmflabs.org/ui/huwiki/

1-2% haladás is számítana (1 adag kb. 10 perc alatt megvan és az nagyjából 1%-ot jelent). misibacsi*üzenet 2017. december 22., 10:53 (CET)

Szerintem több mint tíz perc volt egyébként nálam. Apród vita 2017. december 24., 03:33 (CET)

Jelölések[szerkesztés]

Szia, köszönöm szépen! Szalakóta vita 2017. december 26., 09:27 (CET)

2017-es év szócikke[szerkesztés]

Szia! Csak egy kérdés: Ha egy betegségről szóló cikket szeretnék (még nem biztos) jelölni, azt a Társadalomtudomány kategóriába, vagy inkább a Természettudomány kategóriába tegyem? Mivel emberi betegségről van szó inkább a Társadalomtudomány felé hajlok, de nem tudom igazán... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2017. december 29., 20:22 (CET)

@Gg. Any: Tavaly az Ehlers–Danlos-szindróma a Természettudomány kategóriába került. Az is betegség. Apród vita 2017. december 29., 22:43 (CET)

Köszönöm szépen a választ. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2017. december 29., 22:48 (CET)

Takács Mária (tévébemondó)[szerkesztés]

Takács Marika (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd)

Szia, van valamilyen új fejlemény, közösségi megállapodás erről az átnevezésről? Itt már kérdeztem ezt 2016. október 22-én, de nem látom, hogy azóta lett volna megállapodás, közösségi konszenzus az általad preferált szócikk cím javára – a szerkesztési összefoglalóban pedig nem jelezted, hogy mi alapján történt az átnevezés. Légy szíves jelezd az AÜ-n, amennyiben dűlőre jutottatok és akkor feloldható az átnevezési védelem. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. január 10., 09:15 (CET)