Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archívum

Archívum (?)
Átok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród!

Látom, nyilvános átkot szórtál szegény fejemre. Lehet, hogy hatni is fog, magam is megtippeltem egyszer, csak félig tréfásan, hogy melyik nap lesz az utolsó számomra, és ez a bizonyos 2020 tavaszán következik el. Meglátjuk, ha megérjük.

Mindenesetre ezúton is felhatalmazlak, hogy a userlapomra, vitalapomra, ahová csak óhajtod, elhelyezd majd adandó esetben a "friss haláleset" sablon érvényes változatát.

Egyébként örülnék, ha nem mennél emiatt wikiszabira, teljesen felesleges. Annyi minden hasznosat lehet itt csinálni olyan piszlicsáré viták helyett, amikben győztes nincs, csak vesztes. Nekem legalábbis sokkal jobb kedvet hoz a cikkek szerkesztgetése, mint a véget nem érő szőrszálhasogatások.

Üdvözlettel, számítógépednek is javulást kívánva,

Szilas

Bocsánatkérések elmaradása stb.[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród! Nagyon nem értem, milyen bocsánatkérésekre gondolsz, például nekem szokásom elnézéseket kérni, nem érzem kellemetlennek a dolgot, ha utóbb derül ki, hogy másnak van igaza, a közösségi élet velejárója, hogy időnként vannak konfliktusok. Nem lehet mindig mindenben igazunk, mivel vannak körülmények, amiket esetleg nem ismerünk az adott pillanatban. Itt azonban egyáltalán nem arról van szó, hogy később kiderült, igazad volt. Olyan cikkre raktad rá a friss haláleset sablont, ahol a körülmények a források szerint tisztázottak voltak, majd amikor erre felhívták a figyelmedet, demonstráltál a cikkel kapcsolatban. Most, három hónappal később, teleírod a járőrfalat azzal, hogy tőled bocsánatot kellene kérni, noha már a konkrét esetet, ami miatt azóta is meg vagy sértődve, csak a szerkesztői lapod történetéből lehetne rekonstruálni. Nézd, én azt javasolnám, hogy tedd túl magad ezen a dolgon, állj neki szerkeszteni a szócikknévtérben, bizonyítsd be, hogy hasznos és tartalmas szerkesztésekkel gazdagítod a Wikipédiát, és a bocsánatkérések, amiket most hiányolsz, elismerések formájában meg fognak érkezni. Baráti üdvözlettel: Ogodej Mal 0.png vitalap 2015. június 10., 20:03 (CEST)

Átnevezés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Tényleg csak költői kérdés volt. :-) Üdv! OsvátA Palackposta 2015. június 29., 08:11 (CEST)