Wikipédia:Kocsmafal (javaslatok)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Kocsmafal – javaslatok és ötletek szekciója

A Javaslatok szekcióban vitathatod meg az új ötleteidet, módosítási javaslataidat. ha egy javaslat elfogadtatott és már nem aktuális, az áttekinthetőség kedvéért jelezd a róla szóló szakasz elején a {{megoldva|~~~~}} sablonnal.

  • Új témát mindig a lap alján kezdj! Vagy használd a következő linket: Új szakasz nyitása!
  • Ne felejtsd el aláírni a hozzászólásodat (a ~~~~ jelek begépelésével vagy a szerkesztőablak fölötti aláírás gomb használatával)!
Tippek a Kocsmafal hatékonyabb használatára
  • Ha egy jó ötletednek nem akad pillanatnyilag megvalósítója, de többen helyeslik, vedd fel a később megvalósítandó Jó ötletek tárházába, nehogy elsüllyedjen a kegyetlenül falánk archívumban!
  • Ha személyes segítőtársat szeretnél, akivel megbeszélheted szerkesztési problémáidat, akkor ide kattintva kérhetsz mentort magadnak.
  • Ha nem tudod eldönteni, hogy valamely speciális probléma/feladat kire tartozik, nézz körül a különleges szerkesztői jogokkal felruházott Wikipédia-munkatársak feladatkörét ismertető lapon!
  • Ha valamilyen enciklopédikus információ után kutattál a cikkekben, de nem találtad meg, fordulj a Tudakozóhoz.

Műhelymeghívós üdvözlés sablon[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaᑭᗩᗷᒪO_Eᒪ_ᑕIᑕᒪIᔕTᗩ Biohazard Placard.svg dɐlɐʇıʌ 2021. november 15., 02:29 (CET)[válasz]

Szervusztok.
Az lenne a kérdésem, vagyis javaslatom de kérdésként fogalmazva, hogy létezik-e, olyan üdvözlés amiben egy bizonyos szöveg, egy bizonyos műhelybe való invitációt is tartalmaz. Ha nincs ilyen, akkor megoldható-e, illetve ha nincs kedve senkinek ezzel babrálni, akkor én készíthetek-e ilyet? Ugyanis a közeljövőben szeretnék egy műhelyt indítani (ha lesz elég tag) ami többek közt a bűnözéssel, bűnözőkkel, és bűncselekményekkel foglalkozik, és arra gondoltam, ha esetleg egy újonc kiegészítene/javítana a műhelyhez tartozó cikkek közül valamit, akkor lehetne eleve úgy üdvözölni a szokásos sablonnal, hogy egy egy-két soros szöveggel kiegészített "meghívó" is szerepelne az üdvözlésben. Példa: Az alábbi szerkesztésedből ítélve, érdekel a téma, ha lenne kedved bla bla bla... <-- (A kritikák elkerülése végett, ez CSAK példa, nem az a verzió amit alkalmaznék is!) Nyilvánvalóan NEM általános üdvözlésre, henem a fent leírt esetekre ami persze jóval ritkább, de ha van egy ilyenünk az, a pár kilobyte úgy gondolom "nem kér enni" a Wiki adatbázisában.
Válaszokat, javaslatokat, kérdéseket örömmel fogadok.
Üdvözlettel: ᑭᗩᗷᒪO_Eᒪ_ᑕIᑕᒪIᔕTᗩ Biohazard Placard.svg dɐlɐʇıʌ 2021. november 14., 18:49 (CET)[válasz]

szerintem erre nem kell külön üdvözlősablon. Kiteszed az üdvsablont és utána meghívod egy mondatban a műhelybe. Xia Üzenő 2021. november 14., 20:13 (CET)[válasz]
Rendben. Köszi. :) ᑭᗩᗷᒪO_Eᒪ_ᑕIᑕᒪIᔕTᗩ Biohazard Placard.svg dɐlɐʇıʌ 2021. november 15., 02:27 (CET)[válasz]

Final deployment date: Template dialog improvements for VisualEditor and new wiktext mode[szerkesztés]

/ Apologies for writing in English. It would be great if you could help translate this message. /

The extensive template dialog improvements for VisualEditor and new wiktext will finally be available from November 24th on your wiki. Deployments on more wikis are planned in the next months. If you have any feedback, please let us know on the project’s talk page. -- Timur for Wikimedia Germany’s Technical Wishes team, Timur Vorkul (WMDE) vita 2021. november 23., 14:44 (CET)
[válasz]

P.S.: We are still working out the final details with the new keyboard navigation which should be working smoothly soon.