Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Green bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Red bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Red bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben

Üdv! A vitalapomra, azaz ide itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok (kérlek, ilyet csak indokolt esetben küldj, a legtöbb wikipédiás dolog a vitalapomra tartozik!), ide írj: nyiffi.wikipedia@gmail.com, vagy használhatod a wiki üzenetküldő rendszerét.


Forráshiány[szerkesztés]

Szia ǃ Egy olyan kérdésem lenne, hogy a magyar labdarúgó-kluboknál, főleg vidéki egyesületeknél, van, hogy hiányos a Történelem szakasz. Na már most, van nekem egy könyvem, a magyar labdarúgó-bajnokcsapatok történetét dolgozza fel a klub megalakulásától azt hiszem kb 2011-ig. Ha innen írok a szócikkbe, és azt valamilyen úton-módon megjelölöm (nem tudom milyen szakaszcímmel) akkor az nem meríti ki a jogsértés kategóriát? (nem feltétlen fogalmaznám át, lévén írók, újságírók írták) Csak azért kérdezem, hogy a múltkorit elkerüljük. Előre is köszönöm a válaszod ǃ Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 17., 15:30 (CEST)

Köszi, így fogom akkor csinálni, bár nem lesz egy kis munka :) Gerry89 vita 2016. szeptember 18., 10:39 (CEST)

Szia ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a következő napokban, hetekben tudnád-e esetleg figyelni a szerkesztéseim, ami fontosabb ellenőrizni őket? Gerry89vita 2016. szeptember 18., 22:51

Szia ! Létrehoztam Demi Moore Félhomály című filmjéről szóló szócikket (az egyik kedvenc filmem) és mivelé az első ilyen témájú szerkesztésem volt, és ha minden igaz Te jártas vagy ebben a témában megnézhetnéd jó-e így..köszönöm ǃ Gerry89vita 2016. szeptember 20., 10:37

FK Radnički Niš és FK Radnički 1923[szerkesztés]

Szia ǃ Létrehoztam a FK Radnički Niš szócikket, ami ugye a szerb labdarúgócsapattal foglalkozik. Előtte persze végignéztem mi a helyzet, van e már róla szócikk, de mindenhol inaktiv, piros linkeket találtam. Egy, azaz egy szócikkben (Lazar Arsić) szerepelt a klubról FK Radnički 1923 néven hivatkozás, és valaki így létrehozta a szócikket. Igazából a két klub egy és ugyanaz, több névváltoztatással, fúzióval. Véleményem szerint a két szócikket össze kellene vonni, ezért fordultam hozzád, te tudod hogy kell.

Gerry89vita 2016. szeptember 21., 11:14

Bocsánat, utánanéztem, és a FK Radnički 1923 aztán egy teljesen más klub lett, jelenleg Kragujevacban szerepel, FK Radnički 1923 Kragujevac néven. Akkor viszont Lazar Arsić pályafutásának kell utánanéznem, mert az valahol el lett baltázva..

Gerry89vita 2016. szeptember 21., 11:50

Köszönöm a gyors utánajárást, közben a Szerb labdarúgó-bajnokság (első osztály), és Arsic szócikkében is rendbe tettem a dolgokat. Gerry89vita 2016. szeptember 21., 11:58

Most lett teljesen kész :) Gerry89vita 2016. szeptember 21., 13:13

Beszéltünk ma róla[szerkesztés]

Szia ǃ Éppen pár sorral feljebb került szóba..Látom, hogy a La Liga díjak szócikket, amibe besegítettem DaniAttilának múltkorákban törölted, és átnevezted La Liga-díjakra. Perfect :) Ahogy elnézem és ahogy a szócikk vitalapján szó van róla a A magyar labdarúgó-bajnokság külföldi játékosainak listája szócikkel is valami hasonlót kellene csinálni. Tudsz segíteni? (bár szerintem csak bürökrata tudja, vagy nem tudom)

Gerry89vita 2016. szeptember 21., 18:01

Ugyanazt amit a másikkal csináltál, megnéztem, ennek a szócikknek nincs értelme, a másik szépen ki van dolgozva, ott áll több mint egy hete, semmi nem történt.

Gerry89aranyos vagy, hogy ennyit segítesz 2016. szeptember 21., 19:25

szia[szerkesztés]

szia mit rontottam el az edda lemezben még új az egész köszi a segítséget


köszi – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Nkoscso86 (vitalap | szerkesztései)

Nem értem[szerkesztés]

Mégpedig azt, hogy hány napot kell még várnom míg valaki arra téved és közel 4 nap után jóváhagyja azt a megerszerket végre...sokan itt amúgy ezzel úgy vannak mintha valami kegy, vagy ajándék lenne, na mindegy..Szerinted hány nap még ? :)

Gerry89aranyos vagy, hogy ennyit segítesz 2016. szeptember 22., 12:29

@Gerry89: nem kegy van. Figyelés, vagy nem figyelés van. Itt mindenki önkéntesen teszi a dolgát. Ha éppen ráér. Megoldás is van: Wikipédia:Járőrök üzenőfala. Itt lehet szólni, és megy a dolog. Üdv! OsvátA Palackposta 2016. szeptember 22., 12:33 (CEST)

@OsvátA: köszi ǃ Üdv! Gerry89 vita 2016. szeptember 22., 12:39 (CEST)

Hát én is örülnék neki ha történne már valami. Viszont a helyesírási dolgokra visszatérve, apró dolgok lehetnek gondolom (azért jónak számítottak ebben a suliban is :) ), plusz a központozás, a Matthew Lowton szócikket most fejeztem be, ha átnézed, légyszíves minden apró kis dolgot írj le, és akkor abból is próbálok fejlődni. Gerry89 vita 2016. szeptember 22., 16:11 (CEST)

Ez jó, egy helyen javítottam benne. Megyek tanúsítani. :) – Pagony foxhole 2016. szeptember 22., 16:17 (CEST)

@Pagony: bocsi a visszavonasert, imadok telefonrol benazni!
@Gerry89: mindent meg fogok nezni, csak most pont nem vagyok otthon.
-nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. szeptember 22., 17:34 (CEST)

OK. :) – Pagony foxhole 2016. szeptember 22., 17:40 (CEST)

OK , most én sem :) - Gerry89vita 2016. szeptember 22., 18:11

@Nyiffi: köszönöm az újbóli bizalmat, azt hiszem az elmúlt egy hónapban sokat tanultam, fejlődtem én is. Viszont akkor több kérdésem lenne:

1., Most, hogy újra megerősített lettem, szerintem időm nagyobb részét azzal fogom tölteni, hogy a hiányos, vagy elavult és csonk szócikkeket bővítsem. Észrevettem (gondolom ez nem volt nehéz), hogy nagyon sok, akár apróbb szerkesztés hosszabb ideje nincs ellenőrizve nagyon sok helyen. Olvastam itt valahol, hogy nincs túl sok járőr, nos én szívesen csinálnám, bár nem tudom van e valami feltétele. Te mit javasolsz?

2., Kemenymateval egyszer beszéltem erről, ha egy szócikk névváltoztatása miatt megszaporodnak a zöld linkek (pl. az MKB Veszprém KC ugye ettől a szezontól Telekom Veszprém KC), és azokat rengeteg idő mindenhol kijavítgatni. Erre javasolta nekem Kemenymate, hogy botokat meg lehet ezzel bízni, bár adott valami linket, pontosan nem értem, hogy hogy lehet ezt megcsinálni.

3., Ha nagyjából rendbe hozok, frissítek egy szócikket (volt a napokban több ilyen), akkor azokat nem lehet valahogy levédetni, hogy ne nagyon turkáljanak bele? Persze itt elsősorban a vandálokra, meg az értelmetlen apró kis szerkesztgetésekre gondolok. (Dani.Attila7 csinálta ezt előszeretettel)

Válaszaidat köszönöm előre is :) Gerry89vita 2016. szeptember 25., 11:00

Duplikátum[szerkesztés]

Szia ǃ Linkomannal való kisebb vitám után (ha érdekel mi volt a vitalapomon részletezve) dűlőre jutottunk (ő végül rám hagyta a dolgot), azonnalit tettem ki a Az év labdarúgója (FWA) szócikkre, -csak mivel először csináltam nem tudom hogy kell aláírni indokolni- töröld majd légy oly kedves. Indoklás: bedolgozva a FWA az év labdarúgója szócikkbe. Köszönöm - Gerry89vita 2016. szeptember 23., 18:25

Translation request about the 'United Nations General Assembly Resolution 68/262'[szerkesztés]

Hello dear Nyiffi, saw your wonderful contribution on the article "Ukraine". According to the subject I would like to ask you translate the small article into Hungarian, and add it to the Hungarian wikipedia. Thank you in advance for your support/contribution and best wishes!

Alencar.Rossoni[szerkesztés]

Hello Nyiffi.... Could you please check my pages....Specially the 3B Behaviour Based Business, what has changed officially the name for 3B Personality Behaviour Based Business....

Thank you...

Alencar.rossoni