Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Red bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Red bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Green bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben

Üdv! A vitalapomra, azaz ide itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok, az alábbi elérhetőségek közül válassz (mert a wiki üzenetküldő rendszere néha rakoncátlankodik):

Kapcsolatfelvétel
(nem a Star Trek-film)
Hol? Kit?
gmail nyiffi
facebook nyiffi

Miért kellett ért kellett törölni az oldalt?[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Miért kellett ért kellett törölni az oldalt? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Polgarinorbert (vitalap | szerkesztései)


Alencar Rossoni[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hello Nyiffi

Please, can you check the changes on my page? Thank you! Have a nice evening!

Alencar Rossoni – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Alencar.rossoni (vitalap | szerkesztései)

reüdv[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Viszont üdv! :) Grembi vita 2015. június 28., 18:58 (CEST)


Alencar Rossoni[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Thank you!!!

Bahreini nagydíj[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A 2015-ös Formula–1 világbajnokság bahreini nagydíj szakaszánál még nincs futamleírás, tervezed elkészíteni vagy megpróbáljam én? --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2015. június 30., 16:58 (CEST)

Nincs mit, én köszönöm, akkor nem piszkálok bele. :) --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2015. június 30., 21:07 (CEST)

Verona[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Suzuki Verona szócikkemet február 2-a óta nem ellenőrizték az adminisztrátorok, pedig már történt némi változás. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Ruisza (vitalap | szerkesztései)

Verona2[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Köszönöm szépen, sokat segítettél.--Ruisza üzenőfal 2015. július 12., 21:13 (CEST)

Hervé-Lóránt Ervin[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, köszi a biztatást, még nem vagyok túl gyakorlott, de igyekszem.--Kekeu33 vita 2015. július 17., 18:39 (CEST)

Szavazás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kérlek, szavazz mellettem vagy ellenem itt!--Ruisza beszélgetőfülke 2015. július 19., 19:57 (CEST)

Archívum keresés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Tudom, hogy beszéltünk itt egymással egy kiemelésről, hogy rossz helyre mutat egy szavazás a a szócikk vitalapján (meg is találtam már) de a keresés mezőbe itt nálad hiába írom be akár "kiemelt", "JSoos", "Uganda" szavakat, semmire nem ad találatot itt a vitalapodon... (Csak szólok :) ) JSoos vita 2015. július 28., 13:27 (CEST)

@JSoos: Szia! Hmhm... érdekes. Ezt keresed? Szerkesztő:Nyiffi/Archívum6#Uganda - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. július 28., 19:16 (CEST)
Szia! Igen (írtam, hogy megtaláltam közben) de a kereső egyáltalán nem működik a lapodon. Nincs esetleg elírva benne valami? (Most próbáltam pl. Burumbátor oldalán keresni, ott működik. Igaz neki van "Archívum" sablon az oldalán, (a tiéden nem látom), és neki /archív2014 pl. az archívumok neve és nem /archívUM2014. Nem lehet ez a baj?) JSoos vita 2015. július 28., 20:14 (CEST)
@JSoos: Ja igen, már látom, hogy megtaláltad. A keresőmotor sablonfüggő, ha megnézed a Szerkesztő:Nyiffi/Fejléc oldalt, ott sajnos ezt nem tudom módosítani, nekem ott az archívum sablonom. - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. július 28., 20:17 (CEST)
Ok, már látom. Vagyis akkor a /Fejléc alatt keresi az archívumaidat? Az a baja...? JSoos vita 2015. július 28., 23:13 (CEST)
@JSoos: Igen, valószínűleg. Sosem próbálgattam ezt a keresőt, de sosem kerestem másik archívumsablont, ha van is, én nem tudok róla. - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. július 30., 18:21 (CEST)

Re:Jules Bianchi[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Nagyon köszönöm az elismerést, örülök hogy elnyerte tetszésed. Úgy gondoltam ezzel méltóképpen tiszteleghetek az emléke előtt, mert nekem is elég vegyes érzelmekkel teli időszak volt míg feljavítottam... Természetesen amennyiben időd engedi, bármilyen javítást, fejlesztést örömmel fogadok. Üdv, --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2015. július 28., 20:39 (CEST)