Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Red bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Green bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Red bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben

Üdv! A vitalapomra, azaz ide itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok (kérlek, ilyet csak indokolt esetben küldj, a legtöbb wikipédiás dolog a vitalapomra tartozik!), ide írj: nyiffi.wikipedia@gmail.com, vagy használhatod a wiki üzenetküldő rendszerét.


Forráshiány[szerkesztés]

Szia ǃ Egy olyan kérdésem lenne, hogy a magyar labdarúgó-kluboknál, főleg vidéki egyesületeknél, van, hogy hiányos a Történelem szakasz. Na már most, van nekem egy könyvem, a magyar labdarúgó-bajnokcsapatok történetét dolgozza fel a klub megalakulásától azt hiszem kb 2011-ig. Ha innen írok a szócikkbe, és azt valamilyen úton-módon megjelölöm (nem tudom milyen szakaszcímmel) akkor az nem meríti ki a jogsértés kategóriát? (nem feltétlen fogalmaznám át, lévén írók, újságírók írták) Csak azért kérdezem, hogy a múltkorit elkerüljük. Előre is köszönöm a válaszod ǃ Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 17., 15:30 (CEST)

Köszi, így fogom akkor csinálni, bár nem lesz egy kis munka :) Gerry89 vita 2016. szeptember 18., 10:39 (CEST)

Szia ! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a következő napokban, hetekben tudnád-e esetleg figyelni a szerkesztéseim, ami fontosabb ellenőrizni őket? Azt írja no requist active login, egyszerűen csak kérjek új jelszót?? sehol sem olvastam hogy lejárt volna..remélem csak ennyi Gerry89vita 2016. szeptember 18., 22:51

Szia ! Létrehoztam Demi Moore Félhomály című filmjéről szóló szócikket (az egyik kedvenc filmem) és mivelé az első ilyen témájú szerkesztésem volt, és ha minden igaz Te jártas vagy ebben a témában megnézhetnéd jó-e így..köszönöm ǃ Gerry89vita 2016. szeptember 20., 10:37

FK Radnički Niš és FK Radnički 1923[szerkesztés]

Szia ǃ Létrehoztam a FK Radnički Niš szócikket, ami ugye a szerb labdarúgócsapattal foglalkozik. Előtte persze végignéztem mi a helyzet, van e már róla szócikk, de mindenhol inaktiv, piros linkeket találtam. Egy, azaz egy szócikkben (Lazar Arsić) szerepelt a klubról FK Radnički 1923 néven hivatkozás, és valaki így létrehozta a szócikket. Igazából a két klub egy és ugyanaz, több névváltoztatással, fúzióval. Véleményem szerint a két szócikket össze kellene vonni, ezért fordultam hozzád, te tudod hogy kell.

Gerry89vita 2016. szeptember 21., 11:14

Bocsánat, utánanéztem, és a FK Radnički 1923 aztán egy teljesen más klub lett, jelenleg Kragujevacban szerepel, FK Radnički 1923 Kragujevac néven. Akkor viszont Lazar Arsić pályafutásának kell utánanéznem, mert az valahol el lett baltázva..

Gerry89vita 2016. szeptember 21., 11:50

Köszönöm a gyors utánajárást, közben a Szerb labdarúgó-bajnokság (első osztály), és Arsic szócikkében is rendbe tettem a dolgokat. Gerry89vita 2016. szeptember 21., 11:58

Most lett teljesen kész :) Gerry89vita 2016. szeptember 21., 13:13

Beszéltünk ma róla[szerkesztés]

Szia ǃ Éppen pár sorral feljebb került szóba..Látom, hogy a La Liga díjak szócikket, amibe besegítettem DaniAttilának múltkorákban törölted, és átnevezted La Liga-díjakra. Perfect :) Ahogy elnézem és ahogy a szócikk vitalapján szó van róla a A magyar labdarúgó-bajnokság külföldi játékosainak listája szócikkel is valami hasonlót kellene csinálni. Tudsz segíteni? (bár szerintem csak bürökrata tudja, vagy nem tudom)

Gerry89vita 2016. szeptember 21., 18:01

Ugyanazt amit a másikkal csináltál, megnéztem, ennek a szócikknek nincs értelme, a másik szépen ki van dolgozva, ott áll több mint egy hete, semmi nem történt.

Gerry89aranyos vagy, hogy ennyit segítesz 2016. szeptember 21., 19:25

szia[szerkesztés]

szia mit rontottam el az edda lemezben még új az egész köszi a segítséget


köszi – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Nkoscso86 (vitalap | szerkesztései)

Nem értem[szerkesztés]

Mégpedig azt, hogy hány napot kell még várnom míg valaki arra téved és közel 4 nap után jóváhagyja azt a megerszerket végre...sokan itt amúgy ezzel úgy vannak mintha valami kegy, vagy ajándék lenne, na mindegy..Szerinted hány nap még ? :)

Gerry89aranyos vagy, hogy ennyit segítesz 2016. szeptember 22., 12:29

@Gerry89: nem kegy van. Figyelés, vagy nem figyelés van. Itt mindenki önkéntesen teszi a dolgát. Ha éppen ráér. Megoldás is van: Wikipédia:Járőrök üzenőfala. Itt lehet szólni, és megy a dolog. Üdv! OsvátA Palackposta 2016. szeptember 22., 12:33 (CEST)

@OsvátA: köszi ǃ Üdv! Gerry89 vita 2016. szeptember 22., 12:39 (CEST)

Hát én is örülnék neki ha történne már valami. Viszont a helyesírási dolgokra visszatérve, apró dolgok lehetnek gondolom (azért jónak számítottak ebben a suliban is :) ), plusz a központozás, a Matthew Lowton szócikket most fejeztem be, ha átnézed, légyszíves minden apró kis dolgot írj le, és akkor abból is próbálok fejlődni. Gerry89 vita 2016. szeptember 22., 16:11 (CEST)

Ez jó, egy helyen javítottam benne. Megyek tanúsítani. :) – Pagony foxhole 2016. szeptember 22., 16:17 (CEST)

@Pagony: bocsi a visszavonasert, imadok telefonrol benazni!
@Gerry89: mindent meg fogok nezni, csak most pont nem vagyok otthon.
-nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. szeptember 22., 17:34 (CEST)

OK. :) – Pagony foxhole 2016. szeptember 22., 17:40 (CEST)

OK , most én sem :) - Gerry89vita 2016. szeptember 22., 18:11

@Nyiffi: köszönöm az újbóli bizalmat, azt hiszem az elmúlt egy hónapban sokat tanultam, fejlődtem én is. Viszont akkor több kérdésem lenne:

1., Most, hogy újra megerősített lettem, szerintem időm nagyobb részét azzal fogom tölteni, hogy a hiányos, vagy elavult és csonk szócikkeket bővítsem. Észrevettem (gondolom ez nem volt nehéz), hogy nagyon sok, akár apróbb szerkesztés hosszabb ideje nincs ellenőrizve nagyon sok helyen. Olvastam itt valahol, hogy nincs túl sok járőr, nos én szívesen csinálnám, bár nem tudom van e valami feltétele. Te mit javasolsz?

2., Kemenymateval egyszer beszéltem erről, ha egy szócikk névváltoztatása miatt megszaporodnak a zöld linkek (pl. az MKB Veszprém KC ugye ettől a szezontól Telekom Veszprém KC), és azokat rengeteg idő mindenhol kijavítgatni. Erre javasolta nekem Kemenymate, hogy botokat meg lehet ezzel bízni, bár adott valami linket, pontosan nem értem, hogy hogy lehet ezt megcsinálni.

3., Ha nagyjából rendbe hozok, frissítek egy szócikket (volt a napokban több ilyen), akkor azokat nem lehet valahogy levédetni, hogy ne nagyon turkáljanak bele? Persze itt elsősorban a vandálokra, meg az értelmetlen apró kis szerkesztgetésekre gondolok. (Dani.Attila7 csinálta ezt előszeretettel)

Válaszaidat köszönöm előre is :) Gerry89vita 2016. szeptember 25., 11:00

Duplikátum[szerkesztés]

Szia ǃ Linkomannal való kisebb vitám után (ha érdekel mi volt a vitalapomon részletezve) dűlőre jutottunk (ő végül rám hagyta a dolgot), azonnalit tettem ki a Az év labdarúgója (FWA) szócikkre, -csak mivel először csináltam nem tudom hogy kell aláírni indokolni- töröld majd légy oly kedves. Indoklás: bedolgozva a FWA az év labdarúgója szócikkbe. Köszönöm - Gerry89vita 2016. szeptember 23., 18:25

Szia ǃ Az év angol labdarúgója szócikket átneveznéd Az év angol labdarúgója (PFA)-ra? Az oldal vitalapján olvashatod, megegyezés született, egységes lesz így akkor az összes. Köszönöm- Gerry89vita 2016. szeptember 27., 17:32

Köszi szépen, én meg kékítettem. Akkor, hogy ma is tanuljak valamit..Hogyan? Csak mert megnéztem előtte, de legfelül a bevezető szerkesztése rész van, az ehhez kevés, ahogy láttam. Gerry89vita 2016. szeptember 27., 20:05

Megtaláltam, és igen ki is próbáltam. (Még de írtam Kemenymatenak, hogy ha van ideje nevezze át, így már nem kell) Alphonse Areola szócikket átneveztem Alphonse Aréola-ra. Nézd meg légy szíves, hogy ez így jó. Annak idején még én hoztam így létre a szócikket, de közvetítésekbe, folyó írásban a magyar így ejti, írja, használja. (Szócikk további szerkesztői is így használták). Ha nem értesz vele egyet, írj (vagyis akkor is). A kékítéseket utána ha jó én megcsinálom. Gerry89vita 2016. szeptember 27., 20:22

Igen én is ezt vettem észre, erre tippelek én is. Köszi. Kékítettem közben. Gerry89vita 2016. szeptember 27., 20:33

Translation request about the 'United Nations General Assembly Resolution 68/262'[szerkesztés]

Hello dear Nyiffi, saw your wonderful contribution on the article "Ukraine". According to the subject I would like to ask you translate the small article into Hungarian, and add it to the Hungarian wikipedia. Thank you in advance for your support/contribution and best wishes!

Alencar.Rossoni[szerkesztés]

Hello Nyiffi.... Could you please check my pages....Specially the 3B Behaviour Based Business, what has changed officially the name for 3B Personality Behaviour Based Business....

Thank you...

Alencar.rossoni

Mai napi feladvány[szerkesztés]

Sziaǃ Itt az újabb talány, amiben azt hiszem a segítségedet kérem. Visszatért Ő (Dani.Attila7), és újra szerkeszt. Írt nekem vitalapon, miután megjegyeztem, hogy javítottam ismét utána egy csomót, hogy hát igen, Ő mostantól a háttérben apró szerkesztéseket fog végezni.. Oké, én írtam is neki, hogy rendben, végtére is azok is kellenek, lehet neki ez fekszik. Most végtelen mennyiségű rossz hivatkozás van (pl. José Ernesto Sosa, látom legutóbb is Te ellenőrizted. Szerinted mi tévő legyek? Bátorítsam? Mert szeretnék segíteni neki, de ilyenkor megőrülök, a sok hibától, főleg ha majd jön egy új szócikk.

Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 28., 11:31 (CEST)

Sziasztok! Bocsánat, de én is itt vagyok! Kérdés a következő: - José Ernesto Sosa-nál melyik a rossz hivatkozás? -Most nem bántóan, de gratuláltam, hogy visszakaptad a megerősített szerkesztői jogod. Kívántam és kívánom is, hogy hamar járőr lehess, de ne néz le! Idősebb vagyok Nyiffi-nél is ha minden igaz. Nyáron múltam 30 éves, ha számit is valamit. Nem úgy ahogy Burumbátor írta. Hangnemen próbálok uralkodni, mert figyelik. De nem szeretem, ha le néznek , gyereknek néznek. Nem ismered továbbra sem a fogalmaka. Se a csomó, se a végtelen, se a helyesíràs fogalmát. Írtam, lehet kellene nekem egy Mentor. S ez biztos. Üdv: DANI.ATTILA7 vita 2016. szeptember 28., 12:46 (CEST)

@Gerry89: igen, valóban sok a hibás szerkesztése, de az már egy jó kiindulási pont, hogy konkrét céljai vannak és a lelkesedése is töretlen. Mindenképpen terelgetni kell, nem eszetlen bátorítással, hanem tippekkel és trükkökkel, mert azt látom, hogy ha valamit megtanul, azt onnantól alkalmazza is. Sajnos ez apróbb lépésekben szokott csak menni, van aki nem olyan fogékony ezekre, mint mások. Kezdőként én is másmilyen voltam, te is másmilyen voltál, sokat fejlődtünk azóta és még mindig rengeteg dolgot tanulhatunk, amit eddig nem alkalmaztunk. A kis szerkesztéseket sem kell lebecsülni, én például 14 ezer apró szerkesztést végeztem eddig, és talán ha 5 szócikket hoztam létre, akkor is sokat mondok. Válassz ki időről időre egyet-egyet a hibákból és írd le neki, hogy mi helyett mit érdemes írnia, mire figyeljen, mi az ami fontos, te vagy otthon ezekben a sportos témákban, én csak F1-ben mozgok sajnos. :D Ehhez türelem kell neked és neki is, főleg, ha többedszerre írod le, hogy mire kellene figyelnie, de egy jó képességű szerkesztő azért ezeket megérti és alkalmazza is szerintem. Például én még mindig látom, hogy a dátumok helyesírása nem mindig megy neked, de ezt leszámítva jók a szócikkeid, ezért segítek, hogy ez is jobban menjen: ha egy komplett dátumot írsz, például 2016. szeptember 28-án férjhez megyek, akkor az évszám után kell a pont, de ha 2016 szeptemberében történik valami, akkor nem kell pont az évszám után, és ha jól emlékszem, ez az egyetlen pont nélküli verzió. Ha azt írom, hogy valaminek a dátuma 2016. szeptember, akkor ismét kell a pont, tudom, logikátlan. :D Tudom, hogy sok időt vesz el, ha valakit mentorálunk, de szerintem érdemes, mert hosszú távon időt spórolunk ezzel, nem kell javítgatni azok után, akik hibásan szerkesztenek, és sikerélmény is. A José Ernesto Sosa szócikkben most ezeket a változtatásokat ellenőrzötté tettem, mert úgy láttam, hogy formailag helyesek. Hogy kéne lennie? Csak hogy én is tanuljak valamit. :) Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. szeptember 28., 12:55 (CEST)

@DANI.ATTILA7: valóban idősebb vagy nálam, nem is nézünk le, a kornak itt nem sok jelentősége van, mindenki a képességeivel járul hozzá az enciklopédia építéséhez, nem az éveinek számával. :) Ahogy az előbb is írtam, szerintem formailag rendben vannak a hivatkozások, bár az elején valóban nem stimmeltek, de ahogy látom, kijavítottad. Szerintem is jól jönne neked egy mentor, mert úgy látom, hogy lelkes vagy és szeretsz szerkeszteni, de sok-sok-sok apróság van, ami most még hibádzik a szerkesztéseidben. Ez nem olyan probléma, amit ne lehetne megoldani! Csak neked is oda kell figyelned a helyesírásra, a szócikkeket formailag és tartalmilag is meg kell ismerned, hogy reprodukálni tudd a minőséget. Ronaldo szócikkében a hivatkozásaid az Indexet jelölik meg, pedig nem az Index cikkeiről van szó, ezt például érdemes volna javítani. Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. szeptember 28., 12:55 (CEST)

@Nyiffi: köszönöm, hogy mindig támogatsz, bátorítasz! Cristiano Ronaldo-nál én akartam javítnai, de nem engedte menteni piros harang mellett hibát írt ki többször is nem tudta menteni. Nem tudom lehet a mobil netemmel baj van?! De megpróbálóm még. Üdv, DANI.ATTILA7 2016. szeptember 28., 13:06 (CEST)

@Nyiffi: és valóban férjhez mentél? :) Ha igen, akkor gratulálok :) Igazad van , ezért kérdeztem, hogy mit csináljak, hogy segítsek. Utóbbi szócikknél nem tudom, mert én egyféleképpen alkalmazom a források jelölését, folyószövegben megjelölöm, általában a cite web-bel, csak jelezték neki, és ránéztem, hát én se így szoktam, nekem se így mondták annó, picit fura, na mindegy .

@DANI.ATTILA7: remélem észrevetted, hogy én csak segíteni akarok, csakl még nem tudom hogyan, ne sértődj meg állandóan :)

Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 28., 13:12 (CEST)

@DANI.ATTILA7: erre a piros harangra kíváncsi vagyok, mert nem ugrik be, milyen hibaüzenettel találkozhattál. Esetleg másik böngészőből próbáltad már, akkor is előjön ez? Vagy kijelentkeztél volna időtúllépés miatt és az IP-ről szerkesztőknek szánt üzenetet láttad? Sajnos nem tudom, de jó lenne felderíteni ezt, ha többedszerre látod.
@Gerry89: hű, még 2011-ben, köszönöm! :D A források jelölése is történhet többféleképpen, ennek egységesítésére biztos voltak korábban is próbálkozások, de szerencsére nem csak egyetlen forrásmegjelölés elfogadott, csak vannak gyors és vannak szebb megoldások erre. :)
Bízom benne, hogy kellő odafigyeléssel jól együtt tudunk mind dolgozni. Nem egyszerű a Wikipédia, de sok gyakorlással bele lehet jönni, ehhez viszont sok szerkesztés is kell. Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. szeptember 28., 13:20 (CEST)

@Gerry89: észre vettem, de valahogy a hangnemet nem sikerül megütni. Azt tényleg leíród mindig, hogy csomót javítottad, meg rossz a helyesírásom. De, hogy min változtasak azt sose! Egyébként Teemeah írta nekem régebben hogy a forrásokat így szerkeszem.

@Nyiffi: sikerült szerkeszteni a Cristiano Ronaldo forrásokat! :) Pl. Akkor is van ha másik szerkesztő szerkeszti a lapot amit én is szeretnék, de lehet ezt csak mobilon mutatja így.

Üdv: DANI.ATTILA7 vita 2016. szeptember 28., 13:24 (CEST)

@DANI.ATTILA7: pedig szakmából adódóan emberekkel foglalkozom, munkatársakkal, és csapatban dolgozunk, sajnálom ha nem sikerül..Lehet egy másik mentor után kell nézned. Itt tudsz segítséget kérni.

Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 28., 13:31 (CEST)

@Gerry89: lehet nehezebb, de írd le néhány mondatba mire is gondolsz. Mert akkor most már kezdem érteni mi a helyesírási hiba ,hogy formailag, kinézetileg nem szép!-nem pedig hogy 1-2 betüt elítam.

Üdv: DANI.ATTILA7 vita 2016. szeptember 28., 13:36 (CEST)

Szia ǃ Megtennéd nekem, hogy ahogy időd engedi leellenőrzöd ezeket? (még megerősített korom előttiek): SK Rapid Wien, Matthew Lowton, Artjoms Rudņevs, Serie A év fiatal játékosa, George Best Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 30., 16:26 (CEST)

Oké, köszi ǃ Üdv: Gerry89 vita 2016. szeptember 30., 22:54 (CEST)

Sziaǃ Sajnálom, én feladom Attila mentorálását. Remélem Neked több sikered lesz. Kijelentette, hogy márpedig Ő kettes volt helyesírásból, mi az hogy kritizálom, majd közölte, hogy eddig nem használt folyóírást, most ismerkedik vele. Nem hiszem, hogy a Wikipédia arra való, hogy írástudatlan embereket patronáljunk, és a lelkesedés ilyenkor csak ártalmas. Persze lehet az én idegrendszerem sem az igazi már. Bővebben itt: vita

Üdv, Gerry89 vita 2016. október 2., 20:57 (CEST)

Sziaǃ Áh értem, és megértem :) Holnap-holnapután én is kevesebbet leszek, majd amiket kijavítottam ránézhetnél, jó neked, hogy ilyen esetekben is türelmesebb vagy. Szép estét, Gerry89 vita 2016. október 2., 21:08 (CEST)


@Gerry89: te engemet alaposan félreértettél. Nem a kritikádat fogadtam rosszul. Sajnálom, hogy elfáradtál. Nem vagyok könnyű eset, de fejlődő képes! Nem vagyok írástudatlan! Csak keveset használtam. Jó pihenést! Sajnálom ... Nem is sérződtem meg!

@Nyiffi: Neked is jó pihenést! Üdv: Dani Attila vita 2016. október 2., 21:45 (CEST)

egy kezdő kérdése[szerkesztés]

Szia Nyiffi! Bocsánat, ha butaságot kérdek, kezdő szerkesztő vagyok. Szept.19-én elkezdtem szerkeszteni a Kovács Nóri című cikket. A legelső verzióra (amit sose gondoltam véglegesnek) rögtön kaptam visszajelzést és szubcsonká minősítést. Azóta sokat bővítettem, de senki nem jelzett vissza. Kell valamit csinálnom, hogy elfogadják (vagy elfogadjad?) a cikket? Csinálnám tovább is, de jó lenne, ha biztos lehetnék, hogy legalább az eddigiek jók. Köszönöm, üdv, Grabó – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Grabo2 (vitalap | szerkesztései)

A Vasas SC 2016–2017-es szezonja[szerkesztés]

Szia! Kérlek, ha van időd vond vissza a 4 utolsó szerkesztésemet, mert hibás a A Vasas SC 2016–2017-es szezonjában csak 1 szerkesztés maradjon meg a 16:06-kor szerkesztett, mert addig az jó! Előre is köszönöm. Üdv:DANIvita

Köszönöm! Azt, hogy próbálsz rajtam segíteni és van hozzá türelmed! :) De Gerry Csak! folyamatosan belém köt. Igazatok van, hogy a hosszú és a rövidebb betűs szavakat eltévesztem,meg betűket írók el vagy értelmetlennek a mondataim. De akkor se így kellene reagálni a szerintem. De mindegy. Eddig keveset használtam az írást. De most ami kimaradt, pótlom. Van behozni valóm, (de hát a jó pap is holtáig tanul). Szerketésekkel és segítséggel érek el valamit nem a folyamatos le szúrással. Kicsit, büszke és kevés az alázat Gerryben, de ez nem az én tisztem eldönteni, nem is szeretnék továbbra sem tüzet szítani. Mert figyelik mit írók. Letöltöttem egy másik billentyűzetet, de még ez sem az igazi. Köszönöm mégegyszer. Üdv: DANIvita

AWB segítségkérés[szerkesztés]

Kérlek, magyarázd meg, miért csinálja ezt a botom, és hogyan akadályozzam meg, hogy kisbetűzze a javítandó címeket! Köszönöm.- RuIsZa Kapcsolatfelvétel 2016. október 4., 16:12 (CEST)

Járőrség[szerkesztés]

Sziaǃ Mit gondolsz, szerinted ha járőr jogot kérek, megkaphatnám? Úgy érzem, hogy mióta legutóbb erről beszéltünk próbáltam még jobban figyelni az apróbb dolgokra (lásd dátumok helyesírása), remélem te is így látod. Elolvastam amit a járőrök falán erről el lehet. Érdekelne a dolgok jelenlegi állása szerinti véleményed. Ha amondó vagy, hogy korai, akkor mondd el kérlek miben javuljak.

Gerry89vita 2016. október 4., 17:22

Ok-ok, amúgy bocsi, hogy magadra hagylak úgymond a mai napi másik témával kapcsolatban, de rettentően kiakadtam, igaz, ha a létrehozott szócikkek ellenőrizetté válnak, a későbbiekben szívesen fejlesztem őket.

Gerry89vita 2016. október 4., 17:36

Józsi6[szerkesztés]

Azt hiszem, substolni akartad a blokksablont. :-) Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2016. október 5., 08:02 (CEST)

ATS (Formula–1)[szerkesztés]

Sziaǃ Létrehoztam az ATS (Formula–1) szócikket. A táblázattal (létrehozás, kitöltés), ami az eredményeket mutatja nem vagyok valami jártas, mondtad, hogy szereted és szerkesztesz F1-es dolgokat te is, nézz majd rá kérlek. Köszönöm :)

Gerry89vita 2016. október 5., 08:53 (CEST)

Igen, mert közben én is észrevettem, javítottam őket. Rendben, írok neki. Köszi és jó munkát.

Gerry89vita 2016. október 5., 09:03 (CEST)

Klivinyi Kinga[szerkesztés]

Szia! Nézz majd rá légy szíves Kingára, mert valaki borzalmasan összekutyulta. Még valamikor az év elején én hoztam létre, nem tudnád az akkori állapotot visszaállítani?

Gerry89vita 2016. október 5., 18:27

Arra gondoltam én is, ez még így is sok volt.. közben én lementettem magamnak ezt a szöveget, amit érdemes, azt beleírom majd, de semmiképpen sem ilyen formában. Na, akkor ma is tanulok egyet, hogyan? Ha rámegyek, hogy visszavonás, (laptörténetben) nekem is visszavonja? Csak a legutolsót engedte, úgyhogy messzire nem jutottam.

Gerry89vita 2016. október 5., 19:47

No igen, ez volt a helyzet, úgyhogy kézzel szépen újraírtam gyakorlatilag az egészet, ami plusz és fontos infó volt azt persze megtartottam, de most úgy néz ki a szócikk felépítése ahogy ki szokott, és ahogy kell is hogy kinézzen. (egy egyszerkesztéses rajongó írta bele) - Gerry89vita 2016. október 6., 08:50

Kétnyelvűség[szerkesztés]

Köszi, hogy szóltál, javítva. :) – Nightwica vita 2016. október 6., 12:01 (CEST)

Cigány[szerkesztés]

Egy tanács: ilyenkor egy gyors figyelmeztetés után jobb az elkövetőt blokkolni egy napra, mint a cikket levédeni. Ha nem blokkolod, folytathajta tovább a vandálkodást másik lapon. Üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2016. október 7., 11:18 (CEST)

Természetesen, Te tudod. Bár ilyen szerkesztői mélység mellett a konfliktus közösségromboló ereje csekély. :-) – Burumbátor Súgd ide! 2016. október 7., 11:26 (CEST)

Észrevételek, kérdések[szerkesztés]

Szia! Semmi gond! Csak A Real Madrid CF 2016–2017-es szezonja jobban érdekel(t). Mást is csináltam és csinálok közben. Csak néztem, szerkesztettem a Luciano Spalletti szócikkem. Engusz átjavította. Gerry89 máshogy (szinte az enyémre vissza). Most ebből, honnan tudom melyik a jó? A Real Madrid CF 2016–2017-es szezonját szerkesztettem azt hittem már nem lesz ellenőrizve. De lett. De most akkor jó vagy nem? Sok mindent még most sem értek. Nem tudok. Nem baj, hogy magamra hagy tartok. De nem bánom, ha Gerry nem zrikál. Neked láttam, sok az egyéb teendőid. Nem baj. Meg olvasók , azért 1-2 dolgot, ezt- azt. Láttam, hogy belső baj is volt. Számukra is az a jó ha köztettek régiek közt egység és béke van. DANIvita

Sziaǃ kikupáltam picit a Lucas Hernándezt, légy szíves nézz majd rá, mert most ellenőrizetlen, lévén még az Attila szerkesztései is azok voltak. Köszönöm Gerry89vita m2016. október 9., 10:34

Pargali Ibrahim[szerkesztés]

Szia ǃ Kicsit más vizekre kalandoztam a napokban és folytattam szerkesztéseim az egykori Oszmán Birodalom korában. Régóta gondolkoztam, hogy Pargali Ibrahim pasa szócikke bővítésre szorul, mert pont az hiányzik belőle, ami az egyik legfőbb oka annak, hogy a mai napig nem merült feledésbe a neve. Találtam forrást, amit IBRAHIM PASA, VELENCE ÉS AZ EURÓPAI POLITIKA címen mellékeltem a jegyzetek fül alatt, az általam megírt rész pedig a Hatása a korabeli oszmán bel-és külpolitikára. Kérlek nézz rá erre a részre, kérdésem hogy véleményed szerint mennyire illeszkedik a cikkbe, nem felesleges e, és persze az, hogy nem fenyegeti e a kopipésztelés veszedelme. Ha valami észrevételed van, kérlek jelezd. Köszönöm.

Gerry89vita 2016. október 7., 17:20 (CEST)

Voynich kézirat[szerkesztés]

Kedves Nyiffi! nem egészen értem, hogy miként működik az oldal azt hittem nagy örömömben, hogy az elsőként történő bejelentés nem kis látogatottságot eredményezhet a Wiki látogatottságában is. Az elöbb írt Linkoman hogy nem vicc oldal én pedig válaszoltam, hogy ez NEM VICC !!! Az aliast azért tartom fent mert a publikálás elött nem szeretném felfedni a valós személyemet viszont a dekódolás és megfejtés tény.

Nem értem ebben az országban a közös öröm és a dekódolás világhíre helyett miért nem lehet, hogy egy magyar fejtette meg a Voynich kéziratot és miért szórakoznék ezzel pont a wiki oldalán ?

Amatőr kódfejtő vagyok igaz nem nyelvész professzor akkor biztos hihetőbb lenne ha úgy írnám alá ?

Írtam választ a szerkesztői lapjára Linkoman-nak is . Igen én vagyok az első és egyetlen ezen a világon aki dekódolta és megfejtette a kéziratot.

Ha akarnak velem jönnek a világhír felé ha nem akkor bocsánat, hogy írtam önöknek.

Kivel kell tárgyalnom, hogy a bejelentés tényét komolyan vegyék? Üdvözlettel; Botanicus

Férfi röplabda-válogatott[szerkesztés]

Sziaǃ Nagy örömömben hogy kiröpiztük magunkat az EB-re, megcsináltam a Magyar férfi röplabda-válogatott szócikket. Láttam, hogy már kétszer törölve lett, egyszer szubcsonk, egyszer forráshiány miatt. Előbbi nem fenyegeti, a forrásokat nézd meg, és írj légy szíves, ennél többet lehetetlen felkutatni.

Gerry89vita 2016. október 9., 21:55 (CEST)

jó szócikk[szerkesztés]

Sziaǃ Légy szíves a Memphis Depay szócikket ha időd engedi, akkor ellenőrizd (pár apróság), mert a végén valaki késztetést érzett, hogy belemaszatoljon, igaz én nem raktam ki az építés alatt sablont...Mindegy, szóval megírtam, és gondolkozok rajta, hogy jelölöm jó szócikknek. Addig most kirakom rá, ha kész szólj kérlek. Köszi

Gerry89vita 2016. október 11., 13:06 (CEST)

Szia! Köszönöm, gyors voltál. Először azt hittem, hogy egy csomó mindent találtál, remélem tényleg jónak találtad. Ebben a ref tag-vessző dologban igazad van, így jobban néz ki. Még megnézem, mi a folyamata a felterjesztésnek, aztán uccu neki, remélem addig senki nem piszkál bele.

Gerry89vita 2016. október 11., 15:35 (CEST)

Alexander Isak[szerkesztés]

Szia! Átnéznéd az új szócikkem? Kérlek! Tudom nem értesz hozzá a témához, de a tartalomhoz és a folyó szöveg részre, ha van időd, kérlek nézz rá! Gerry89 törlésre jelölte. Eddig ketten szóltak mellette maradjon. Gerry89 töröltetné. Szerinted? Persze továbbra is az a része érdekelne amihez értesz. Köszönöm. DANI.ATTILA7vita

Ígyekszem javítani a szócikk folyó szöveg részét. Már vagy százszor átolvastam, hogy minél jobban magyaros illetve helyes legyen. Ne tűnjön google-fordítottos szövegnek. Amit eddig találtam hibát javítottam. DANI.ATTILA7vita Így milyen? Csapata 3:0-ra győzött, így örömmel telt el 17. születésnapja.

Azért írtam bele mert az angol szócikkben benne van ez a mondat: On 21 September 2016, the same day he turned 17, Alexander Isak scored two crucial goals in an away match against cross-town rivals Dif in the Stockholm derby, ensuring AIK took the three points, winning 3-0, and capping off a wonderful 17th birthday. Akkor ott is rosszul írták bele? De azóta már törölték belőle.

DANI.ATTILA7vita

A helyesíráson nem kell már javítanod, más megtette. Nem tudom biztosan most a helyes-e, de szerintem annyira nem volt botrányos, ahogyan azt Gerry89 állította. Az biztos, hogy volt benne hiba, de igyekeztem javítani. Most ketten is javították azóta. A maradás mellett döntött eddig a többség. Ha maradhat akkor lesz mindig frissítve, de most ennél több nincs benne, nem találtam róla mást. DANI.ATTILA7vita

Hát ilyet[szerkesztés]

Sziaǃ Létrehoztam a 2016-os angol kupadöntőről szóló cikket, és a korábbiakat nézegetve egy olyan problémával találtam magam szembe, hogy a 2015-ös angol labdarúgókupa-döntő szócikket (igazából nem létezik, nincs létrehozva) valaki átirányította (majd mindjárt megnézem ki) a 2015-ös angol labdarúgó-szuperkupa szócikkre. Ezzel mit lehetne csinálni? Gondolom visszavonni az átirányítást, vagy az utolsó szerkesztést, mit mondasz? Ha én is meg tudom csinálni, írd csak le, ha nem akkor légy szíves old meg ezt nekem. Köszönöm

Gerry89vita 2016. október 13., 08:27

Készséggel elhiszem, csak jelenleg úgy áll a dolog, hogy a 2015-ös döntőről nincs szócikk, míg ha valaki erre a hivatkozásra kattint akkor egy más dologról olvas. :D Az átirányítás biztos hasznos, viszont ezt úgy kellene megoldani, hogy ne irányítsa át az embert az angol kupadöntő az angol szuperkupa döntő szócikkére.

Gerry89vita 2016. október 13., 09:39

Igen, ez lesz, de várok most egy keveset, mert írtam Mr. Tamának, hogy mi volt ezzel a célja. Aztán ha nem reagál, akkor így lesz, ahogy írtad. Közben láttam, hogy laptörténetben már jelezték, súlyos hiba, egy éve így van, szóval kitettem rá az azonnali sablont..ha épp arra jársz...

Gerry89vita 2016. október 13., 10:00

Dunaföldvár (hajó)[szerkesztés]

Szia, látom, törölted ezt. Benne volt az Azonnali várj sablon, mert tettem bele olyan További információkat, amelyek igazolták, hogy nem kamu. Ha pedig valami zavaros volt az azonnalizónak, abból kibogozhatta volna. Szóval nem látom okát a törlésnek. Üdv, – Vépi vita 2016. október 13., 15:57 (CEST)

Légy szíves. Köszönöm, – Vépi vita 2016. október 13., 16:14 (CEST)

Oldaltörlés[szerkesztés]

Kedves Nyiffi! Csak érdeklődni szeretnék miért lett törölve a TS Channel nevű cikkem. Köszönöm válaszát! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Totemadam (vitalap | szerkesztései)

Don Quijote[szerkesztés]

Én is szélmalomharcot vívok, elterveztem, hogy a lehető legtöbb labdarúgással kapcsolatos szócikket felfejlesztem, mert szörnyen el vannak hanyagolva. Kilátástalan, pár megvan, de temérdek hátra. A Forma-1-es szócikkek, különösen a pilóták életrajza szerintem az etalon, kb úgy kellene minden szócikknek kinéznie. Gerry89 2016. október 14., 19:02 (CEST)

Szerkesztővita:Zöld varangy[szerkesztés]

Szia Nyiffi!

A tanácsod kéne. Szerkesztővita:Zöld varangy szerkesztéseit hagyjam jóvá vagy állítsam vissza? Tőled kérdem, mert láttam, hogy neked még volt dolgod vele. Zöld varangy nem tesz forrásokat. Üdv. DenesFeri vita 2016. október 15., 09:55 (CEST)

Tehát te sem tudsz mit kezdeni vele. Nem baj. DenesFeri vita 2016. október 15., 10:14 (CEST)

Nagydíj[szerkesztés]

Kiváló Wikipédista díj több tucat szerkesztő nevében, akik úgy gondolják, hogy különleges lelkiismerettel, hozzáértéssel, hibátlanul, mindig udvariasan, ugyanakkor egyértelmű határozottsággal látod el önként vállalt feladatodat. Gratulálunk! – OA

Éljen, sőt: éljenéljen!!! OsvátA Palackposta 2016. október 17., 14:58 (CEST)

Gratulálok! Megérdemled. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2016. október 17., 14:56 (CEST)

Gratulálok, megérdemelted! --Karmela posta 2016. október 17., 14:57 (CEST)

Gratulálok! --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2016. október 17., 15:00 (CEST)

Gratulálok, bőven kiérdemelted! :) (Írja alá, aki kézbesítette, úgy szokás!) – Pagony foxhole 2016. október 17., 15:05 (CEST)

...szignáltam. OsvátA Palackposta

Gratulálok! Xia Üzenő 2016. október 17., 15:07 (CEST)

Gratulálok! – Burumbátor Súgd ide! 2016. október 17., 15:12 (CEST)

Éljen! Gratulálok! Mert ön megérdemli :-). Apród vita 2016. október 17., 15:25 (CEST)

Óó, de kedvesek vagytok, nagyon szépen köszönöm! Bizony elpityeredtem... :) nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. október 17., 15:35 (CEST)

  • Bravó, bravó! Gratulálok, megérdemelted! Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2016. október 17., 15:38 (CEST)

Gratulálok, 100%-ban (sőt még azon túl is Vigyor) megérdemelted! Ogodej Mal 0.png vitalap 2016. október 17., 15:47 (CEST)

Gratulálok, csak így tovább! – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2016. október 17., 15:52 (CEST)

Gratulálok! További jó munkát! :-) Samat üzenetrögzítő 2016. október 17., 16:06 (CEST)

Gratulálok! :)– Gerry89vita 2016. október 17., 16:13 (CEST)

Gratulálok! Igényesen és példamutatóan dolgozol a Wikin. misibacsi*üzenet 2016. október 17., 17:28 (CEST)

Gratulálok én is, mert tényleg.Pasztilla Pasztilla 2016. október 17., 19:29 (CEST)

Gratulálok, néha pihenni is kell! Taz vita 2016. október 18., 20:36 (CEST)

Gratulálok! :) – Akela vita 2016. október 18., 21:22 (CEST)

Én is gratulálok! Bár kissé megkésve. :) DenesFeri vita 2016. október 21., 10:17 (CEST)

Kedves Nyiffi! Gratulálok! - Csurla vita 2016. október 22., 19:02 (CEST)

Nagy gratula, kolléganő! (Valahogy én kimaradtam a körkérdésből, de örülök, hogy megkaptad! Jó választás volt!) OrsolyaVirágExtracted pink rose.pngHardCandy 2016. október 23., 16:22 (CEST)

Picit megkésve, de én is gratulálok :) Alensha 2016. október 24., 18:14 (CEST)

Szerkesztőként, járőrként és Wikitanács-tagként is egyaránt gratulálok, tényleg példaértékű a tevékenységed, további jó munkát kívánok.  – EniPort eszmecsere eszmecsere 2016. október 27., 15:18 (CEST)

Szívből gratulálok, csak így tovább! :-) – XXLVenom999 vita 2016. október 27., 15:24 (CEST)

Gratulálok és más[szerkesztés]

Szia! Én is gratulálok! De azt hiszem én legközelebb nem vállalok be ennyi szezon szócikket. Bár igaz ebből is tanulók! Lehet, 2-3-at fogok legközelebb szerkeszteni. A Real Madrid CF és a Vasas SC következőt is szívesen csinálom. Az hiszem szeretnék megerősített szerkesztő lenni. Csak a megfelelő segítség kellene hozzá. Én szivesen veszem a felkészítést. Lehet hosszú lenne az út, de azt hiszem szeretnék belevágni. Mert szeretnék maradni és segíteni. Úgyhogy neki is állók A Videoton FC 2014–2015-ös szezonját befejezem. Mégegyszer gratulálok! S köszi a segítséget! Üdv:  DANI.ATTILA7vita

Szia Nyiffi! Közben én jelöltem, eddig pozitív a visszajelzés, nézz majd rá, ahogy az én járőr szavazásomra is, ha időd engedi. Gerry89 2016. október 18., 15:55 (CEST)

Engedély elfogadása folyamatban[szerkesztés]

Kedves Nyiffi, egy kérdésem lenne. Az engedélyek átfutási ideje az kb. egy hónap szokott lenni? A Wikipédia:Engedélyek/Engedélykérés folyamatban oldalon is jeleztem már, hogy elküldtem a Magyar-Török Barátság Park szövegére vonatkozó engedélyt, ahol október 11. - november 10. van dátumként megjelölve. Köszönettel, Yoso7 vita 2016. október 19., 11:04 (CEST)

Egy kérdés[szerkesztés]

Szia! Egy kérdésem lenne: mindenféle harag vagy szándék nélkül az lenne a kérdésem, hogy A Videoton FC 2014–2015-ös szenjánál ki van a sablon, hogy {{építés alatt}}(?). De egy járőr bele javított, de még kész sincs. Rá nem vonatkozik a szabály? Ő se támogatotta, hogy legyek megerősített szerkesztő. Én se most mindjárt akartam. Fel akartam rá készülni, mert én sejtettem, hogy így állna a nagy többség hozzá. Sajnos elismerem rossz a helyesírásom. A szavak ragozása nem megy hogy hogy kell olyankor leírom. Hol kell vesszőt vagy pontot tennem. Így inkább nem szeretnék megerősített szerkesztő lenni. Szerkesztek tovább háttérben. Játékos vagy más személy szócikket nem tervezek ez miatt. Inkább egyenlőre folytatom a szezonos szócikkeimet. Meglévőket frissítgetem ahogy tudom. Szép napot! Szia. Ui.:De nem haragszom. DANI.ATTILA7vita

@DANI.ATTILA7: tegyuk föl, hogy észre se vette. Ez a legjobb (toleráns, wikikompatilis, liberális) verzió. Ki lehet bírni. OsvátA Palackposta 2016. október 19., 13:59 (CEST)

Persze, azt feltételezem! Jóindulatot. Csak úgy leírtam. DANI.ATTILA7vita

Böjtös László[szerkesztés]

Szia Nyiffi, Szeretnék lapátnevezést kérni Bőjtös László-ról Böjtös László-ra. Helytelenül lett megadva a név. A lapra hivatkoznak ezen az oldalon is: 56-os szócikkíró verseny/Szócikklista köszönettel: – Pinyoo vita 2016. október 20., 12:41 (CEST)

Jé! Most látom, hogy én is áttudom nevezni :-) Sorry! – Pinyoo vita 2016. október 20., 12:45 (CEST)

Négylábúak (Tetrapoda)?[szerkesztés]

Szia Nyiffi! Szeretném a segítségedet kérni. Te biológus vagy… Nem akarok a kocsmafalra írni, azt jobban olvassa Dénes Feri is, ezt hátha nem, nem akarom megbántani… Szóval a kígyós cikkeiben az infoboxban a Főosztály: Négylábúak (Tetrapoda), Csoport: Magzatburkosok (Amniota), nem tudom helyes-e. Nem vagyok ezzel egyedül. Tegnap átjavította a Szőnyegmintás piton irományomban az ő verziójára (igaz én visszaállítottam), reggel a Határozó Kézikönyvek Hüllők és kétéltűek, valamint a Kígyók könyvben is megnéztem, sehol nincs ilyen rendszertani besorolásuk. Én nem tudom honnan vette ezt Feri (Négylábúak…??). Senki nem is alkalmazza rajta kívül. Egy pár szócikket megnéztem itt a wikin:

Proki (Vízi mokaszinkígyó, Dominikai karcsúboa, Puerto Ricó-i karcsúboa, Nyugati homokiboa), Csigabi (Kutyafejű boa, Smaragdzöld piton), Attis (Levantei vipera), Malacpásztor007 (Andoki lándzsakígyó, Tigris csörgőkígyó, Zöld csörgőkígyó, Halys vipera, Törpe puffogóvipera), Föld-lét (Aranylándzsakígyó, Parlagi vipera), Hollófernyiges (Szarvas csörgőkígyó, Erdei csörgőkígyó, Sziklacsörgőkígyó, Feketefarkú csörgőkígyó, s Tarajosorrú csörgőkígyó, Rózsaboa, Déli halálkígyó, Sávos vízikobra, Sárgafoltos hamiskobra stb. stb.), 89.223.136.26 (Fehérajkú bambuszvipera), 145.236.117.184 (Északi halálkígyó), 81.0.114.99 ( Fekete mamba), VC-s ( Okinavai bambuszvipera, Gaboni vipera, Vakkígyó félék, Törpehengeres kígyófélék, Földi boafélék, Fonálkígyó félék, Ásóvipera félék), Rabidfox (Wagler bambuszvipera), M.e. (Marokkói vipera, Palesztin vipera), Xxxx00 ( Homoki vipera), He.henrik (Keresztes vipera), Derczepeter (Fitosorrú vipera), Mathae (Rákosi vipera, Kubai karcsúboa), Many94 (Szivárványos boa), COBRA (Gumiboa), Bbeledi (Közönséges krait, Gyűrűszalagos krait), Csurgó Sándor (Pápaszemes kobra), Aron01 (Feketenyakú köpködő kobra), Kurkoe (Kispikkelyű tajpán ) stb. stb.

+ az angol wikin sem találtam egyetlen kígyós szócikk infoboxában a Tetrapoda vagy Amniota elnevezésekkel besorolást. Meg tudnád te is nézni? Üdv.:Gg. Any vita 2016. október 20., 16:12 (CEST)

Sziasztok! Amiért a kígyók időközben elvesztették a lábaikat, az nem azt jelenti, hogy már nem tartoznak a Négylábúak (Tetrapoda) nagy csoportjába; sőt ugyanabba a rendbe - pikkelyes hüllők - tartoznak, mint a gyíkok. Üdv. DenesFeri vita 2016. október 21., 10:23 (CEST)

Jogos! Teljesen igazad van. Gg. Any vita 2016. október 21., 19:27 (CEST)

@Gg. Any: DenesFeri közben kiválóan meg is válaszolta a kérdést tömören, ennél én részletesebben szeretném kifejteni, hogy ez miért is van így. Az enwiki a Tetrapod szócikkben kitér erre: "Several groups of tetrapods, such as the caecilians, snakes, cetaceans, sirenians, and moas have lost some or all of their limbs. In addition, many tetrapods have returned to partially aquatic or fully aquatic lives throughout the history of the group (modern examples of fully aquatic tetrapods include cetaceans and sirenians). The first returns to an aquatic lifestyle may have occurred as early as the Carboniferous Period [...]." Azazhogy a Tetrapoda egy olyan fejlődési ág, amelybe beletartoznak azok az élőlények is, amelyek időközben vesztették el, azaz másodlagosan vesztették el a lábaikat. Nem tudom, mennyire vagy otthon a rendszertanban, illetve a biológiai fogalmakban, de ilyenkor ezeket nem szedjük ki a leszármazási ágból. Ha nem rendszertani kategóriára gondolok, hanem általánosságban a négylábúakra vagy melegvérűekre, akkor ezek polifiletikus taxonoknak minősülnek, de ennek csak akkor van értelme, ha ismerősen mozogsz az ilyen fogalmak között. :) A Tetrapoda monofiletikus taxon, tehát az összes leszármazottat tartalmazza, így a kígyókat is, sőt, a madarakat is (enwiki Birds szócikkéből: "They rank as the class of tetrapods [...]"), pedig lábból nekik csak kettő jutott, nem négy. Ezt még tudnám csűrni-csavarni, de lényegében DenesFeri válasza is prímán leírta a lényeget. Nem tudom, hogy ezzel sikerült-e kicsit közelebb hoznom a miértjét, vagy inkább csak összezavartalak-e vele, mindenesetre ez egy érvényben lévő taxon, amelyet használunk. Mert fejlődéstanilag alakítottuk ki a rendszertant, nem a kialakult tulajdonságok alapján. Linné próbálta meg a növényeket tulajdonságok alapján rendszerezni, de fejlődéstanilag nincs értelme ennek a csoportosításnak. Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. október 22., 12:52 (CEST)

@Nyiffi: Szia Nyiffi! Nagyon köszönöm a választ! (Nem akartam ennyi idődet elvenni, ez már egy fél biológia könyv!) A lényeget értettem (azt nem mondom, hogy minden szót :-)), de ahogy a másik levelemben is írtam, nekem teljesen mindegy, de tényleg az egységesség lenne jó, így amit megszavaztok arra módosítom az én általam írtakat, vagy akár javítom minden kígyós cikkben amire csak rálelek. Gg. Any vita 2016. október 22., 21:37 (CEST)

Lábtoll-labda[szerkesztés]

Sziaǃ Ez a szócikk egy az egyben jogsértő másolat, de azért nézd meg te is. Gerry89 vita 2016. október 23., 06:27 (CEST)

Re: Jogsértő[szerkesztés]

Szia és köszi az infót, ezután így teszek. A szöveg amúgy egy az egyben megtalálató az Áprily Lajos Főgimnázium oldalon is, jelenleg dolgozom az átírásán. Whitepixels vita 2016. október 24., 20:30 (CEST)

Gg. Any megerősített szerkesztői jog[szerkesztés]

Kedves Nyiffi! Nagyon szépen köszönöm a megerősített szerkesztői jogot. Ígérem nagyon fogok továbbra is igyekezni! Nagyon boldog vagyok!!! :-) :-) :-) Gg. Any vita 2016. október 25., 19:26 (CEST)

Lezáratlan ügy[szerkesztés]

Sziaǃ Lassan pont kerül a kérelmem végére? Megírtam az indokokat, kb egy hete senki hozzá sem szólt, az igenek vezetnek így is, vagy van valami extra akadálya? Kíváncsi vagyok győz-e a józan ész? :D Gerry89 vita 2016. október 26., 17:44 (CEST)

Ez is egy szemszög, én inkább úgy látom, hogy vannak akik itt valamit bizonyítani szeretnének, nem vevőek az újra, vagy éppen megakarják mutatni, hogy márpedig itt ők döntenek, mindenesetre köszönöm a véleményed, remélem az látszik, hogy én abszolút a wiki jobbá tételéért vagyok ː) Gerry89 vita 2016. október 26., 20:31 (CEST)

Vandál[szerkesztés]

sziaǃ 46.251.0.207 (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) jó eséllyel vandálkodott a 2016-os Formula–1 világbajnokság oldalon. - Gerry89 vita 2016. október 31., 21:04 (CEST)

Eudes Szent János[szerkesztés]

Szia!

       Azért nem távolítottam el, mivel (ugyancsak) dolgozok rajta, bővítem, de nincs időm a munkám miatt, hogy még ezen a héten megcsináljam. A jövő hétre biztosan eltávolítom a sablont.
Kovács Nándor-Hunor vita 2016. november 3., 19:52 (CET)

Búcsúzom[szerkesztés]

Szia. Elbúcsúzni jöttem. Befejeztem az itteni igénytelen és színvonal alatti munkámat. Tovább jó és sikeres szerkesztésekset! Szia. Üdv: DANI.ATTILA7 vita

Mi lehet ez?[szerkesztés]

Szia! kb fél órája mindig ledob, azaz nem tudom menteni a szerkesztést, mert azt írja nem vagyok bejelentkezve. Ha új lapra lépek, vagy bármi történik ezt írja ki. Szerinted mi lehet, vagy mit lehet tenni ez ellen? Azt írja no requist active login, egyszerűen csak kérjek új jelszót?? sehol sem olvastam hogy lejárt volna..remélem csak ennyi Üdv: Gerry89 vita 2016. november 8., 14:38

Most meg mintha semmi sem történt volna mükszik..ːD Gerry89 vita 2016. november 8., 15:27

Tőlem is[szerkesztés]

Kindness Barnstar Hires.png Kedvességből jeles
Kedves barátom! Az októberi nagy elismerés mellett fogadd ezt a díjat a figyelmességedért és a kedvességedért! - MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2016. november 11., 19:41 (CET)

reklám szerklapon[szerkesztés]

Köszi, éppen töröltem volna, meg írtam is volna neki, csak telefonálnom kellett és ezért csúszott. --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2016. november 23., 18:40 (CET)

Re: Dunaferr Aréna[szerkesztés]

Szia! Írd meg őket légy szíves, egyértelműsítem őket, és már törölhető is. (Az eljárás helyessége azt hiszem nem kétséges, hiszen a stadiont három éve átnevezték) köszönöm, üdv: Gerry89vita 2016. november 23., 22:17

Szia! Hát igen, fontos összetevője az ember napjának, arra vigyázz függő ne legyél mint én :)

Azt hittem, ismerve az alaposságod, hogy már utána is néztél, azért írtam, hogy sorold fel. Nos, nem tudom, minden esetre a dunaújvárosi focicsapat (most éppen DPSE) lapján ugye átírtam, a szövegben persze a Stadion részben meg van említve a felújítás és a névváltoztatás. Ugyanezt megcsináltam az átnevezett lapon a Története résznél.

Értem a szovjetes példát, ahol ezen kívül hivatkozhatnak rá gondolom azok a szezonos lapok, amondó vagyok, hogy meggyőztél, akkor ott szerepeljen még Dunaferr Aréna néven, a lényeg, hogy szép kék legyen a link :)

Majd elfelejtettem, kézilabdás cikkekben nem kell, mert ugye az Dunaferr Sportaréna volt, ma azt hiszem Dunaújvárosi Sportcsarnok. (csak azért, mert egyszer írtad, hogy csak Forma-1, ha sport, és sokan keverik)

Szép napot! Gerry89vita 2016. november 24., 09:25 (CET)

Köszönöm :) azért ez elég sok, lehet, hogy botozva könnyebb lenne..Vagy mit mondasz, mi legyen vele, így csúnya az biztos, ez a sok zöld link..tehát akkor, az eredetire valaszolva, átirányításnak így felesleges. Szerintem jobb lenne, ha mindenhol ahol most Dunaferr Aréna szerepel, oda bottal eléiratni, hogy Dunaújváros Stadion|. Mit szólsz? Gerry89vita 2016. november 24., 10:10

Na jó akkor legyen az, hogy törlés a Dunaferr Arénának, légy szíves akkor utána csináld meg, ha már ilyen kedvesen felajánlottad, élnék vele :) Szerintem ha valaki még mindig Dunaferr-re keres, a google automatice ezt dobja ki neki. Ne is mondd! Jó ideje mobilról meg tabról vagyok, mikor múltkor írtam, már jelzett a gép, másnap kikönyökölt. Gerry89vita 2016. november 24., 12:23 (CET)

Update1[szerkesztés]

Járőrködés közben belebotlottam Norbiba és azt láttam, hogy egy kezdő szerktárs a rajongóinak titulált szöveget jogsértő, honlap-copy életrajzra írta át. Nekiestem, formázgattam, de azért nézz rá, így jó lesz e már. Köszönöm! - Gerry89vita 2016. november 28., 18:21

Járőr[szerkesztés]

De jó! És köszönöm a segítségedet a kezdeteknél! Csujaposta 2016. december 3., 21:43 (CET)

Gerentsér[szerkesztés]

Szia!

Kiemelési munkapadra került a Gerentsér László szócikkem. Mivel szaváztál a 2015-ös verseny során, úgy gondoltam, ha időd is engedi, akkor ránézhetnél a cikkre és véleményezhetnéd. -- Ulrich von Lichtenstein vita 2016. december 8., 06:10 (CET)

Nyiffi, nagyon figyelmes vagy. Előre is köszönöm. Szép és :-))) estét! -- Ulrich von Lichtenstein vita 2016. december 9., 16:05 (CET)
Köszönöm szépen! Úgy tűnik, ezzel megvan a szükséges mennyiség ;-) -- Ulrich von Lichtenstein vita 2016. december 12., 13:11 (CET)

Vitalap archiválás[szerkesztés]

Sziaǃ Hogy tudom úgy (pont úgyǃǃ) archiválni a vitalapjaim mint te, precízen dátum szerint..pöpec ːD - Gerry89vita 2016. december 8., 22:16 (CET)

Szegedi szerkesztőmaraton[szerkesztés]

FYI: http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/szegediek_munkajaval_bovultek_a_wikipedia_56-os_szocikkei/2493887/ – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2016. december 9., 09:59 (CET)

szavazás[szerkesztés]

Sziaǃ linkeld be nekem légy szíves, hol tudok szavazást kezdeményezni egy új eljárásról, illetve azok menetének megváltoztatásáról. Köszönömǃ - Gerry89vita 2016. december 16., 16ː36 (CET)

köszönet[szerkesztés]

köszönöm a sok sgítséget (abban az üzenetben amit küldtél) thanks for your letter (in your massage) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Evenor00 (vitalap | szerkesztései)

Ez így nem túl pippó[szerkesztés]

Ábel vagyok. Írtam az egyik cikkbe, mert úgy tapasztaltam, valóban csökken a jelentősége annak a bizonyos nyelvnek (latinnak). De pár perc múlva törölted, amit írtam. Ha jól láttam, te törölted le. Amit írtam, úgy gondolom, megállja a helyét a cikkben, nem vagyok elfogult. Amúgy a pippó azt jelenti, hogy jó, csak hogy tudd, mit írtam. Szóval, nem esett jól, hogy letörölted, amit írtam, főleg, hogy ugye autista is vagyok. A pippó miatt meg ne hidd azt, hogy nem vagyok normális, van ilyen szó, csak kevesen tudnak róla.

Üdvözlettel, Ábel Öble Pippó Ábel Öble Pippó vita 2016. december 21., 15:35 (CET)

@Ábel Öble Pippó: Autista, ugye, mint a Csellón játszó Dániel? Ajánlom, hagyd abba. – Pagony foxhole 2016. december 21., 15:45 (CET)

Karácsony[szerkesztés]

Boldog karácsonyt kívánok! Gerry89 vita 2016. december 24., 18:51 (CET)

Ünnepek[szerkesztés]

Kedves Nyiffi!

Nagyon boldog karácsonyt és új évet kívánok! Üdvözlettel: Gg. Any vita 2016. december 24., 23:05 (CET)

Kérdés?[szerkesztés]

Szia Nyiffi! Szeretnék kérdezni valamit: Cristiano Ronaldo szócikknél rámentem és a részletekre rá katintottam és ennél a résznél File usage on other wikis a fül alatt a magyar szócikk név alatt a nevem?! Ez miért van?! Mert más szerkesztő nevét nem láttom-láttam ott! Üdv: Szia Attila8614 vita 2016. december 26., 19:50 (CET)

@Attila8614: A szerkesztői lapodon az "Ez a szerkesztő Cristiano Ronaldo rajongója." box mellett ott van CR képe, itt használod ezt a képet. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2016. december 26., 20:32 (CET)

@Attila8614: így van, mivel a userbox tartalmazza ezt a képet, ezért a szerkesztői lapod listázódik ott, hiszen a lap használja a képet. Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2016. december 27., 09:14 (CET)

Vácrátót QR projekt hólyagos hagyma Allium oschaninii vs. mogyoróhagyma Allium ascalonicum[szerkesztés]

Szia, Szerettem volna ezt a hólyagos hagyma dolgot kivégezni... de minél többet olvasok utána annál inkább van az az érzésem, hogy valahogy nem oké :-) Mi tekinthető inkább biztosnak az idegennyelvű referenciák, vagy a magyar/latin neve a növénynek? üdv.: – Pinyoo vita 2017. január 9., 16:11 (CET)

köszi :-) – Pinyoo vita 2017. január 10., 09:38 (CET)

Amaro Pargo[szerkesztés]

Helló, fogadd utolsó kiadás köszönet: Amaro Pargo.– 88.10.64.151 (vita) 2017. január 16., 00:21 (CET)