Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Red bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Green bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Red bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben

Üdv! A vitalapomra, azaz ide itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok, az alábbi elérhetőségek közül válassz (mert a wiki üzenetküldő rendszere néha rakoncátlankodik):

Kapcsolatfelvétel
(nem a Star Trek-film)
Hol? Kit?
gmail nyiffi
facebook nyiffi

Olasz-török háború[forrásszöveg szerkesztése]

Csináltam új lapot, az Olasz-török háborút, leellenőriznéd? Már 14 új változtatás van. Nem kékezi, pedig jól írtam be. köszönöm – Csuja vita 2015. november 19., 17:34 (CET)

Kibo-hegy[forrásszöveg szerkesztése]

Több mint egy év után újra csináltam valamit a Kibo-hegyen és mivel te láttad és olvastam, hogy járőr vagy újra ellenőriznéd? – Csuja vita 2015. augusztus 19., 20:48 (CEST) Köszönöm!

Miért kellett ért kellett törölni az oldalt?[forrásszöveg szerkesztése]

Miért kellett ért kellett törölni az oldalt? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Polgarinorbert (vitalap | szerkesztései)


Alencar Rossoni[forrásszöveg szerkesztése]

Hello Nyiffi

Please, can you check the changes on my page? Thank you! Have a nice evening!

Alencar Rossoni – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Alencar.rossoni (vitalap | szerkesztései)

reüdv[forrásszöveg szerkesztése]

Viszont üdv! :) Grembi vita 2015. június 28., 18:58 (CEST)


Alencar Rossoni[forrásszöveg szerkesztése]

Thank you!!!

Bahreini nagydíj[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A 2015-ös Formula–1 világbajnokság bahreini nagydíj szakaszánál még nincs futamleírás, tervezed elkészíteni vagy megpróbáljam én? --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2015. június 30., 16:58 (CEST)

Nincs mit, én köszönöm, akkor nem piszkálok bele. :) --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2015. június 30., 21:07 (CEST)

Verona[forrásszöveg szerkesztése]

A Suzuki Verona szócikkemet február 2-a óta nem ellenőrizték az adminisztrátorok, pedig már történt némi változás. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Ruisza (vitalap | szerkesztései)

Verona2[forrásszöveg szerkesztése]

Köszönöm szépen, sokat segítettél.--Ruisza üzenőfal 2015. július 12., 21:13 (CEST)

Hervé-Lóránt Ervin[forrásszöveg szerkesztése]

Szia, köszi a biztatást, még nem vagyok túl gyakorlott, de igyekszem.--Kekeu33 vita 2015. július 17., 18:39 (CEST)

Szavazás[forrásszöveg szerkesztése]

Kérlek, szavazz mellettem vagy ellenem itt!--Ruisza beszélgetőfülke 2015. július 19., 19:57 (CEST)

Archívum keresés[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Tudom, hogy beszéltünk itt egymással egy kiemelésről, hogy rossz helyre mutat egy szavazás a a szócikk vitalapján (meg is találtam már) de a keresés mezőbe itt nálad hiába írom be akár "kiemelt", "JSoos", "Uganda" szavakat, semmire nem ad találatot itt a vitalapodon... (Csak szólok :) ) JSoos vita 2015. július 28., 13:27 (CEST)

@JSoos: Szia! Hmhm... érdekes. Ezt keresed? Szerkesztő:Nyiffi/Archívum6#Uganda - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. július 28., 19:16 (CEST)
Szia! Igen (írtam, hogy megtaláltam közben) de a kereső egyáltalán nem működik a lapodon. Nincs esetleg elírva benne valami? (Most próbáltam pl. Burumbátor oldalán keresni, ott működik. Igaz neki van "Archívum" sablon az oldalán, (a tiéden nem látom), és neki /archív2014 pl. az archívumok neve és nem /archívUM2014. Nem lehet ez a baj?) JSoos vita 2015. július 28., 20:14 (CEST)
@JSoos: Ja igen, már látom, hogy megtaláltad. A keresőmotor sablonfüggő, ha megnézed a Szerkesztő:Nyiffi/Fejléc oldalt, ott sajnos ezt nem tudom módosítani, nekem ott az archívum sablonom. - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. július 28., 20:17 (CEST)
Ok, már látom. Vagyis akkor a /Fejléc alatt keresi az archívumaidat? Az a baja...? JSoos vita 2015. július 28., 23:13 (CEST)
@JSoos: Igen, valószínűleg. Sosem próbálgattam ezt a keresőt, de sosem kerestem másik archívumsablont, ha van is, én nem tudok róla. - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. július 30., 18:21 (CEST)
Az a baja, hogy a szerkesztőlapod alá archiválsz. Optimális megoldás: normálisan, az archivált lap alá rakod az archívumokat (pl. Szerkesztővita:Nyiffi/Archívum6). Nem optimális megoldás: a Szerkesztő:Nyiffi/Fejléc lapon az {{archívum}}(?) sablonnak megadsz egy prefix paramétert: Szerkesztő:Nyiffi/Archívum (lehet /Archív is, az is működik – azt nézi, hogy a lapcím elején szerepel-e az adott karaktersor). --Tacsipacsi vita 2015. augusztus 8., 20:07 (CEST)
Hm, akkor majd átvariálom ráérő időmben, csak előbb fel kell fognom. :) Köszönöm! - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. augusztus 9., 16:09 (CEST)

Re:Jules Bianchi[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Nagyon köszönöm az elismerést, örülök hogy elnyerte tetszésed. Úgy gondoltam ezzel méltóképpen tiszteleghetek az emléke előtt, mert nekem is elég vegyes érzelmekkel teli időszak volt míg feljavítottam... Természetesen amennyiben időd engedi, bármilyen javítást, fejlesztést örömmel fogadok. Üdv, --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2015. július 28., 20:39 (CEST)

Szumátrai orrszarvú[forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi!

Köszi szépen! Csak most tértem vissza. Üdv. DenesFeri vita 2015. augusztus 5., 16:45 (CEST)

"Tűzróka"[forrásszöveg szerkesztése]

Wikipédia:Kocsmafal#Tűzróka vagy nem? - hátha te tudsz többet is hozzászólni, az én tudásom innen elakadt. Fauvirt vita 2015. augusztus 6., 11:47 (CEST)

Azért köszi. :-) Fauvirt vita 2015. augusztus 6., 23:05 (CEST)

Verona szavazás[forrásszöveg szerkesztése]

Szia,
Hogy vagy ?
Ha 1 kis időt rá tudnál szánni, nagyon hálás volnék ha itt segítenél megmenteni Veronat az egyértelműsítő tag viselésétől ...
Előre is köszönöm ... --RK beszéljük meg 2015. augusztus 6., 18:30 (CEST)

kiemelés[forrásszöveg szerkesztése]

Biztos nekem szántad a gratulációt? :) Nézd meg mit írtam oda :) Zastava S. Jugoslavije.png Szajci pošta 2015. augusztus 30., 08:49 (CEST)

Igen? Köszi a kedvességedet, de én csak az adminisztrációban segítettem. További jó munkát kívánok neked :) Zastava S. Jugoslavije.png Szajci pošta 2015. augusztus 30., 08:56 (CEST)

Köszönöm :) --Hollófernyiges vita 2015. augusztus 31., 10:19 (CEST)

Köszönet[forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi, a Textilanyagok színezése c. szócikkem megkapta a kiemelt státuszt. Köszönöm pártoló szavazataidat. Üdv. – Elkágyé vita 2015. augusztus 30., 09:57 (CEST)

Kiemelés lezárása[forrásszöveg szerkesztése]

Szia, kérlek, ha sikeres kiemelési eljárást zársz le, jelezd az adott cikk vitalapján és a Kiemelt szócikkek listáján is! Köszönöm. – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2015. augusztus 30., 19:50 (CEST)

Nem akarom átvenni, csak néha kicsit belefolytam. Szerintem nem baj, ha többen is foglalkozunk vele. A mai lezárásokat már leadminisztráltam, de a gratulációkat meghagyom Neked. – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2015. augusztus 30., 19:55 (CEST)

Helyesírási tévedés (vesszőhasználat, már megint)[forrásszöveg szerkesztése]

"(Visszavontam az utolsó változtatást (Lunakid), visszaállítva B.Zsoltbot szerkesztésére: nem kell vessző oda)"

L. közbevetés helyesírása; írásjelek: gondolatjel, zárójel, vesszőPÁR. (Megtalálod a szabályt a helyén.) Hogy egyáltalán közbevetés-e a "a rádióvezérelt órák legnagyobb gyártója" a Casio után, remélem, az nyilvánvaló.

(Csak az utolsó szó jogán mondtam, az "égi tanúk" előtt, hogy nyugotan alhassak. Nem fogok egy vesszőért harcolni, túl rövid az élet, túl nagy a túlerő, és vannak fontosabb csaták is -- pl. a tényleg indokolatlanul túlhasznált vesszőket kigyomirtózni a napi sajtóból.) Luna Kid vita 2015. szeptember 20., 00:46 (CEST)

Vásáry André wikipedia szerkesztés[forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Kérlek szépen ellenőrizd, jól csináltam-e egy egymondatos kiegészítést Vásáry André életpályájánál. Odaírtam a hivatkozás url-jét is, remélem helyesen (olyan ritkán módosítok, hogy azt is elfelejtem, amit nagy nehezen összeszedtem :( ) Köszönöm szépen a segítségedet, szia! Helleborus~huwiki vita 2015. szeptember 23., 21:48 (CEST)

Vásáry André wikipedia angol változat[forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Vásáry André adatlapját szeretnénk angol nyelven is közzétenni, azonban nekem nyelvtudás híján ez biztosan nem fog menni. Szeretném megkérdezni, van-e olyan segítségkérési lehetőség, ha megvan az angol fordítás, hogy ezt valaki feltegye? Válaszodat előre is köszönöm szépen :) További szép napot kívánok, üdvözlettel: Helleborus~huwiki vita 2015. szeptember 28., 11:29 (CEST)

Gratuláció[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Köszönöm, de Mrszantogaboré az érdem! Én tényleg csak belepiszkálgattam... Ogodej Mal 0.png vitalap 2015. október 1., 19:05 (CEST)

Shiatsu[forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi!

Köszönöm a hozzászólást! A Magyar Shiatsu Alapítvány kuratóriumi elnökeként feleségemmel, Madocsai Eszterrel, a Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanárával 1999 óta dolgozunk a shiatsu magyarországi elterjesztésén. Kezdettől fogva következetesen az angolos írásmódot használjuk, mert úgy érezzük, ha shiatsu terápiáról, egy világszerte használt kifejezésről van szó, akkor a márkanevekhez hasonlóan kell eljárni. Ezért fogtam hozzá a shiatsu és nem a siacu oldal bővítéséhez, az írásmódról pedig igyekeztem a második bekezdésben kifejteni a véleményemet.

Üdvözlettel: Bencze László

Shiatsu és nem siacu[forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi!

Köszönöm az észrevételt! A Magyar Shiatsu Alapítvány kuratóriumi elnökeként feleségemmel, Madocsai Eszterrel, a Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanárával 1999 óta dolgozunk a shiatsu magyarországi elterjesztésén. Bár ismerjük a magyar helyesírás szabályait, írásainkban, fordításainkban, az általunk megjelentetett művekben kezdettől fogva következetesen az angolos írásmódot használjuk, mert úgy érezzük, ha shiatsu terápiáról, egy világszerte használt kifejezésről van szó, akkor a márkanevekhez hasonlóan kell eljárni. Ezért fogtam hozzá a shiatsu és nem a siacu oldal bővítéséhez, az írásmódról pedig igyekeztem a második bekezdésben kifejteni az álláspontunkat. A Wikipédián is az lenne helyes, ha a siacu oldal lenne átirányítva a shiatsura, nem pedig fordítva.

Üdvözlettel: Bencze László

Ipolydamasd[forrásszöveg szerkesztése]

Képviseletek a külföldi országok

EU okmány: EU kulturális nagykövet Frank Christoph Schnitzler 05.06.2015

EU reprezentatív és kulturális nagykövet, a Európai Parlament, Ipolydamásd, mert város Szob, és Szobi kistérség ban Németországi Szövetségi Köztársaság van Frank Christoph Schnitzler mert ország Baden-Württemberg.

Hello Dear Nyiffi szerkesztése, pleas do not delet this. Pleas corekt it in Ipolydamásd and in Szob your language (hungary) and put in. Pleas help. Thank you very much.

Vásáry André wikipedia szerkesztés[forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Kb. két héttel ezelőtt két apró helyesbítést végeztem André szócikkében, de még mindig nem lett elfogadva. Szeretném megkérdezni, hogy az elfogadás nem automatikusan megy, hanem kérnem kell? Gondolom, millió egyéb fontos dolga van a járőröknek a Wikipedián, így az ilyen pici változtatások elfogadása mennyi idő múlva történik meg? A másik kérdésem az lenne (hogy ne zavarjalak mindig az ilyen apró-cseprő kérésekkel), hogy mivel én kizárólag André szócikkével foglalkozom, az egészen kis változtatásokat (formázás, egy-egy szó beszúrása) nem végezhetem el "saját jogon", hogy ne kelljen engedélyre várni pl. egy félkövér kiemelésnél? A nagyobb változtatásokhoz úgyis kérem a segítségedet, amit nagyon köszönök :) Üdv.: Helleborus~huwiki vita 2015. október 7., 05:49 (CEST)

Elvileg „automatikusan” megy (azaz lehet látni, hogy mit kell ellenőrizni), de jelenleg többezres lemaradásunk van, így lassan megy az „automata” megoldás.
A második kérés viszont technikailag nem lehetséges. (Most egyébként ellenőriztem a változtatásaidat.) --Tacsipacsi vita 2015. október 7., 18:01 (CEST)
Tacsipacsi, nagyon szépen köszönöm az információt és a segítséget :) Helleborus~huwiki vita 2015. október 7., 18:11 (CEST)

Shiatsu[forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi!

Amikor befejeztem a shiatsu szócikk első felének a szerkesztését, hamar véglegessé vált az oldal. Aztán megírtam a cikk további részeit is, de ennek elfogadására napok óta hiába várok. Kaptam közben egy javaslatot, hogy össze kellene dolgozni a siacu szócikkel, ill. érdemes lenne azt törölni vagy átirányítani, és ez utóbbit, a siacu átirányítását meg is tettem, mégse vált elérhetővé a shiatsu végleges változata. Kérdezném, hogy tart még az ellenőrzés, vagy kellene valamit tennem, amit nem veszek észre.

Üdv.: --Ncz2015 vita 2015. október 8., 10:40 (CEST)

Csak jelzem, hogy a shiatsu mint olyan egyáltalán nem márkanév (hol és hogyan van bejegyeztetve?). Különféle társaságok használhatják a nevükben angolos átírással, de mint fogalom köznév, így a WP:JAPÁN szabályai vonatkoznak rá. – Pagony foxhole 2015. október 8., 18:56 (CEST)

Shiatsu[forrásszöveg szerkesztése]

Azt hiszem, minden külső linket kiszedtem, és alul készítettem egy Külső hivatkozások szakaszt, oda átraktam. Ha lesz még időm, szeretnék berakni néhány saját képet a shiatsuról, egyébként kész vagyok. Köszi a segítséget, üdv: – Ncz2015 vita 2015. október 8., 18:36 (CEST)

Shiatsu[forrásszöveg szerkesztése]

Üdv! Látom, hogy valaki szóvá tette a shiatsu írásmódját. Hogy tudom felvenni vele a kapcsolatot? – Ncz2015 vita 2015. október 12., 17:50 (CEST)

Mogul művészet[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Nevezett cikket Gyimhu visszavonta a megvonás alól, most mégis ott van a rendszerben, tulajdonképpen akkor most mi a helyzet? :-) Ogodej Mal 0.png vitalap 2015. október 20., 17:24 (CEST)

Közben Puskás Zolinak is írtam, mert ő tette át a normál megvonási lapra. Ogodej Mal 0.png vitalap 2015. október 20., 17:54 (CEST)

Vita:Studium Prospero Alapítvány[forrásszöveg szerkesztése]

Szia, köszönöm, hogy szóltál, visszaállítottam a cikket, illetve a szükséges dokumentálást elvégeztem: Vita:Studium Prospero Alapítvány. --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2015. november 9., 10:41 (CET)

Bozsik Yvette Vivina[forrásszöveg szerkesztése]

Szia!
Örömhírem van a számodra: íme a forrás, teljes szövege:

A köztársasági elnök 450/2015. (XI. 6.) KE határozata egyetemi tanári kinevezésről Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés c) pontja, valamint a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 27. § (3) bekezdése alapján – az emberi erőforrások miniszterének javaslatára – Bozsik Yvette Vivinát 2015. november 15. napjával egyetemi tanárrá kinevezem. Budapest, 2015. október 21. Áder János s. k., köztársasági elnök Ellenjegyzem: Budapest, 2015. október 26. Balog Zoltán s. k., emberi erőforrások minisztere KEH ügyszám: IV-3/05730-2/2015.

Így visszavontam a visszavonásodat.
Happy end, remélem.--– Linkoman vita 2015. november 9., 19:58 (CET)