Szerkesztővita:Wikizoli

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
BÚÉK 2017!
Archívumok


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Demény[szerkesztés]

Akkor most jól rajtakaptál! :))))) Én nem ismerem ezeket az embereket, azt sem tudtam, hogy katolikus pap volt, csak a kiterjesztések alapján gondoltam, hogy úgy van. De látom, hogy már javítottad. – Burumbátor Súgd ide! 2017. január 6., 15:16 (CET)

Mészáros[szerkesztés]

Öt évet éltem Kirgizisztánban. Mészáros emlékét a mai napig ápolják, ismerik. Az Intergelpo keretében egy kis csoport őrzi a 20-as években odakerült cseh, lengayel és magyar szakemberek, munkások emlékét. Hátborzongató, hogy évekig akartam ezt megírni, Te meg idetetted. Üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2017. január 7., 15:13 (CET)

Share your experience and ...[szerkesztés]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[szerkesztés]

(Sorry to write in English)

szia[szerkesztés]

Szia! láttam, csak el kellett mennem a géptől, most folytatom. Zastava S. Jugoslavije.png Szajci pošta 2017. április 8., 16:32 (CEST)

Fájl:Herman Oberth mellszobra Kolozsváron.jpg[szerkesztés]

Szia! A magyar törvények értelmében is csak a szabadban található műalkotások lefényképezéséhez, illetve szabad licenc alá helyezéséhez nem szükséges az alkotó engedélye, az épületekben lévőkhöz viszont igen. Ennek megfelelően ez a kép sajnos engedélyköteles. – Regasterios vita 2017. május 13., 20:16 (CEST)

@Regasterios: Sajnos, fogalmam sincs, ki az alkotó. Valószínűleg kortárs román szobrász. Nem tudok utánajárni, lehet törölni. Wikizoli vita 2017. május 13., 21:44 (CEST)

@Regasterios: Közben megtaláltam (Wilhelm Fabini 81 éves brassói szobrász), de nem tudok engedélyt szerezni rá. Wikizoli vita 2017. május 13., 21:48 (CEST)

Szabadtéri Színházak Szövetsége‎[szerkesztés]

Szia! Nem tudom, láttad-e, de épp megbeszélés folyik a díjjal kapcsolatban: Wikipédia:Kocsmafal (nyelvi)#A korábbi Amfiteátrum-díj helyesírása... ráadásul az, hogy 1, azaz egy darab helyen változtatott kötőjellevétel a további huszonXen (akár csak a szócikken belüli továbbiakon) túl nem tudom mit ér... csak gondoltam megjegyzem. Fauvirt vita 2017. június 27., 20:17 (CEST)

Akszúm[szerkesztés]

Szia! Jó kérdés, szerintem, ha van ezekről kép a Commonson, akkor onnan kéne pótolni őket.– Porbóllett vita 2017. augusztus 5., 10:43 (CEST)

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.