Szerkesztővita:Bennó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Szerkesztővita:Bennó 
„Ritkán tedd lábadat a te felebarátodnak házába; hogy be ne teljesedjék veled, és meg ne gyűlöljön téged…” (Példabeszédek könyve 25,17.)
Pffffft-kalpagos.gif
Ez a lap a Bennó viselkedésében és működésében eszközölendő ideiglenes vagy maradandó változtatások megbeszélésére szolgáló vitalap. E vitalap tehát leginkább az illető szerkesztő (sőt: Szerkesztő!) működésével kapcsolatos kifogásoknak, elvakult kritikáknak és lelkesült dicséreteknek van fenntartva. Nem (feltétlenül) szól bármi(egyéb)ről, de egész nyugodtan használd vitafórumnak!
  • Használj dezinformatív szakaszcímeket!
  • Új üzenetet hagyhatsz nekem ide kattintva! Az eszmecserék és viadalok követhetősége érdekében a nálam hagyott üzenetekre itt válaszolok, és ha nálad hagytam üzenetet, válaszolhatsz a saját vitalapodon te is, úgyis rajta vagy a figyelőlistámon. :o)
  • Új vagy a Wikipédiában? Régen rossz! Érdemes megnézned a gyakran ismétlődő kérkedéseket.
Hasznos tippek a Wikipédiában
Az első szerkesztés ezen a lapon kedves adminelődünktől, nagytibitől érkezett, üdvözölt a Wikipédia szerkesztői között 2006. július 7-én, 16:45-kor. :-)

Azóta archivált megbeszélések a folyékony beszélgetések bevezetéséig:

A folyékony beszélgetések bevezetése óta nyitott témákat lásd: Speciális:Keresés előtag szerint/Téma:Szerkesztővita:Bennó/
#ddffdd


Segítség kérése[szerkesztés]

Szervusz!

A Huszár László népi fafaragó lappal kapcsolatban írtál nekem. Szeretném a segítséged kérni, hogy Laci bácsi barátom szerepelhessen a Wikipédián. Nem látom át többszöri nekifutásra sem a szerkesztői felületet. Azzal kapcsolatban sem tudok eligazodni, amit írtál pedig szívesen javítanám. Forrást hova gondolod, hogy be tudnék illeszteni és hogyan? Képeket hogyan tudok feltölteni? Saját készítésű képeimet sem engedte feltölteni a rendszer...

Köszönöm szépen a segítséged!

Üdvözlettel:

Molnár Tamás +36 30 8681888

Wikidata weekly summary #303[szerkesztés]

Kifürkészhetetlen[szerkesztés]

Nem is tudod, mennyire hiányoznak késhegyre menő vitáink... ! :) – Burumbátor Súgd ide! 2018. március 16., 17:14 (CET)

:-) Ó, megszelídültünk azóta, nem vitázunk, csak ha nagyon muszáj. BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2018. március 16., 17:18 (CET)

Szia , egy fontos bejelentésem lenne !![szerkesztés]

Az mért hülyeség , amikor mindennap nap Intercityvel megyek , hogy 1 . osztályú kocsikkal is közlekedik? Meg , hogy ,meg , hogy nem 90 km / es sebességgel megy? Kiirtam mindent

És akkor meg ezt kapom : Kérlek, ne rakj fel értelmetlen szövegeket, mert azonnal töröljük őket. – Pagony foxhole 2018. március 18., 10:58 (CET)

Sőt sok minden nincs szerkesztve , és kitörli.. Pl , az Angel Coulby, meg stb.. És azt se tudja , bocsánat , hogy ezt mondom. ( Egyes admin , hogy , hol van) Mert nem irtam hülyeséget.

És azt se tudják , hogy mivan , hát téged nem tudom , azért jövök hozzád.. De ezért én is tudnék szopatni , és akk. kivannbak tötölve a szerkesztéseim , és amikor mások szerkesztenek , akk. meg levan szarva , de én egy évbe ezzel foglalkozok , most először , akkor meg az van , hogy mit képzelek magamról , mondom kösz , na csá.. És ezzel rágja le kb . a világnak a fele magát...

Nem tudod mit csináljak ez ellen? Mert már több pontot értem volna már el , és erre az a pagony admin , meg megszopat. Nem tudom mivan egyesekkel ..

Wikidata weekly summary #304[szerkesztés]