Wikipédia:Rossz viccek és egyéb törölt zagyvaságok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tudnivalók

Ezen az oldalon gyűjtjük a jobban (és legjobban) sikerült ökörségeket, amiket lelkes újdonsült (vagy régebben sült) kollégáink gyártanak, és amiket bár nem tarthatunk meg a szócikknévtérben, kidobni sincs szívünk, mert tényleg jól sikerültek. Némelyik minőségibb írásnál megfontolandó, hogy nemes enciklopédiánk paródiája, az Unciklopédia nem örülne-e nekik. Ezeket az {{azonnali}}(?) törlésre jelölés helyett elláthatjuk az {{máswikibe|Unciklopédia}} jelzéssel. Ha idevaló anyagot találsz, bátran nyiss neki új szakaszt a lap alján. Használd az {{idézet}}(?) sablont az áthozott móka és a saját kommentárod elkülönítésére. Ha tudod, jelöld meg difflinkkel a szerkesztés eredeti helyét. A vicces tartalom alá beillesztett {{subst:viccgyűjtés|MintaMarcsa}}(?) sablonnal jelezheted, hogy ki követte el a mókás irományt.


Újabb zagyvaságot találtam!


Miklós magyar császár[szerkesztés]

Miklós magyar császár
Titulusai Esztergom hercege
A Magyar Császárság 1. császára
Uralkodási ideje
2100. szeptember 3. – hivatalban
Koronázása
2100. szeptember 2.
Elődje nincs poszt
Utódja hivatalban
Életrajzi adatok
Uralkodóház Új-vegyesház
Teljes neve Deminovics Ferenc Miklós
Született 2063. február 10. (-47 éves)
Szentes, Magyarország
Házastársa Fehérvári Natália (2098 -)
Gyermekei Roland, Bence, Andris
Édesapja Deminovics István János
Édesanyja Deminovicsné Szigeti Klára

Miklós magyar császár, a Magyar Császárság 1. császára.


Élete[szerkesztés]

2063-ban született gazdag családban Szentesen. 2067-ben családja Esztergomba költözött, ahol később 2082-ben megválsztották a város hercegévé. Majd összeházasodott és Budapestre költözött ahol az ország császár lett. Koronázása 2100. szeptember 2.-án történt, s uralkodása 2100. szeptember 3.-án kezdődött. Eddig három gyermeke született. A politika érdekli és elmondása szerint mindent megtesz hogy Magyarország jó állam hírnévben álljon.

Források[szerkesztés]

Szerző
176.77.137.163
Találta
Hkoala, Porbóllett
Ide gyűjtötte
Solymári vita 2016. január 2., 14:10 (CET)

Schwetnyk diarrhea[szerkesztés]

A tárgyban jelölt Schwetnyk diarrhea egy ritka előfordulású kóros megbetegedés, melyet elsőként Sz. József keceli férfinél figyeltek meg. A Schwetnyk diarrhea (diarrhea schwetnykus exanthematicus, népies nevén "fosol, mint a Józsi") egy olyan fertőző betegség, amit a rendkívüli szép kiejtéssel és csodálatos intelligenciával, valamint korán őszülő üstökkel rendelkező zsidók sejtparazitája terjeszt. A kórokozó a melegre és többféle vegyszerre is igen érzékeny. Tünetei: heveny izületi fájdalom, rák, torz lehelet, meleg lábujjkörmök, valamint herpeszes-akadozó beszéd Kórlefolyása: hascsikarás, majd az elkerülhetetlen bekakilás. Kezelése: az orvostudomány eddig még nem jutott el arra a fejlettségi szintre, hogy ezt a veszedelmes kórt kezelni tudja. Több jelenleg is folyó ígéretes kutatás is van, amely megpróbálja Kecelt izolálni, ha már megfékezni nem lehet ezt az iszonyatot. A legígéretesebb mind közül a "vegyél egy X-box-ot mindegyiknek aztán otthon marad" fedőnevű akció, melynek keretében a potenciális veszélyeztetettek kapnak egy x-box one-t, amit aztán később rituálisan el kell fogyasszanak egy tál tonhalas tésztával.

A névtérbe eredetileg beküldte: ‎Octomedikűrös.

Bérröhögő[szerkesztés]

A bérröhögő név alatt olyan személyeket értünk, akik pénzt kapnak azért, hogy egy adott televíziós vígjátékot "alászinkronizáljanak" nevetésükkel. Ezen metódus főként az angol vígjátéksorozatoknál volt elterjedt a 80-as, 90-es években (Mr. bean, Csengetett mylord, Fekete vipera stb.). A dolog lényege, hogy a bérröhögők a viccesebb jeleneteknél harsányan felnevetnek, változatos hangszíneken derülnek, tapsolnak, illetve egyes jeleneteknél együttérzésüket fejezik ki, a produkció vagy egy egy nagyobb horderejű poén/jelenet után megtapsolják azt. A legjellegzetesebben talán a Mr. Bean sorozat adja vissza eme jelenséget. A bérröhögés a 21. századra kiment a divatból.

Eredetileg beküldte: 84.236.10.193

Varga Vesztes..[szerkesztés]

Amikor a bürokrácia és a valóság ütközik:

[1]

Találta: Steinbrück Ottó Panaszfüzet 2016. január 21., 20:34 (CET)

Szívküldi[szerkesztés]

Vecsei Miklós Hasi szócikkének vitalapján bukkant fel ez a romantikus beírás 2016. február 3-án este:

SZERELMES VAGYOK BELÉD

Közhírré tette: 91.83.201.186

Találta és idehozta: Solymári vita 2016. február 4., 01:19 (CET)

Aczél Endre, a 140 éves rádióműsor-szerkesztő[szerkesztés]

Aczél Endre
Élete
Születési név Alter Ármin
Született 1865. március 13.
Ungvár
Elhunyt 1935. június 11. (70 évesen) (151 éves)
Budapest
Nemzetiség magyar
Szülei Alter Sámuel, Tüchler Róza
Házastársa Widder Hedvig
Pályafutása
Írói álneve Alterego, Mucsai, Sanyaró Vendel, Szekant, ae

Az elmúlt két században élő, azóta méltatlanul elfeledett, a maga idejében elismerésnek örvendő regényíró, lapszerkesztő, a Borsszem Jankó munkatársa, Aczél Endre (1865–1935) egyik nap úgy határozott: Nem akarok én meghalni! Még 140 évesen is rádióműsorokat akarok vezetni és szerkeszteni! Így egy hallatlanul magas intelligencia kvócienssel megáldott (megátkozott?), akut kétoldali neurontúltengésben szenvedő szerkesztőtársunk beleírta az 1935-ben elhunyt újságíró cikkébe, forrásolva (!): "A Klubrádióban a kétezres évek elején készítette és vezette az Aczélsodrony című sorozatát." A szabadalmi hivatal sírva könyörgött az örök élet receptéért, de Aczél nem nyitott ajtót. Steinbrück Ottó Panaszfüzet 2016. május 9., 19:28 (CEST)

Lindeisz Henrik[szerkesztés]

Lindeisz Henrik a 21. század eddigi legújabb vallásának, a Hipszilonista Egyháznak az alapítója, és pápai alakja. Munkásságát 2015-ben kezdte, amikor is Budapesten több helyen is elkezdték használni a "Hipszilon!" kifejezést egymás üdvözlésére, és az elbúcsúzásra. Ennek a köszönési módnak a továbbfejlesztett eredménye a Hipszilonista Egyház.

szerző: Linhenrik (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika)
gyűjtötte: PallertiLapin.svgRabbit Hole 2016. május 15., 21:11 (CEST)

Újfundlandi[szerkesztés]

Nagyon kedves, pisztránszagú kutya

difflinkFoBe üzenet 2016. június 3., 21:54 (CEST)

Ickovics Pickov[szerkesztés]

Született 2001.valamikor.

Előfordulása[szerkesztés]

Többnyire Magyarország középső részén él, de előfordul (általában a nyári hónapokban) Horvátország tengerparti vidékein is!

Jellemzői[szerkesztés]

A medvéktől fél, de a cápákat kedveli!

Erőteljes, kitartó hüvelykujja van, mellyel könnyedén elbánik minden telefonnal!

Nagyon PICI még!

Napközben szeret szobájában hűsölni, remeteként élni!

Cukiságok láttán, éles, vinnyogó hangot ad ki.

Reggelente különböző vegyületeket ken az arcára. Becézgetést rosszul tűri, kifejezetten agresszívvé válik, de táblás édesség hatására megnyugszik.

Táplálkozási szokása[szerkesztés]

Jellemzően a lehető leglehetetlenebb időpontokban étkezik, lényegében bármit megeszik!

Fő eledele a Nutissplusz, melyet bárhol és bármiből képes elkészíteni!

87.242.60.20-es IP-ről jött.

Hiperbolikus poliédergráf négyzetes összege[szerkesztés]

Hiperbolikus poliédergráf négyzetes összege megkapható, ha az Euler-féle számot a Ludolph-féle szám és n+1 négyzetes összegével szorozva hiberbolikus elosztást végzünk vele. Ekkor n≠1 és 0≠pi². Ekkor a szög konvex tulajdonságokat mutat, itt lim n→∞. A négyzetes összeg≈23,65 minden esetben.

Mátrixos alak: ebben az esetben mindenképp 3 × 3-as mátrixra és két irányvektorra lesz szükség. A mátrix LU-felbontása két 0-t kell adjon. ⅝=n²*3‰.

Alapegyenlet: minden esetben négyváltozós függvénnyel kell dolgozzunk, és ki kell zárnunk a 0-t és az 1-et, valamint a pi-t a lehetséges megoldások közül. A külső szög szinusza 45-től indul. A≠B és B≠0 esetén:

A²+AxB³/A³*pi=∞-δ. Ebben az esetben ∞=n-1².

Diagonális hiperbolamátrix esetén az alapegyenlet mindig negyedfokú. Ennek bizonyítása legrövidebb módon 227 oldal. Leegyszerűsítve: n és ∞ között minden valós szám 45 fokonként ⅞-dal tér el, ezáltal ∞-(n+1)²-nel szorozzuk A+B-t minden síknegyedben. Ekkor poligonális szög=0.

Második lépésként a Homov-féle számot harmadikra emeljük (Fh³), itt x≠-1, és A>B. Ezen felül szükséges még az ún. Lichtenstein-tábla, ahol minden szám harmadik hatványa önmaga reciproka. Ekkor Q=1, A≠B, és lim n→0.

L'hospital szabállyal megkapjuk, hogy lim n→∞ esetén lim/2=0. Ekkor A≤B, de nem 0. A poligonális szög ekkor 90°.

Ezen a ponton lépünk ki a valós számok halmazából, megkapjuk irracionális számnak a pi/2-t. #F=8.23. ½x=∞-lim².

Ha teljes megoldást akarunk, abban az esetben súlyozott térátlag és Hermeron-geometrikus változó függvény reciproknégyzete szükséges, ebben az esetben a másodelemű relativitáselmélet osztópontos levezetése és a Ludendorff-hexagonális bimátrix szükséges, ezek azonban rengeteg időt vesznek igénybe, bizonyításuk meghaladná az itteni kapacitást. A levezetés végeredményeként A=328.65440938‰-׳, ahol Q=∅, B≠0 és Fh=2.93.

Elsőként Porter mutatott rá, hogy ha pi*S≠3,88, akkor A*B*n*Q/7*P=3. Itt Fh=(-1).

A levezetés végén, az 1417. lépés után kijön a poliédergráf hiperbolikusan négyzetes összege, aminek eredménye pi*3/n-3. Itt a poligonális szög és a Ludendorff-változó is önmaga, továbbá B≠1.

Alkotta: user:178.164.192.122; felfedezte: Gubbubu; idehozta: rlevente 2016. július 25., 09:36 (CEST).