Wikipédia:Rossz viccek és egyéb törölt zagyvaságok/Archív8

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Lárvanemzés

A lárvanemzés nem történik máshogy mint az embereknél,a rovarok,bogarak is úgy termékenyülnek meg akár az ember. Itt szó sincs szerelemről ez az állatok ösztönében van.

gy.: ~ Alensha  hö? 2008. október 10., 16:54 (CEST)

Székrekedés

Székrekedés: Az ürüléket a szervezet nem tudja elég gyorsan megemészteni feldolgozni. Ilyenkor az ürülék nagy része hájjá alakul át.

Gyűjtötte: Arpadvezer fogadó 2008. október 10., 16:53 (CEST)

Egyfős zenekar

"Ma a zenekart csak Tola alkotja, mert Ala kiszállt." A Blog 27 cikkből. Gyűjtötte: Enbéká vitaa 2008. október 10., 20:11 (CEST)

Ebbe' mi a furcsa? Az én The Lords of Harmony nevű egyszemélyes zenekarom is a zenei koncepcióval kapcsolatos egyet nem értés miatt szűnt meg. Manapság ez nem olyan ritka :-). Forrás: [1]. A Diadalmas Gubb 2008. november 7., 20:11 (CET)

Hát az, hogy 1 ember nem lehet zenekar. Krisztián üzenet 2008. december 28., 22:04 (CET)

Pártharcok a huwikiben

A Vállalkozók Szövettsége cikk végéről:

„A szöveg átvétele engedélyezve!(nem sért szerzői jogokat!!!Mindez kitaláció. Kérjük a wikipédiás szerkesztőket, ellenőrizzék, mert legutóbbi a zuglói Fideszes kitörölte.”

Gyűjtötte: - Burrows vita 2008. október 11., 08:50 (CEST)

Magyarország legrégebbi települése

Fehérvár vagy Aquincum labdába se rúghat… Idézet a Drégelypalánkról szóló cikkből: A Középső-Ipoly mentén, a hatalmas ősvulkán termékeként tizenkilencmillió évvel ezelőtt keletkezett.

A cikk megadja a választ arra is, hogy kik lehettek az alapítók: A népi hiedelem szerint valaha errefelé óriások is tanyáztak…

gy.: – Susulyka hm? 2008. október 14., 11:14 (CEST)

Noi Morei budapesti származású magyar urban art művész. Sok évet töltött külföldön, 2006 óta Strasbourgban él.

Találta: Bináris ide 2008. október 16., 06:34 (CEST)

„Az Időgép egy olyan egyelőre nem létező gépezet, amely lehetővé teszi az időbe utazást. Az emberiségnek számtalan olyan elmélete van hogy tervez egy időgépet.”

Komment: a helyesírásról ne beszéljünk, de ha az elméleteket igazolják, azzal bizonyítást nyer, hogy az emberiség éppen időgépet tervez? És azzal majd jól beleutazik az időbe, és akkor benne lesz? – Bináris ide 2008. október 16., 06:59 (CEST)

Ha valaki nem tudná, van ilyen nevű településünk is. Ajánlom a cikket mindenki figyelmébe.

Ízelítőként:

  • A nevezetességekről szóló részből: Viczián Zsoltika csak három éves, még nem tudhatja a szoborral kapcsolatos múltat és jelent, de a virágot szívesen helyezte el kicsi szíve szeretetével. Bízik benne, hogy a "nagyiéktól" mindent megtud a múltról, az értünk életüket feláldozó hősökről.
  • Gazdasága: Meg kell említeni azt a terménydarálót, mely évtizedeken át szolgálta a falu lakosságát. (…) A darálót eleinte traktor hajtotta, majd a faluban 1939-ben kigyulladt a villany, ezt követően a traktormeghajtást felváltotta a villanymotor. (…) Ugyancsak az evangélikus templom mögött, a daráló épülete mellett nyitotta meg az ÁFÉSZ a hetvenes évek elején a zöldségüzletét. Ez a fabódé még most is áll, dacolva az idővel. Mészáros Teréz volt az, aki húsz éven át kiszolgált benne.

gy.: – Susulyka hm? 2008. október 18., 12:33 (CEST)

Sokkal durvább, ami az első idézet előtt áll:
„Azelőtt ugyanis Duray Károly volt népellenes főjegyző a szobor megvalósítását megakadályozta.”
Mikori lehet vajon a forrás?
Winston vita 2008. október 18., 13:02 (CEST)
Miért nem szeditek ki a szövegből, ha megtaláljátok ezeket a bődületes marhaságokat? Diabypaláver 2008. október 19., 19:15 (CEST)
Mert akkor az egész cikket törölhetnénk. Nekem nincs időm egy ekkora szócunamit átnézni, csak szerettem volna felhívni rá a figyelmet. Rajta, nekiállhatsz Te is! Egyébként legjobb lenne az egészet törölni, inkább legyen csonk puszta alapadatokkal. – Susulyka hm? 2008. október 20., 08:35 (CEST)

Kétnemű apa (Festetics XI. Pál)

"Édesapja Festetics Antal Ervin János Dénes Vilmos Alajos Mária" a Festetics XI. Pál cikkből. Találta: Enbéká vitaa 2008. október 21., 14:57 (CEST)

Ez egyáltalán nem lehetetlen, nekem is van egy már 80 év feletti rokonom, akit Báthory László ... Máriának hívnak (a ... még egy utónév, amit fejből nem tudok). Ha jól tudom, ezzel bízták a gyermeket Szűz Mária oltalmára. – BáthoryPéter vita 2008. december 4., 00:06 (CET)

Sajnos ez a kis fejezet nem az idézett cikk szerzőjét, hanem a feltételezett zagyvaság gyűjtőjét minősíti, és súlyos tájékozatlanságra utal. Régebben - főleg német nyelvterületen, római katolikus körökben - gyakorta adták fiú újszülötteknek a Mária nevet: plö Rainer Maria Rilke költő, Carl Maria von Weber zeneszerző, de élő személy is viseli (Klaus Maria Brandauer színész). – Susulyka hm? 2008. december 4., 10:35 (CET)

A DJ meg az alvilág

Bob Marlon vagy másnéven DJ MARLON vagy DJ B-M., egy magyar származású, amerikában élő zeneszerző és DJ. született 1990. Agu. 1. , Mohács. Meghalt: 2007. Október 6, New York

Élete és gyerekkor 1990 ben, amikor Magyarország még a Szovjetunió része volt. (Nagy részben), de mivel az Unió az összedőlés szélén állt, már nem hatott annyira Marlonra a hatása. Eredeti neve Bakos Benett. Az iskolában inkább szórakozott mint tanult, a zenét számítógépen csinálta.

Bob, mint DJ Bob elősször egy kis helységben vett egy DJ-szettet, és ott próbálgatta. Amikor meghívta a haverjait,és nekik is bejött, kipróbálta magát.Nem kisselte el: New Yorkba ment, és ott Undergroundos stílusban játszott és DJ-kedett. Amikor megtetszett neki egy helyi kiadónak,(magyarországi) a Hopper Records-nak, felvették, és haza kelett jönnie. (Ez máig titok, hogy ismerték meg egymást, de a Hopper Records inkább Undergroundos, de mára már normálisan játszanak minden zenét.

Halála Miután kiadta az első kis-lemezét, a DJ MARLON ROLLIN' UP -t ami nem lett nagy siker, és ezt a Hopper Records ra fogta, ezért visszament New York ba DJkedni. Mai napig nemtudják ki lőtte le, de amikor az utcán az MC Donalds ba ment enni, egy taxiból AK47 fegyverrel lelőtték, 6 golyó a fejébe, és 12 golyó a testébe ment. (egy tárat lőttek el, valószínű)

Christoph leitgeb

Baromira résen kell lenni, mert az ilyen gyöngyszemeket villámgyorsan kiradírozza a túlbuzgóság:
(szöveghű változat)

Mit is írjak erről a gyerekről? Ez egy grazi fos gyerek, de lehet nevezni Anyuci pici fiának is, mert az is. nézzétek meg a www.grazifosgyerek.mlap.hu és az anyucipicifia.mlap.hu érdemes mert egy jót fogtok röhögni. 1985 04 14-én született Grazban, ezért grazi fos gyerek. Hát még mit lehet róla írni? Szinte amit tudok róla az egyenlő a nullával, de azt viszont tudom hogy mindenki bántja, nem is csodálkozom rajta, hiszen egy szar gyerek és pancser. Nem is ismeri senki

OsvátA Palackposta 2008. október 27., 18:27 (CET)

Keserűség Antall József halála miatt

A Walt Disney bemutatja című cikkből: [2]

1993 december 12-én Antall József halála miatt a Kacsamesék alatt meg kellet szakítani a sugárzását, és az ország 20 éven aluli fiataljainak 70%-a nem látta emiatt, ahogy Dagobert bácsiék megtalálják a romboló bálnát, hogy rohadna meg!

Beroesz 2008. október 28., 12:19 (CET)

Bocs, Beroesz, de ez tényleg qva idegesítő volt... egy gyerek enyhén szólva is fütyül rá, hogy meghalt a miniszterelnök... ~ Alensha  hö? 2008. október 31., 17:02 (CET)

Ez egy egész generáció közös élménye. Vissza a cikkbe, vissza az elvett Kacsameséket (sosem adták le később azt az epizódot).! :) – Winston vita 2008. november 3., 08:41 (CET)

Egyet kell értsek, az én lelkemben is komoly sérülést okozott ez a borzalmas esemény. Talán a Kacsamesék "bálnás részével" gazdagabban gyökeresen máshogy alakult volna az életem... Belegondolni is rossz, hány évig kellett emiatt pszichológushoz járnom, amíg belenyugodtam, hogy ezt a rész már sohasem látom. Dagobert bácsira gondolva azóta is elfog a rettegés, az attól való félelem, hogy bármikor megszakíthatják az adást (például egy Győzike showt!) Remélem kevesen vagyunk akik ezt a részt láttuk, mert a mi lelkünkből ezt SOSEM lehet kitörölni! – BáthoryPéter vita 2008. december 4., 00:23 (CET)

Pontosan emlékszem erre a tragikus pillanatra. Dagobert bácsi éppen dührohamot kapott, amikor a bálna elnyelte a vagyonát. "Fogjuk le!" kiáltották a kiskacsák és rávetették magukat Dagobertre, de itt csak egy hirtelen fekete képernyő, aztán percekig csak az 1-es csatorna logója. Azóta sem láttam a történet folytatását, gyermekkorom befejezetlen maradt. Beroesz 2008. december 6., 13:17 (CET)

Bill Kaulitz magyar szóvivője

„nem tudom mi rosszat cselekedett az az aranyos cuki nagyon édes az új nyuszi fogú szerencsétlen Bill Kaulitz és azt üzente nektek hogy nem szabad ki törölni az ő Wikipédiáját mert nagyon szomorú ezek a dolgok miatt szegényke

üdv:Ramona (Mera)”

– gyűjtötte: Cassandro Ħelyőrség 2008. október 31., 16:21 (CET)

Hagymanap

A Hagymanap

A magyarok honfoglalásától számítva ünnepeljük meg ezt a jeles napot minden év Április 30-án. Ezen a napon az emberek sok hagymát esznek és hagymabábukat állítanak. A hagymabábukhoz sok hagymát(népies nevén hadzsma)és fát használtak fel.

Ünnepi ételek: -vörös hagyma felcsúti módra -lilahagyma brokkolis öntettel -fokhagyma sózott borsozott disznó körömmel

Ünnepi italok: -Hagyma likőr -Hagyma dzsúz -Hagyma bor

Ünnepi dalok: -Hagymát égy hogy sokáig élj emelj szobrot és imádkozz fűzz bábut és nevess is ha jó kedvűen dalolsz

-Menj hát menj hát ne nézz vissza hagyma földeken jársz! ha magányos vagy hát vágyakozz hagyma után!

Bizonyítékok vannak arra, hogy ezt az ünnepet nem csak nálunk ünnepelték meg: -Mexikóban például egy tömegsírban nem emberi holttesteket találtak hanem rothadt hagymabábukat. -Kínában régészek megtalálták az agyaghadsereg eredeti tervrajzát amin nem agyagot írtak eszköznek hanem hagymát és fát. -Szlovákia területén egy templom falában befalazva találtak nem is kevés hagymát. -Valószínűleg a Stone Hange-t az UFO-k használták hagymaimport céljára.

Sajnos ma már szinte csak Erdélyben ünneplik meg Dések várban.


Lily15 üzenet 2008. november 5., 20:04 (CET)

Ki a gulág?

„De a parasztság nagyrésze gulágnak lett nyilvánítva, és a földeket elkobozták.” (Anon szerkesztésa a Kovácsszénája cikkben, gyűjtötte – Hkoala 2008. november 6., 08:09 (CET))

A nagyapám nem ippeg így tudta. És szerintem Szolzsenyicin sem:-)Lily15 üzenet 2008. november 7., 13:03 (CET)

Zomiku

versforma

A zomiku a haiku egy kötöttebb, tömörebb formája.

Idézet a zomblog-on található leírásból:

A zomiku nagyon sok hasonlóságot mutat a haikuval, mégis több, intenzívebb, művészibb. Itt is fontos a magánhangzók zeneisége, alapkövetelmény a tömörség, és itt is kisebb szerepet kap a rím. A totális befogadást elősegítendő, valamint a letisztult közlésformát kihangsúlyozandó a haiku 5-7-5-ös szótagszáma azonban a zomiku esetén 1-1-1-re módosul.

SyP 2008. november 7., 19:27 (CET)

Akkor legyen már példa is (szintén a zomblogról

Gondolatok a gazdasági válságról a mátészalkai Varangy presszóban

Na

baz

meg

:DD

Winston vita 2008. november 7., 20:04 (CET)

Nem gondolom, hogy ez zagyvaság, és főleg nem rossz vicc. Ez egy nyelvi játék, semmiképpen sem zagyvaságként kellene, hogy terjedjen. Értem én, biztosan van idevágó rész a szabályzatból, hogy ez nem kerülhet fel, de szerintem ez egy nem bejegyzett nyelvi játék, ami mellesleg humoros. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Danzi (vitalap | szerkesztései)

Szia!

A kérdéses szabályzat a nevezetességről szól.

Lehetséges, hogy ennek az oldalnak a címe nem a legmegfelelőbb az ilyen esetekre, de ez az, ahová a leginkább illik.

Winston vita 2008. november 10., 14:45 (CET)

Pontos időjelzést adunk

A Jelenkor cikk első változatából:

„Oroszországban kitör egy forradalom ezzel véget ér az ujkor és elkezdődik a jelenkor. A jelenkor az ember megjelenése óta számított év:5 998 083”

Némileg zavaros, de fejet hajtok a tudományos teljesítmény előtt. Anonim szerkesztőtársunk sikerrel határozta meg az emberiség kialakulásának pontos időpontját: Nagy Októberi Szocialista Forradalom - 6 000 000 = ie. 5 998 083. november 7-e.

Öccáhú

Öccáhú a magyar nyelvben szereplő Ötszázhúsz forint kínai gyorbüfékben használatos formája.

Irányíthatatlan Trabant

„... az egymilliomodik Trabant. Számos apróbb változtatás gazdagította a kocsit ezekben az években. Ilyen volt a kormányzás,...”
(egyébként kormányzár akart lenni :) – BáthoryPéter vita 2008. december 1., 19:08 (CET)

birodalmasdi

innen

„A Magyar Gárda hivatott visszaállítani az ún. "Egy Szent Nagy-Magyar Birodalmat". Ennek megfelelően Magyarországnak nemcsak a Trianon előtti határok visszaállítására van szüksége, mert az nem biztosítja neki a megfelelő életteret és nagyságos méltó dicsőséget ami az államalapítás, Muhi, Mohács, a Rákóczi és a 48-as szabadságharc, Trianon és 1956 után véghez vitt tettei után megérdemel. A Magyarország ugyanis a Népek Krisztusa, ezért joga van, hogy ellenállás nélkül leigázhassa azokat az országokat, melyek a Magyar Birodalmi Korona részei. Ezek: Szlovákia, Románia, Horvátország, Szerbia, Bosznia, Koszovó, Bulgária, Moldova, Csehország, Halics, Volhínia, Lengyelország, Alsó-Ausztria, Felső-Ausztria, Belső-Ausztria, Külső-Ausztria, Szlovénia, Velence, Nápoly, Szicília, Montenegró, Stájerország, Szilézia, Lausitz. A Szent Birodalom népeinek pedig kötelező elfogadniuk a magyar uralmat és hungarusz tudatúnak lenniük. A cél megvalósítása érdekében a Magyar Gárda igyekszik magát és az országot megerősíteni, hogy a birodalom-visszaállítást véghez vigye.” sokraértékelt szerkesztőtárs:-) - 193.224.74.5-tól

Kellemes Ünnepeket!– Bonepeter88 2008. december 11., 17:41 (CET)

Én állítottam vissza a lapot, de szerintem ez még „rossz viccnek is rossz.” [törölt kép] DoncseczTöj njaš spor. 2008. december 11., 19:51 (CET)

Angol cocker spániel tulajdonságai

Marmagassága 36-40 cm. Az ivarérettséget 4-5 évesen éri el. A költési időszak május-július között van. Évente egyszer költ. Fészekalja 1-3 krémszínű vagy olajzöld, barna rajzolatú tojásból áll. Ezeken 34-35 napig mindkét szülő kotlik. Csendes, jóindulatú, (megfelelő mozgás esetén) nyugodt természetű, ezért városi tartásra kimondottan alkalmas.

Tukanokoskodik 2008. december 12., 17:49 (CET)

Sujbertgomba

A sujbertgomba a kihalt erdei csiperke új változata.a sujbertgomba nem mérgezó csak a szomorú embereknek.barackszínű,ha morcos neonzöld.amikor felidegesitik földhöz vágja a kalapját és egy ujat növeszta helyére.nagyon izletes gomba,nyárson sütve vagy rántva ajánlott. rendszerezése: gombák országa ehető gombák törzse boldog gombák osztálya cukiságok rendje sujbertek családja

táplálkozásuk: a hozzá érő embereket rögtön felfalja.kedvence az emberi epe.

szaporodása: spórával vagy spermával

szimbiózisban él a csokikkal.a csokik cukrot adnakneki.ömeg cserébe boldogságot a csokiknak hogy ezután a gyerekek a csokitól boldogak legyenek.

kopár szíksarja az élöhelye.tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta. egy kiló 1 forint-kerekítve 0.olcsó és mégis finom!! forgalmazza a bifiduszefenzisz zrt-zártkörű részvénytársaság sziapuszi:D

Találta Xnull a Csiperkék szócikkben. – Xnull vita 2008. december 13., 15:15 (CET)

Habsburg Mária Krisztina

Báthory Zsigmond(született 1572-ben) feleségül vette Habsburg Maria Krisztina hercegnőt.,,Az ország-világra szóló eljegyzésre Somlyóra(mai Szilágysomlyó,Szilágy megye,Románia) gyűlt Erdély akkori egész úri világa,itt forgolódott a fejedelmi udvartartás is.Ám a férfiasságát bizonyítani semmiképpen nem tudó fejedelem,rövidesen őrjöngve hagyja el a nászházat,hogy szerencsétlen feleségéhez többé még közeledni se merészeljen.A hercegnő életének menete a lehető legszerencsétlenebbül folytatódott:a fejedelem Kővárba záratja,ahol szinte rabként tartják fogva ,majd a nagy külföldi és családi benhatásra kijut egy klastromba,ahol apácaként fejezi be életét." Forrás:Tóth Miklós:Szilágysomlyó

gyűjtötte: Cassandro Ħelyőrség 2008. december 17., 00:15 (CET)

Mi a baj ezzel? Forrás meg van jelölve, minimum idézetként maradhatott volna. – Winston vita 2008. december 17., 10:00 (CET)

Sajnálatos módon ez valóban így történt (mármint B Zs-nek sajnálatos), több forrás is utal rá. Egy kis nyelvezetfrissítéssel elmehetne a szócikkben is. – Lily15 üzenet 2008. december 17., 15:09 (CET)

A tapasztalt

"Az orgamzus az mikor a nő(lány) és a férfi(fiú) eggyütt vannak és a férfi(fiú) elélvez"

Sheeesh man :D – Timish levélboksz 2008. december 19., 19:11 (CET)

Lehet, hogy ő így tapasztalta. [törölt kép] DoncseczTöj njaš spor. 2008. december 19., 19:32 (CET)

Az igazi macsó. Mint a barátom, aki egy hasonló végkifejlet után így szólt az elégedetlenkedő lányhoz: miért, neked is volt rá tíz perced, nem? :) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2008. december 19., 19:34 (CET)

Istus Mille

Istus Mille! Ez egy nagyon új vallás! Az Istus Mille követői abban hisznek, hogy egyszer egy Istus nevű ember született a földön 2552 évvel ezelött. Ez az ember (volt Isten). Istus követői elkészítették a Szent Könyvet amit Bibliának nevezünk! De hiába készítették el mert egy gonosz Démon aki a testvére volt Malvat megváltoztatta a Biblia szövegét ami a mai keresztény vallást eredményezte, hogy tévhitbe kerüljenek az emberek és az átok földjén kelljen élniük Malvat-tal eggyütt! Az életük során a 2 testvér akik ikrek voltak folyton egymás ellen voltak ám Istus szeretett volna békében lenni Malvattal! Malvat úgy tett mintha elfogadta volna aztán a Római Birodalom vezetőjére tört Malvat és megpróbálta megölni, de úgy, hogy életben maradjon és csak annyit mondott : -Amíg én, Istus nagy Királlyá nem leszek az életed veszélyben forog! A Birodalom ezt komolyan vette és kivégeztette Istust míg Malvat boldogan élt gazdagságban!

Istus Halálakor megígérte, hogy a 3000. esztendőben visszatér és segít mindazokon akik megérdemlik. Apjuk Jahrel volt! Édesapjuk látta az Isteni csodát fiaiban és Malvat-ot nagyon szerette. Mindent megkapott apjától! Születése után Istus meggyógyította az embereket és biztonságot teremtett, de Malvat tönkretette az életét. Malvat akart lenni az igazi Isten, de tudta nem lehet az. Istus utolsó mondata ez volt: -Lám most testem el kell hagynom, de én tovább élek majd. Szent Róma népe bennetek élek tovább. S ki engem szolgál az Róma népéhez tartozik. Közel a vég, de nem kell félned mert én ott élek tovább benned. S hidd el ha 3000Földfordulat múlva visszatérek bíztonságban élhetnek a földön a népek!

Az Istus Mille jelentése: Istus =Isten (Segítő lélek!) Mille= Bennem, ..... az enyém!

Gyűjtötte: Hunyadym Vita 2008. december 21., 21:21 (CET)

Umrumbhuban

Az Umrumbhuban, egy Inhaimnoi-i nép. A Krubluh folyó északi partján az Umrumb alföldön élnek. Állattenyésztéssel foglalkoznak a helyiek.

Történelmük

Az Umrumbhuban -okról Kr. u. 800 tól vannak feljegyzések. Ők már régóta állattenyésztéssel foglakoznak. 1700 körül Ugrkha törzsfőnök vezetése alatt bevonultak az Umrumb alföldre. Itt letelepedtek, de azóta is főleg állattartással foglalkoznak. 1792-től Brit gyarmat. 1958-óta nincs Angol kézen.

Vallás

Az Umrumbhuban-ok hite szerint Omrul a saját kezével vízből, és földből formálta meg az embert.

Umrumbhubanország

Umrumbhuban -ok szállásterületét szokták Umrumbhubanországnak is nevezni. Umrumbhubanország az Umrumb alföld területén fekszik. Fővárosa Umrab. Népessége (2006-os adatok szerint) 70ezer fő. Az államforma királyság. Az Umrumbhuban nép 3 törzsből áll:

Minden törzsnek megvan a saját vezetője, de van egy vezér, aki az egész nép vezére, akit a törzsfőnökök választanak.

Nagyobb városai

Nagyobb folyói


Gyűjtötte: Hunyadym Vita 2008. december 22., 01:31 (CET)

A nyúlfing

Szag

A nyúlfing nagyon büdös és könnybe lábul tőle a szemed

Fellelhetőség

Minden nyúlban megtalálható

Gyűjtötte:– Pakos üzenet 2008. december 26., 19:52 (CET)

Az ufók és a világbéke

az UFO angolul azonositatlan repulotargyat jelent.Vannak olyan emberek a nagy vilagban akik nem hiszik el hogy leteznek ufok bar a szkeptikusok ezeket mind elhiszik. Alitolag habar nem bisztos de az UFOK 2012-ben megkotik a vilagbeket. Tobben alitottak azt hogy ufot lattak vagy cseszeajatt.En jo magam is olvastam hogy UFOKBOL is tobb letezik: szurke zold 120 cm magassak es lufi alaku fejuk van meg hatalmas nagy fekete szemuk.Alitolag UFOT is boncoltak mar Rosweel-ben mikor lezuhant egy azonositatlan targy es ket holtestet is talaltak amelyek nem emberek voltak.Ludason alitolag ufo zuhant egy folyoba es a folyo nagyon habzott. Mar tobszor jartak itt a foldon egyesek szerint gonoszak mivel el akarjak foglalni a foldet masok szerint meg minket segitenek . Embereket gyogyitottak mar stb.Furcsa hangal erkeznek en meg nem lattam egyet se csak hallotam rulluk de szerintem ez ÖRÖK titok marad vagy inkabb varjuk meg 2012-ben hallam milyen vilagbeke lesz.....

gyűjtötte: Cassandro Ħelyőrség 2008. december 27., 14:54 (CET)

Pacsa

Horgászat

Szerintem kevés olyan,oxigéndus.tiszta viz található a környéken,mint a pacsai horgásztóban.Az abban levő halak husának,nincs mellékize.Igen finom a halak husa.Nagy kár,hogy ritkán élvezhetem,mert nem kapok a tóra horgászási engedélyt. 73 évemből,pedig kb. 15 -öt a pacsaiak szórakoztatására fordotottam,azzal,hogy Pacsán footballoztam. zaba35@t-online.hu Gy.: Linathrash Ide kell írni! 2009. január 1., 16:26 (CET)