Wikipédia:Rossz viccek és egyéb törölt zagyvaságok/Archív14

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kyézták

Kyézták a 10. században alakultak ki. A Kyézták gyökerei Amerikához vezetnek vissza annak is a nyugati részén egy kis szigeten.

Története

Az „első” Kyézta 967-ben született Szibériában annak is a legkeletibb pontjánál egy kis városban. 989-ban ez a csa- lád és még 4 család elindult keletre nem tudni miért. Építettek egy hajót és azzal elindultak arra amerre sodorta őket a víz. Két nap után – ekkor már 990-ben járunk – elérték Alaszkát, de itt úgy érezték nincsen jó helyük ezért tovább mentek és végül elérték azt a pontot ahol letelepedtek vagyis Amerika, ahogy mutatja a piros pont is (fent a térképen). A fiú akitől elindult ez az egész létrehozott egy naptárat amit később Kyézta Naptárnak nevezett el.

Ez után természetesen jöttek az utódok egyre többen lettek egyre nagyobb terület kellett nekik míg végül az egész sziget az övék nem lett. Fénykorukat élték. Majd 1013-ben a családfők össze gyűltek tanácskozni – először életükben. A tanácsülés végén létrejött a Kyézta Birodalom. Amennyire vidám volt ez a nap annyira volt rémisztő és ijesztő 1030. Ugyanis ismeretlen hajókat láttak végül kiderült, hogy fosztogatók. Fehér Péter – az első Kyézta – és még 87 ember sietve elmenekültek a szigetről. A sziget ahol éltek nem létezett többé ugyanis földig rombolták a birodalmat, nőket-, gyerekeket nem kímélve megölték. Ezután tudatuk nélkül megkerülték Dél-Amerikát és Hispániába – ma Portugália és Spanyolország - mentek. Itt telepedtek le. Aztán külön váltak mindegyikük vitt magával egy Kyézta naptárat. Ezután vándoroltak minden felé ahol letelepedtek onnan őket már senki sem űzte ki. Mégis kevesen vannak. Összesen tízen.

Kyézta név eredete

Guidhehhed Pefhegh - Fehér Péter - mikor írta a könyvét de próbált egy nevet adni a népüknek. Amikor írt volna le egyet megremegett a Föld és össze-vissza ment a toll. Végül kijött a kyézta név. Mivel új nyelv is létrejött nála így a kyézta szó jelentése: vándorlás.

Isten hit

Egy istenük van ugyan is keresztények de viszont szellem istenükből 13 van.

Szellem neve Minek a szelleme
Frinjerdish Védő szellem
Therjhjer Támadó szellem
Limbig Boldogság szelleme
Zjeudh Reménység szelleme
Zige Tenger szelleme
Xexe Főzés szelleme
Cek Cak Imádság szelleme
Lenh Hosszú Élet szelleme
Durztartes Szomorúság szelleme
Xyhekyhe Ünneplés szelleme
Hecchjke Szerelem szelleme
Denmke Kard szelleme
Fhui Pajzs szelleme

Ha egy Kyézta érez egy erős levegőt aminek tinta illata van akkor az azt jelenti, hogy amilyen helyzetben van olyan szellem van mellette. Van olyan is, hogy ha egy erős szél elmegy először balra aztán vissza jobbra és ezt még egyszer megtörténik akkor minden szellem mellette áll és segíti. Az Isten mindig velük van, úgy tartják, hogy Isten mindenkiben ott van de csak akkor segít ha ő akarja vagy valamivel rá veszik.

Királyok

Uralkodási év Uralkodó neve Mi történt vele
1013-1020 Giurdegje Kyézta Menhdhehh lemondott
1020-1023 Ihben Lashgafalj meghalt
1023-1028 Fecchjui megölték
1028-1030 Perzhgedhh megölték

Mesegyűjtemény

Előszó: Péter a nevem. Kérlek benneteket sok szeretettel olvasátok el.



                                                   Tündér mese

Volt egyszer egy ember és neki volt egy felesége. Nem volt gyermekük, egy napon sírva könyörögtek Istenek, hogy adjon nekik gyermeket. Amikor felkel az asszony az ágyából, olyan nagy hasa lett,hogy szűlt egy gyermeket. Az asszonny nagyon szép gyermeket szült, hogy olyan gyermeket a világon nem láttak még. Nagy öröm volta háznál, 12 év múlva elküldik a fiút pitéért. Ahogy, ballag a fiú a vásárba, hát mit lát, három szép pitét. Azon nyomban megveszi a pitéket. Útközben megszólalnak a piték. A piték azt mondják a fiúnak, hogy húst szeretnének enni. A fiú mindent elmondott az apjának, rögtön mikor hazaért. A fiú húst kért az apjától, de az apa nem adott neki. Gondolt eggyet és elment az iskolába. Amikor haza ért látja, hogy senki se nincs a konyhában. Gyorsan bemegy az ába és leszakít sok húsdarabot, és odaadja a pitéknek.Ők azonnal tündérré változtak. Az első csúnya volt, mint a boszorkány. A második hasonlított az anyjára, a harmadik volt a legszebb.Így a fiú a legutolsót választotta. A két tündér nagyon irígy lett a testvérükre és elhatározták, hogy újból pitévé változtatják. Így is történt, a legényt és a tündérpitévé változtatták. Egy távoli bolygóra küldték őket.Telt - múlt az idő. Egy jószívű királynak volt egy vitéze, aki úgy forgatta a kardját, hogy bumerángnak is tudta használni. A vitéz elszenderedett és álmában egy messzi bolygót látott, amin egy nagy pite állt. Pitévé változtatta két tündér azt pedig ugy lehetett kiszabadítani, hogy a bumerángoskardal repiteni 100 kilós hust és hát felkelt a vitéz és mind elmondta a királynak hát ezzel így is lett és kiszabadulta a varázslattol, és megköszönték, hogy megmetette az életüket szivesen azt mondta a vitéz. Egyszer a két tündér leány beleesett egy nagy óceánba és abból kinőt két szép arany rózsa. Éppen arra ment az a vitézés kivákta a rózsákat, és kijöt a két arany rózsából a két írigy tndér férjhezmentek ma is élnek ha megnem haltak. Aki nemhiszi el járjon a végére.


                                   Péter és a királykisasszony

Egyszer volt, hol nem volt heted hét országon is túl volt egy gyermek az neve pedig Péter volt. Péter szülei már a halálnak az ajkán voltak, mert minden betegséget elkaptak a világon. A gyerek szülei (azt mondták),hogy nincs semijük se volt amit reájuk hagynának mennyenek királyhoz munkátkérni,ezel így meghaltak. A fiú elment akirályhoz, az fogadta szívesen.A király (kerdezte),hogy mijáratban van, a fiú (válaszolta) szolgálatot keresek. A király fel is vette nem lesz egyéb dolgod, csak fát vágni az erdőben de úgy, hogy a gyökere ne legyen kivágva. A fiú mindjárt neki is akart volna kezdeni, de már beesteledett. Akirály adott neki szobát, hogy birjon aludni. Mikor a nap fölkelt nagy lustaságában, a király fölkeltette Pétert, hogy mennyen fát vágni az erdőben a fiú el is ment. Az erdőben találkozott egy szép lánykával és felszólította, szép báránykám ki vagy te, a leány (válaszolja), hogy Holdország királynak leánya. Egyszer, csak beesteledett és most jut magához, hogy a királynak fát kell vágni, de már ne volt ideje, nagy búsan ment vissza a palotába. A királynak elpanaszolta a sorsát. A király azzonal kirúgta megi fenyítette a fiú elment azerdőbe leány már várta és gyermek elpanaszolja sorsát a királyleány el viszi a palotájába és ágyat vet neki a fúcska elaludt. Egy napsütötte reggelen a gyermek fölkel a király és a lánya fogadja. De az nem is király hanem egy sárkány volt. A királyleány el lett átkozva, a fiú úgy gondolta, hogy meg kell ölnie sárkányt. Úgy is lett, várta hogy mindketten elaludjanak és titokban belopótzott a sárkány szobájába, volt nála egy bicska és azzal leszurta királyt, aki sárkány volt. A királyleány megszabadult az átoktól és a fiú feleségül vette királyleányt és máig is élnek, ha megnem haltak.


                                           A szegény ember mogyorója

Volt egyszer egy szegény ember annak olyan sok gyereke, mint a rostánya lyuk még eggyel több. Hát kiment az erdőben fát vágni, ahogy a fátvágja az oduból kiugrott egy mókus és azt (mondta), hogy ne vágd ki szegény ember a fát, mert sok gyerekem van. A szegény ember nem vágta ki és a mókus adott neki három mogyorót és azt mondta, hogy gyerekeinek adja és tegyék a párnájuk alá. A gyerekek a párna alá tették a mógyorót. Hát halyatok csodát a gyerekeknek több 10.000 euró pénzt találtak apárna alatt és egy mogyorót, amit a mókustól kaptak. A szegény ember fiaival boldogan éltek a sok pénzzel még megnem haltak.


                                            A fehér kígyó


Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy gazdag és szegény ember. Egyeszer A gazdagember elment sétálni és közben találkozott egy fehér kígyóval a kígyó azt (mondta), hogy ebben és ebben az utszában van egy gyémánt azt hozza el neki a gazdag ember el is indul. Meglátta a gyémántot és azt gondolta, hogy nem is a kígyónak viszi, hanem magának ezzel ment hazafelé a kígyó várta, de mind hiába. Hát meglátott egy szegény embert és azt (mondta), hogy menjen ebben és ebben a házba, mert a gazdag ember elvette a gyémántját. A szegény ember el is indult mindjárt meg is látta a házat, bemén, de utközben nagyon összesározta magát, a gazdag ember mikor meglátta elkezdett félni tőle a szegény ember azt (mondta), hogy adja vissza a fehér kígyó gyémántját, de az nem adta elkezdett futni, de a szegény ember utól érte és elvette a gyémántot és a kígyónak adta. De a gazdag ember úgy össze sározta magát, hogy a többi ember ördögnek nézték és bezáratták a tömlöcbe. A kígyó azt (mondta) a szegény embernek, hogy menjen a gazdag ember házában és éljen ott. A szegény ember a gazdag ember házában, máig is él, ha meg nem halt.


                                            Péter három macskája

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg ember, úgy hívták, hogy Péter . Péter elment a vásárra ott meglátott három macskát, megkerdezi az embert, hogy mennyijé adná neki a macskákat, az ember (mondta), hogy ezer dinár, Péter fizet és viszi haza a macskákat Hát azok a macskák elettek átkozva, s mikor az ember hazaért a macskák átváltoztak tündérekké az embernek azt (mondták), hogy őket egy gonosz boszorkány átkozdta el . Egyszer Péter elment aludni és a macskák is. Mikor pittymalott a macskák látyák, hogy a gazdájuk meghal. Hát nem volt mit tenni elmentek világgá, s az az első kastélyá változott, a második királylánnyá, a harmadik királyfivé . Ebben aformában maradtak sokáig . Egyszer csak beesteledett a királynő és a királyfi kijelenti az őrséget . Hát az őrök látnak egy boszorkányt, de az őrők úgy tették magukat mintha szobrok lenének, mikor bszorkány beakart menni a kapun leszurták az őrök lándzsájukkal s az a boszorkány átkota el őket.De a királynő és a királyfi Arannyal köszönte meg, hogy megmentette őket, s máig is élnek, ha meg nem haltak .


                                          A gróf és a békája


Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl volt egy gróf és volt neki egy békája . Az a béka mindíg megijeztette és ravasz módon bescsbta őt . Ebből elege volt neki . Az országban kihirdette, hogy annak adja három zsák aranyát akit a békája nem ijeszt meg és nem csapja be . akadtak is gazdag emberek, de nem jártak sikerrel . egyszer jött egy szegény ember úgy hívták, hogy Pista bácsi ő fegyelte a békát, de egyszerre csak sirvafakadt, mert nem tudta, hogy birná megcsinálni a király feltételeit . Egyszer csak jött egy öregasszony, aki boszorkány volt, kérdezte mért búsul az ember elmondja a baját, adott neki egy sípot és azt (mondta), hogy csak fújon bele, lásatok csodát a béka nem birta becsabni, így a gróf adott neki három zsák aranyat, a szegény ember örömmel ment haza és most már nem szegény ember hanem gazdag ember lett belőle .

Juan Garciez

Apja: Juanita Garciez, kolumbiai drogbáró Anyja: Maria Strachatova amerikai mosónő A kis Juan a McDonalds mosdójában született született az Úr 1976. évében, Böjtmás havának 23. napján. Szülei először a drogfutár pályára szánták, de Juanról hamar kiderült, hogy remek dobtudása van. 6 évesen kapta első dobfelszerelését. 12 éves korában a Fekete Lábujj nevű kubai drogkartell elrabolta. Itt a drogbáró lányát elkápráztatta tehetségével, így elengedték, csak az egyik karját vágták le. 15 évesen részegen száguldozott az autópályán, ütközött egy kamionnal, és leszakadt a másik karja is. Ettől függetlenül nem csökkent lelkesedése, megtanult a lábával dobolni.17 évesen, 1993-ban alapította Bon Jovo nevű bandáját süketnéma unokatestvérével és egy útszéli csövessel. Az egyik kocsmában léptek fel, ahol egy helyi sajttermelő 50 dolláros szerződést ajánlott nekik, 3 évre, 1%-os részesedéssel. Hullócsillagként ívelő karrierjük miatt 1 év múlva úgy döntött, a lehetőségek országába, Jugoszláviába költöznek. Kis is vettek egy lakást a belgrádi munkásnegyedben. A délszláv háború súlyosan érintette, de úgy döntött művészetével elhozza a világ békét. Bejárta a Balkánt és műveltebbnél műveltebb zenekedvelő közönség előtt lépett fel, pl: a szarajevói buszpályaudvaron. Egy kis albán faluban csodálatos legenda szól róla. Mikor a szerb tankok megjelentek, az egyik hegyen a ködből kibontakozott a banda alakja. A zenéjük betöltötte a völgyeket, és egy földöntúli kozmikus súrlódási erő megállította a tankokat. Majd Juan és társai eltűntek a szem elől. 1996-ban indult első nagyszabású turnéjára az afrikai kontinensen. Bejárták a világ legszebb országait, mint Kongó, Botswana, Szudán és Elefántcsontpart. Nagy szerepe volt a világtörténelem alakulásában, 2001. szeptember 11-én bandájával egy repülőn épp az Antarktisz felé tartott az ottani orosz tudósokhoz. Ám a terroristák eltérítették a gépet. Szerencsére lenyűgöző tehetsége most is megmentette. Bandájával előkapta dobfelszerelését és az iszlamisták barbár füle képtelen volt elviselni gyönyörködtető muzsikájukat, és szörnyet haltak. Az irányítás nélkül maradt gépen sem esett pánikba, átvette a halott pilóták helyét és a repülőgéppel sikeresen landolt a Pentagon tetején. 2004-ben a neves pekingi zenei fesztiválon megkapta a legjobb fogyatékkal élő zenész díját, ráadásul érdemei elismeréseként WC papír márkát neveztek el róla. A 2008-as gazdasági válság őt is megviselte, hitelei miatt a bank elárverezte Ladáját és világhírű fogpiszkáló gyűjteményét. Emiatt egy Volga menti faluba költözött, ahol ma is tengeti napjait. A helyi művelődési házban zenei felvételeket készítenek, illetve ő maga is próbálkozik egy lábgomba elleni szer kifejlesztésével.

Gunship (Half Life 2) forrásjegyzéke

Források:Google,Youtube,Half life 2 (végigjátszottam)

Tippmixpénz

Sir William Andrés Tippmix-money, (magyar becenevén: Sir Tippmix-pénz.) egy angol hajós volt a XVI. század első felében,akinek azért terjed el a neve napjainkban, mert feltalálta, a Tippmixpénzt, amit természetesen róla neveztek el! Gondjai voltak a spórolással, ezért ki kellett találnia egy új módszert,ezért, mindig félre rakta az egyik 200-asát, amiből maradt a tippmixre! Majd az új világba hajózott 1512 körül, és azóta senki nem hallott róla! Szóbeszédek keringenek róla, hogy remete ként élt ott, mások szerint az ottani vad népek megölték, mások szerint annyira belebolondult a tippmixbe, hogy elmixelte a vagyonát és földönfutó lett. De egy biztos, neki köszönhetik a mai fiatalok a tippmixpénzt.

Flood

A Flood egy parazita lény ami mutációs képességekkel bír ezeket egyszerű elpusztítani de viszont ha már megfertőzött egy lényt (bármit) akkor már az mutálódik és átveszi az uralmat az áldozat testén

történetük:

Régen volt egy idegen civilizáció ezek voltak a forerunnerek, már nagyon fejlettek voltak és béke volt a galaxis-ban. De egy nap mikor a Flood (özön)meg érkezett hozzájuk még nem tudták hogy milyen veszély leselkedik rájuk. A flood szépen gyorsan terjedt.A forerunnerek pedig ezt meg akarják akadályozni. Tehát sterilizációra törekedtek. sok mindent ki próbáltak de nem sikerült ezért a titkos fegyverüket kellet be aktiválni. Egy nagy gépezet mi biztos hogy el pusztítja a Flood-ot. Az akkori világ 4-5 különböző pontjára. (Tehát a flood az egy olyan idegen civilizáció ami más civilizációkat fal fel így lesz erősebb). Így került hozzánk is egy Halo. Mikor aktiválódott a fegyver egy nagy kozmikus robbanást váltott ki az 4-5 gyűrű. Ezzel minden értelmes lény megssemisült. De a Forerunnerek mielőtt aktiválták volna előtte az előző civilizációkból pár populációt meg mentett, így újra benépesítették az egész galaxis-t. Az emberek fejlődtek, fejlődtek és így jutottunk el addig a pontig mikor egy új technológiával a slipspace-el elindultunk új bolygókat keresni amin lakhatunk. Ilyen volt a reach nevű bolygó amit 2. anyabolygónak is hívtak. Itt olyan fontos haditechnikákat gyártottak amit később be is vetettek. De az embereket mindig is hajtotta a háború így megint elkezdtünk háborúzni. Később mikor megint béke volt köztünk egy idegen civilizáció (ez volt a Covenant(Szövetség)). De a Flood megint életbe lépt és Covenant és az Emberek(UNSC)összefogtak hogy el pusztitsák a floodot. Egyszer egy nap amikor az emberek nem tudtak mit tenni a Covenanttal a Reach-en, megtalálták talán győzelmük kulcsát a Spartanokat, de nem sikerült.Később a SPARTAN-II-es projekt lett ami igazán sikerült meg csinálni. A covenant egy nap letámadta a reachet ahol már Spartan III asok harcoltak a covenant ellen. Az egyetlen hajó ami a Pillar of Auntum volt meglépett az utolsó életben maradt spartannal ez volt Jhon 117... Mikor a Pillar of Auntum egy űrugrást végzett akkor talál rá az első halora....

Szülte: 80.98.79.100 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
Lelte: OsvátA Palackposta 2013. február 15., 14:28 (CET)

Vulkáni vallás

A vulkáni vallás nem egy igazi vallás, inkább csak egy meditációs folyamat, mely segít az embereknek megérteni a világot és nehezebb időkben egyfajta belső békét is jelent gyakorlóinak. Azért tekintjük mégis vallásnak, mivel bárki "felveheti", a megfelelő meditálás elkezdésével. Meditálni kezdőknek csendes környezetben ajánlott. Meditációs állapotban érzéseink megszűnnek és helyükre a legtisztább logika kerül. Ha meditációs állapotban hal meg valaki, az semmit nem érez az egészből, csak annyit, hogy a logika eltűnik. A vulkáni vallásúak párosodási rituáléja a Pon farr( ऋऔख ख़नॡ ), mely 7 évig tart. Az első év a felismerés éve, melynek során rájövünk, hogy a Pon farr elkezdődött, és már körvonalazódik előttünk látomások képében a "kiválasztott" A második évben követjük a "kiválasztottat", igyekszünk minnél többet megtudni róla. A harmadik év az Igazság Éve ( আউ১ত লড়অঊঋ ),melynek során bevalljuk a "kiválasztottnak" érzéseinket, és felfedjük előtte vallásunkat. Innentől kezdve egy esélyünk van, mivel ha a harmadik év végére nem találunk párt, akkor meghalunk. A negyedik és ötödik évek az ismerkedés évei. A hatodik évben szabad először testi kapcsolatot kezdeményezni. Ha a harmadik évtől kezdve a kapcsolat bármikor megszakad, akkor meghalunk. A hetedik év végén azok, akik felvették a vallást, azok kiléphetnek belőle a meditálás befejezésével.

szerző: 31.46.191.97 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | Geolocate | blokkolás)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. március 6., 21:58 (CET)

Ufo tanárok

Érezted már hogy a tanárod teljesen hülye? Gondoltad már azt hogy nincs igaza? Tudod hogy veled kivételez? Ha mindegyik kérdésre igen a válaszod akkor a tanárod valószínűleg UFÓ. De ez nem biztos a tanárnak álcázott UFÓ ismertető jegyei: • Adott már egyest • Igazságtalan volt.(leginkább a jegyeknél,a felelésnél vagy a jutalom kiosztásánál) • Nagyon könnyen kitér a világ legunalmasabb témáira (lélektan,aura,lelki állapotok… stb. • Nehezen, könnyen oszt jó jegyeket • Az IQ-ja kevesebb mint egy növényé (0,0000000000000000000000000001) • Rettenetesen csúnya (fején,nyakán,vállán bibircsók vagy anyajegy található)

A földön csak két fajta tanár űrlény található:

  • A Magmesz bolygóról származók
  • És a Marsról származók

A Marson élő idegenek meglehetősen agresszívak,gonoszak. Innen a szám-kiszervezetteket leküldik a földre. És mivel ezek a kitaszítottak nem értek túl sok mindenhez elkezdik a tanítást, egy hamisított diplomával.

A Magmeszon élők a legközveszélyesebbek. Itt élnek az univerzum legsötétebb alakjai. Ideküldik azokat az űrlényeket akik már olyan hülyék hogy az kibírhatatlan. Egy régi kutatás szerint a legokosabb élőlény egy betontömb volt. Innen azok az űrlények vándorolnak a földre akik olyan tudatlanok hogy elfelejtenek élni és a mi világunkban reinkarnálódnak.

Az ember úgy állapíthatja meg hogy tanára milyen színű hogy, annak állítólagos születési éveit összeadja majd azt az elosztja kettővel: -Ha a szám pozitív akkor az illető sötét színű volt. (fekete,kék,zöld,barna) -Ha a szám negatív akkor az illető világos színű volt. (rózsaszín,fehér,sárga) -De ha viszont nem egész szám jött ki akkor az illető néger,vagy albínó volt (de az is lehet hogy testi fogyatékos)

Ha a tanár már hozzányúlt bármely testrészedhez akkor lehet hogy éppen párzott veled. Az idegenek általában nemzőszerv nélkül születnek ezért csak érintéssel szaporodnak, ami pár másodperc alatt megtörténhet. Ezek az ikrák,tojások,peték észrevehetetlen kis képződmények (általában) és az esetek 1%-ban éli túl az emberi testben a kifejlődést.

Az UFÓ tanárok 2001-es átlag számítása:

TESTNEVELÉS:50% MATEMATIKA:98% ANGOL:40% IRODALOM:46% NYELVTAN:65%-70% INFORMATIKA: 56% KÉMIA:47% FIZIKA:79% RAJZ:56% FÖLDRAJZ:62% BIOLÓGIA:45%-36% TÖRTÉNELEM:76% ÉNEK87%

Mit csinálj ha nem bírod az idegent? Három módszer van :

  • citromot locsolsz rá (van amelyik ebbe bele is hal)
  • kilövöd az űrbe ( teljesen hatásos)
  • ezt a szöveget mondod el háromszor: inyeron nyokerin betaluf kamerhorn (ami ürgalaktikus néven azt jelenti ,hogy tudom mi vagy te barom) de ez nem mindig jön be…

Figyelem a az ilyen tanárok nagyon gyakran létesítenek titkos kapcsolatot egy másik tanárral!!!

Figyelj légy ébren!!!

A világon csak egy titkos kutató csoport létezik amely szembemer nézni a meglepő valóságal. R.T.S.C. Relaty Teachers Secret Centrum. Valóságos Tanárok Titkos Központja.


szerző: DIGBY (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. március 26., 21:21 (CET)

Petúnia és lakói

A Petúnia szónak ezen kívül egy másik jelentése is ismert. Petúnia egy kis ország Nyugat-Wikipédiában, mely nyugdíjazott hobbikertészek egy különc csoportjának - a petúnoknak - ad otthont. Lélekszáma 4000 körülire tehető. Közigazgatási egysége az ágyás. Lakói balkonládákban élnek és felettébb ingerlékenyek a növényvédőszerek negatív befolyásának hatására. Éppen ezért Petúniát a világutazók nagy ívben kerülik. Első írásos említése Charles Darwintól származik, aki éppen különleges növények nyomait kereste, amikor jól hátbavágták egy ásóval. Petúnia megítélése az idők folyamán nem sokat javult.

A petúnia szócikkből kimentette: – Winston vita 2013. április 11., 10:33 (CEST)

Paranormális tevékenység

Egy kamaszlányok egymás iránti rokonszenvét kinyilvánító vadcikkből, amelyet nemnevezetesség miatt töröltünk:

Tudjátok R-t mindenki oktalanul elítélheti mert ő egy kicsit más mint a többi ember (...) nagyon szeret gyöngyöt is főzni szabad idejében csak azt csinálja.

--Beroesz 2013. április 21., 13:49 (CEST)

„A falu a Vág partján fekszik, ennek ellenére nincs gólyafészek.”

Szerző: Taz [1]. Gyűjtötte: Ádám 2013. április 25., 13:29 (CEST)

Waltner Róbert az angol (és spanyol) Wikin

Több mint 2 évig volt olvasható Waltner Róbert angol oldalán (és ennek fordításaként a spanyol oldalon is rövid ideig):

„A member of the Scatchoon tribe in Kaposvár, Waltner had never seen a football match before the age of 13 due to the tribe's rules on sporting entertainment. Waltner was first seen by scouts aged 15 playing park lacrosse, he even represented Hungary in the U16 Lacrosse Championships at the time. Waltner's controversial move to Argentina's Boca Juniors was allegedly the result of a trade agreement between Hungary and Argentina relating to aluminium dumping. His nickname among Argentinian fans was "El Carros", or "The Small Cart" due to his workmanlike nature.”

Törölte és idemásolta: Zerind 2013. május 7., 11:53 (CEST)

Mb1

Az MB1 Magyarország futball-ligájának, a Mennyei Bajnokság 1. osztályának a rövidítése, melynek eredete a Trollfoci oldalra tehető.

A népszerű bajnokságban, melyet mi, magyarok magunkénak tudhatunk, számtalan hazai és nem hazai sztár futballozik. Többek között olyan híres nevek fordulnak meg itthoni berkekben, mint Böde Dani, aki ha jönni akar, jön is, Targoncás Culi, akit hivatalos nevén Adamo Coulibaly-nak jegyeznek, továbbá Torghelle "Air Sanyi" Sándor, alias Xanyi, aki többszörös aranylabdás, és a Videoton huncut virtuóza. A góllövésben kevésbé jártas Rudolf Gergely (Diósgyőri VTK) és Pölöskey Péter (Debreceni VSC) is kellő alaphangot ad a Mennyei Bajnokság hangulatához.

Az oldal méltán híres arról, hogy kis focistákból nagy nevet csináljon. Erre jó példa Ujvári József (Patak SC), akinek híres ollózós gólja mára bejárta az egész országot - az illető gólszerző azóta interjút adott a fentebb említett közösségi oldalnak, valamint az RTL Klub is megkereste már egy interjúra.

Az oldal és az MB1 éles ellentétben áll a külföldi "futball" képviselőivel, azaz a "biszem-baszom" (angolul: ficken-fucken) ligák képviselőivel szemben. Gyakran hangzik el a két bajnokság közti különbség, melyből természetesen mindig kiderül, hogy a magyar bajnokságnál nincs erősebb.

A megmondóemberek - az MB1 és Trollfoci fekete fellegei. Definíció: Azok az emberfajták, amelyek kardoskodnak a konzervatív elvek mellett, és tévesen az M betűt N-nek titulálják, néha felettébb agresszív stílusban. Ennek eredménye rendszerint az agyi szintjük szobahőmérsékletre degradálása, valamint megannyi MB1-ultra ellenszenvének kivívása. A közösség azóta is küzd kitartóan ezen betegség ellen, ám az ellenszert még nem találták meg, pedig köztudott tény, hogy az NB a magyar futballélet egy gyöngyszemének mondása után keletkezett rövidítés: NB (NH, kulturáltabb berkekben), azaz Nekiállunk B*zizni (Nekiállunk Homárpajtiskodni).

szerző: Egyélrépát (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. május 11., 20:19 (CEST)

Amazóniai szörnycsiga

Ez az Amazóniában őshonos csiga már megtalálható Afrikában és Ázsiában egyaránt.Nagyon kevesen látták hiszen az 500 km/h-s sebességével a világ leggyorsabb állata (és ez még nem is kifejlett példány sebessége).A puhatestűek törzsébe tartozik, azon belül a csigák osztályába, ám ezen a tudósok vitatkoznak, mert még egyet sem tudtak elkapni(hihetetlen gyorsasága miatt), ezáltal megvizsgálni sem.A világ legveszélyesebb állata.Sajátos vadászási formája van: 1, Ártatlan kis csigának mutatja magát, ezért a leendő zsákmány nem vet rá különösebb figyelmet 2, Amikor az áldozata nem figyel transzformációs segítségével átalakul és lézer szemével megbénítja. 3, Ekkor ráveti magát, és elképesztő gyorsasággal és 4 centis tépőfogaival szétmarcangolja

A zsákmánynak semmi esélye sincs...

Kb. 20 centiméter lehet és azt feltételezik, hogy az IQ-ja túlszárnyalja Albert Einsteinét is.Nyálkás felülete miatt könnyű szerrel csúszik a földön, azonban ez nem csak haladását gyorsítja, hanem mérget táplál benne ami erősebb, mint a nyílméreg békáé.Szeme a világon a legfejlettebb, hiszen lézert képes kibocsájtani belőlük valamint 360 fokban lát.Ez általában piros, de lehet hupilila és rózsaszín is.

Tápláléka: Kedvenc eledele az elefánt és az egyik alfaja ami vízben él(Kaszpi szörnycsiga) a kék bálnát is fogyasztja.Fogyaszt még olyan ragadozókat mint a tigris, oroszlán stb.

Párzás: Pénisze túlszárnyalhatja a 40 centit, ami akár nagyobb lehet, mint ő maga, ezért elég sok deformált amazóniai szörnycsiga van.Szóval péniszét behelyezve a nőstény vaginájába(puncijába) aminek puncifesz távolsága kb. 1cm spermiumot fecskendez bele.(1 cm-es lyukba elég nehéz behelyezni, ezért is nincs sok belőlük) Évente egy baby csigát szül a nöstény amit 1 évig ápol, utána pedig megküzd vele az életben maradásért, ha rátermett ő éli túl a harcot.

Forrás: Az afrikai bushmanok.

szerző: A Felfedező (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Csigabi (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. június 05.

Toxicdog

ToxicDog (hivatalos neve ismeretlen, születését 1985-1990 közé teszik a munkásságát elemzők) korunk igazi polihisztora, a jövő egyik nagy programozó reménysége. További jellemzői még, hogy élő lexikonként aposztrofálják, hobbifotós, akvárium tulajdonos, chili-termesztő[forrás?] és romantikus.

Szakterülete

Kiemelt szerepe van az eBay fellendítésében, szakterülete a kínai és európai piac közti kereskedelem élénkítése.

Emellett elsősorban technikai beállítottságúként jellemezhető. Szabadidejéből rengeteget szán szakmai cikkek olvasására és a modern technikák beható tanulmányozására. Rendkívüli képességeinek hála könnyedén elsajátított számtalan programozási nyelvet, így tud platformfüggetlenül programozni akár script nyelvekben, akár objektumorientált nyelvekben egyaránt. Újabban okostelefonra való fejlesztésben jeleskedik.

Ismertetőjegyek

Bár kiléte ismeretlen, annyit tudunk róla, hogy nincs az a kérdés, amire ne tudná a választ, legyen szó idegen nyelvű dalszövegek jelentéséről, biológiai működésünkről, az országok exportpiacáról, sorolhatnánk a végtelenségig. Ha egy feltűnően tájékozott fiatalemberrel találkozik, előfordulhat, hogy ToxicDog-ot látta teljes valójában.

A ToxicDog legenda

Kiszivárgott egy történet, mely szerint ToxicDog minden komolyabb, formabontó döntését megelőzően megnézi a Terminátor és az Ovizsaru filmeket. Nem tudjuk, pontosan miért teszi ezt, de annyi biztos, hogy eddig csak szerencsét hozott neki. Ezért ToxicDog munkásságának lelkes követői, hogy személyesebbé tegyék kapcsolatukat virtuális mesterükkel "Az Arnold" nevet adták neki, az említett filmek főhőse nyomán. Ezért június 18-át, Arnold névnapot nemzeti ToxicDog napként ünnepelik.

Források

Kapcsolódó szócikkek

találta: HG, áthozta: rlevente 2013. június 19., 22:46 (CEST)

A révfülöpi lamantin

A révfülöpön egyetlen egy lamantin van amit a Humbák és Humbák Zrt. telepített be a révfülöpi standra.A helyi humbákok fröcsibe áztatott hekkel etetik az enyhén túlsúlyos jószágot. Sajna párzásra képtelen, mert ő az egyetlen egyed egész Balatonon. Csak a helyiek látják a jószágot, turisták csak a ködös homályban látnak felbukkanó foltokat. Nagyon szelíd olykor szeszélyes természetű. Nagyon szeret a vízben labdázni az emberekkel, de borzalmasan játszik. Egyes látták a szárazföldön macskákat táplálkozni ha nincs hekk. A híres Tibi Atya mát simogatta, és fröccsel is itatta. Én magam és láttam ezt a rejtelmes lényt és hallgattam róla mondákat.

Örülök, hogy írhattam cikket erről az állatról.

Írta: Somakol, találta:Hkoala, áthozta:--Rlevente üzenet 2013. július 5., 22:32 (CEST)

Csokoládétitusz

Egy nemrég felfedezett, ritka betegség. 17. életkor betöltése után, spontán alakul ki. Gyakori kiváltó oka(i) a fehércsokis kinderbuenó és a milkacsoki. Aki ebben a betegségben szenved, kis mennyiségű csokoládétól is rövid távon belül szörnyet hal. Nem tudnak sokat a betegségről, azt viszont igen, hogy nincs rá gyógymód.

Leiter Jakab újabb sikere

Pici hiba, de hogy pont ez? Valakinek sikerült szépen kombinálni a Jacob's Ladder (Jákob lajtorjája) és a ladder of success (a siker létrája) kifejezést. Az eredményt a William Blake szócikk végén találtam egy kép aláírásaként, imígyen: Jákob sikere, 1800.

Javítottam, de előbb megmentettem az utókornak. A javítás előtti állapot: [2]. Garamond vita 2013. augusztus 4., 16:32 (CEST)

Adrián

Adrián (1992. augusztus 11., Mordor) rettegett harcművész, szélhámos, filozófus, divatdiktátor és főállású tipszmikszülő.

Védjegye a tiszteletet parancsoló egyedi hajkorona, széles hazug mosoly, borosta, és egy fehér Iphone 4. Életpályája kimerül pár szebb tipszmiksz szelvényben. Győrben töltötte középiskolás éveit, ezalatt Dénes volt a jobb keze. Skizofrén, kiszámíthatatlan, és közveszélyes. Saját háremmel rendelkezik, több milliárd euró értékű Zara szőrmebunda tulajdonosa. Saját kertépítés, és versenygalamb tenyészet áll az irányítása alatt. Hírhedt tőzsdecápa.

Nincs díj, rang, elismerés vagy kitüntetés ami ki tudná fejezni az érdemeit, ezért soha semmit nem nyert, magától értetődő hogy bármi amit tesz, az helyes és megkérdőjelezhetetlen. Legtöbb idejét Kapuvár utcáin tölti, jelenlétével emelve a város színvonalát.

szerző: Viktoor10 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. augusztus 9., 7:04 (CEST)

Tüsszhögés

A tüsszhögés egy olyan tevékenység amikor az ember tüsszent és köhög egyszerre. Szinte lehetetlen tevékenység régebben olyan csodának tartották mint a 6 ujjal vagy fej nélkül[forrás?] született gyerekeket. Aki élete során akár egyszer is tüsszhög, régebben csodának, táltosnak, sámánnak, manapság médiumnak, mutánsnak vagy különleges képességgel rendelkező egyénnek tartják.

szerző: Gabrielz94 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. augusztus 19., 10:04 (CEST)

Morganizmus

Morganizmus

A morganizmus egy bogyiszlóról származó szubkultúra melyet B. László, egy bogyiszlói ifjú rajongása váltott ki Morgan Freeman iránt. Azóta a Morganizmus elterjedt a baráti társaságában, és mindenből Morgant csinálnak. Morgan Freemant meghívják a főzésekre, pokerezésekre, összejövetelekre. Bármi nagy, izmos, vagy jól kinéző dolgot látnak, Morgan Freeman jut eszükbe. Ez a Morganizmus.

http://ifitnessstudio.net/wp-content/uploads/2013/04/Morgan-Freeman.jpg

Eredeti szerző: Morganizmus, mentette: --XXLVenom999 vita 2013. augusztus 23., 11:42 (CEST)

Varró Dávid

Varró Dávid
[[Fájl:
Fájl:Dvarro.jpg
|250px]]
Pályafutás
DíjakThe Voice – Magyarország hangja nyertese (2012)
Magyarország legismertebb reppdalénekese(2012)
Kiskörösi Országos Ki-Mit-Nem-Tud? 2. hely (2013)

Varró Dávid weboldala
SablonWikidataSegítség

Varró Dávid (Fajsz, 1994. augusztus 29. –) költő, repper, angol nyelvújító.

Élete

1994. augusztus 29-én született állítólag Németországban, de amúgy nem. Édesanyja motorozás közben szülte meg, emiatt 3 évre átkerült egy velünk párhuzamos dimenzióba.
***Innen ered az a tény, miszerint ő nem is 19 éves, csak 16.
Ebben a dimenzióban lelt rá csodálatos, már-már isteni áldásnak nevezhető hangjára, amiért az egész világ oda van. Miután a saját dimenziónkba visszakerült, rá egy hétre édesapja elhatározta, hogy megtanítja úszni. Ekkor babakocsistól belegurította a bányatóba. Sajnálatos módon nem tanult meg úszni, viszont csodálatos hangja is elveszett a tó mélyén.

Következő esemény ellentmondásosan 5 vagy 6 éves korára tehető, amikor először megszólalt újra. Ekkor fedezte fel egy világhírű menedzser, akinek a neve számunkra egyszerűen csak Anonymus. Innentől kezdve elkezdődött a turnéidőszak, és a mai napig töretlen sikerrel járja a világot a kanadai London-tól kezdve a magyarországi Ordacsehi községig bezárólag. Perfektül beszél angol, német, klingon és még tán magyar nyelven is.

Legnépszerűbb száma a Várjál még!, amit a magyar VIVATV egy teljes évig folyamatosan játszott, és több hónapon keresztül vezette a hazai TOP10-es listát.
Ma amellett, hogy a nap 24 órájában fellép a világ különböző pontjain, van egy ismert alapítványa, mely hozzá hasonló tehetségeket, és a Handkammer Jade-hez hasonló netcelebeket generálja, támogatja.

Munkássága

Koncertfelvétel:
Jöjj hát, Jéghegy! (2013, Moszkva, Finnország)
Stúdiófelvételek:
Gyerek fejjel (2013, RAM Record"C)
Soha nem felejtem el (Telefonálós, nyáladzós Long Edition (2013, RAM Record"C)
Tervben lévő anyagok:
-Romboló Golyó, amiben meztelenül fog golyókról énekelni.
-Hamarosan megalakuló Pisifoltos Cicanadrág nevezetű pankrokk zenekar új nagylemez kiadása még idén.

Érdekességek

Fájl:Varrodavid2.jpg

Varró Dávid civil életében pont ugyanolyan netceleb, mint Handkammer Jade. Ezt bizonyítja az alábbi kép is.
Ugyanis Jade tőle leste el ezt a fajta, ritka sármos nézést, melyhez különben egy 15.000 Ft-ért vásárolt hamis iPhone is tartozik.

Tévés szereplések

Amellett, hogy a Kanadában található Londonban is gyakran készítenek vele TV interjúkokat, a kezdeti időkben saját televíziós csatornát vezetett,
amely nem más volt, mint a méltán híres Dance Tv, amit semmilyen módon sem lehetett nézni, de volt.

Tudományos Egyetem

A Kozma László szócikkből másoltam ide, mielőtt "akadémiára" javítottam volna:

Kozma László (Miskolc, 1899. december 18.Budapest, 1989. november 26.) Kossuth-díjas villamosmérnök, a Magyar Tudományos Egyetem rendes tagja.

(88.132.169.192 "javította" egyetemre ).

--Wikizoli vita 2013. szeptember 25., 19:34 (CEST)

Milye Crus az undoritó ellenség és sztár

Miley Crus azok a sztárok közé csatlakozott akik ugyanazt élték át 21 évesn mint ő. Pl: Brtiney Spears aki számos dalt írt és klipjei egy kicsit meghökentők más részt megjelent az új dala és hadmondjam el, hogy a cím a Work Bitch ( Sétálj Kurva és elnézést, hogy kiírom teljesen) de azért ennél megkéne szabnia a határt annak akinek 2 kisfia van. Ezzel én szerintem nem mutat példát a gyerekeinek. A másik sztár akit most felsorolo az Rihanna. Az új dala (bocsi de a címet nem tudom) borzalmas rudtáncosok meg minden undoritó szex pózok ezt nem hiszem el. (Forrás Neon egyben az oldal írója is) Komolyan ezek a mai sztárok inkáb hagynám. Vissza térve a lényegre Miley nagyon tehetséges csak kár, hogy elkezdte ezt a korszakot és egyénként is ha elkezdte akkor hagyuk, hogy fejezze is be és remélem ha olvasod akkor rájösz, hogy elkéne gondolkodni ezen amit most csinálsz.

Közönséges házipamut

A közönséges házipamut egy óriási szőrhozamú,hatalmas étvágyú állat,mely a genetikailag a kutyákhoz áll legközelebb (azon belül is a skót-és németjuhászokhoz.)

Elsődleges előfordulási területek: Dél-Magyarország-i húsüzemek,élelmiszeripari üzemek,ingyenkonyhák,igyenkonyhák,stb. Külső jellemzői: Küllemében hasonlít a skótjuhászokra,ám azoknál kisebb (marmagassága kb.46-50 cm). Súlya azonban megközelíti a 70-75 kilogrammot.Jellegzetes énekő hang kiadására képes.

Táplálkozása: Bármikor bármit és bármennyit.

Gazdasági szerepe: Erősen kártékony.

Szaporodásáról egyenlőre semmit sem tudunk.

Források : Edward Blood-A közönséges házipamut

szerző: 134.255.114.238 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. november 10., 15:01 (CET)

Dupla Freud

Itt találtam: Homoszexualitás. (Az idézőjelek eredetiek.)

„Férfiak, akik férfiakkal szexuális tevékenységet folyatnak”
Az orvosi szakirodalomban és tájékoztató anyagokban, amikor kimondottan az azonos neműekkel szexuális kapcsolatot folytató férfiakat említik, vagy őket kívánják megszólítani szexuális irányultságuktól és szexuális identitásuktól függetlenül, tájékoztató anyagaikban ennek megfelelő szavakat igyekeznek választani, s ebből a praktikus megfontolásból született a „férfiak, akik férfiakkal szexuális tevékenységet folyatnak” kifejezés.

Gondoltam, javítás előtt bemásolom ide. Bár, legalábbis a vonatkozó lap vitalapját olvasgatva, nagyon vicces kedvem nem lett. Egy s más még rossz viccnek is kiábrándító volt. Garamond vita 2013. november 23., 17:09 (CET)

Tilipintyó

A TILIPINTYÓ egy igen ritka faj, Földünkön mindössze egy ismert példány él belőle.

A tilipintyó nem szereti, ha feleslegesnek érzi magát, olyankor elkezd félni, reszketni, és fázik egész nap.... A tilipintyó azt szereti, amikor biztonságban van, melegben, és a fészkét, a megszokott élőhelyét nem veszélyezteti semmi. Azt is szereti még, ha törődnek vele, és kicsit segítik őt a nehéz döntésekben. Vadon élő faj, ezért elszántan védi a területét, megóvva azt, aki őt álomba ringatja- egyébként elalvási szokásai igen határozottak, ilyen jelenséget kizárólag ennél a fajnál lehet megfigyelni. Sokan emiatt a territoriális védekező mechanizmus miatt úgy gondolják, hogy a tilipintyók kicsi idióta lények, pedig nem, csak egyszerűen akit a szívükbe zárnak, azt igyekeznek biztonságba helyezni, mert a tilipintyó egy nagyon társas lény. Egy társat választ magának, és a kettejük között lévő kapcsolatra a végsőkig vigyáz ( - egyébiránt fészkét is társa testének egy meghatározott pontján lehet megtalálni, oda ágyazza be magát elalváskor, és ezt tekinti a legbiztonságosabb helynek ).

Kedvelt élelmük a különböző sajtfélék, a sushi és a csirke.

szerző: 62.165.252.25 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
gyűjtötte: Pallerti (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)
2013. november 30., 7:14 (CET)