Szerkesztővita:Pallerti

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
#FFFACD
To the north there lies a cave – the cave of Caerbannog – wherein, carved in mystic runes upon the very living rock, the last words of Olfin Bedwere of Rheged... [boom] ...make plain the last resting place of the most Holy Grail. Follow only if ye be men of valor, for the entrance to this cave is guarded by a creature so foul, so cruel that no man yet has fought with it and lived! Bones of full fifty men lie strewn about its lair. So, brave knights, if you do doubt your courage or your strength, come no further, for death awaits you all with nasty, big, pointy teeth.


Tutsek Gusztáv[szerkesztés]

Szia! Szerintem a törölt mondat nem való ebbe a szócikkbe, megkérdőjelezi a szerkesztő eredeti szándékát, ezért törölni kellene.– piki vita 2019. február 9., 10:50 (CET)

@Pikipedia: Szia, igazából fogalmam sincs, hogy mi a szerkesztő eredeti szándéka, de nem is kutatnám abból a tekintetből, hogy ez egy forrással ellátott állítás és így nincs indokunk törölni. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. február 9., 17:54 (CET)

Franciaország Nagyasszonyának szobra[szerkesztés]

Franciaország Nagyasszonyának szobra (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd)

Szerintem valaki tréfált a "két krumpli eladó" betoldással; de nem ismerem a történetét. Partmoso vita 2019. február 27., 13:56 (CET)

@Partmoso: Igen, igazad van, ez egy nem a cikkbe illő szerkesztés volt – Csigabi időközben már visszaállította. Köszönöm szépen, hogy szóltál. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. február 27., 20:51 (CET)

Elismerés[szerkesztés]

Original Barnstar.png Kiváló rendfenntartó
Fáradhatatlan munkádért amit folyamatosan a közösség védelmében teszel. Szeretettel: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. március 5., 22:33 (CET)

@Gg. Any: Igazán köszönöm, de ez nem az én egy személyi érdemem, csapatmunkában lett meg. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 5., 22:36 (CET)

Én kb. egy órája mióta olvastam nem tudok a döbbenettől szóhoz jutni. Egyszerűen nem értem, hogy tud valaki ilyen csinálni és főleg miért?...
Még egyszer nagyon szépen köszönjük neked/nektek amit a közösség védelmében tesztek folyamatosan. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. március 5., 22:42 (CET)
@Gg. Any: A miértet nem fogjuk tudni kikutatni – nem is tisztünk, de lát az ember érdekes dolgokat, volt már olyan is, hogy kiemelt cikket készítő szerkesztő ámokfutott. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 5., 22:50 (CET)

De borzasztó... Ezért (is) jó, hogy ti vagytok! Elképzelni nem tudom mi lenne itt, ha ezek nem lennének felkutatva, kiiktatva... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. március 5., 22:54 (CET)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés -- Szívből gratulálok, további lelkes, eredményes munkát kívánok!--Linkoman vita 2019. március 5., 22:57 (CET)

HOVA[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. Megoldva--PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 14., 03:02 (CET)

Elolvastam K.zorika írásait,felháborítónak találom! HOVA küldheti K. Nóra ügyvédje Kalocsai Zsuzsa bíróságon tett tanúvallomását,melyben több helyen elismeri, hogy 8 évig élettársi viszonyban állt a sértettel??? Illetve azokat a bizalmas, de ilyen esetben megosztani szükséges információkat,melyek Kalocsai Zsuzsa hamis állításait tartalmazzák?Krencsey Hella könyve elfogyott,nem kapható,a gondolat is gyomorforgató,hogy egy hat évig össze-vissza vert fiatal lányt ez a magát Kalocsai Zsuzsának kiadó valaki azzal vádol meg,hogy reklámozná a két éve megjelent könyvét.A könyve az OSZK-ban elérhető,erről igazolás van,de kereskedelmi forgalomban nincs és nem is lesz már. Nagyon kérem,tüntesse el innen K.zorikát és "szerkesztéseit",mert olyan gyűlölet-és hazugságáradatot zúdított mindenkire,hogy ez itt nem tolerálható. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Ezreklilla (vitalap | szerkesztései) 2019. március 13., 09:08‎ (CET)

@Ezreklilla: Az ügyvéd a megbízója kérésének megfelelően bárhová elküldheti a tanúvallomást, talán a legalkalmasabb erre valamelyik bulvárlap szerkesztősége lenne – azt hiszem, ebben meglehetősen széles a választék. A követendő cél az lenne ebben az ügyben, hogy a személyes konfliktusukból adódó csatáikat valahol a Wikipédiától nagyon-nagyon messze vívják meg. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 13., 19:49 (CET)

Kalocsai Zsuzsa 3.[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. Megoldva--PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 14., 03:02 (CET)

A Wikipédia megadott e-mail címeire, illetve az érintett szerkesztők magán-elérhetőségeire immár szeretnék a RÓLAM is szóló vitába bekapcsolódni, elég volt! A nevem Kamarás Nóra, és bárki is K.zorika, a jog szerint túl sok sérelmet okoz számomra, amiknek sajnos következményei lesznek. Megkérem a jelen lévő adminokat, különösen a kissé elfogult Tgr-t, és az elérhetőségét titkoló, de bízom benne, hogy racionálisan látó és gondolkodó Palotabarátot, hogy függessze fel egy időre Kalocsai Zsuzsa oldalát. E-mailben minden szükséges HIVATALOS iratot megküldtem, és nem szeretnék újabb pereket - nyilván Önök sem. Köszönöm. Részemről az ügy lezárva. Kamarás Nóra (az igazi)– Kamarasnora vita 2019. március 14., 02:07 (CET)

(a bulvár dolog övön aluli volt egy éveken át bántalmazott lány esetében, köszönöm szépen!) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kamarasnora (vitalap | szerkesztései) 2019. március 14., 02:09 (CET)

@Kamarasnora: Az, hogy nem jelentetünk meg bulvártémákat, aktuális eseményekről szóló, a médiában is megjelent híreket, nem jelenti azt, hogy magánemberként ne gondolhatnék empátiával egy bántalmazás elszenvedőjére, de a Wikipédia igazságot nem fog szolgáltatni, ez egy enciklopédia, nem ez a feladata, célja – ezt valahol máshol kell megoldani. Azt a megjegyzést, hogy szeretnénk -e, vagy nem szeretnénk -e további pereket nem pontosan értem, de ha arra céloz, hogy esetleg a Wikipédiával, vagy szerkesztőivel jogi úton kívánja rendezni a problémáit, abban nem tudjuk megakadályozni. Ebben az esetben viszont nem szerkesztheti tovább a Wikipédiát addig, míg a jogi eljárás le nem zárul, azért, hogy biztosítsuk azt, hogy az eljárás minden további mozzanata csak a megfelelő jogi csatornákon folyjon. Szükség esetén az érintetteket privát e-mailben keresse. Ha az érintett maga a Wikipédia, akkor vegye fel a kapcsolatot a Wikimédia Alapítvánnyal. Ne írjon jogi fenyegetéseket a Wikipédiára. Ha egy wikipédiás vita kapcsán jogi fenyegetést tesz, vagy jogi útra tereli a kérdést, akkor blokkolásra kerülhet a Wikipédia szerkesztéséből azért, hogy más csatornákon való tevékenységek ne súlyosbítsák a jogi eljárás végeredményét. A jogi fenyegetéseket tevő szerkesztők tipikusan időkorlát nélküli blokkolásban részesülnek addig, míg a jogi fenyegetés vagy eljárás érvényes, illetve folyamatban van. A kommunikációja azt a benyomást keltheti más felhasználókban, hogy jogi vagy más „wikin kívüli” akciót tervez ellenük. Kérlek, vegye figyelembe, hogy ez nagyon nem javasolt a Wikipédia jogi fenyegetésekkel és civilizált viselkedéssel kapcsolatos irányelvei alapján. Megismételt jogi fenyegetés esetén felfüggesztem a szerkesztési jogait. Köszönöm. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 14., 02:24 (CET)
@Kamarasnora: Közben látom, hogy sikerült több azonosítóval is jogi lépéseket kilátásba helyezni, amíg lezárul a jogi folyamat blokkoltam a szerkesztési lehetőségeket az összes azonosítóján. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2019. március 14., 03:01 (CET)