Állapot: Hol van, hol nem Ledblue.svg

Szerkesztővita:Farkasgergely

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Üdvözöllek! Új üzenetet itt hagyhatsz

2019. október 18., péntek.

A mentorkeresőket itt találod: Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek)

Dienes Szabolcs wiki szerkesztese[szerkesztés]

Kedves Gergely!

Szetetnem a segitsegedet kerni a lapom tartalmanak es elrenezesenek pontositasaban. Kernem h az iroda@dieneslap.hu cimen ertekezzunk mert nem latom a wikin belul a teljes rendszert.

Varom jelentkezesed!

Koszonom

Szabolcs

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dienes Szabolcs (vitalap | szerkesztései) 2018. január 22., 23:29‎ (CET)

segítségkérés[szerkesztés]

Kedves Gergely! Két okból kérem a segítséged: nagyjából egykorúak vagyunk, ami persze még kevés lenne, de főként mert életrajzi szócikkeket írsz. Ilyet szeretnék magam is. Kérlek, írj vissza, szeretném, ha mentorálnál. Mivel abban sem vagyok biztos, hogy a válaszod hol jelenik meg, kérlek, írj az emilemre is: csorgo.zoltan@tkbf.hu, s jelezd, hol zajlhat majd a párbeszédünk. Köszönöm! Zoltán

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Világügyelő (vitalap | szerkesztései) 2018. február 13., 22:59‎ (CET)

lap szerkesztése[szerkesztés]

Kedves Gergely! Teljesen kezdő vagyok, lapom szerkesztéséhez szeretném a segítségedet kérni. E-mail címem: zoltanfrech@gmail.com Köszönettel: Frech Zoltán

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Walter Page (vitalap | szerkesztései) 2018. február 23., 21:55‎ (CET)

SZia, érdekelne mi miatt került törlésre az Orbán Viktor oldalon tett szerkesztésem. Az igazságot írtam, az index és a 444.hu és a HVG-ről tájékozódtam. Ha a blikk cikkei bekerülhetnek akkor ez hogyhogy nem? Kényes a téma? Ez nem meríti ki a szólásszabadság korlátozását? Vagy küldj egy megjegyzést hogy hhogy  szerkesszem át. 89.251.37.239 üzenőlapja  2018. július 18., 11:10 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Feljavításra váró cikkjelölt[szerkesztés]

Tisztelt Gergely!

Segítséget kérnék öntől egy életrajz szócikk közzététele érdekében, mivel én sajnos megakadtam, illetve szócikkemet a feljavításra várók közzé tették. Elérhetőségem: csatary.orendt.mihaly@gmail.com. A Wikipédián a Misoga név alatt szerkesztek - Idézem:

Csatáry Orendt Mihály[forrásszöveg szerkesztése][szerkesztés]

Üdv! Az általad szerkesztett, létrehozott szöveg még nem kerülhet a szócikkek közé, de témája vagy tartalma miatt érdemesnek tartjuk a közös erővel történő feljavításra, ezért a cikkjelöltek közé tettük. Ha tovább akarod fejleszteni, itt találod meg. Ott a vitalapon gyülekeznek majd a javításra vonatkozó megjegyzések is. Köszönöm a figyelmed, további jó szerkesztést. Palotabarát vita 2018. március 6., 09:01 (CET)

Kérdésem, tud-e ebben segíteni?

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Misoga (vitalap | szerkesztései) 2018. március 13., 16:26‎ (CET)

Sumerek cikk, genetikai kutatások[szerkesztés]

Üdv! Le tudnád ellenőrizni a Sumerek cikk genetikai kutatások szekcióját? Köszönöm szépen! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Filederchest (vitalap | szerkesztései) 2018. április 8., 10:47‎ (CEST)

Albatrosz könyvek szerkesztése[szerkesztés]

Üdvözlet! Remélem jó helyre írok. A visszavont szerkesztés indoklása szerint "jó a többesszám". Én a meglévő könyv alapján javítottam. A teljes sorozatot sikerült összegyűjtenem és időrendbe is rakni) Többesszámot a Kozmosz fantasztikus könyvek sorozatában használtak. – Matarese123 vita 2018. április 28., 18:36 (CEST)

Jelölés[szerkesztés]

Kedves Farkasgergely!

Nagyon szépen köszönöm támogatásod és bizalmad! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 28., 23:46 (CEST)

fotó[szerkesztés]

Szia! Feltöltöttem magamról egy fotót a próbalapomra és ezt jó lenne a wikipedia oldalamra kitenni, de nem tudom hogyan. Ebben szeretnék segítséget kérni. Köszi: Connio100 Connio100 üzenőlapja  2018. július 16., 09:38 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Segítségkérés[szerkesztés]

Kedves Farkas Gergely! Nagyon szeretném a segítségedet kérni egy bizonyos szócikk szerkesztéséhez. Én teljesen kezdő vagyok és a munkám miatt muszáj egy szócikket rendbe raknom. Hiába csináltam meg, a tapasztalatlanságom miatt az egész törlésre került. Nem tudom helyesen behivatkozni az információkat és hiába írok tényeket, ha nem tudom alátámasztani. Előre is nagyon köszönöm, ha tudsz segíteni! Üdvözlettel, Éva

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője ArendasEva (vitalap | szerkesztései) 2018. szeptember 18., 14:20‎ (CEST)

Adminválasztás[szerkesztés]

Szia! Köszönöm a támogatást! Palotabarát vita 2018. október 14., 16:30 (CEST)

Mentorálás ügyben szeretnék infót.[szerkesztés]

Jó helyre írok? :) Röviden én a nyelvtudásomat szeretném wikipédia cikkek fordításával pallérozni. A kérdésem az volna, hogy ha lefordítok egy cikket akkor segítenél-e wikipédiás szócikket csinálni belőle? :)

Köszi előre is Flashgordon78 vita 2018. november 10., 21:31 (CET)

válasz[szerkesztés]

és nem is tudsz olyan mentort javasolni, aki elvállalja? Flashgordon78 vita 2018. november 10., 23:20 (CET)

Helyreállítás[szerkesztés]

Szia! Kérlek, állítsd helyre ezt a fájlt, kiderült, hogy saját készítésű: Fájl:Pecsi szekesegyhaz harang.JPG. Köszönöm szépen. – Regasterios vita 2018. december 1., 19:26 (CET)

Köszönöm szépen, látom, meg is van. – Regasterios vita 2018. december 1., 19:28 (CET)

New article[szerkesztés]

Hello Farkasgergely! Could you please check and correct this subpage and then move it to namespace? Many thanks for you help! Red Tree 50 vita 2018. december 22., 17:05 (CET)

Hello Farkasgergely! Could you please simply check and correct my Hungarian in this subpage? Many thanks for you help! Red Tree 50 vita 2019. február 8., 19:22 (CET)

felkérés Mentornak[szerkesztés]

Üdvözöllek!

Kezdő vagyok még. Életrajzi oldalakat hoznék létre, mert a családunkban elég sok híres neves ember van, de a nagy részük nincs a Wikipédiára feltöltve. Első munkám itt, Elekfi László nyelvész életrajza. Az oldal szerkesztésével nincs sok problémám, nem egy bonyolult dolog ahogy elnézem, bár lehet a külcsinybe van mit fejlődnöm, elnézve az egyes lapokat. Szerettem volna feltölteni az életrajzhoz képet, ami a saját családi albumomból származik, de az oldal hibát dobott. Kérdésem, hogy hogyan mi módon lehetne visszautasítás nélkül képet feltölteni.

Tisztelettel: András

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Draksi76 (vitalap | szerkesztései) 2018. december 30., 06:27 (CET)

Likoman2[szerkesztés]

Szia! Tegnap blokkoltad a Likoman2 felhasználói nevet (én meg a Likoman-t), azt hittük, mindkettő külsős "tréfálkozása". Viszont a Likoman2-t (ahogy később bevallotta), valójában maga Linkoman hozta létre és most nagyon meg volt ijedve, mert nem tudott szerkeszteni, hiszen az IP-je blokkolva volt. Apródnak írt e-mailt, hogy oldjuk fel. Remélem most már nincs akadálya és hamarosan jelentkezik. Elnézést a visszavonásért, de muszáj volt. :D Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. március 27., 12:58 (CET)

Törölt kép helyreállítását kérem[szerkesztés]

Hello. Farkas Antal és Szabó Ottó szócikkeiben volt egy filmkocka kép mindkettőjükről. @Regasterios: szerkesztőtárs 2018. május 24-én 14:56-kor ill. 15:02-kor lecserélte ezeket egy-egy másik, szabadnak látszó képre, a szabályoknak megfelelően. Ugyanabban a pillanatban, 15:02-kor Te törölted a filmkocka képet, "nem szabad, nem használt kép" indokkal, szintén a szabályoknak megfelelően. Három nappal később, 2018. május 27-én kiderült, hogy a csere-képek egyike sem szabad, és Regasterios szerkesztőtárs törölte mindkettőt [1], [2], szintén a szabályoknak megfelelő módon. Szabó Ottóról közben lett szabad kép, Farkas Antalról nem. Ezért kérlek, hogy a Farkas Antal szócikk számára, amíg szabad kép nem kerül valahonnan, állítsd helyre a törölt filmkocka képet, ha ez lehetséges. (Ha nem lehetséges, akkor szándékom szerint feltölteném újra). Köszönöm! Akela vita 2019. május 10., 12:37 (CEST)

@Akela: Van róla is szabad kép. – Regasterios vita 2019. május 10., 13:18 (CEST)

@Regasterios:, ha TUDOD, hogy van szabad kép, miért nem töltöd fel? Akela vita 2019. május 10., 13:33 (CEST)

Mert most néztem utána, miután olvastam a bejegyzésed. Hadd kérdezzek vissza: te miért nem kerested? Már vagy kétszázkilencvenhétszer leírtam neked, hogy ne nyomorult filmkockákat töltögess fel, és csak várj az égből potyogó sült galambra. – Regasterios vita 2019. május 10., 13:38 (CEST)

@Farkasgergely:, ez a kettőnk nézeteltérése, Téged nem érint. Tőled elnézést kérek, a vitalapodra csak a törlés (visszaállítás) miatt írtam. @Regasterios: ha szükséges, tovább az én vitalapomon. Akela vita 2019. május 10., 17:31 (CEST)

Wikitanács[szerkesztés]

Kedves Farkasgelygely!

Jelenleg zajlik a Wikitanács választása és sajnos kevés jelentkező van, az adminisztrátorok közül pedig jelenleg egy sincs. Szeretném kérdezni, hogy nincs-e kedved csatlakozni a WT-hez a következő ciklusra? Én nagyon örülnék neki, ha vállalnád. Előre is kösözönöm, ha megfontolod. Baráti üdvözlettel: Hirannor Postaláda 2019. május 23., 13:54 (CEST)

első szócikk befejezése[szerkesztés]

Kedves Gergely, a szerkesztőlapomon hoztam létre első szócikkemet, ami egy életrajz (ezért fordulok hozzád). Elakadtam a jegyzetek, hivatkozások feltüntetésénél (egy festő kiállításai kapcsán mely formátum lenne a legpraktikusabb?) és annál, hogy miként tudok ebből önálló címet viselő szócikket varázsolni. A carlacarrottina@gmail.com-on vagyok elérhető és előre köszönöm a segítséget! :) A Wikipédián a Carrottina név alatt regisztráltam szerkesztőként.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Carrottina (vitalap | szerkesztései) 2019. július 24., 17:34‎ (CEST)

Vadonvilág[szerkesztés]

Kedves Farkasgergely! Törölte a Vadonvilág - Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában c szócikket. Viszont már a törlésre jelölés napján készítettem egy új oldalt, akkor azt ígérték a törlésre jelölés szövegében, hogy a /Új oldalaz eredeti helyére kerül, az eredeti linkkel. Ez eddig nem történt meg. Tud segíteni, hogy mit kell tennem ahhoz hogy a Vadonvilág... /Új szócikk a törölt Vadonvilág... szócikk linkjére kerüljön? Köszönöm

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dzsano (vitalap | szerkesztései) 2019. október 11., 07:35‎ (CEST)