Szerkesztővita:Farkasgergely/Archív11

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt EniPort 7 évvel ezelőtt a(z) Képvisszaállítás témában

segítségkérés: átnezeshez és publikalashoz

Szia Gergely,


Szeretném a segítségedet kérni. Hogyan tudok belépni a lapomra, amit hosszú idő után kezdtem újra,

és nem tudom a belépési kódokat?

Most fejeztem be a lapot. Átnézést kérnék és publikálni szeretném.

Te mint szerkesztő tudod publikálni?

Ez az oldal:

Expertoperátor: Borisz Jevgenyijevics Zolotov

köszönettel,

Emese – Dr. Tóth Emese vita 2016. január 13., 06:49 (CET)

Temesvárrol 300 éve kivonultak a törökök 1716 x 25

,,, Farksgergely...szerkesztő "Alföldi" néven szekesztettem egy pár cikket,nehogy félre érts én is katolikus vagyok, és azok a magyar bánsági hivők közül akiktől most a demokrácia nevében a temesvári magyar többségű püspökségen /és még másik kettőben/csak a román a liturgikus nyelv lett a tőrvényes,a püspökség német,a lobbi ami föntartja a régi.A tét nagy az érvényes konkordátumok szerint minden vagyon fölött a püspök rendelkezik mind ez még rendezetlen. A vikipédia tele van régi német cenzurázott írásokkal az utód országok mindezt átveszi,de sokszor már ott tartunk, hogy ezeket a falcs szerzeményeket forditják magyarra. Én a segítséged kérem, hozzunk létre egy elfogadható cikket, a korom miatt /84 év/ ne kezeljetek le.Tisztelettel Alföldi vita 2016. január 14., 12:02 (CET)

Húsvét

Boldog húsvétot kívánok! Szalakóta vita 2016. március 28., 18:08 (CEST)

bocs...

Bocs, hogy barátságtalan voltam, de mérges voltam

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Markocska1916 (vitalap | szerkesztései) 2016. május 9., 18:03‎

Özönvíz

Szia. Ha van egy kis időd, légyszíves tedd már ellenőrzötté a Özönvíz (Biblia) című lapot, mert szeretném továbbszerkeszteni. Köszönöm, – Milei.vencel vita 2016. június 1., 07:34 (CEST)

195.199.106.246

Szerintem ennek a fickónak: 195.199.106.246 (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) túl csekély bünti az 1 óra. Asszem változó IP-kről hosszú hetek óta azzal szórakozik, hogy nehezen észrevehető apró változtatásokkal vandálkodik. A kacsatesztem: értelmes megjegyzéseket ír a szerk.össz.-be. OsvátA Palackposta 2016. június 2., 11:57 (CEST)

laptöri összefoglaló javítása

Szia Farkasgergely! A laptöri összefoglalóban a szöveget, hogy lehet javítani, ha kerültek bele belenyomott betűk, és közben elmentődött? – Vakondka vita 2016. június 8., 11:23 (CEST)

A kocsmafal javaslatok oldalán javaslotam, hogy a magunk szövegét, tudjuk módosítani, mi a véleményed róla? – Vakondka vita 2016. június 8., 12:02 (CEST)

Elég haa falon kifejted ezt, nem muszáj már rá válaszolnod. – Vakondka vita 2016. június 8., 12:26 (CEST)

Kedves Farkasgergely! Még nagyon-nagyon kezdő vagyok itt, a wikipédián. Életrajzi szócikkel próbálkozom. A próbalapomhoz kérnék segítséget, ha lehet! Köszönöm: Batula8649 – Batula8649 vita 2016. június 11., 18:15 (CEST) 2016. június 11., 18:15 (CEST)~ (bocsi, gyakorolgatom az aláírást )

Próbalap szerkesztés

Kedves Farkasgergely! Bocsánat, de annyira kezdő vagyok, hogy az elöző üzenetemhez elfelejtettem megadni az üzenenetem tárgyát. Most pótoltam. Tehát remélem, hogy a Szerkesztők látják a próbalapomat! Szeretném, ha tudna segíteni a hibák javításában! Köszönöm! (Batula8649 2016. június 11.,– Batula8649 vita 2016. június 11., 18:43 (CEST) 2016. június 11., 18:42 (CEST)~

A próbalapom...

Kedves Farkasgergely! Javítgattam, de biztos talál(sz) benne hibát... Sajnos, a születés és a halál pontos idejéről és helyéről nincs információm! Iskoláiról, végzettségéről sem találtam sehol adatokat, ezért Élete helyett Munkássága címet adtam a bemutatásnak. Az össze információmat a Források-nál jeleztem. Várom a további instrukciókat! Köszönöm a segítséget!– Batula8649 vita 2016. június 12., 21:54 (CEST)

Vértes György próbalap

Kedves Farkasgergely! Az szeretném megkérdezni Tőled (Öntől), mert nem vagyok biztos benne, hogy a rajzot amit elutasított a szerkesztőség - azt törölhetem-e? (Nem fognak "megbüntetni" érte?) (Bár, igazság szerint, ma kaptam e-mailt a művész unokájától, (Vértes Gabriella) aki esetleg engedélyezné a képet! De olyan bonyodalmasnak tűnik az engedélyeztetés - főleg, ha már egyszer törölték a képet a Szerkesztők. (!) - Minden esetre, az unokától várok esetleg újabb információkat illetve pontosítást is! Ha esetleg az unokától kapok pontosabb információkat (pontos születési, halálozási adatok, stb.) akkor azokat javíthatom-e, illetve, azt a "forrássok", "forrás" alatt hogyan, tüntessem fel? Köszönöm, a segítséget!– Batula8649 vita 2016. június 13., 20:51 (CEST)

Vértes György próbalap ...

Kedves Farkasgergely! Az útmutatásod alapján elküldtem az engedélykérést a művész unokájához, remélhetőleg hamarosan ő is továbbítja. Sajnos a pontos születési és halálozási adatokban nem tudott segíteni, ő négy éves volt, mikor a nagyapja meghalt, és a szülei már korábban elváltak. Az édesapjáról nem tud semmit. A dédnagyapját (aki szintén képzőművész és kirakatrendező volt) nyilasok a Dunába lőtték. Az eredeti családnév Weiss volt. Nagyjából ennyit tudtam meg tőle, de ez még mindig kevés a művész életrajzához. Hát egyenlőre ezeket az apró információket elteszem. Akkor ugye most várakozni kell arra, hogy az engedély megérkezzen a Vértes György rajza jpeg című fájlhoz. Van-e még valami teendőm a képpel kapcsolatban? Köszönöm a segítséget– Batula8649 vita 2016. június 17., 00:41 (CEST)

Vértes György rajza...

Kedves Farkasgergely! A művész úr unokájától kaptam üzenetet, hogy elküldte az engedélyt. Remélem az illetékesekhez megérkezik. és akkor talán vissza lehet állítani a képet! Kell-e ezzel kapcsolatban nekem csinálni valamit még? Köszönöm:– Batula8649 vita 2016. június 17., 17:38 (CEST)

Vértes György rajza....

Kedves Farkasgergely! Azt szeretném megkérdezni Tőled, hogyha majd visszaállítják a korábban törölt képet, (arról kapok-e értesítést?) és akkor az automatikusan visszakerül-e oda, ahonnan én azt töröltem, vagy majd újból fel kell-e tölteni? Köszönöm a segítséget!– Batula8649 vita 2016. június 20., 11:25 (CEST)

A próbalapom...

Kedves Farkasgergely! A próbalapomhoz egyenlőre nem tudok többet hozzátenni...(Illetve a képet tenném, amit töröltem...) Azt szereném megkérdezni Tőled, hogy szerinted a törölt képet mikorra állítják vissza? Ettől függ-e a cikk élesítése? Illetve korábban írtad, hogy ha majd élesedik a cikk, akkor tudsz majd belejavítani, és akkor lesz majd kategorizálva stb. Ez a pillanat messze van még? Nem tudom mit kell csinálnom? Javítanom kell-e még cikken vagy most csak várakoznom kell? Köszönöm a segítséget!– Batula8649 vita 2016. június 21., 01:21 (CEST)

vértes györgy (grafikus) szócikk

Kedves Farkasgergely! Szia! Ahogy leírtad úgy próbáltam csinálni, remélem nem rontottam el semmit! Hát, a kép az még (sajnos!) hiányzik...de talán csak-csak meglesz az is! :) (Bocsi, hogy ilyen késve reagálok, de a nyáron ritkán vagyok számítógép közelben.) Ha kell még valamit csinálni a szócikkel azt biztos jelzed majd! A dupla átirányítás miatt törölhetem úgye, a régi címet, arra már nem lesz szükség? Köszönöm a segítségedet!– Batula8649 vita 2016. június 25., 08:53 (CEST)

Vértes György rajza

Szia!Kedves Farkasgergely!Megpróbáltam visszaállítani a képet, mert most már lehet használni. Remélem jól csináltam! Ha lesz rá időd, légyszíves ellenőrízd! Köszönöm a segítségedet, és további szép nyarat!– Batula8649 vita 2016. június 30., 17:27 (CEST)

Törlés

Üdv, törtölted az AK26 oldalt. Tudom, hogy kevés dolgot írtam, de még nem voltam kész. Elnézést. Nem lehetne visszatenni? – Ak26lover vita 2016. július 24., 15:19 (CEST)

Mentorálási kérelem

Üdvözletem!

Újságíróként eddig használója voltam a wikipédiának, most azonban egy másik oldallal is szeretnék megismerkedni. Feladatom egy labdarúgó adatlapjának, saját oldalának magyar nyelvű, majd a későbbiekben angol nyelvű létrehozása.

Ezen a területen teljesen ismeretlen vagyok, a kérdésem pedig a következő lenne: - Tud-e nekem ebben segíteni, illetve utat mutatni?

Előre is köszönöm

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője FociClub (vitalap | szerkesztései) 2016. augusztus 15., 23:59‎ (CEST)

Válasz

bocsi

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 91.144.107.149 (vitalap | szerkesztései) 2016. október 4., 19:07‎ (CEST)

kérdés

Kedves Farkas Gergely!

Tófalvi-Balassa Szilvia vagyok, dr. Balassa János sebész professzor lapját szeretném folyamatosan bővíteni. A professzor úr leszármazottja vagyok. Próbaképpen a testvéreihez már hozzá is írtam még két hiányzó nevet a családfánkból. Kérdésem, hogy ezt mikor és ki fogja engedélyezni majd, hogy a módosított változat megjelenhessen?

Üdvözlettel és köszönettel: Szilvia tofalvibalassaszilvi@gmail.com

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2016. október 17., 22:44 (CEST)

Köszönöm szépen. Szeretettel: Szilvia

dr. Szász István Tas oldalának bővítése

Kedves Gergely!

Dr. Szász István Tas unokabátyám oldalát bővítettem a tőle kapott információk, források alapján. Ha lenne ideje rá, nagy örömet szerezne nekem, ha ellenőrizné, engedélyezné.

Köszönettel: Tófalvi-Balassa Szilvi

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2016. november 10., 23:48‎ (CET)

köszönet

Kedves Gergely!

Nagyon szépen köszönöm hihetetlen gyorsaságát, javítását engedélyezését. Azt hiszem jobb mentort nem is találhattam volna! Egy kérdésem lenne még: Ha az unokabátyám múzeuma ingyenesen látogatható,abban az esetben sem lehet egy wikipédiás oldalon elérhetőségként email címet vagy telefonszámot feltüntetni?

Köszönet és hála: Szilvia

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2016. november 11., 15:46‎ (CET)

köszönet

Kedves Gergely!

Köszönöm ismét segítségét. Az ingyenesen - lakásban működő - Hitel Múzeum Galériának nincs internetes oldala,így elmarad a lábjegyzet. Sajnos találtam, találok elírást és helyesírási hibákat is a bővítésemben. A hétvégén átolvasom még és javítom ezeket hétfőre. Nem szeretném naponta ezzel terhelni Önt. Köszönettel, szeretettel: Szilvi

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2016. november 12., 11:15 CET)

köszönet

Kedves Gergely!

Köszönöm a váratlan, hétvégi meglepetés segítséget. Még nem értem sajnos a végére a javításaimnak. Szeretettel és hálával: Szilvi

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2016. november 14., 00:28‎ (CET)

kérdés

Fejér Ernő vagyok. Olvastam,ön törölte az általam feltenni próbált portrémat. Miért? Üdvözlettel. fejer@borsodweb.eu

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 85.119.12.72 (vitalap | szerkesztései) 2016. november 19., 15:41‎ (CET)

Mentorkérelem

Kedves Farkasgergely!

Szimpatikus bemutatkozód alapján szívesen venném ha elvállalnád a mentorságot részemre. Főképp életrajzi, színházi, települési témákban szeretnék szerkeszteni, de bármilyen egyéb téma is közbejöhet. Köszönöm előre is a segítséged! Tomi

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Betomi23 (vitalap | szerkesztései) 2016. november 28., 19:27‎ (CET)

Képvisszaállítás

Szia, megtennéd, hogy visszaállítod ezt: Fájl:Waze_Budapesten.PNG? Volt rá engedély az OTRS-ben, csak elfelejtették ráírni az adatlapjára, most megtenném. Köszi. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2016. december 8., 16:54 (CET)

Köszönöm szépen, ráraktam az OTRS számot, a helyes licencet, és beillesztettem a szócikkbe. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2016. december 8., 22:33 (CET)