Szerkesztővita:Milei.vencel

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Monaco[szerkesztés]

Mivel a Monaco szócikke szerint te foglalkoztál a szócikkel a legtöbbet, emiatt írtam meg neked ezt az infót: Hat hektárral megnövelik Monaco területét (Hvg.hu. 2020. jan. 15.) Apród vita 2020. január 16., 00:56 (CET)

Közeleg „Az év szócikke 2019” verseny[szerkesztés]

Szia, Milei.vencel!
A 2019-es év folyamán megírtad A kereszténység kronológiája és a Keresztény zarándokhelyek listája szócikket, jelentősen bővítetted az Ősmagyar vallás és a Sajtószabadság szócikket, hozzájárultál a Katharok szócikk bővítéséhez.
Ezt egyfelől köszönjük, másfelől értesítünk arról, hogy ezeket a szócikkeket a Wikipédia közössége jelölte a 2019-es „Az év szócikke” versenyen.
A szavazás hétfőn, január 20-án 0:00 órakor indul és a Wikipédia szerkesztői 2020. március 2-án éjfélig adhatják le voksukat az általuk legjobbnak ítélt szócikkekre több kategóriában is. Arra kérünk, vegyél te is részt a szavazásban, ismerd meg a 2019-es Wikipédia-termés legjavát, szavazatoddal erősítsd meg szerkesztőtársaid munkáját, megjelenéseddel buzdíts másokat is a közös munka értékelésében való részvételre, így végső soron mások is jobban megismerhetik a te hozzájárulásodat. (Arra felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy a kiírás szellemében az általad indított vagy jelentősen bővített szócikkekre szavazni nem etikus.)
Hétfőtől várunk a lapon!
Pasztilla 2020. január 19., 18:14 (CET)