Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:EniPort

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Wéber László György 3 hónappal ezelőtt a(z) Dióssy László szócikk ellenőrzés témában
Verdana
vitalap eszmecsere

IDE KATTINTVA új üzenetet kezdhetsz

Ez az oldal szándékaim szerint nem viták helyszíne, hanem a segítő célú eszmecserék egyik lehetséges felülete.

A vitalap áttekinthetőségének megőrzése érdekében a lezárult szakaszokat – élve a Wikipédia szabályai adta lehetőséggel ("A szerkesztők saját vitalapjuk tartalmát szabadon törölhetik...") – idővel törlöm az oldalról.

Amennyiben egy korábbi beszélgetésfolyam érdekel, úgy a vitalap előzményeinek megtekintéséhez kérlek használd az oldal laptörténet gombját.

Mivel a laptörténet a Wikipédia automatikus funkciója, így jóval pontosabb, részletesebb és hitelesebb, mint egy szerkesztő által kézzel összemásolt archívum lehetne. A laptörténetben jól nyomon követhetőek az oldal változásai, és egyetlen gombnyomással bármely tetszőleges időpontra vissza tudod nézni a vitalap tartalmát.


Dióssy László szócikk ellenőrzés[szerkesztés]

Kedves EniPort!

Segíts kérlek a módosítások jóváhagyásában, mint, ahoyg ezt korábban is tetted Dióssy Lászl szócikkénél. Több hete vittem fel új tartalmakat és aktualizáltam korábbiakat, írtam is a december 31-én közreműködőnek, de azóta sem kerültek jóváhagyásra ezek.

Előre köszönjük Dióssy László nevében is!

Wéber László Wéber László György vita 2024. március 3., 15:16 (CET)Válasz

Ellenőrzötté tettem.  – EniPort eszmecsere eszmecsere 2024. március 4., 03:05 (CET)Válasz
Rendes tőled, hog yilyen gyorsan intézted! Köszönjük szépen! Wéber László György vita 2024. március 4., 16:45 (CET)Válasz