Szerkesztővita:EniPort

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Verdana
vitalap eszmecsere

IDE KATTINTVA új üzenetet kezdhetsz

Ez az oldal szándékaim szerint nem viták helyszíne, hanem a segítő célú eszmecserék egyik lehetséges felülete.

A vitalap áttekinthetőségének megőrzése érdekében a lezárult szakaszokat – élve a Wikipédia szabályai adta lehetőséggel ("A szerkesztők saját vitalapjuk tartalmát szabadon törölhetik...") – idővel törlöm az oldalról.

Amennyiben egy korábbi beszélgetésfolyam érdekel, úgy a vitalap előzményeinek megtekintéséhez kérlek használd az oldal laptörténet gombját.

Mivel a laptörténet a Wikipédia automatikus funkciója, így jóval pontosabb, részletesebb és hitelesebb, mint egy szerkesztő által kézzel összemásolt archívum lehetne. A laptörténetben jól nyomon követhetőek az oldal változásai, és egyetlen gombnyomással bármely tetszőleges időpontra vissza tudod nézni a vitalap tartalmát.


Fájl:Gorogkatolikus metropolia.png[szerkesztés]

Szia! Az az igazság, hogy ez a térkép könnyedén pótolható szabad képpel. Nem szívesen írom ezt éppen neked. – Regasterios vita 2020. június 22., 21:58 (CEST)

Szia, én a Hajdúdorogi Főegyházmegye OTRS-be küldött kérésére cseréltem le a korábbi térképet az általuk a levélben megküldöttre. Semmi nem köt hozzá, ha van jobb, akkor természetesen cseréljük le, én pusztán a nyitott jegyet akartam lezárni.  – EniPort eszmecsere eszmecsere 2020. június 22., 22:06 (CEST)
Értem, oké. Köszönöm. – Regasterios vita 2020. június 22., 22:36 (CEST)

Community open letter on renaming Wikimedia[szerkesztés]

Hello, I came here from the links at m:Wikimedia chapters (please update if wrong). Has your chapter discussed the Community open letter on renaming Wikimedia, and are you going to sign it? Nemo bis vita 2020. június 30., 14:46 (CEST)

Fontos kérdés[szerkesztés]

Szia!

Csak egy kérdésem/kérésem lenne hozzád. Szeretnék Járőr lenni, ezért írtam az üzenőfalatokra Wikipédia:Bürokraták üzenőfala#EmusWiki még július 13-án, hétfőn. De még nem kaptam választ, senki se reagált rá. Kérlek, vess egy pillantást rá. Köszönöm! - EmusWikiÜzenet 2020. július 21., 06:14 (CEST)

@EmusWiki: Szia, nincs a bürokraták döntésére kötelező ügyintézési idő: én zártam már le kérést egy órán belül, de két és fél hónapon túl is.
Az elvi cél az, hogy 5 napon belül foglalkozzunk a beérkező kérésekkel; ennyi idő alatt van esély, hogy érkeznek támogató (vagy éppen ellenző) vélemények, amelyek segítik a lezáró büro döntését (bár a közösség véleménye csak az egyik faktora a viszonylag sok szempontot mérlegelő döntésnek). De az is lehet, hogy az 5 napon belüli "foglalkozás" csak annyi, hogy észleljük jött egy kérés, és önmagunkban úgy döntünk, hogy hagyunk még időt a közösségnek, hogy véleményt mondhassanak.
Ne tulajdoníts nagy jelentőséget annak, hogy egy hét alatt nem zárták le a kérésedet: ez nem tekinthető se negatív, se pozitív előjelnek :) Valószínűleg ha hozzászólt volna 6-8 nagy tapasztalatú szerkesztő, akkor már felvállalta volna valaki a döntést, az pedig, hogy nincsenek hozzászólások, valószínűleg azt jelenti, hogy szép csendben dolgozol a háttérben, és a munkádról nem alakult ki karakteres (se pozitív, se negatív) vélemény a közösségben.
Jelenleg kevés aktív büro van; akik mostanában a döntéseket szokták hozni IRL is elfoglaltak és nem mindig vannak gép előtt (most nyáron lehet még kevesebbet), tehát csak valami ilyen technikai oka van a lassabb döntésnek, nem az, hogy Te ne csináltál volna valamit jól. (Nézd meg, egy viszonylag egyértelmű visszahívási javaslat is egy hónapja lezáratlan, pedig egyáltalán nem tűnik egy bonyolult kérdésnek.)
Szóval kitartás, reméljük hamarosan arra jár egy aktív bürokrata, és megszületik a döntés. (Ha véletlenül a bot hamarabb elarchiválná a kérésedet, akkor nyugodtan szóljál, és segítek visszarakni.) – EniPort eszmecsere eszmecsere 2020. július 21., 18:08 (CEST)
Szia @EniPort: Köszönöm a gyors és részletes válaszodat. Csak annyit fűznék hozzá, hogy valóban csendben dolgozom, sose voltam "hangos" szerkesztő. Valamint képes vagyok új dolgokat megtanulni. És rendben, türelmes leszek, türelmesen várom a döntést. :) De addig is szerkesztek, javítok, és tanulok :) - EmusWikiÜzenet 2020. július 22., 14:41 (CEST)

Szia @EniPort: Sajnos még nem született semmilyen döntés, hogy Járőr lehetek-e, vagy sem. De a bot már elarchiválta, eltűnt a kérésem az oldalról, ide Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Járőr/Archív2020 Ha megkérlek, vissza tudnád tenni? Nagyon fontos lenne. Köszönöm szépen! :) - EmusWikiÜzenet 2020. július 28., 16:10 (CEST)

@EmusWiki: Visszaraktam, köszi hogy szóltál. Ha holnapra megint eltűnik, akkor rakunk rá egy függőben sablont is (nem tudom, hogy az utolsó szerkesztés dátumát, vagy az utolsó aláírás dátumát nézi a bot), csak szólj rám.  – EniPort eszmecsere eszmecsere 2020. július 28., 17:46 (CEST)
@EniPort: Oké, akkor szólok, hogy a bot megint eltüntette :) És köszönöm :) - EmusWikiÜzenet 2020. július 29., 06:24 (CEST)