Szerkesztővita:EniPort

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Verdana
vitalap eszmecsere

IDE KATTINTVA új üzenetet kezdhetsz

Ez az oldal szándékaim szerint nem viták helyszíne, hanem a segítő célú eszmecserék egyik lehetséges felülete.

A vitalap áttekinthetőségének megőrzése érdekében a lezárult szakaszokat – élve a Wikipédia szabályai adta lehetőséggel ("A szerkesztők saját vitalapjuk tartalmát szabadon törölhetik...") – idővel törlöm az oldalról.

Amennyiben egy korábbi beszélgetésfolyam érdekel, úgy a vitalap előzményeinek megtekintéséhez kérlek használd az oldal laptörténet gombját.

Mivel a laptörténet a Wikipédia automatikus funkciója, így jóval pontosabb, részletesebb és hitelesebb, mint egy szerkesztő által kézzel összemásolt archívum lehetne. A laptörténetben jól nyomon követhetőek az oldal változásai, és egyetlen gombnyomással bármely tetszőleges időpontra vissza tudod nézni a vitalap tartalmát.


WT-határozat[szerkesztés]

Szia! Az általad kezdeményezett indítvánnyal kapcsolatban megszületett a Wikitanács határozata, amelyet itt olvashatsz. Üdv: Gerry89 vita 2019. május 20., 09:35 (CEST)

Köszönöm a jelzést. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2019. május 20., 21:10 (CEST)

Levehető a Wikipédia:Wikitanácsi indítványok/Nem cégként szerkesztők azonosítója az aktualitások közül? Apród vita 2019. május 27., 21:05 (CEST)

Közben Dodi123 megoldotta. Szép estét kívánok! Apród vita 2019. május 27., 23:20 (CEST)

@Apród, Dodi123: Köszönöm a jelzést, és a megoldást is. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2019. május 28., 23:15 (CEST)

E-mailcím[szerkesztés]

Szia, a Wikipédiában megadott e-mailcímem működik, azzal hozzáadhatsz. Szalakóta vita 2019. június 1., 09:03 (CEST)

Segítségkérés[szerkesztés]

Szia, tudnál-e segíteni abban, hogy az akaratomon kívül létrejött interwikis összekapcsolódás megszűnjön? Az történt ui., hogy (mivel a táblagépemen az idén már nem tudom az automatikus fordítást közzétenni – egyik-másik gépen igen) lefordítottam az it:Intossicazione cikket Mérgezés címen. Amikor az infobox és a Nemzetközi katalógusok kitöltéséhez össze akartam kapcsolni az interwikivel, vettem észre, hogy már összekapcsolódott az Intoxication egyértelműsítő lappal. Az is lehet, hogy amikor az intoxikáció kifejezést átirányítottam az új lapomra, magam okoztam a galibát? Ez így nyilván nem felel a szándékomnak. Mit tehetek? Üdv. Voxfax vita 2019. június 1., 11:18 (CEST)

Köszönöm szépen, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan meg is csináltad. :) Voxfax vita 2019. június 1., 11:43 (CEST)

OTRS[szerkesztés]

Szia! Ránéznél az üzenőlapra? Köszönöm. Tambo vita 2019. június 1., 11:30 (CEST)

Megcsináltam. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2019. június 1., 12:07 (CEST)