Szerkesztővita:Farkasgergely/Archív12

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kirimiandrás 6 évvel ezelőtt a(z) Szócikk témában

egy robot üzenet

Nézd meg a vitalapom laptörténetében a 2 üzenetet, amit meglepődöttség miatt töröltem.

Ez a saját fordításom, nem annyira pontos, csak kb. ezt fordítottam szó szerint. Meg áttettem a személyes névmást:

A Wikimedia Foundation a visszacsatolásomat kéri egy felmérésben. Tudni akarják, hogy milyen jól támogatják a munkámat a Wiki mellett, és azt, hogy hogyan tudnak változni vagy tudnak javulni, a dolgok azokban az elkövetkezendők. A vélemények, amiket megosztasz, közvetlenül hatni fognak a Wikimedia Foundation aktuális és jövőbeli munkájára. Engem véletlenszerűen kiválasztottak, hogy vedd ezt a felmérést, ahogy szeretnének híreket kapni a Wikimedia közösségemtől. Mondani köszönet az idődért, elajándékozunk 20 Wikimedia pólót olyan véletlenszerűen kiválasztott embereknek, akik veszik. A felmérést, különféle nyelvekben elérhető és vesz 20 és 40 percet.

Innen gépi fordítás, mert csak üzenet, és nem erőltettem magam tovább a saját szó szerinti fordításomaml:

Többet ezzel a projekttel kapcsolatos információnak tudsz találni. Ezt a felmérést vendégül látja egy harmadik félhez tartozó szolgáltatás és kormányozza ez a magánéletnyilatkozat. Kérlek látogatás, amit a Gyakran Ismételt Kérdéseink hívnak hogy többet ezzel a felméréssel kapcsolatos információnak találjanak. Ha neked további segítségre van szükséged, vagy ha kívánsz erről a felmérésről szóló jövőbeli kommunikációk kiválása, egy emailt küld surveys@wikimedia.org.

Mit kellene most csinálni. – Vakondka vita 2017. január 14., 10:07 (CET)

Gwendolyn Masin szócikk ellenőrzése

Szia,

le tudnád ellenőrizni a kiegészítéseimet.

Köszönöm,

Kottalany vita

2017. január 14., 16:33‎ (CET)

Segítségedet kérem

Kedves Gergely!

Érdemes művész édesapámnak szeretnék egy önéletrajzi oldalt nyitni. Mivel ez az első, jó lenne egy kis mentorálás, ne pont a legfontosabb lapom szúrjam el. Webszerkesztésben jártas vagyok, szóval pár instrukció kellene, esetleg a váz összerakása, hogy már onnan elboldoguljak. Igazából miért nincs egy sablon erre vagy arra, ide a képet rakd be, ide a bevezetőt és kész lenne?? Na mindegy biztos van valami, csak nem volt egyértelmű, hogy a szerkesztői felület maga az egész oldal vagy az csak a bevezető, mert magára a szócikkre is előjön egy nagy felület. Minek?

Édesapámat Erdélyi Tibor néven találod meg az érdemes művészek között 2016 Wikip.-ám, én Fullextraként regisztráltam ide.

üdv Tibor

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 22., 14:36‎ (CET)

Igen de fontos...

Kedves Gergely!

Olvasom én ezeket, de pont az a LOREM IPSUMOS...váz amit te is megmutattál, nincs meg úgy hogy csak abba simán betöltöm a szöveget, mint egy sablonos weboldalnál. Én elkezdtem megírni a lapot, de ha elmentem nem lesz belőle lap. Szóval épp a kezdeti rész nem megy.

Mondjuk egy ilyet akarok létrehozni, erre miért nincs egy sablon?ú https://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1szai_Mari

Elkezdtem persze, Láthatod itt van, elmentettem wordben, de most ehhez kellene képi jobb sarok, meg pár ilyen alcím. De nem enged továbblépni, hiába hoztam létre az Erdélyi Tibort, ha visszamegyek ahonnan indultam érdemes művész...Erdélyi Tibor piros, az még mindig az, pedig létrehoztam, de mégse...

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 22., 15:25 (CET)

Köszönöm, csak erősítse meg ez lenne az

Kedves Gergely!

Én is elkezdtem egyet és Ön is. Most akkor csak hogy nekem tiszta legyen. Ez lenne az? https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Fullextra/Erd%C3%A9lyi_Tibor vagy egy másik?

Mindenesre nagyon kedves volt Öntől, tőled, hogy segítségemre lettél vagy talán ha kell leszel még. Képes jobb felső sarokban lévő részt hogyan szerkeszthetek, még ebben segíts egy kicsit.

köszönöm Tibor

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 22., 16:08‎ (CET)

Egy díj neked!

Az eredeti barnstar
Köszönöm, hogy igen hamar, ráadásul Vasárnap segítettél nekem! Fullextra vita 2017. január 22., 16:09 (CET)

Holnap tökéletes

Eddig is sokat segítettél már, köszönöm. Majd mikor lesz végleges egy oldal? Holnap üdv T

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 22., 17:55‎ (CET)

Jelenleg itt tartok

Üdvözlet!

A képet nem tudtam beletenni a jobb infó boxba, de a szövegbe igen. Mi kell ahhoz, hogy az oldal már előhívható legyen ha rákeresnek. Ha nincs is 100% kész, de azért már élvezhető. Az életpálya 3 szakaszra pontható, mint Faragó mester, néptáncos, koreográfus, hogyan bonthatom erre a három egységre. Címsor, alcím? Ha beütöm még hogy Erdélyi Tibor nem jött elő a találati listában. Vagy ez is olyan, mint a Goggle, hogy tenni kell azért hogy fent legyen a keresésben? És van e benne még olyan, amit ki kellene kötelezően tölteni ahhoz, hogy ha nem is készen, de elinduljon az oldal. köszönettel Tibor

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 23., 12:08 (CET)

Szócikk

Kedves Gergely!

Azt hiszem már nincs akadálya annak, hogy szócikk legyen belőle. Később ezt még lehet tovább szerkeszteni. A szöveget én írtam, ahol meg lehetett tettem kivezetést, vagy megjelöltem honnan van. Már megvan az alapítványa, de még készül a weboldal ezeket majd később beleteszem és majd még pár képet a szövegbe

Ha szépen megkérlek átrakod szócikké...de le is írod az hogy ahhoz mit kellett kapcsolnod. és nagyon köszönöm neked. www.net-film.hu www.topuzlet.hu itt megtalálsz

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 24., 16:16‎ (CET)

Köszönöm és egy kérdés

Édesapám táncos, koreográfus, népművészet mestere, azaz ha már nem lehet Erdélyi Tibor simán és bele kell tenni a neve mellé a felsorolást, akkor mind a hármat is lehet? Lényegében egyformán hangsúlyos a népművészet mestere is. De egyébként köszönöm szépen.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 24., 20:23 (CET)

A kérdésre végül nem lett teljes válasz

Kedves Gergely!

A szócikk már ha elkészül nem javítható, vagy csak nem lenne szép, hogy 3 van benne? Nyilván ah már nem javítható, akkor már ez van, de ha javítható, akkor ezt még boncolgassuk, hisz a google is így hozza ki. Ha rövidebben kellene, akkor esetleg így lenne a három, hogy faragó, táncos, koreográfus Ha csak kettő lehet benne, de javítható, akkor koreográfus, népművészet mestere

Tehát a lényeg javítható vagy sem? Ha javítható akkor van e javaslat a 3 ra faragó, táncos, koreográfus És még egyszer köszönöm

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 25., 13:38‎ (CET)

Mindig van egy uccsó kérdés:-)))

Értem ok, akkor marad ez a kettő. Viszont amit nem írtad meg, hogy a végén, mikor a lapból valódi szócikk lett az milyen módon lett áttéve. Ez azért lenne fontos,mert mégse hívhatlak mindig ha egy már majdnem kész oldalam van:-))) kell ugyanis majd az alapítványát is megírnom. Illetve lehet azt is, hogy fogom ezt az oldalt kimásolom a teljes tartalmat és csak átírom a megfelel helyeken, azaz mint oldal struktúra sablon használhatom. Persze után megint ott van, hogy szócikké kell konvertálnom. Ismételten csak annyit mondhatok köszi neked, ha tudom valamivel amiben én vagyok jó meghálálom. üdv T

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Fullextra (vitalap | szerkesztései) 2017. január 27., 12:13‎ (CET)

Kedves Gergely! Képet szerettem volna feltölteni, de úgy vettem ki a leírásokból, hogy más honlapról származó képet, a forrás megnevezése ellenére sem szabad feltölteni? Milyen képet célszerű wikipédiára feltenni? Mi az útmutatásod itt? Köszönöm! – Betomi23 vita 2017. január 27., 15:11 (CET)

Javítások nem engedélyezettek

Kedves Gergely!

Már már azt hittem, hogy tudok mindent, mikor hát...nem. Szóval csinosítgatom, javítgatom az oldalt Erdélyi Tibor, de a javítások nem élesek. Mintha neked kellene engedélyezned a változásokat. Nem lehetne ha a forrásszerkesztő azaz én javítok akkor az automatikus legyen. Mégis elég nehézkes lenne hozzád fordulni, egy a betű javításért. Több forrsát, meg linket és infót tettem bele, hogyan élesíthetem. ENGEDÉLYEZHETEM? Fullextra vita 2017. január 29., 19:03 (CET)

Szerksztés

Köszönöm az infót. Értem én hogy másnak az anyagába nem kontárkodhatok bele, de ezt a lapot én indítottam el és ha javítani vagy hozzáírni akarok, márpedig szeretnék hisz amikor elindítottam már ok volt, de még számtalan plusz kiegészítést akartam beletenni. Erre nem tehetem meg? És ha hiba lenne benne, várakoznom kellene heteket, hogy a hibát kijavítva más is nem a hibás oldalt láthassa. Ez nem tetszik, hisz a wikipédiának is jobb lenne, ha az adott oldal mindig a legjobb verzióban látható. Fullextra vita 2017. január 30., 10:26 (CET)


Változtatások engedélyezése

Kedves Gergely! Tóth Csaba Munkácsy-díjas festőművész oldalát hetekkel ezelőtt kezdtem szerkeszteni, még január végén. Ráírtam az akkori segítségnyújtó mentortársakra, hogy mikor tudnák engedélyezni a változtatásaimat, ami már 23, de nem érkezett válasz, ugyanúgy néz ki az oldal, mint akkor. Tudnál segíteni ezeket a változtatásokat engedélyezni, mivel megadtam hozzá a forrásokat, képeket is engedélyeztettem és elküldtem az e-mail címre, amit megadtak korábban. Onnan sem érkezett válasz, pedig más esetben még aznap jeleztek, hogy rendben lesznek a képek. Köszönöm segítségedet! – Kárpáti-Beneda vita 2017. február 13., 09:16 (CET)

Tabset

Szia! Érdekelne, a wiki mely részén kérhetek segítséget azzal kapcsolatban, hogy a táblázatokat hogy rakjam be a Tabset sablonba úgy, hogy működön is. Megpróbáltam már sok mindent, de a táblázat helyett folyamatosan a { jelet látom.

{

– Bolondkamion vita 2017. március 1., 17:05 (CET)

Kérés!

Szia! A segítségedet szeretném kérni! Mi a hiba még mindig a szó cikkemben, hogy nem hagyták még jóvá? Köszönöm. Király Irén Király Irén vita

Segítség kérés

Kedves Gergely! Tudnál abban segíteni nekem, hogy a Gábor Éva(karikaturista) oldalát hogyan lehetne átnevezni Gábor Éva(grafikus)-ra? Mivel a wikipédia Gábor Éva egyértelműsítő oldalán három Gábor Éva is szerepel a szerkesztők a karikaturista megnevezést hagyták meg. De a művésznőnek ez a tevékenysége a legkevésbé volt dominás, a legtöbben grafikusként ismerik! (Bár foglalkozott néhány évig báb- díszlettervezéssel, írt könyveket is - szóval sok mindennel foglalkozott, de a "széles" közönség grafikusként ismeri.Köszönöm, ha tudsz segíteni!– Batula8649 vita 2017. március 29., 15:56 (CEST)

Gábor Éva Grafikus

Kedves Gergely! Köszönöm!!! :) – Batula8649 vita 2017. március 29., 20:35 (CEST)

Ellenőrzés

Kedves Gergely!

A segítséged szeretném kérni. Kezdő szerkesztőként M Tóth Géza lapját szerkesztettem meg április 7-én, és még mindig azt írja, hogy ellenőrzés alatt. Mikor tud ez közzétett lenni?

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Keddanimation (vitalap | szerkesztései) 2017. április 19., 13:28‎ (CEST)

Fájl:Expo téri villamosforduló 2.jpg

Kérlek, állítsd ezt helyre, valami nem stimmel vele, piros lett link a törlési naplóban. Köszönöm. – Regasterios vita 2017. április 24., 16:00 (CEST)

Most már áttoltam, törölheted. – Regasterios vita 2017. április 24., 16:04 (CEST)

meglévő oldal kiegészítése

Szia! Éva vagyok, kezdő, tudnál nekem segíteni abban, hogyan tudok kiegészíteni egy már meglévő oldalt? Köszönöm előre is. K6803

utolsó figyelmeztetésemről

NEM vandalizáltam bele semmilyen lapba, az IP címem sem az, amit beírtatok nekem. Csak a homokozón észleltem- és ott sem gyártottam- értelmetlen szövegeket. Más lapra meg végleg nem. Jó lenne ezt tisztán átlátni, nem én vandálkodom, korábban sem tettem. Valaki már azt írta pár hete: "de bizony te voltál"- ettől ez nem igaz. Zárjatok ki, de mindenképpen tudni szeretném, ez az egész hogyan és miért fordul elő velem. NEM vagyok vandál. Az IP cím 2 féle. Miért teljesen mindegy ez????? Izzibell01

A Tan Kapuja Buddhista Egyház

A Tan Kapuja Buddhista Egyház (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd)

Érkezett hozzá szövegengedély az OTRS-be, megtennéd, hogy visszaállítod? Előre is köszönöm. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2017. október 16., 18:40 (CEST)

Segítséget kérnék

Kedves Gergely!

Köszönöm a lehetőséget, hogy segítséget kérhetek tőled. Első lépésben arra szeretnélek megkérni, hogy olvasd el az életrajzi szócikkemet, aztán ezzel kapcsolatban fogalmazd meg őszinte véleményedet, majd - amennyiben lehetséges - segíts, hogy miben kellene javítani rajta, hogy ne kerüljön törlésre.

A szócikk neve: Kertész Attila

Köszönettel, Macilaci99

Szócikk

Szia Sajnos a Fodor Csenge nevű cikkem törlésre kerül (megértem mert első próbálkozásként hibát hibára halmoztam)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Fodor_csenge Az oldal korábban törölve lett. A lap törlési, védelmi és átnevezési naplója alább olvasható. 2017. október 23., 15:26 Farkasgergely (vitalap | szerkesztései) törölte a következő lapot: Fodor csenge (rontott cím, hibás névalak, átirányításnak sem kell: a lap tartalma: „{{azonnali|1=rontott cím|2=fausto vita 2017. október 23., 15:06 (CEST…”, és c…)

Ez azt jelenti,hogy újra kell írnom egy cikkel ezzel a névvel (immár minden kritériumnak megfelelően) vagy ez a cikk még visszaállítható?

Sokat rontottam a szerkesztés alatt. Hiába javítottam ki mindent folyamatosan úgy néz ki ha már az elején elrontottam (helyesírási hiba/ szerkesztés módosítás indoklás kihagyása) már mindegy volt,hogy mit javítok. Tegnap regisztráltam s kezdtem el az első cikket írni. Gondoltam,hogy megy a kukába..:) Pár helyesírási hiba miatt is törölhetnek egy cikket? Vagy annál azért több hiba kell? Lehetséges-e a cikk visszaállítása? Ebben a formában amiben közzétettem? Fodor Csenge Vagy ez így alapvetően rossz? Illetve ha nem lehet visszaállítani akkor el lehet-e újra készíteni a cikket? Immár hibák nélkül? Előre is köszönöm a válaszod. – kirimiandrás vita 2017. október 23., 18:38 (CEST)Kirimiandras kirimiandrás vitakirimiandrás

Cikk

Szia. Létrehoztad a Fodor Csenge szócikket, ahol kis betűs volt a Csenge név. Egyik szerkesztőtársunk ezt átnevezte a helyes alakra, a hbás alakot pedig törlésre jelölte. Ez a változat került törlésre, amit létrehoztál az a helyes név alatt található. Nem a teljes cikk lett törölve, csak a hibás névalak. A helyes változatot bármikor szerkesztheted, kiegészítheted, semmi nem veszett el. Két másik szerkesztő bővítette a szócikket, formázták, s ellenőrzött is lett. A laptörténet fülre kattintva meg tudod nézni, hogy ki szerkesztette a cikket. Az ne vegye el a kedvedet a szerkesztéstől, hogy bárki tudja a létrehozott cikkeket szerkeszteni. Jó irányban történtek a javítások, rendben van a cikk. FarkasgergelyPisces symbol.pngÜzenet 2017. október 23., 20:26 (CEST)

   @Farkasgergely Szia. Köszönöm ezen válaszod a vitalapomon. Igen elsőre megijedtem mert azt hittem ez a teljes tartalomra vonatkozik. de közben más szerkesztők is elmagyarázták,segítettek és részletesebben dolgoztak rajta. Sok sok kérdésem van még de remélem idővel jobban fog menni és jártasabb leszek a szerkesztéseknél. :) kirimiandrás vitaKirimiandrás