Szerkesztővita:Farkasgergely/Archív10

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Partyface86 8 évvel ezelőtt a(z) Kérés témában

Mentorsablon

Áttértünk arra a módszerre, hogy a segítségkérők egyenesen a kezdők kocsmafalára írnak a {{mentorkeresés}} sablon segítségével. Javasolom, hogy a Wikipédia:Új szerkesztők támogatása/Mentorálás/Mentorok/Farkasgergely helyen is a {{Mentort kérek}} használata helyett vagy a saját vitalapodra írasd az üzenetet, vagy mondd a segítségkérőnek, hogy kattintson ide, és ott jelezze azt is, hogy téged szeretne mentorául. --Karmela posta 2015. január 6., 22:53 (CET)

Üzenet

Naivságból elkövetett változtatásaim mögött az a feltételezés állt, hogy nem a metapédiában vagyok.De a jelek szerint mégiscsak. A következő adománykéregetésnél majd megindokolom, hogy miért nem adományozok többé ide. További jó térszerzést a fennemlített világnézetnek, ezentúl fokozottabb figyelemmel merítkezem ebből a forrásból.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Lacylla (vitalap | szerkesztései) 2015. január 8., 12:26‎ (CET)

YouTube linkek

Szia Farkasgergely! Nem tudod a wikin erről van e valahol leírva irányelv? Pkunk: szerkesztőt őt érdekelné. --Vakondka vita 2015. január 14., 20:55 (CET)

Már nem szükséges! Csak az egyik cikkben látta meg, de ez nem számít, hiszen csak egy tréler. Úgyhogy teljesen nem érdekes, maradjon csak úgy, ahogy van. Ezt írta mégis Pkunk. --Vakondka vita 2015. január 14., 21:15 (CET)

vissza szerkesztések

Ha nem vandalizmust, csak egyértelmű rossz lépést vontok vissza, olyanból egy napon belül szabad többet is 3-nál? Köszi azt, mit elküldtél. --Vakondka vita 2015. január 14., 21:24 (CET)

danke --Vakondka vita 2015. január 14., 21:31 (CET)

üres

Szócikk létrehozása

Kedves Gergely! Szeretnék létrehozni két szócikket (Kultkikötő - Balatonföldvári Szabadtéri Síznház, Összpróba Alapítvány), és javítani egyet (Nagy Viktor színész). De csak idáig jutottam, nem tudtam létrehozni magát a Kultkikötőt. https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Szemer%C3%A9di_Fanni/pr%C3%B3balap Szeretném a segítséged kérni. Előre is nagyon köszönöm, üdvözöl: Szemerédi Fanni

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Szemerédi Fanni (vitalap | szerkesztései) 2015. január 20., 13:50‎ (CET)

Kultkikötő további lépések

Szia,
nagyon köszönöm a segítséget!
Kérdésem lenne, hogy mire gondoltok pontosan, mikor azt írjátok hogy még át kellene dolgozni a szócikket. Pontosan miket? És még egy: merre találom, hogy hogyan tudok jobb oldalra adat-dobozt létrehozni?
Köszönöm!<üdv: Szemerédi Fanni vita 2015. január 21., 13:25 (CET)

újabb szócikk: Összpróba Alapítvány

További segítséget szeretnék kérni, mert létrehoztam egy újabb szócikket, amire ellenőrzést kérnék, de problémám is van vele: a megadott weblap-címeken nem talál találatot, pedig létező oldalakat adtam meg linknek.
Előre is köszönöm a segítséget:
Szemerédi Fanni vita 2015. január 22., 12:22 (CET)

szívesség kérés

Szia Farkasgergely! Kérlek szépen a Pumukli cikket ezt irányítsd kérlek szépen át a Pumukli kalandjai cikkre és utána a Pumukli cikket irányítsd a Pumukli (egyértelműsítő lap) cikkre. --Vakondka vita 2015. január 27., 10:05 (CET)

Rlevente: már megcsinálta nekem, mert közben rákérdezett, és utána megírtam neki, miről volt szó. De azért köszi, ha te is segítettél volna. Így már akkor neked nem kell vele foglalkoznod. Kész van. :) --Vakondka vita 2015. január 27., 10:48 (CET)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

OTRS engedély

Szia, info: Wikipédia:OTRS-üzenőfal#Mocsáry Gábor-engedély --PallertiRabbit Hole 2015. február 14., 21:00 (CET)

Kösz, hogy tájékoztattad, látod én ezt el is felejtettem. meglepődött --PallertiRabbit Hole 2015. február 14., 22:19 (CET)

Színészszócikkek

Szia! Régi szokásomhoz visszatérvén megkérhetlek szépen arra, hogy két színész szócikkét megírd? Boráros Imréről és Petneházy Attiláról lenne szó. Belefér az idődbe? Cassandro Ħelyi vita 2015. március 30., 08:47 (CEST)

Köszi szépen! A szomorú alkalom miatt megoldható lenne Katona János cikke is? Cassandro Ħelyi vita 2015. április 1., 08:41 (CEST)

Igen, időközben én is észrevettem. Cassandro Ħelyi vita 2015. április 1., 22:22 (CEST)

Húsvét

Boldog húsvéti ünnepeket! Szalakóta vita 2015. április 5., 20:32 (CEST)

laptörlés

Szia Farkasgergely! Köszi a tegnapi fölösleges átirányítás törlését. --Vakondka vita 2015. május 20., 09:32 (CEST)

Kedves Gergely!

Te törölted a Valene Ewing lapot. Itt egy link: http://en.wikipedia.org/wiki/Valene_Ewing

Ez a szöveg angolul van. Te le tudod fordítani magyarra?

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 80.99.136.178 (vitalap | szerkesztései) 2015. május 23., 13:32‎ (CEST)

Kérés

Szia!! Szedres Mariann vagyok. Van egy oldalam a Wikipédián, képet töltöttem fel, és nem tudom, mi a baj!! ezt az üzenetet kapom: Hiányos leírólap[forrásszöveg szerkesztése] PDmaybe-icon.svg Az általad felküldött kép (112101~1.JPG) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük. Information icon.svg A képeidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet! / kérlek, segíts, mert a mentorom, sajnos alig van már itt. e mail címem: szedmariann55@gmail.com, üzenetemre sem válaszolt. Köszönöm a megkeresésed. Szedres Mariann

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 1955éV (vitalap | szerkesztései) 2015. május 28., 14:18‎ (CEST)

1681692-poster-1920-the-simpsons-couch-source-gag.jpg

Ne haragudj, de nem értem, milyen okból lett törölve az egyébként általam feltöltött 1681692-poster-1920-the-simpsons-couch-source-gag.jpg (https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:1681692-poster-1920-the-simpsons-couch-source-gag.jpg) kép. Tudtommal minden jogom megvan hozzá, hogy képkockát töltsek fel a wikire. --Sasos Sasos 2015. május 31., 15:37 (CET)


Szia! Miből gondolod, hogy a szóban forgó kép nem képkocka? 24. évad 1. rész, a legelején találod a képet. Az, hogy a kép nevében benne van a "poster" szó, nem minősít semmit, az is lehetne a kép nevében, hogy "vírus", attól még nem lesz víros... Továbbra sem értem a törlés okát. --Sasos Sasos 2015. június 2., 18:40 (CET)

Somody Kálmán

Szia! A szomorú hír okán esetleg meg tudnád kérlek írni Somody Kálmán szócikkét, ha belefér az idődbe? Köszi szépen előre is! Cassandro Ħelyi vita 2015. június 3., 08:21 (CEST)

Kisváros

Szia Farkasgergely! Tudod, nem valami jó a kedvem a wiki miatt, de neked köszi, hogy hivatkozásokat javítottál. --Vakondka vita 2015. június 4., 10:56 (CEST)

Re Dudás Ádám

Szervusz, Farkasgergely!

Nem vagyok azonos a 94.44.73.121 IP című anonnal. Sűrűn kapok ilyen figyelmeztetéseket, de figyelmen kívül hagyom őket. A Dudás Ádámról szóló cikket soha nem szerkesztettem és nem is fogom, mert mintegy 55 éve gyűlölöm a focit, a focistákat nem! Majd kérek egy állandó IP címet, és akkor nem lesz gond. A kellemes hétvégi jókívánságot megelőlegezve: --Ronastudor a sznob 2015. június 11., 11:02 (CEST)

Magyar Hírlap

Szervusz. Mit gondolsz a Magyar Hírlap nevű újságról ? Szerinted az jobboldalinak számít ? Mert a Gyakori kérdésekben azt írják a válaszolók, hogy jobboldali újság a Magyar Hírlap. A Magyar Hírlapnak a riválisa a Népszava és a Népszabadság. A jó barátja meg a Magyar Nemzet, ami szintén jobboldalinak számít. --Marec2 vita 2015. június 25., 09:15 (CEST)

Engedély

Üdv,

Be lett küldve a hozzájárulás a parazitás oldalhoz, miért törölték?

Köszönöm!

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Hvg-extra (vitalap | szerkesztései) 2015. július 1., 12:52‎ (CEST)

segítség

Szia Gergő!

Nagyon köszönöm, hogy megjelentél a térből! Röviden. Volt kb. 18 évig egy hanglemez kiadóm a CrossRoads Records, nem rég jöttem a Wikire és kiderült, hogy van jó néhány hivatkozás. Gondoltam -én egyszerű vidéki gyerek- hogy csinálok egy wiki oldalt a kiadóról. De már a beköszönő szövegnél elvéreztem. Igaziból teljesen belezavarodtam a szerkesztési alapelvekbe és többször nekifutottam de mindig feladom. Mit tud a magadfajta mentor segíteni egy wiki analfabétának ahhoz, hogy értelmes oldalt tudjon építeni?

Várva szíves válaszodat, üdvözlettel: Kovács Tamás

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Rastamahakala (vitalap | szerkesztései) 2015. július 9., 20:53‎ (CEST)

saját szócikk

Kedves Gergely!

Segítenél átellenőrizni mi nem stimmel a szócikkemmel? Hiper ügyetlen vagyok. Ha megmondod pontosan mit írjak át, mit hagyjak ki, akkor úgy lesz, de most még csak sejtésem vannak, és szeretném azért minél gyorsabban feltölteni a korrekt tartalmat.

Képet is szeretnék feltölteni, de nem tudom, mit jelöljek meg forrásnak, ha sehol sem volt még publikálva, csak az asztali gépemről töltöm fel, milyen URL-t írjak oda?

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81rvay_Alica

Kérlek, nézzük át együtt. Köszönöm szépen!

Üdv, Alica

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Árvay Alica (vitalap | szerkesztései) 2015. július 29., 20:32‎ (CEST)

parazitás cikk

Szia, kérlek ránéznél, miért nem aktiv?

Köszönöm!

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Hvg-extra (vitalap | szerkesztései) 2015. augusztus 4., 10:48‎ (CEST)

segítség

Szia Gergő!

Kaphatnék egy telefonszámot vagy egy e-mail címet tőled?

köszi és üdv: Kovács Tamás

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Rastamahakala (vitalap | szerkesztései) 2015. augusztus 9., 14:07‎ (CEST)

Esze Jenő visszaállítás

Kedves Fakasgergely köszönöm a visszaállítást. Most már csak azt kellene megtudnom, hogy hova lett a felküldött Diószegi Sándor szócikkely, amit véletlenül neveztem át Esze J-ről Diószegi-re, mert felkínálta a rendszer, amikor fel akartam küldeni. (Az Esze Jenő szócikkely volt ugyanis az előző , amit felküldtem) A rendszerüzenet azt az ablakot hozta fel a hiba elkövetése után , hogy "ne legyek ideges, semmi sem veszett el" ! De akkor hol van a Diószegi Sándor ? Még egyszer meg kell csinálnom? Látom jött levelem, de elöbb ezt elküldöm.--Ima vita 2015. augusztus 14., 13:21 (CEST)

Egy életrajzi szócikk szerkesztéséhez szeretnék segítséget kérni.

A „Ladányi László (író)” szócikket külföldön élő unokatestvéremmel közösen fogalmaztuk meg. (Az ő édesapjáról, az én nagybátyámról van szó.) Az általunk összeállított szöveget unokaöcsém, (aki programozó) helyezte el a wikipédiában Itamár néven.

A szócikk „ellenőrizetlen” minősítést kapott, és a szerkesztők ezt a megjegyzést fűzték hozzá:

„Ezt a szócikket némileg át kellene dolgozni a wiki jelölőnyelv szabályainak figyelembevételével, hogy megfeleljen a Wikipédia alapvető stilisztikai és formai követelményeinek.”

Ennek a megjegyzésnek értelmezéséhez kérem a segítségedet, illetve útmutatást, hogy konkrétan mi lehet a probléma és hogyan kellene átdolgozni a szócikket.

Azért teszem fel én a kérdéseket – és nem Itamár, aki elhelyezte a szócikket -, mert ő nem tud magyarul. Úgy gondolom, hogy ezért az a legegyszerűbb, ha én fordulok segítségért.

Ha engem nem tudsz elfogadni kapcsolattartóként, akkor azt szeretném megtudni, hogy van-e lehetőség arra, hogy Itamár angolul érdeklődjön valamelyik mentornál, mert akkor ő is intézhetné a további javításokat.

Köszönettel Bubosbanka001

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Bubosbanka001 (vitalap | szerkesztései) 2015. augusztus 29., 10:01‎ (CEST)

Zenész infobox

Kedves Farkasgergely ! Szeretnék a Diószegi Sándor szócikkhez infoboxok csinálni, de ilyent még sohasem csináltam ! Azt sem tudom, hogy jómagam jogosult vagyok-e erre. Ha igen, akkor kérlek tanítsd meg rá hogyan kell hozzákezdeni ! Bocs, hogy most már téged is zaklatlak, nemcsak Pagonyt !--Ima vita 2015. szeptember 5., 21:44 (CEST)


Kedves Farkasgergely ! Köszönöm az útmutatót, remélem nem csináltam semmi hibát. A boxon kívül egy dalának videóját is felküldtem. Kérlek nézz rá és hagydj jóvá. Rádió-műsort készítenek Diószegiről és szeretném, ha egybe lenne minden.......hisz tudod milyen lusták a rádiós szerkesztők (csak innen használnak minden forrást)--Ima vita 2015. szeptember 6., 14:01 (CEST)


Kedves Farkasgergely ! Hálásan köszönöm a segítséget, a tanítást és gyorsaságot ! Biztos egy fiatalember vagy, mert a dinamizmusod érzékelhető ...............így a gépezeten keresztül is. Köszönet !--Ima vita 2015. szeptember 6., 19:18 (CEST)

fénykép

Kedves Gergő!

Megadtam belépéskor az e-mail címet, vissza is igazoltam, de nem kaptam meg az e-mail kódot. Jobb lenne, ha el tudnálak érni közvetlenül. Az én elérhetőségeim arvay.alica@gmail.com, 70 214 39 07, skype: alica_97. Ha keresel, megköszönöm, mert szerintem negyedóra alatt közösen megoldanánk, ami most így elhúzódik.

Tehát a Tudományos Világfórumra betettem az oldal linkjét, szerinted oda írjak egy félmondatos magyarázatot arról, hogy mi az? http://www.sciforum.hu/about-us/statutes/index.html, tudom is én, hogy ez az MTA, UNESCO és a Nemzetközi Tudományos Tanács együttműködéséből létrejött globális tudományos konferencia, amely minden tudományterületet felölel. Vagy...?

Másik: hová tűnt a képem? A fényképet e célból készíttettem, megvásároltam, az én tulajdonom. Mi a baj vele?

Harmadik, legvégén mindig marad pár írás, amit elfelejtettem belerakni, akkor legalul a hivatkozások számai nem jók, ezt hogy kell kijavítani? Ha megmondod, szívesen megcsinálom, de ha elkezdem keresni, megmondom őszintén, elveszek ebben a hálóban.

Köszönöm szépen a segítségedet! Üdv, Alica

Hirdetés megengedett a szócikknél?

Kedves Farkasgergely ! A Pere János szócikknél - a Google Chrome -mal való kereséskor - illetéktelen hirdetés jelenik meg. Hiába írtam, nem törlik. Mit kell ilyenkor tenni?--Ima vita 2015. szeptember 11., 18:20 (CEST)

Küldtem Neked az értesítési emailon keresztül (enyém: imamalom@freemail.hu) képmetszővel kimetszett képet az oldalról. . Kérlek nézd meg az emailok között ! Köszönöm--Ima vita 2015. szeptember 12., 10:58 (CEST)

Pazeller Jakab

Kedves Farkasgergely ! Kérlek ellenőrizd le a Pazeller Jakab szócikkben tett 3 változtatásomat. Köszönöm--Ima vita 2015. november 9., 20:58 (CET)

Köszönöm mindkettőtöknek !--Ima vita 2015. november 11., 14:51 (CET)

Cobra 11 visszaállítása

Szia! Láttam, visszaállítottad egy anon szerkesztését, épp egy statisztikát csinálok a járőrözésről, és ehhez kellene, hogy mi volt ennek az oka? Ogodej vitalap 2015. november 20., 17:37 (CET)

Ok, kösz, a lényeg, azt elemzem, hogy a járőrködés milyen tevékenységből áll, pl. anon kiegészít, bejelentkezett szerkesztő pontosít, bejelentkezett szerkesztő visszaállít ilyesmik, és itt nem tudtam, mit írjak. Üdv. Ogodej vitalap 2015. november 20., 21:10 (CET)

Tamási Zoltán

Szia! Rá tudsz nézni kérlek a Tamási Zoltán szócikkre? Nem árt neki egy átnézés. Köszi szépen előre is! Üdv, Cassandro Ħelyi vita 2015. december 16., 08:58 (CET)

Karácsony

Boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2015. december 25., 22:22 (CET)

Kérés

Szia! Szeretném ha a mentorom lennél mert nagyon érdekel a WIKIPÉDIA csak nem nagyon értem még és nem szeretnék rossz adatokat feltüntetni. Köszönöm

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Partyface86 (vitalap | szerkesztései) 2015. december 26., 16:53‎ (CET)

Szia! Szerkesztettem 2 lapot. de kidobál, hogy valami rossz benne sajnos nem értek, hozzá és logót sem tudok feltölteni. Bemásolom a linkeket. Ezeket most találtam meg és gondoltam ezeket kikéne egésziteni, hogy mi is ez pontossan. csak valahogy nekem kezdöként nem megy.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ervin_Azcárraga_(Fekete)

https://en.wikipedia.org/wiki/Orange_Grupo_México

Köszönöm a segítséget.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Partyface86 (vitalap | szerkesztései) 2015. december 29., 15:38 (CET)