Szerkesztővita:Ogodej

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Ogodej jelenleg az alábbiak szerint érhető tetten:   frissít
   White pog.svg Szerkeszt (szerkeszt) Tao and hobbit.jpg 
   True-Symbol.gif"Mélytengeri rája" üzemmód. (Alámerül a wiki feneketlen mélységeibe)
  White pog.svg Alkotói válságban (Csak piszkálgatja mások cikkeit járőr üzemmódban + kötekedik)
   White pog.svg Nem érhető el (Nincs térerő, vagy nagyon messze van)


Gratuláció[szerkesztés]

Gratulálok, hogy a wikitanács tagja lettél ismét! Apród vita 2018. június 1., 01:40 (CEST)

@Apród: Köszönöm! Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. június 1., 07:07 (CEST)

Herman Ottó‎[szerkesztés]

Le kéne védeni egy időre ezt a lapot. Egy mániákus folyton piszkálja. OsvátA Palackposta 2018. június 4., 15:54 (CEST)

@OsvátA: HuFi most tette meg. Épp írtam neki. :-) Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. június 4., 15:56 (CEST)

Wikitanács[szerkesztés]

Értesítelek, hogy GhostDestroyer100 szerkesztő tevékenysége miatt a Wikitanácshoz fordultam. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. június 7., 10:04 (CEST)

Re: Mojo WorKings[szerkesztés]

Kedves Ogodej!

A Diszkográfia szakasz felsorolásainak nem szerencsés, "br"-es sortörései miatt tettem ki. Ahogy a Wikipédia formai útmutatója szerint is kellene: "A felsorolás jellegű szakaszok formázására használjunk egyszerű, azaz nem számozott, hanem csillagos listát." – Tudor987 vita 2018. június 8., 13:29 (CEST)

Megint arabok, most sokan...[szerkesztés]

Szia! A most kezdődött foci vb-n 4 arab ország is részt vesz, és most látom csak, hogy a válogatott keretek enyhén szólva hiányosak a magyaros átírást illetően. 4-szer 23 névről van szó (számos link már kék, de ebből van ahol jó az átírás, van ahol biztosan nem), plusz bónuszként esetleg Irán újabb 23 névvel... Ahogy lenne időd, energiád, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság (keretek) cikkben az Egyiptom, Szaúd-Arábia, Marokkó, Tunézia (plusz esetleg Irán) szakaszokra férne rá egy alapos átnézés, szerencsére a teljes lista arabul is megvan a cikk arab interwikijében.

Elég lehet pl az én vitalapomon a helyes névlistákat megadni, a vonatkozó módosításokat, átnevezéseket én majd átvezetem, elvégzem mindenhol, mivel természetesen nem csak ez az 1 lap érintett, csak innen érhető el legjobban a "munka". Előre is köszönettel: – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2018. június 15., 13:52 (CEST)

Vardan Stepanyan[szerkesztés]

Szia! A segítségedet szeretném kérni. A japán átírás még úgy-ahogy megy, de Vardan Stepanyan már messze túlmutat rajtam (Vladimir Jengibarjannal szerencsém volt, hogy voltak rá piros linkek). Megtennéd, hogy megnézed a szócikket és segítesz? Tudom, hogy nem épp a szakterületed, azonban egyedül az örmény városokat tudtam átírni Örményország városai alapján. Előre is köszönöm! Bencemac A Holtak Szószólója 2018. június 16., 11:56 (CEST)

@Bencemac: Vardan Sztepanjan, az alternatív név Dousman Vardan, lásd WP:ÖRMÉNY. – Joey Olympic rings without rims.svg üzenj nekem 2018. június 16., 16:17 (CEST)

@Joeyline: Köszönöm a segítséget, átneveztem. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. június 17., 13:35 (CEST)

@Bencemac:, @Joeyline: Most jutottam géphez, jó hogy Joey tudott segíteni, ez tényleg nem az én területem... :-) Ogodej vitalap 2018. június 17., 18:23 (CEST)

Iszlám[szerkesztés]

Szia. Beraktam egy új (animációs) térképet az iszlám történetéhez, de a te térképeidhez képest van egy kis csúszás, ugyanis itt már 649-ben teljes Észak-Afrika az iszlámé volt. Nézd meg.. – Milei.vencel vita 2018. június 20., 15:05 (CEST)

@Milei Vencel: Nem baj, maradhat mind a kettő, ennyi csúszás belefér, a teljes terület meghódítását Oszmán fejezte be, de a hódítás már 644-ben elkezdődött. Elvileg lehetséges, ha jól értem a problémát. Ogodej vitalap 2018. június 20., 15:41 (CEST)

Re: Arabok[szerkesztés]

Hát, át tudom betűzni a neveket a WP:ARAB alapján, de nem ismerem az egyéb magyarytással kapcsolatos szebályokat, meg KNMH-m sincs, aho esetleg utánnanézzek... Természetesen, ha kell megcsinálom, de nem tartom magam arabosnak :-) És egyébként is, rudod, hogy vagyok a magyaros átírásokkal... - Gaja  Posthorn Logo Dt Bundespost.svg 2018. június 20., 23:01 (CEST)