Szerkesztővita:Szilas

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

hétfő, Donát névnapja van – a magyar Wikipédia jelenleg 464 758 szócikket tartalmaz.

Ma van Godson 14., Tomeczek 13. és L András 11. wikiszületésnapja. Holnap lesz Neruo 14. és Joeyline 10. wikiszületésnapja.

Rosszindulati feltételezés[szerkesztés]

Miért feltételezted az, hogy ellenszenv miatt jelöltem törlése Rátonyi Gábor Tamás szócikkét? A TMB kiírás egyértelmű volt és volt-van alapja. Honnan jött ez a rosszindulatú feltételezés? - Csurla vita 2020. február 15., 15:50 (CET)

Mert nem gondoltam volna, hogy csak demonstrálsz. Nem ismertem az előzményt. Más indokot nem láttam arra, hogy nekimész egy rendkívül sokat dolgozó kollégának.– Szilas vita 2020. február 15., 16:57 (CET)

Wikipédia:Wikikett - Feltételezz jó indulatot! Nem mentem neki. Borzalmas, hogy többen nem tudtok diplomatikusan viselkedni és még engem vesztek elő. OsvátA is amit művel rettenetes. Amivel vádol azokat pont, hogy ő követi el. A tévedést jó lenne közösségi oldalon belátni és ott elnézést kérni. - Csurla vita 2020. február 15., 17:06 (CET)

Arra is van irányelvünk, hogy „Ne demonstrálj”. Jó lenne betartani, mert mint az ábra mutatja, amellett, hogy tilos, még félreértéseket is okozhat. Ígérem, ezentúl diplomatikusabb leszek. Szerintem hagyjuk ennyiben.– Szilas vita 2020. február 15., 17:13 (CET)

Nem demonstráltam. Minek megint ide citálni egy irányelvet, ami nem idevaló? Csak arra jó, hogy erőfölényt fitogtass, hogy de neked van igazad. Annyira nincs emberi megnyilvánulásotok, csak az erő. Ez elszomorító. - Csurla vita 2020. február 15., 17:28 (CET)