Szerkesztővita:Burumbátor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

split klímás cikk[szerkesztés]

Köszönöm a figyelmeztetést, javítottam, már termék név nélkül jelenik meg a javaslatom. Kérlek erősítsd meg, hogy van-e más probléma vele! Köszönöm!

Re: del Leone[szerkesztés]

Hi, I answer you in English because it will be easier for me ;)

Normally I would write "del leone" (of the lion), but in several sources it appears with a capital letter: Leone.
Cf. Leone: [1] [2] [3] , leone: [4] [5] – Ruthven vita 2018. január 4., 19:39 (CET)

Wikimenü[szerkesztés]

Sikerült láthatatlanná tenned a Wikimenüt néhány Commonsban megtalálható fájl törlésével. Nem véletlen vannak ezek a Wikipédiában: most éppen javítottam, de ha valakinek kedve támad átnevezni őket odaát, megint haza fogja vágni a Wikimenüt. – Tacsipacsi vita 2018. január 4., 21:52 (CET)

Ezeket egyszer én is töröltem. :-) – Regasterios vita 2018. január 5., 20:54 (CET)

Ki kellene találni valami ronda színű ordító sablont rájuk, mert csak idő kérdése, hogy mikor futunk bele ebbe újra. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. január 5., 21:16 (CET)

@Tacsipacsi: Van valamilyen lista (kategória nincsen azt néztem) ami alapján meg lehet találni az érintett képeket? -PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. január 5., 21:19 (CET)

@Pallerti: @Tacsipacsi: @Regasterios: van ilyen: {{Üres kategória}}(?). Ezt csak minimálisan kellene megváltoztatni. – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 5., 22:21 (CET)

Valami ilyesmi jó lesz? Szerkesztő:Pallerti/sablon – PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. január 5., 23:36 (CET)
Zsír! (Semmi nem látszik...) :))) – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 5., 23:37 (CET)
Mosmár látszik! ( Először szerkütk volt...) – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 5., 23:38 (CET)
...elrontottam a linkelést, már javítottam. Kategorizál is a Technikai okból megtartandó leírólapok (jó lesz ez a katnév?) nevű egyelőre nem létező kategóriába. – PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. január 5., 23:39 (CET)
  • Igazából néhányan foglalkozunk ezzel, tehát lehet, hogy nincs is szükség nagy kategorizálásra. Annyi a lényeg, hogy vizuális gátat kapjunk a törlés vagy egyéb feldolgozás előtt. – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 5., 23:41 (CET)

Az Arrows-ffffff.png-nél például már van {{Netöröld2!}}, valamiért ez nem mindre került ki. (Szerintem sem kell kategorizálni, hiszen nem az a lényeg, hogy megtaláljuk ezeket a képeket – ha nagyon szükséges, a „Mi hivatkozik erre” funkcióval lehet, de a CSS-fájlból is ki lehet őket bányászni –, hanem hogy ha rátalál egy admin és nagy vígan törölné, akkor ne tegye.) – Tacsipacsi vita 2018. január 6., 00:00 (CET)

Sitzverteilung[szerkesztés]

Szia! Szerinted lehetne ezt magyarítani? – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 11., 17:46 (CET)

Lehetne, persze hogy lehetne, de nekem semmi kedvem hozzá, túl sok helyre rakta be B.Zsolt kolléga. Gondolom nem lesz túl sok felhasználója én is csak az eljövendő választások miatt piszkálom. – Texaner vita 2018. január 11., 17:50 (CET)

Óó, azt nem is néztem. Szomorú... Már az elején kellett volna. – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 11., 17:52 (CET)

Kategória[szerkesztés]

Ezek a kategóriák földrajzi (közigazgatási) és régészettel kapcsolatos kategóriák, amint az a nevükből látszott és az új nevükből is látszik. A régi változatban ezért úgy kellett volna kinézniük, hogy Kategória:Magyarországi és régészeti lelőhelyek, de ez félreérthető név, vagy Kategória:Magyarországi, régészeti lelőhelyek, de ez félreérthető, felsorolás jellegű és nincs rendesen megfogalmazva. A Kategória:Régészeti lelőhelyek Magyarországon ellen neked az volt az érved, hogy az valami cunami (ez a szó nem tudom, hogy miért jutott eszedbe a témáról, mert szerintem nincs közvetlen kapcsolatban a témával) és példának hoztad a Magyarországi zsidó építészetet, amelyet helyesen úgy kell írni, hogy magyarországi, zsidó építészet, vagy zsidó építészet Magyarországon, vagy a magyarországi zsidóknak az építészete. Ezt a példát sem értem, mert az a szó, hogy magyarországi, nekem nagyon tág. Ezek után a magyarországi zsidó kifejezés számomra érthetetlen lesz. Ez azt jelenti, hogy itt a magyarországi zsidóknak az építészettel kapcsolatos szócikkei vannak, vagy azt, hogy a zsidó építészetnek a Magyarországgal kapcsolatos szócikkei vannak? Mert ez a példád körülbelül ezt a két változatot jelentheti. Csak az engem érdeklő kategóriákat szeretném pontosítani, mert megkönnyíti a munkámat a valószínűleg nem félreérthető fogalmazás.– Szenti Tamás vita 2018. január 13., 22:34 (CET)

Érdekel[szerkesztés]

Szia! Úgy döntöttem, hogy inkább csak ide írok neked, mint az AÜ-re, mert érdekel a véleményed az ügyben. Megint kipattant ez a GhostDestroyer-es dolog, ami szerintem rémisztően hasonlít a Marsos-ügyre. Nevezett szerkesztők amellett, hogy igénytelenül dolgoznak itt, ezzel rengeteg munkát adva másnak, még nem is kommunikálnak. Hál istennek utóbbi megkapta annó a "lefokozást" és a szankció valamelyest hatott, mert azóta csak javítgat, nem hoz létre újabb szócikket. Kivéve valamelyik nap, de gyorsan azonnalizva lett. Mivel DG-től nincs milyen jogot elvenni, szerinted nem lehetséges, hogy egy blokk jobb belátásra bírná? Legalább kommunikáljon! Szerintem ez így nem jó senkinek. Lásd a vitalapját. Egy vicc..a bunkóság netovábbja ha valaki ennyi figyelmeztetést így semmibe vesz. Szerinted mi vezetne célra? Gerry89 vita 2018. január 13., 23:01 (CET)

Folyamatosan ezen gondolkozom. Abban állapodjunk meg, hogy az ő bűne a szerkesztési módszere, amely mások szerint igénytelen (nem szeretem ezt a szót), illetve, hogy nem kommunikál. Ezek közül egyik sem szerepel a blokkolási irányelvben, mint legális indok a blokkra. Én egyszer már törlési vitára vittem egy szabadon választott cikkét, mert meg akartam tudni a szerkesztők véleményét a tartalom minőségéről, de már tudom, hogy rossz helyre tettem. Ha ott az derült volna ki, hogy a cikkei INKÁBB rosszak, mint jók, akkor lehetett volna leállítani, és azt mondani, hogy eltévedt tartalommal árasztja el a Wikipédiát. Nem ment végig. Ha valakivel kötözködne, vandálkodna, szerzői jogilag aggályos szöveget terjesztene, azonnal lehetne blokkolni. De nem tesz ilyesmit. Azt kérlek ne mondd, hogy "munkát ad másoknak", ilyesmi nincs a magyar Wikipédiában. Itt mindenki azzal foglalkozik, amivel akar, ez azt is jelenti, hogy azzal nem foglalkozik, amivel nem akar. Aki tehát a GD/anon cikkeit szerkeszti, formázza, az bizonyosan ezt szeretné csinálni, ezért nem érdemes őket áldozatokként beállítani. Az az ún. writ-only blokk, amire többen hivatkoztak, valóban van, de azokkal szemben alkalmazható, akik valamilyen szabálytalanságot követnek el, és nem hajlandók meghallgatni a moderátor szavait ill. azokra reagálni. A folyamatos szabálytalankodás megakadályozása ilyenkor a cél, és reméljük (mert egyebet nem tehetünk), hogy egy-két óra múlva megjön az esze és lehet majd vele értelmesen beszélni. Itt nem látom, hogy mit lehetne ezzel a szabálytalan blokkal elérni. Szívesen fogadok bármilyen, az irányelveknek megfelelő javaslatot. – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 14., 08:00 (CET)

Hadd csatoljam GD és Marsos esetét össze. Utóbbi például hosszú idő után — milyen fura, pont most — létrehozott egy szócikket, pont azokkal a hibákkal, amiért végül megerősítettségét megvonták. Szóval szerintem a tehetetlenségünket látva ezek a delikvensek egymást is erősítik, leszarnak, sőt biztos vagyok benne, hogy ki is nevetnek minket. Szerintem a kicsit agresszívabb hozzáállás célravezető is lehet, mert vannak pozitív példák is – lásd Attila1486 (DaniAttila7) - akik fejlődni akarnak, kommunikálnak és a saját határain belül fejlôdnek. No de aki nem? GD esetében mit érnénk el azzal, hogy teszem azt véleménykérést kezdeményezünk, esetleg WT-beadvány? Az meg a mi töketlenségünk lennr viszont, ha semmit sem teszünk és tűrjük csak ezt az...ezt. Gerry89 vita 2018. január 14., 22:06 (CET)

Taktika[szerkesztés]

Meggyőztél, töröltem az átirányítást, inkább meg kéne írni ezt rendesen. – Szilas vita 2018. január 26., 16:03 (CET)

Rex felügyelő[szerkesztés]

Nézd meg a részeket és utána töröld ki ami írtam.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Piedone1010 (vitalap | szerkesztései) 2018. január 27., 08:22‎

Nem tud érdekelni– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Piedone1010 (vitalap | szerkesztései) 2018. január 27., 12:30

Semmi közöd nincs hozzá, hogy mit csinálok– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Piedone1010 (vitalap | szerkesztései) 2018. január 27., 12:59

Rex felügyelő[szerkesztés]

Most mi a baj? Rosszul van írva a részek tartalma én csak javítom

Figyelés[szerkesztés]

Te csak nem figyeljél engem.Piedone1010 vita 2018. január 27., 14:36 (CET)

Már téged figyel mindenki. :-) OsvátA Palackposta 2018. január 27., 14:40 (CET)

Téged is jó újra látni! Hát végre megint itt vagy! 62.216.205.114 (vita) 2018. január 25., 21:49 (CET)

Symbol opinion vote.svg megjegyzésInformation icon.svg információ amíg 62.216.205.114 anon üzenete és az azt div-be ágyazó pozicionálása a vitalapon található, addig ide írni csak az egész lap szerkesztésre vagy az új szakasz nyitásával lehet (valószínűleg új szakasz létrehozása után is... én most a teljes lap szerkesztését használtam). A hiba nem annak a készülékében van, aki szeretne szerkesztésre nyitni egy szakaszt és nem tud. Fauvirt vita 2018. január 27., 18:09 (CET)

Information icon.svg információ Most már működik a lap. – Tacsipacsi vita 2018. január 27., 22:41 (CET)

Okinava (sziget)[szerkesztés]

Szia! Miért vontad vissza a szerksztésem? Üdv 84.0.231.130 (vita) 2018. január 27., 18:24 (CET)

Szia! És a „prefetúra” szó miért kis p? Infoboxokban mindenütt nagy betűvel vannak a jellemzők nevei, pl. magyar városoknál is a „megye”. Üdv 84.0.231.130 (vita) 2018. január 27., 20:44 (CET)
Szia! Nem azért, mert tulajdonnév lenne, hanem formai-eszétikai okokból van nagy betűvel szedve az első szó az infoboxok baloldali rubrikájában, ez ugyanis egy kategória megnevezése. Üdv 84.0.231.130 (vita) 2018. január 30., 02:41 (CET)

Re: Kérdés[szerkesztés]

Igen az, de majd holnap valahogy rendezzük. – Vakondka vita 2018. január 27., 21:49 (CET)

Járőrök száma[szerkesztés]

@Malatinszky, Samat: és még néhányan: végleg belenyugodtam, soha többet nem vetem fel a járőrjogosultság visszavonásának igényét. De legalább ne kérkedjünk a számukkal! Én nagyon gyakran járok ezen az oldalon, és igazából az zavar, hogy ennek az első sora kérkedik a járőreink számosságával. Kérdezem tisztelettel, hogy nem lehetne-e valahogy úgy megváltoztatni ezt az első sort, vagy éppen eltenni a Wikipédia:Járőrök üzenőfala fejrészébe valahová, hogy a szám ne legyen azonnal látható. Szükség van erre a mondatra az ellenőrzési oldal első sorában? – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 29., 08:51 (CET)

Engem is irritál régóta, hogy állítólag több száz járőr lenne a WP-n(?), holott ebből aktív max 20-30. misibacsi*üzenet 2018. január 29., 17:01 (CET)

Horrorgyártó[szerkesztés]

Re: jó terv; üdvözlöm! (Bár rajta már csak a fegyver foghat). :-) OsvátA Palackposta 2018. január 29., 11:51 (CET)

Nem tudom melyikőtök találta ki ezt az inkubátorba küldést, de "zseniális". Mi, akik javítjuk, mostantól még avval is foglalkozhatunk, hogy jobbra-balra nevezgetjük őket, nem lesznek azonnal élesíthetők a wd-s adatok az infoboxokban, a kategóriákat rejteni kell, téves névtérközi átnevezések utáni törlésekkel kell foglalkoznotok, ő meg ettől úgysem fog leállni. Viszont amit már egyszer felküldött, azt nem fogja még egyszer megírni, ha megmarad, így előbb-utóbb kifogy az együttesekből. Ha meg törlődik mind, akkor megírja újra és végtelen ciklusban szórakozhattok vele. Melyik a jobb? Másrészt meg értelmes és hasznos tartalmat küld fel pocsék formázással, de ha nincs kedvetek vele szórakozni, és ez az oka, akkor várjátok meg, míg Mamkókajmen, Kobeat, én vagy más rendbehozza. Nem élő személy egyik sem, így az, hogy nincs forrása a cikknek vagy nincs megformázva, nem jelenti automatikusan azt, hogy használhatatlan és sarokba kell dobni. Gyurika vita 2018. január 29., 12:54 (CET)

Tessék, ennyit ért az egész: [6] már föl is töltötte felhasználónévvel újra a fő névtérbe, így meg sima átnevezéssel már nem is tudom felülírni a javított változattal. Gyurika vita 2018. január 29., 13:23 (CET)

Várj már! Én egész idáig azon gondolkodtam, hogy hogyan tegyük ezt az embert egy kicsit kommunikatívabbá, hiszen a jómúltkor blokkolva lett a kommunikáció hiánya miatt. Azt gondoltam/tuk, hogy ez a szerkesztői viselkedés problémás és a cikkek ilyen formában igénytelenek. Wikizoli és HuFi többször is megvádoltak igénytelenséggel. Napokon át zajlott a sírás-rívás, hogy egyes szerkesztőknek mennyit kell javítani utána, és e helyett mennyivel hasznosabb dolgokat csinálhatnának.

Akkor ez az egész felesleges volt? Ne avatkozzunk közbe, hagyjuk a (szerintem is fontos és hasznos, de formázatlan) cikkek burjánzását, hiszen Ti javítjátok? Ha így gondolod, én biztos nem nevezek át egyet sem többet, az akciómat azért kezdtem, hogy hátha megnyilvánul. De valóban, csak bejelentkezett és folytatja. Tényleg nem világos, mi most a közösség álláspontja ezzel a szerkesztővel kapcsolatban... – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 29., 13:33 (CET)

Az a baj, hogy kár rá pazarolni az időt, amíg névvel szerkesztett, legalább forrásolt. Vitatott megítélésű szerkesztő, hasznos amit csinál, de ahogy csinálja, az borzalmas, én sem tudok mást mondani erről. Nekem se hiányzik hogy a cikkeivel szórakozni kell, de ha mérlegeljük, hogy mit vesztünk, ha blokkoljuk vagy töröljük a szövegeit, akkor még mindig nyerünk, ha a munkája használható részét megtartjuk némi retusálás után. Ez van. Gyurika vita 2018. január 29., 13:43 (CET)

A cikkek megnézése nélkül kérdezem, hogy az infók forrásolása rendben van, elfogadható? Mert csak akkor érdemes őket megtartani. misibacsi*üzenet 2018. január 29., 16:59 (CET)

@Misibacsi: amennyire én néztem a forrásokat, azokban van annyi adat, amennyi a cikkekbe belekerül első körben. Nagyon sok nyelven megvannak ezek az együttesek, úgyhogy nem nehéz bővíteni, fejleszteni a cikkeket. – Burumbátor Súgd ide! 2018. január 30., 08:37 (CET)

Minority SafePack[szerkesztés]

Kedves @Burumbátor:! Gondoltam, a szövegdoboz a cikk elején jobb helyen van. Aztán elszúrtam, bele akartam tenni az onlájn aláíráshoz a ?lang=hu végződést, hogy egyből magyarul legyen. Ezt elszúrtam, mert az =-től megbolondul a link. Viszont most teljesen eltűnt az aláírásos szövegdoboz, mert már lent sincsen. Üdv, @Tragumura:

Nem értem, hogy ha egy aláírásgyűjtésről van szó egy wiki-cikkben, akkor magának az aláírásgyűjtésnek a linkjét miért nem lehet hangsúlyozottan megjeleníteni. Amúgy a "Története" szekcióban 2017.08.18-tól 2018.01.31-ig ott volt a szövegdoboz, megnézheted a laptörténetben. – Tragumura Válasz itt 2018. február 4., 02:41 (CET)

Fájl:Danger1.jpg[szerkesztés]

Szia! Feltételezem, ezt lehet törölni. – Regasterios vita 2018. február 1., 14:57 (CET)

Iszfahán válasz[szerkesztés]

Beírtam. Igen, ez kimaradt. A Commonson meg majd átnézhetik, hogy melyik megyének mi is a valós vaktérképe, mert legalább 6 nem egy megyét tüntetett fel, hanem kettőt, hármat is. Ha meg megváltoztak a közigazgatási határok, akkor új vaktérképek kellenének a listában is hiányzó (szükségmegoldásként Iszfahán tartomány megyéinek térképével pótolt) elemekről. De ez már a Commonsosok dolga.– Porbóllett vita 2018. február 3., 20:06 (CET)

Itt nem arról van szó, hogy Afganisztánban is van. Ezek iráni megyék, Iszfahán tartományon belül, de valami miatt egy-egy vaktérképnél több megye is szerepel. Tehát közigazgatási reform volt, de nem foglalkoztak a vaktérképek aktualizálásával.– Porbóllett vita 2018. február 3., 20:18 (CET)

Csatabárd[szerkesztés]

Azt én már elástam. Sorry azt gondoltam hogy Szerkesztővita:Zerind#Választások erre reflektálsz! – Texaner vita 2018. február 3., 20:47 (CET)

Kérés[szerkesztés]

Szia! Kérlek vedd fel a kapcsolatot Marsossal. Próbálj meg hatni rá, hogy javítson a szerkesztési minőségén és kommunikáljon, forrásoljon és ne csonkokat írjon. Lásd vitalapját és korábbi ügyét, amikor ezen dolgai miatt megvonták megerősített jogát. Azóta is ugyanaz van. Kérlek adj tanácsot, mit lehet tenni az ilyen szerkesztővel. Szerintem végtelenre blokkolni, de hátha te tudsz valami más megoldást. Gerry89 vita 2018. február 4., 23:31 (CET)

Klubrádió[szerkesztés]

Tisztelt Szerkesztő!

Bár nem tudom, hogy mi az Ön rendes neve, én felfedtem magam. Alapító szerkesztő műsorvezetője voltam a Klubrádiónak. Szőnyi úr volt a főnököm. Kollégáim voltak Világi Gyula, Baraczka Eszter, Novodomszky Éva. Szujónak még híre hamva se volt kezdetben! Nádas Györgynek se!

Az Autóklub épülete melletti emeletes házban volt a stúdió. https://www.google.hu/maps/@47.5138693,19.0340198,3a,75y,215.1h,81.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1sVITSJDRsWuXekfSmYI6yyg!2e0!7i13312!8i6656 Igaz, hogy legtöbbször az éjszakai sávban dolgoztam, de napközben is volt műsorom.

Tisztelettel, Pászti Károly A Klubrádió alapító szerkesztő műsorvezetője

ellenőrzés[szerkesztés]

Köszönöm az ellenőrzéseket!!

Nyárizápor vita 2018. február 7., 10:12 (CET)

Basil a híres egérdetektív[szerkesztés]

Tisztelt Burumbátor szerkesztő!

A tárgyban megjelölt című lappal kapcsolatban érdeklődnék. Mivel nem vagyok gyakorlott, érdeklődnék,hogy mit kellett volna máshogy csinálnom,hogy jóváhagyja a változtatást?

Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Sissi80 felhasználó


Szerettem volna kijavítani Janza Kata nevét, Kokas Piroskáéra, mert ő a megjelölt szereplő hangja. Esetleg tudnál ebben segíteni?

Köszönöm szépen!

Jasin[szerkesztés]

Szia! Ez a lap 2 perccel létrehozása után megkapta az azonnalit, szerkesztője (regisztrált) nem volt értesítve, s mire próbáltam reagálni, el is tűnt. Szerintem ilyenkor lehet várni akár néhány órát is, majd megkaphatná első körben a szubcsonksablont stb. Nincs igazam? – Vépi vita 2018. február 13., 17:04 (CET)

Szia! Én nem láttam meg benne sem a szubcsonkot, sem a nevezetességet. De visszaállítom, ha gondolod, hogy szükséges. – Burumbátor Súgd ide! 2018. február 13., 17:07 (CET)

Tartalmára már nem is emlékszem, az eljárásra reagáltam. – Vépi vita 2018. február 13., 17:10 (CET)
Köszönöm. Írnék valamit a létrehozójának (kivéve persze ha te akartál volna). – Vépi vita 2018. február 13., 17:13 (CET)
Nyugodtan. Én lassan megyek, kezdek belefáradni a mai rajzásba. Üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2018. február 13., 17:15 (CET)

Szószólók[szerkesztés]

Szia! Ezen én is elgondolkodtam, de máshol nemzetiségi képviselet van (tehát rendes mandátum), míg a szószólói rendszer tudtommal magyar sajátosság, de nyitott vagyok a kategórianév módosítására. Cassandro OCR bow tie.svg Ħelyi vita 2018. február 13., 22:13 (CET)

Alapvetően nem rossz ötlet, bár megvárnám vele a következő ciklust, lesznek úgyis váltások (pl. Csúcsné és Koranisz nem indul újra, míg a németek a nemzetiségi mandátumra gyúrnak). Az intézményről mindenképpen kell majd szócikk, de előbb megírom az életrajzokat. Aztán meglátom mennyire lesz energiám erre is. Cassandro OCR bow tie.svg Ħelyi vita 2018. február 14., 10:34 (CET)

Klubrádió[szerkesztés]

Tisztelt Szerkesztő!

Továbbra sem tudom, hogy Ön ki! Én legalább bemutatkoztam... Így ezek után abban sem vagyok biztos, hogy Ön a Klubrádió Wikipedia oldalának megfelelő szerkesztője!

Lehet, hogy Ön nem ismer, lehet, hogy én sem ismerem Önt. De állításomat, miszerint a Klubrádióban dolgoztam, nem tudta cáfolni se. Bizonyításképpen elküldtem a Klubrádió stúdiójának helyét, főnököm nevét, és munkatársaim nevét is. Ők igazolhatnak.

Egyébként ha már kérdezi, akkor Klubrádió mellett a Rádió Bridge, a Hungária Rádió, a Budapest Rádió és a Klasszik Rádió alapító szerkesztője és/vagy műsorvezetője voltam.

Ezúton kérem, hogy Ön is igazolja magát! A karoly.paszti@freemail.hu-ra várom levelét!

Tisztelettel, Pászti Károly

Tisztelt Szerkesztő Úr! Kezdjük akkor elölről, hátha az baj. Engem Pászti Károlynak hívnak - nickname alias popchopy -, Önt hogy hívják? Ha nem kívánja nyilvánosan megírni, írja meg privátban!

Tisztelettel, Fent nevezett

Tisztelt Szerkesztő Úr! Pontosan milyen dokumentumot kér? Fizetési kimutatást? Szerződést? Ne haragudjon, de ezek titkosak! Még az ismerőseimre se tartozik, nemhogy Önre, aki még a saját nevét is képtelen leírni privátba! Kevés fénykép készült, talán Novodomszky Évinél lehet pár közös fotó. Ha Ön ennyire kételkedik az állításomban, viszont ismeri a Klubrádiót, utána tud nézni Ön is! Nézze, én alapítója voltam a Klubrádiónak (is) és erre büszke vagyok, még akkor is, ha csak rövid ideig dolgoztam ott, fél évet. Feladatunk a rádió elindítása volt. Sajnálom, hogy Ön ezt kétségbe vonja! De hát tudom, vannak, akik szeretnek Istent játszani és megmondók lenni! További jó munkát kívánok!

Maradok tisztelettel, Pászti Károly a Klubrádió szerkesztő-műsorvezetője

Tisztelt Szerkesztő Úr! Köszönöm válaszát! Nem sokra jutottunk. Zárszóként Önt idézném, egy Ön által közzétett idézettel: "A világon semmi sem veszélyesebb, mint az őszinte tudatlanság és a lelkiismeretes butaság."

Ajánlom magam. Tisztelettel.

defsort[szerkesztés]

Szia Mester,

látom törölted a defsortot innen-onnan. Én mindig feleslegesnek tartottam ezek 90%-át, most már végre elavultak, lehet törölni őket? – Szilas vita 2018. február 18., 19:08 (CET)

Bocsi, közben megtaláltam a szabályt, látom, már, hogy csak a feleslegeseket lehet/kell törölni. Üdv – Szilas vita 2018. február 18., 19:12 (CET)

Blokk[szerkesztés]

Szia. Elkelne egy hosszú távú blokk ennek: Monitor Zsófia. Az utóbbi időben rengeteg vandálkodása volt. Csak itt kettő van megemlítve: https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91vita:Monitor_Zs%C3%B3fia. üdv. – Milei.vencel vita 2018. február 23., 03:39 (CET)

Fájl:Van meegeren trial.jpg[szerkesztés]

Szia! Ezt a képet lehet törölni, felsablonoztam, odaírtam, hogy miért, és a műhely oldalán is megindokoltam, hogy még nem közkincs. – Regasterios vita 2018. február 25., 09:48 (CET)

Manis crassicaudata[szerkesztés]

Szia! Törölted ezt a redirt: Manis crassicaudata. Én úgy emlékeztem hogy a latin nevekről szokott átirányítás lenni a cikkekre, vagy ez változott azóta? – XXLVenom999 vita 2018. március 9., 22:09 (CET)

Való igaz. (Még én találtam ki annak idején, bár azzal a céllal, hogy ezeket lehetne kategorizálni, és akkor lenne egy latin nevek kategóriája.) Köszi, üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2018. március 10., 08:22 (CET)

Nincs mit, én köszönöm hogy visszaállítottad. :) Üdv! – XXLVenom999 vita 2018. március 10., 11:44 (CET)

Nyugati tuja[szerkesztés]

Szia Burumbátor!

Kollégánk, Kert2001 sok mindent ír, de nem tudok minden után utánajárni. A kérdésem az hogy: hagyjam jóvá a szerkesztéseit vagy állítsam vissza? Első ránézésre nem ír rosszakat. Üdv. DenesFeri vita 2018. március 12., 10:10 (CET)


Anon ne kezdhessen szócikket[szerkesztés]

Szia, Baike!

Régen beszéltünk, sajnos.

Persze, most is "dolog van", nem érünk rá.

Kösz, hogy vandál anon Discovery-miafene vandalizmusát törölted. Tegnap is felküldött egy hülyeséget.

Tudnád támogatni a GhostDestroyer100-féle zabhegyezés során tett egyik javaslatomat, miszerint anon ne hozhasson létre új szócikket? Üdv.--Linkoman vita 2018. március 16., 11:55 (CET)

Cikkek ellenőrzése[szerkesztés]

Tisztelt Burumbator. Kérem szépen, elleőrízze az összes cikket, amit szerkesztettem. – Gabest vita 2018. március 20., 16:06 (CET)

Dövényi Zoltán[szerkesztés]

Szia! Rosszul teszem, hogy élő személy szócikkébe forrásolatlan infót nem engedek? Neked van róla, akkor persze más a helyzet, ha te biztosra tudod. Gerry89 vita 2018. március 21., 19:48 (CET)

Nem teszed rosszul, sőt! De a forrást megtalálni is csak négy klikkelés volt, mostmár odatettem. – Burumbátor Súgd ide! 2018. március 21., 19:56 (CET)

Igen! Tudom. Van mikor megteszem, sőt. Téma és kedv függő. Persze legjobb lett volna, ha Lacika forrásolja. Köszi amúgy, rendeződött neked hála. Gerry89 vita 2018. március 21., 19:59 (CET)