Szerkesztővita:B.Zsolt

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Hagenbach[szerkesztés]

Szia Zsolt!

Azt hiszem példa nélkül való, hogy valaki azt reklamálja, hogy hiányzik egy bottal készíthető cikk egy német városról. A Hagenbach városról valószínűleg azért nem készült cikk a többivel együtt, mert egy töketlen szerkesztő 10 évvel ezelőtt ezt a nevet átirányította egy szavazatszámláló rendszerre. Ezt az átirányítást most töröltettem; meg tudnád-e csinálni a város botos cikkét, hogy egységes legyen? Köszönettel: – Porrimaeszmecsere 2019. május 19., 21:07 (CEST)

kat.[szerkesztés]

Szia! Csak szólok, hogy a Szerkesztő:B.Zsolt/villamos oldalról kivettem egy nem létező angol nyelvű kategóriát. Szevasz! Palotabarát vita 2019. június 1., 23:43 (CEST)

Sablonnevek magyarul[szerkesztés]

Szia! Megkérlek, a Sablon:Bus Optile/Sqybus/couleur fond nevű borzadályt nevezd át magyarra, és az összes többi hasonlót is. Nagyon sokszor kértünk, hogy magyar nevet adj a sablonoknak, ne másolj át sablonokat más wikikből csak úgy, és ez a kérés minden alkalommal ott van a doboz felett, amikor létrehozol egy sablont. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2019. június 2., 09:54 (CEST)

Még egy hasonló, ami elém került: Sablon:Bus autres/couleur fond. Se német, se francia nevek nem kellenek. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2019. június 2., 09:56 (CEST)

Lektorálás kérése - Magasfeszültségű egyenáramú átviteli hálózat[szerkesztés]

Szia!

Köszönöm a felkérést! A legalapvetőbb dolog, hogy magyarul a "high voltage" az nem "magasfeszültség", hanem "nagyfeszültség".

A cikkben ezt pár helyen javítottam, de magát a cikket is át kellene nevezni. (ezen a mostani néven nemigen fogják keresni).

Amúgy a cikk szövege rendben van (amennyire meg tudom állapítani 1-2 napja frissített tudásom alapján... Vigyor). misibacsi*üzenet 2019. június 12., 21:18 (CEST)

Wikidata[szerkesztés]

Szia, ha jól emlékszem, csináltál egy olyan sablont, melyben egy függvény lekérdezte annak a szócikknek a Wikidata azonosítóját, melybe el van helyezve a sablon. Most kéne nekem is egy hasonló módszer. Meg tudnád mondani, melyik sablon volt ez, vagy hogy mi volt ez a függvény? – balint36 🚌 buszmegálló 2019. június 12., 21:35 (CEST)

Ezt nézd meg: Wikipédia:Wikidata-segítségkérés#Szócikk Wikidata azonosító száma – B.Zsolt vita 2019. június 12., 22:59 (CEST)

Ez lesz az, köszönöm :) – balint36 🚌 buszmegálló 2019. június 12., 23:50 (CEST)