Szerkesztővita:Dodi123

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Új üzenetet hagyhatsz itt

55 ezer[szerkesztés]

Gratula!--Linkoman vita 2023. január 1., 17:20 (CET)Válasz[válasz]

Teresa Teng[szerkesztés]

Szia, az év szócikkénél szereném jelölni majd Teresa Tenget, de úgy néz ki a bájtoknak több mint a fele lesz 2023-as. Számítson akkor majd 2023-as cikknek? 2022 decemberében kezdtem neki. Köszi a választ, üdv Xia Üzenő 2023. január 3., 23:37 (CET)Válasz[válasz]

@Xia: Szia! Igen, ezt majd a 2023-as versenyre érdemes benevezni, mert a versenyen a 2022. december 31-i állapotnak megfelelő vesz részt. Ahogy néztem, azóta már majdnem duplájára nőtt a mérete. De ha úgy gondolod, hogy a 2022-12-31-ei állapot is van olyan tartalmi készültségi fokon, hogy benevezd, a kiírás szerint az is megtehető, nem zárja ki semmi, sőt a jövő évibe is benevezhető lesz, mivel 30%-ot már most meghaladja a növekedés a korábbihoz képest. – Dodi123 vita 2023. január 4., 13:54 (CET)Válasz[válasz]

Köszi a választ. Szerintem majd akkor jövőre (ha el nem felejtem :D ). Nem szeretek félkész cikket nevezni. Úgy lesz kerek, ha már minden meglesz benne. Köszi még egyszer. Xia Üzenő 2023. január 4., 14:17 (CET)Válasz[válasz]

Livvyfan[szerkesztés]

Üdvözletem!

Három dolgot szeretnék még a Wikitanács esetlegesen felesleges összehívása előtt elmondani.

Először is sajnálom, hogy az adok-kapok, melynek során legalább annyi mélyütést kaptam, mint amennyit adtam, ilyen szinten elfajult, de ebben rajtam kívül még kettő személy is részt vett.

Ha a végsőkig leredukáljuk a történteket, kettő dolog állítása történt részemről:

1. Kettős mérce. A cikk témája, az írója, közreműködői iránt érzett szimpátia/antipátia befolyásolja egy cikk sorsát, annak kiemelését, vagy törlését, a túl könnyű kézzel adott tanúsítványokat, átgondolatlan törléseket.

2. A Wikipédiát irányító, igen erősen összezáró és szűk csoport léte, melyből néhány személy a tisztségébe bebetonozva a többi szerkesztő fölött állónak érzi magát, a többiekkel gyakorta lekezelő és arrogáns.

Amennyiben ez a két állítás 14 éves tapasztalataim alapján való további fenntartása önmagában elegendő ok a kizárásomhoz, abban az esetben minden tárgyalás felesleges, a kizárásom minden további huzavona nélkül történjen meg.

Ezt az üzenetet kizárólag az Ön, mint továbbító számára küldtem el, amennyiben jónak látja, természetesen a további tagoknak is elküldheti.

Tisztelettel: Livvyfan Livvyfan vita 2023. január 27., 17:59 (CET)Válasz[válasz]