Szerkesztővita:Livvyfan

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Livvyfan 5 nappal ezelőtt
        „A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt“ 

Egy sok éve tartó személyes ellentét következtében kiújult, majd kölcsönösen eldurvult adok-kapok vita miatt a Wikitanács 2023 elején fél évre minden vitalapról és wikis közéletről eltiltott, tehát cikket írnom és javítanom szabad volt, de minden egyéb tilos. A döntéssel kapcsolatban fellebbezésnek, tiltakozásnak, észrevételnek nem volt helye.

„Büntetésem“ ugyan letelt, de mivel ennek az ügynek a kapcsán (14 itt töltött év, sokszáz új szócikk és cirka 19000 szerkesztés után) a még megmaradt kevés wikis illúzióm utolsó maradékát is elveszítettem, ezért a nyugalmam és lelki épségem megőrzése érdekében az eltiltó ítéletben foglaltakat a jövőben is érvényesnek tekintem magamra.

Kedvem és energiám függvényében takaréklángon ugyan, de a jövőben is közre fogok működni az emberiség kollektív emlékezetének megőrzésében, ezt - ahogy eddig is - a legjobb tudásom szerint fogom művelni, de sajnálattal kellett megtapasztalnom, hogy az általam 2009-ben megismert Wikipédia, ami akkoriban egy nemes cél érdekében egymást segítő közösség volt, abban a formában már nem létezik.

Fentiek értelmében sorozatos rossz tapasztalataim miatt a jövőben semmiféle közösségi tevékenységet és vitát nem kívánok folytatni, tehát részemről sem más szerkesztőkkel, sem wikis vitalapokkal, portálokkal, kocsmafalakkal nem fogom keresni a kapcsolatot semmilyen téma ügyében.

Előre is köszönöm a szerkesztőtársak szíves megértését. Livvyfan vita 2024. április 21., 22:16 (CEST)Válasz