Sablon:Azonnali-saját/doc

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a sablon egy gyorsított kérelem a szerkesztő saját allapjának a törlésére. Ilyen allapokat hosszabb szerkesztések, cikképítések céljára szokás létrehozni, és a neve mindig így néz ki:

Szerkesztő:< név >/< lapcím >

Amikor a munka befejeződött, az allap ezen a néven fölöslegessé válik, és a törlése célszerű, amit adminisztrátorok tehetnek meg, automatikusan értesülve a sablon elhelyezéséről.

Ne felejtsd el, hogy a lap törlésével annak teljes tartalma és a laptörténet is véglegesen megszűnik. Ha esetleg a laptörténetet meg akarod őrizni, válaszd inkább a lap átnevezését.

Használata[szerkesztés]

A sablon elhelyezése előtt töröld az allap teljes tartalmát!

{{azonnali-saját|~~~~}}

Figyelmeztetés: Ha a sablont nem a te saját allapodra teszed ki, hanem más lapjának törlését próbálod így elérni, súlyos büntetést fogsz kapni.

TemplateData[szerkesztés]

Ez a sablon egy gyorsított kérelem a szerkesztő saját allapjának a törlésére. Ilyen allapokat hosszabb szerkesztések, cikképítések céljára szokás létrehozni, és a neve mindig Szerkesztő:<név>/<lapcím> formátumú. Amikor a munka befejeződött, az allap ezen a néven fölöslegessé válik, és a törlése célszerű, amit adminisztrátorok tehetnek meg, automatikusan értesülve a sablon elhelyezéséről. Ne felejtsd el, hogy a lap törlésével annak teljes tartalma és a laptörténet is véglegesen megszűnik. Ha esetleg a laptörténetet meg akarod őrizni, válaszd inkább a lap átnevezését.

Sablonparaméterek

Ennek a sablonnak ajánlott egy sorba írni a paramétereit.

ParaméterLeírásTípusÁllapot
aláírás1

A törlésre jelölő szerkesztő – vagyis az allap tulajdonosa – aláírása

Automatikus érték
~~~~
Tartalomkötelező

Kapcsolódó sablonok[szerkesztés]