Szerkesztővita:Karmela

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Vigyázzunk egymásra!

Üdvözöllek! Willkommen! Welcome! Bienvenue!

Közvetlenül a kérdésekhez írom a választ, így egyben marad az eszmecsere. A címzett értesítéséről persze gondoskodom: a válaszom elé odaírom, hogy {{válasz|címzett1|címzett2|...}}.


Az archivált 2017. januári ötletbörze →idekattintva olvasható.

Ennek a vitalapnak az archívumai: a régebbiek és az újabbak


todo[szerkesztés]

, műhely [] , tájékoztató [1] , editintro [2] , nevűek [3] , veits [4] , átm

Gusztáv cikkek fülszövege[szerkesztés]

Szia Karmela!

Köszönöm, hogy javítottad a Gusztáv makacs cikk cselekményszövegét. A poén csak az, hogy ebből van vagy száz, potenciálisan százhúsz darab, ami mind a mkt.yii.hu portál „Gusztáv” témakörű oldalairól származik. Egy cikk kismiska, te is kijavítottál egyet, de száz, az már masszív másolás. Emiatt (plusz a másolt stáblista és sablontartalom, valamint a lényegi információ hiánya miatt) felmerült bennem az ötlet, hogy ezeket a cikkeket törölni kéne, hiszen mind benne vannak a Gusztáv (rajzfilm) és a A Gusztáv epizódjainak listája cikkekben. A további csavar, hogy az utóbbiban ugyanazok a másolmányok vannak, mint az egyedi cikkekben. Kérlek mondd el, hogy mit gondolsz erről. (Hivatkozás: ezt később olvasd). Üdv, Pkᑌᘗᖾpalackᐁᐧᐦᑕᒪᑫᐃᐧᐣ 2018. június 23., 21:57 (CEST)

PS, szubjektív: Egyszer beleléptem egy pocsolyába, erre combig merültem valami iszapba. :-) Ez a Gusztáv-cikkhalmaz erre emlékeztet. – Pkᑌᘗᖾpalackᐁᐧᐦᑕᒪᑫᐃᐧᐣ 2018. június 23., 22:09 (CEST)

Azt ajánlom Pkᑌᘗᖾ, hogy egy törlési megbeszélés vagy egy kocsmafali vita keretében szülessen a szubcsonknyi méretű és kopipésztet tartalmazó sorozatepizodokról valamilyen együttes döntés. Amit valaki feljavított és ki is bővített, az maradjon meg persze, de a többihez nem kéne ragaszkodni szerintem (ahhoz sem, amin javítottam, hacsak nem akad valami bővíteni való rajta). A nyúlfarknyi epizódokról nem látom, hogy minek legyen külön-külön cikk, ilyesmihez való a listacikk, és az itt meg is van. Ha esetleg mégis maradósra dőlne el, akkor is szükség lenne arra, hogy a jogvédett szövegeket kiradirozza egy szorgos kéz vagy bot. --Karmela posta 2018. június 23., 22:26 (CEST)

Köszönöm a válaszodat. Alszom egyet rá. Én a törlési megbeszélés mellett lennék, de annak még keresztbe tehet valami megvilágosodás (reggel, ilyesmi). – Pkᑌᘗᖾpalackᐁᐧᐦᑕᒪᑫᐃᐧᐣ 2018. június 23., 23:25 (CEST)

mail[szerkesztés]

Kedves Karmela, kérlek keres meg private emailben egyeztetés miatt! Köszönöm! papirkorona2 Papirkorona2 üzenőlapja  2018. június 30., 19:56 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Nádasi László (humorista)[szerkesztés]

Amikor azonnaliztam Nádasi László (humorista)t, akkor még így nézett ki, Fausto az azonnalizás után aztán azt a keveset rendezgette, emiatt este rákérdeztem, hogy folytatja-e: Szerkesztővita:Fausto#Nádasi László (humorista). Szép estét kívánok! Apród vita 2018. október 7., 21:12 (CEST)

Ezek szerint már neki le kellett volna vennie az azonnalit. Sebaj Apród, én most leszedtem, és ott az öt nap a szubcsonk kiegészítésére. --Karmela posta 2018. október 7., 21:16 (CEST)

Válaszolt Fausto, hogy nem dolgozik rajta. Apród vita 2018. október 7., 23:22 (CEST)

Talán akad más. --Karmela posta 2018. október 8., 12:18 (CEST)

klagenfurti[szerkesztés]

Szia! Figyelj a cserénél arra is, hogy valahol kisbetűs kell: klagenfurti. Üdv, Csurla vita 2018. október 8., 17:56 (CEST)

Köszi, újra megnézem még. --Karmela posta 2018. október 8., 18:37 (CEST)