Szerkesztővita:Karmela

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Vigyázzunk egymásra!

Üdvözöllek! Willkommen! Welcome! Bienvenue!

Közvetlenül a kérdésekhez írom a választ, így egyben marad az eszmecsere. A címzett értesítéséről persze gondoskodom: a válaszom elé odaírom, hogy {{válasz|címzett1|címzett2|...}}.


Az archivált 2017. januári ötletbörze →idekattintva olvasható.

Ennek a vitalapnak az archívumai: a régebbiek és az újabbak


todo[szerkesztés]

, műhely [] , tájékoztató [1] , editintro [2] , nevűek [3] , veits [4] , átm

Egyért - típus[szerkesztés]

Szia! Kérlek, hogy használd a a típus paraméter személynév (szn) és földrajzi név (frn) egyért lapnál. Köszi, Csurla vita 2017. március 7., 17:02 (CET)

an help for de:Lara-Isabelle Rentinck and de:Sarah Thonig into Hungarian[szerkesztés]

Good evening from Calabria, I'm writing to say hello and know how are you, I'm fine for now. Besides that I'm writing to ask you a help to these two items, your name was suggested to me by several friends of the Hungarian Wikipedia, especially from my tutor El Mexicano, he says that you understand very well the German and six very helpful. Of course, take the time you need to, I eventually I will help in any item of your interest in Italian, Neapolitan and Sicilian, my native languages, because in my community: Coreca, there is this bilingualism dialect. Well, some of your definite answer, I thank you in advance with a true heart, and hope to help you in any translation into Italian and annexed dialect languages. Greetings from Calabria– Luigi Salvatore Vadacchino vita 2017. március 19., 16:00 (CET)

@Luigi Salvatore Vadacchino: I very am sorry, but my time is very limited and the articles are not in my domain anyway :( I hope you can find somebody with the same field of interest. --Karmela posta 2017. március 19., 17:38 (CET)

Hesz Tamás[szerkesztés]

Szia!

Tájékoztatlak, hogy a Hesz Tamás szócikkről helyreállítási megbeszélés kezdődött. A tájékoztatást azért kapod, mert az előző törlési megbeszélésen részt vettél. A megbeszélés itt érhető el. Kérlek, szólj hozzá ismételten. Köszönöm! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2017. március 29., 07:53 (CEST)

Sablon[szerkesztés]

Szia Karmela! Látom te írtad meg a Sablonok használati dokumentációját. Abban tudnál kérlek segíteni, hogy az angol sfn sablon helyett a magyarban mit kell, lehet használni? Ksanyi vita 2017. április 10., 15:11 (CEST)


@Ksanyi:
Magyar címleíró sablonok: {{citlib}} {{citper}} {{citweb}}
Itt az általános leírása annak a jegyzeteléstechnikának, amit szívesen használok és ami a kiemelt cikkekben is bevett: Wikipédia:Jegyzeteléstechnika sablonokkal
Legjobb egy mintából kiindulni, mondjuk ebből: Arany Horda
--Karmela posta 2017. április 11., 22:30 (CEST)

Kezdőlap szerkesztése[szerkesztés]

Szia!

Félreértelmezted, amit kérdeztem. Én a "Mai nap" tartalmában egy linket szerettem volna elhelyezni (ezt időközben meg tudtam csinálni a kapott linkeken elindulva). Azonban szerkesztésre megnyitva az adott szakaszt csak egy sablon nevét láttam, amit nem tudtam követni (mivel szerkesztési nézetben nem kattintható). A tartalom tehát nem jelent meg. Vagyis nem volt meglévő link sem a szövegen, amin elindulhattam volna (mivel nem volt szöveg). Nyilván az is hasznos infó, amit írtál, úgyhogy köszönöm a segítő szándékot.

Számomra szokatlanul bonyolult a Kezdőlap szerkesztési módja. Többször is volt már "Ellenőrizetlen" állapotban (ami szerintem elég snassz), amit szintén nem tudtam javítani, csak 1x, amikor szintén segítséget kértem hozzá, de már nem tudom az elhárítás módját. misibacsi*üzenet 2017. április 17., 17:09 (CEST)