Szerkesztővita:Farkasgergely/Archív13

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Dienes Szabolcs wiki szerkesztese

Kedves Gergely!

Szetetnem a segitsegedet kerni a lapom tartalmanak es elrenezesenek pontositasaban. Kernem h az iroda@dieneslap.hu cimen ertekezzunk mert nem latom a wikin belul a teljes rendszert.

Varom jelentkezesed!

Koszonom

Szabolcs

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dienes Szabolcs (vitalap | szerkesztései) 2018. január 22., 23:29‎ (CET)

segítségkérés

Kedves Gergely! Két okból kérem a segítséged: nagyjából egykorúak vagyunk, ami persze még kevés lenne, de főként mert életrajzi szócikkeket írsz. Ilyet szeretnék magam is. Kérlek, írj vissza, szeretném, ha mentorálnál. Mivel abban sem vagyok biztos, hogy a válaszod hol jelenik meg, kérlek, írj az emilemre is: csorgo.zoltan@tkbf.hu, s jelezd, hol zajlhat majd a párbeszédünk. Köszönöm! Zoltán

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Világügyelő (vitalap | szerkesztései) 2018. február 13., 22:59‎ (CET)

lap szerkesztése

Kedves Gergely! Teljesen kezdő vagyok, lapom szerkesztéséhez szeretném a segítségedet kérni. E-mail címem: zoltanfrech@gmail.com Köszönettel: Frech Zoltán

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Walter Page (vitalap | szerkesztései) 2018. február 23., 21:55‎ (CET)

SZia, érdekelne mi miatt került törlésre az Orbán Viktor oldalon tett szerkesztésem. Az igazságot írtam, az index és a 444.hu és a HVG-ről tájékozódtam. Ha a blikk cikkei bekerülhetnek akkor ez hogyhogy nem? Kényes a téma? Ez nem meríti ki a szólásszabadság korlátozását? Vagy küldj egy megjegyzést hogy hhogy  szerkesszem át. 89.251.37.239 üzenőlapja  2018. július 18., 11:10 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Feljavításra váró cikkjelölt

Tisztelt Gergely!

Segítséget kérnék öntől egy életrajz szócikk közzététele érdekében, mivel én sajnos megakadtam, illetve szócikkemet a feljavításra várók közzé tették. Elérhetőségem: csatary.orendt.mihaly@gmail.com. A Wikipédián a Misoga név alatt szerkesztek - Idézem:

Csatáry Orendt Mihály[forrásszöveg szerkesztése]

Üdv! Az általad szerkesztett, létrehozott szöveg még nem kerülhet a szócikkek közé, de témája vagy tartalma miatt érdemesnek tartjuk a közös erővel történő feljavításra, ezért a cikkjelöltek közé tettük. Ha tovább akarod fejleszteni, itt találod meg. Ott a vitalapon gyülekeznek majd a javításra vonatkozó megjegyzések is. Köszönöm a figyelmed, további jó szerkesztést. Palotabarát vita 2018. március 6., 09:01 (CET)

Kérdésem, tud-e ebben segíteni?

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Misoga (vitalap | szerkesztései) 2018. március 13., 16:26‎ (CET)

Sumerek cikk, genetikai kutatások

Üdv! Le tudnád ellenőrizni a Sumerek cikk genetikai kutatások szekcióját? Köszönöm szépen! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Filederchest (vitalap | szerkesztései) 2018. április 8., 10:47‎ (CEST)

Albatrosz könyvek szerkesztése

Üdvözlet! Remélem jó helyre írok. A visszavont szerkesztés indoklása szerint "jó a többesszám". Én a meglévő könyv alapján javítottam. A teljes sorozatot sikerült összegyűjtenem és időrendbe is rakni) Többesszámot a Kozmosz fantasztikus könyvek sorozatában használtak. – Matarese123 vita 2018. április 28., 18:36 (CEST)

Jelölés

Kedves Farkasgergely!

Nagyon szépen köszönöm támogatásod és bizalmad! Gg. AnyÜzenet 2018. április 28., 23:46 (CEST)

fotó

Szia! Feltöltöttem magamról egy fotót a próbalapomra és ezt jó lenne a wikipedia oldalamra kitenni, de nem tudom hogyan. Ebben szeretnék segítséget kérni. Köszi: Connio100 Connio100 üzenőlapja  2018. július 16., 09:38 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Segítségkérés (2)

Kedves Farkas Gergely! Nagyon szeretném a segítségedet kérni egy bizonyos szócikk szerkesztéséhez. Én teljesen kezdő vagyok és a munkám miatt muszáj egy szócikket rendbe raknom. Hiába csináltam meg, a tapasztalatlanságom miatt az egész törlésre került. Nem tudom helyesen behivatkozni az információkat és hiába írok tényeket, ha nem tudom alátámasztani. Előre is nagyon köszönöm, ha tudsz segíteni! Üdvözlettel, Éva

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője ArendasEva (vitalap | szerkesztései) 2018. szeptember 18., 14:20‎ (CEST)

Adminválasztás

Szia! Köszönöm a támogatást! Palotabarát vita 2018. október 14., 16:30 (CEST)

Mentorálás ügyben szeretnék infót.

Jó helyre írok? :) Röviden én a nyelvtudásomat szeretném wikipédia cikkek fordításával pallérozni. A kérdésem az volna, hogy ha lefordítok egy cikket akkor segítenél-e wikipédiás szócikket csinálni belőle? :)

Köszi előre is Flashgordon78 vita 2018. november 10., 21:31 (CET)

válasz

és nem is tudsz olyan mentort javasolni, aki elvállalja? Flashgordon78 vita 2018. november 10., 23:20 (CET)

Helyreállítás

Szia! Kérlek, állítsd helyre ezt a fájlt, kiderült, hogy saját készítésű: Fájl:Pecsi szekesegyhaz harang.JPG. Köszönöm szépen. – Regasterios vita 2018. december 1., 19:26 (CET)

Köszönöm szépen, látom, meg is van. – Regasterios vita 2018. december 1., 19:28 (CET)

New article

Hello Farkasgergely! Could you please check and correct this subpage and then move it to namespace? Many thanks for you help! Red Tree 50 vita 2018. december 22., 17:05 (CET)

Hello Farkasgergely! Could you please simply check and correct my Hungarian in this subpage? Many thanks for you help! Red Tree 50 vita 2019. február 8., 19:22 (CET)

felkérés Mentornak

Üdvözöllek!

Kezdő vagyok még. Életrajzi oldalakat hoznék létre, mert a családunkban elég sok híres neves ember van, de a nagy részük nincs a Wikipédiára feltöltve. Első munkám itt, Elekfi László nyelvész életrajza. Az oldal szerkesztésével nincs sok problémám, nem egy bonyolult dolog ahogy elnézem, bár lehet a külcsinybe van mit fejlődnöm, elnézve az egyes lapokat. Szerettem volna feltölteni az életrajzhoz képet, ami a saját családi albumomból származik, de az oldal hibát dobott. Kérdésem, hogy hogyan mi módon lehetne visszautasítás nélkül képet feltölteni.

Tisztelettel: András

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Draksi76 (vitalap | szerkesztései) 2018. december 30., 06:27 (CET)

Likoman2

Szia! Tegnap blokkoltad a Likoman2 felhasználói nevet (én meg a Likoman-t), azt hittük, mindkettő külsős "tréfálkozása". Viszont a Likoman2-t (ahogy később bevallotta), valójában maga Linkoman hozta létre és most nagyon meg volt ijedve, mert nem tudott szerkeszteni, hiszen az IP-je blokkolva volt. Apródnak írt e-mailt, hogy oldjuk fel. Remélem most már nincs akadálya és hamarosan jelentkezik. Elnézést a visszavonásért, de muszáj volt. :D Gg. AnyÜzenet 2019. március 27., 12:58 (CET)

Törölt kép helyreállítását kérem

Hello. Farkas Antal és Szabó Ottó szócikkeiben volt egy filmkocka kép mindkettőjükről. @Regasterios: szerkesztőtárs 2018. május 24-én 14:56-kor ill. 15:02-kor lecserélte ezeket egy-egy másik, szabadnak látszó képre, a szabályoknak megfelelően. Ugyanabban a pillanatban, 15:02-kor Te törölted a filmkocka képet, "nem szabad, nem használt kép" indokkal, szintén a szabályoknak megfelelően. Három nappal később, 2018. május 27-én kiderült, hogy a csere-képek egyike sem szabad, és Regasterios szerkesztőtárs törölte mindkettőt [1], [2], szintén a szabályoknak megfelelő módon. Szabó Ottóról közben lett szabad kép, Farkas Antalról nem. Ezért kérlek, hogy a Farkas Antal szócikk számára, amíg szabad kép nem kerül valahonnan, állítsd helyre a törölt filmkocka képet, ha ez lehetséges. (Ha nem lehetséges, akkor szándékom szerint feltölteném újra). Köszönöm! Akela vita 2019. május 10., 12:37 (CEST)

@Akela: Van róla is szabad kép. – Regasterios vita 2019. május 10., 13:18 (CEST)

@Regasterios:, ha TUDOD, hogy van szabad kép, miért nem töltöd fel? Akela vita 2019. május 10., 13:33 (CEST)

Mert most néztem utána, miután olvastam a bejegyzésed. Hadd kérdezzek vissza: te miért nem kerested? Már vagy kétszázkilencvenhétszer leírtam neked, hogy ne nyomorult filmkockákat töltögess fel, és csak várj az égből potyogó sült galambra. – Regasterios vita 2019. május 10., 13:38 (CEST)

@Farkasgergely:, ez a kettőnk nézeteltérése, Téged nem érint. Tőled elnézést kérek, a vitalapodra csak a törlés (visszaállítás) miatt írtam. @Regasterios: ha szükséges, tovább az én vitalapomon. Akela vita 2019. május 10., 17:31 (CEST)

Wikitanács

Kedves Farkasgelygely!

Jelenleg zajlik a Wikitanács választása és sajnos kevés jelentkező van, az adminisztrátorok közül pedig jelenleg egy sincs. Szeretném kérdezni, hogy nincs-e kedved csatlakozni a WT-hez a következő ciklusra? Én nagyon örülnék neki, ha vállalnád. Előre is kösözönöm, ha megfontolod. Baráti üdvözlettel: Hirannor Postaláda 2019. május 23., 13:54 (CEST)

első szócikk befejezése

Kedves Gergely, a szerkesztőlapomon hoztam létre első szócikkemet, ami egy életrajz (ezért fordulok hozzád). Elakadtam a jegyzetek, hivatkozások feltüntetésénél (egy festő kiállításai kapcsán mely formátum lenne a legpraktikusabb?) és annál, hogy miként tudok ebből önálló címet viselő szócikket varázsolni. A carlacarrottina@gmail.com-on vagyok elérhető és előre köszönöm a segítséget! :) A Wikipédián a Carrottina név alatt regisztráltam szerkesztőként.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Carrottina (vitalap | szerkesztései) 2019. július 24., 17:34‎ (CEST)

Vadonvilág

Kedves Farkasgergely! Törölte a Vadonvilág - Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában c szócikket. Viszont már a törlésre jelölés napján készítettem egy új oldalt, akkor azt ígérték a törlésre jelölés szövegében, hogy a /Új oldalaz eredeti helyére kerül, az eredeti linkkel. Ez eddig nem történt meg. Tud segíteni, hogy mit kell tennem ahhoz hogy a Vadonvilág... /Új szócikk a törölt Vadonvilág... szócikk linkjére kerüljön? Köszönöm

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dzsano (vitalap | szerkesztései) 2019. október 11., 07:35‎ (CEST)

Bánki Tamás

Szia! Miért kellett törölni a Bánki Tamás lapot. Lehet, hogy régebben más hozott létre hasonló nevűt de, ez attól teljesen mas lap!

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 178.164.226.132 (vitalap | szerkesztései) 2019. november 7., 20:55 CET

PVDTNAKLS

Szia! A https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Az_aradi_v%C3%A9rtan%C3%BAk_eml%C3%A9kezete&oldid=prev&diff=21902130 lapon látható kiegészítést én gondoltam megörökíteni a lapon. Kérlek segíts abban, hogy ha ez nem jó így/ebben az általam összeállított formában, akkor mi lehetne megfelelő módja, mert egyelőre nem találtam más visszajelzést. Segítségedet előre is megköszönve, tisztelettel: Gza

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Grozsa11 (vitalap | szerkesztései) 2019. november 11., 10:15‎ (CET)

Törlésre jelölt lap törlése zárószövegek nélkül

Szép jó napot kívánok, kedves Farkas Gergely! Attól hogy még törölve lett a Sztárban sztár leszek! (második évad), attól még részben a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok#Sztárban sztár leszek! (második évad), részben a Vita:Sztárban sztár leszek! (második évad) oldalon is szükséges lett volna a zárószöveg. Apród vita 2019. november 12., 13:54 (CET)

„Az év szócikke” újra vár!

Szia, Farkasgergely! Már 8 éve, hogy utoljára részt vettél „Az év szócikke” szavazásán. Egy hete zajlik a 2019-es versengés, jó lenne ismét a voksaidat látni a szavazólapon! :-) Pasztilla 2020. január 27., 20:12 (CET)

Szia! Köszönjük, hogy szavaztál már a 2019-es év szócikkére. Még van egy hét a versengés lezárulásáig, és arra, hogy a hátrelévő 11 kategóriában is leadd a voksodat. :-) Pasztilla 2020. február 23., 11:20 (CET)

Szia! Köszönjük, hogy becsülettel végigszavaztad mind a tizenöt kategóriát! Pasztilla 2020. február 24., 22:25 (CET)

Hogyan lehet feltölteni fényképet

Tisztelt Farkas Gergely

Most kezdtem a wiki szerkesztéseket, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan lehet feltölteni egy ismert emberről, például szinészről, sportolóról fényképet. Mit tanácsol, a Commons Feltöltésvarázslóját használjam, vagy a Wikipédia feltöltési lapját? Nem szeretném hogy letiltsanak, de azt is lehetetlennek tartom hogy ne lehessen feltölteni fényképeket ismeret emberekről. Üres lenne a wiki.

Párszor már előfordult hogy törölték a feltöltött képem, pedig megjelöltem a forrást.

Válaszát előre is köszönöm Péter Ottó, Webyw

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 93.92.248.80 (vitalap | szerkesztései) 2020. január 28., 20:25 (CET)

Ezt olvastad már?

Szia! Ma találtam ezt: Elképesztő változások lesznek a Bazilikában és környékén a felújítás után. Hübele vita 2020. február 19., 19:10 (CET)

[HIRDETÉS]

Dobd fel Pirócát az izgalmas dolgokkal! Az egész Piróca kilátása már az igazi. Utazz el Pirócára a Piróca Travelinggel! Pirócai vita 2020. május 18., 18:27 (CEST)

törlés

Üdvözöllek. Nem értek a wikipédiához. Nem is igazán akarok érteni, csupán szeretném törölni a Hetednap Adventista Reformmozgalom - ról közzétett dolgokat. Azért szeretném mert valaki provokatív módon hozta létre ott a lapot, sok hibás adattal. Nem javítani akarom, nem szerkeszteni, egyszerűen csak megszüntetni. Van saját weboldala az egyháznak, ott közzétesszük amit és ahogy szeretnénk. Segítségedet előre is köszönöm. László Bodnár

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője László Bodnár (vitalap | szerkesztései) 2020. május 26., 19:54 CEST)

Törlés

Ezzel az a baj, ahogy látom és ahogy értem, hogy vitázgatnom kellene itt valakivel / valakikkel, hiszen eleve provokáció volt a lap létrehozása. Ebbe nem kívánok belemenni, mert látom az értelmetlenségét. Viszont ha csupán ennyi a lehetőség, (ami valójában lehetetlenség) akkor hiteltelen a wikipédia. Hiszen egy szervezetről állít téves infókat ismeretlen személy, feltételezem nem véletlenül. Éppen ezért nincs értelme a vitának, beszélgetésnek, vagy nevezzétek bárminek.

Gabriel dos Santos Magalhães

Szia!

Ma este javítottad a Brazília a 2012. évi nyári olimpiai játékokon (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd) cikkben a tárgyi játékos nevét. Attól tartok, hogy itt valami gáz van, mert 15 éves gyerek nem hiszem, hogy szerepelhet a brazil válogatottban.– Porrimaeszmecsere 2020. július 31., 23:10 (CEST)

Szia. A Gabriel (labdarúgó) változat került átnevezésre, s annak a törlése után javítottam a hivatkozást. 22 éves a srác, 1997-ben született. Adatait tartalmazza a szócikk. FarkasgergelyÜzenet 2020. augusztus 1., 06:53 (CEST)

Ne haragudj, de most vagy én vagyok figyelmetlen, vagy te. Aki 1997-ben született, az a 2012-es olimpia idején nem 15 éves volt?– Porrimaeszmecsere 2020. augusztus 1., 09:59 (CEST)

Igazad van. A jelenlegi korát néztem. Viszont tévedésből van az olimpiai cikkben, és nem most került oda. FarkasgergelyÜzenet 2020. augusztus 1., 10:36 (CEST)

Közben rájöttem, s javítottam a nevet. A 2012-es ezüstérmes olimpiai csapatban Gabriel Vasconcelos Ferreira játszott. Ő is Gabriel néven ismert. Javítottam. Köszönöm, hogy írtál, s figyelmeztettél. FarkasgergelyÜzenet 2020. augusztus 1., 10:57 (CEST)

Úgy tűnik, peched van ezzel az esettel: az izraeli rakétára mutató hivatkozást javítottam.– Porrimaeszmecsere 2020. augusztus 1., 11:41 (CEST)

Hagynom kellett volna estig, amíg tudok gépről szerkeszteni. Telefonról nem úgy sikerül semmi ahogy kellene. Köszönöm a javítást. FarkasgergelyÜzenet 2020. augusztus 1., 12:43 (CEST)

Nagybátyám Szász István Tas édesanyjának Hort Idának a lapja

Kedves Gergely!

Nagybátyám Szász István Tas, kinek oldalát már többször mentorálta, megkért, hogy az általa adott információk alapján édesanyjának Hort Idának szerkesszek oldalt. Eddig csak meglévő oldalon egészítettem ki szövegeket, új lapot még soha sem készítettem. Segítene olyanná tenni , mint a többi Wikipédiás oldal?

Köszönettel: Tófalvi- Balassa Szilvi

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2020. szeptember 23., 19:20‎ (CEST)

Kedves Gergely!Nagyon köszönöm.Szeretettel:Szilvia

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 94.27.232.224 (vitalap | szerkesztései) 2020. szeptember 23., 22:30‎ (CEST)

segítségkérés 3 fotó feltevéséhez

Kedves Gergely!

Köszönöm a sok segítséget Szász István Tas és édesanyjának Hort Idynek az oldalához.

Szeretnék még kérni valamit, ha egyszer lenne rá ideje. Szász István Tasnak van fotója az oldalán, de édesanyjának Hort Idynek, apukájának Szász Istvánnak és nagypapájának Szász Istvánnak nincs.

Próbálkoztam a feltevéssel, de nem sikerült. Hozzájuk szeretnék képet. Megpróbáltam Önnek most csatolni, nem tudom, hogy átment-e.

Szász István Tas anyukája: Dr. Szász Istvánné, Hort Ida művésznevén Hort Idy (Alsóábrány, 1900. január 11. – Budapest, 1994. január 9

Szász István Tas apukája: Szász István (mezőgazdász, 1899–1973)

Szász István Tas nagypapája. Szász István (mezőgazdász, 1865–1934)


Köszönettel : Tófalvi-Balassa Szilvia

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Tófalvi-Balassa Szilvia (vitalap | szerkesztései) 2020. október 3., 16:05‎ (CEST)

Wikipédia szócikk törlése

Üdv! A "Teremtő Alvin Meséi" szócikket (ami elgépelés miatt át lett nevezve "Teremtő Alvin meséi"-re), illetve a "A Hetedik Fiú (regény)" szócikket (ami ugyancsak át lett nevezve elgépelés miatt "A hetedik fiú (regény)"-re) törölted tegnap reggel. Ezek a lapok át voltak irányítva a helyes című megfelelőre. Viszont most, hogy kitörtölted, Google keresés után ezeknek a lap nem jelennek meg rendesen, hanem csak a kitörölt oldal. Mit lehetne ezzel tenni, hogy Google kereséskor a rendes Wikipédia lap nyíljon meg? Köszönöm – BicycleMan1 vita 2020. november 30., 09:11 (CET)

Ünnepélyes meghajlás és gratuláció

„Öreg róka” elismerés
A tízévi kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2020. december 28., 20:28 (CET)

Én is szívből gratulálok és még sok-sok örömteli szerkesztést kívánok! Gg. AnyÜzenet 2020. december 28., 21:55 (CET)

Én is gratulálok neked! Apród vita 2020. december 28., 21:57 (CET)

Kép feltöltése életrajzi adatokhoz

Szia Gergő!

Szeretnék segítséget kérni bátyám életrajzi adatainak arcképpel történő kiegészítésében.

Köszönettel: Bratinka Gábor – Bratinka Gábor vita 2021. január 6., 08:37 (CET)

Segítségkérés korrekcióhoz

Kedves Gergely,

az alábbi oldalon


https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Ferenczfalvi_K%C3%A1lm%C3%A1n&action=edit&veswitched=1

közzétettem a portré mellett anno dazumal egy katonaruhás képet is édesapámról. A képeláírás "Ferenczfalvi Kálmán 1944-ben" volt. Valaki kibővítette, "korrigálta" két durva hibával: 1. Az Elhunyt mellé Gyöngyös került Debrecen helyett. (Látsd a cím alatt helyesen Debrecen) 2. Foglalkozása: filozófus. (Tény, hogy édesapám életében sokat filozofált, de foglalkozása tisztviselő, könyvelő volt.

Sajnos a kép alatti területre valamilyen oknál fogva nem tudok bejutni. Tudná ezt a két hibát korrigálni?

Tanácsát szeretném kérni továbbá, a következőhöz: az édesapámról készült dokumentációmat (tanuvallomások, iratok, képek stb.) szeretném feltölteni pdf formában gratis letölthetö könyvként - hogy, hol, hogyan? - és erre szeretnék a cikkben lenn a Forrásoknál egy linket tenni: L. Ferenczfalvi Éva: Embermentők - Dokumentáció, München 2003 Van erre technikailag valami megoldás?

Segítségét és fáradozását elöre is köszönöm

Üdvözlettel

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője DocendoDiscimusKuli (vitalap | szerkesztései) 2021. március 14., 16:20‎ (CET)

segítségkérés (3)

Kedves Gergely!

A segítségedet szeretném kérni mentorként. Egy tisztség betöltéséhez szükséges elvárásként fogalmazták meg, hogy írjak magamról egy Wikipédia szócikket ("Csáji László Koppány"), bár korábban is jelezték számomra többen, hogy kellene írni egyet. Néhány korábbi alkalommal már segítettem szakirodalmi hivatkozásokkal, apró korrekcióval javítani más szócikkeken a Wikipédián (főleg történeti és néprajzi tartalmakat), de saját szócikket nem szerkesztettem soha. Elolvastam az alapelveket és a kezdőknek szóló tájékoztatást, és utána belefogtam. A szerkesztés során derült ki számomra, hogy szükséges lenne több olyan intézményről, szervezetről is szócikket közölni, ami segítené az informálódást. A mentori bemutatkozásod miatt kerestelek meg, láttam, hogy több életrajzi szócikkeket szerkesztették; másrészt mert családi kötődésem engem is Borsodhoz és Abaúj-Tornához köt. Szeretnék a jövőben más szócikkeket is szerkeszteni. Előre is köszönöm, ha ránézel, mit és hogyan tudnék fejleszteni/változtatni. (emailcímem: csaji.koppany@gmail.com) Üdvözlettel: LacKop

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője LacKop (vitalap | szerkesztései) 2021. március 28., 20:00 (CEST)

fénykép

Szia,

Egy kis segítséget szeretnénk kérni. Nagypapámról raktam össze a wiki oldalt, de a fényképe letiltásra került. A fénykép a családi archivumból van, nem tudjuk ki készítette, itt-ott a neten megtalálható, korábbi újságcikkek miatt. Feltételezem, hogy ezért gondolják úgy, hogy nincs jogom felhasználni.

Mi ilyenkor a teendő?

Köszönöm szépen a segítséget eéőre is. Üdv Dr Suba

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dr. Suba (vitalap | szerkesztései) 2021. április 6., 09:16‎ (CEST)

Az ABBA szócikk kiemelési eljárása

Szia! Az "Év szócikke 2019" szavazáson te is első helyre tetted az ABBA szócikket. Azóta én még igyekeztem tovább javítani rajta: kiegészítettem, átszerkesztettem, magyar forrásokkal láttam el, hogy kiemelt szócikk lehessen. Most folyik a kiemelési eljárása. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi állapotában megérdemli, hogy kiemelt szócikk legyen, kérlek vegyél részt a minősítésében. – Dodi123 vita 2021. április 13., 13:41 (CEST)