Szerkesztővita:Pasztilla

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Vitalapi illusztráció - Albán történelmi könyvespolc.jpgMassviews (a Pageviews tetején ott a link). A másik kérdésedre ha jól értem a Category completer a válasz (illetve van rekurzív változat is, a CrossCats). --Tgr

Kategóriametszetek: https://petscan.wmflabs.org/

Fájl:Wiki-Gőzhangya.jpg[szerkesztés]

Szia! Ez a kép teljes egészében a te munkád (te rajzoltad a figurát, te fényképezted a serleget)? – Regasterios vita 2018. október 15., 09:33 (CEST)

@Regasterios: Húha, nehezeket kérdezel, de a válasz alapvetően nem. A sörhabos serleg már adott volt a Wikipédián, úgy emlékszem. A könyvkupacok és a hangya nyilván nem az én rajzaim, mert nem tudok rajzolni, de hogy honnan vettem őket, azt tizenegy év után válogatott kínzásokkal se lehet kiszedni belőlem. Clipartra vagy Google-ra tudok gondolni, este megpróbálokrájönni. Pasztilla 2018. október 15., 10:00 (CEST)

Rendben. Ha nem találod meg, illetve ha megtalálod, de nincs rá engedély, akkor sajnos törölni kell. – Regasterios vita 2018. október 15., 10:01 (CEST)

A könyv az Microsoft Office clipart, a hangyát nem találja a tineye sem. Kár érte, viszont amúgy is szomorú emlékű kép... Alensha 2018. október 20., 19:42 (CEST)

@Regasterios: Én még ennyit sem találtam, mint Alensha. Törölhető. Pasztilla 2018. október 20., 19:46 (CEST)

Azonnalik[szerkesztés]

Szia! Az azonnalisablont légyszi mindig a tetejére tedd a redirektnek, mert ha lentre rakod, akkor élő marad a redirekt és 42 törlendő redirnél visszakattingatni a cikkről, amire átirányított, a redirre, az nem akkora buli :) Köszi! Alensha 2018. október 20., 19:42 (CEST)

@Alensha: Elnézést kérek, fogalmam nem volt róla. Azért tettem alulra valóban, hogy addig is éljen a redirekt, amíg nem törlődik. Nem lesz több ilyen. Pasztilla 2018. október 20., 19:45 (CEST)

Mivel járőr vagy, használhatnád a járőscriptet, ami automatikusan elhelyezi a megfelelő helyen a sablont. Beállítások --> Segédeszközök --> Járőrök és adminisztrátorok tevékenységét segítő segédeszközök és pipa a Járőrscript: gyakran használt sablonneveket tartalmazó sáv a szócikkek és a felhasználói vitalapok tetejére. mellé. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. október 20., 19:49 (CEST)
Az a helyzet, hogy az most is van, de tömeges szerkesztési nézetben való megnyitással sokkal gyorsabban haladok. Pasztilla 2018. október 20., 19:51 (CEST)
Akkor nem szóltam. Azt is csak halkan. Vigyor Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. október 20., 19:52 (CEST)

Csak most látom át, mekkora elképesztő meló ez a cikkátnevezés (hadd találjam ki: bottal voltak létrehozva...) Nem kell őket felcímkézned, elég, ha szólsz, mikor van minden átnevezve a Szerkesztő:Pasztilla/Átmozgatandó cseh települések oldalról, és kipucolom őket. Átnevezgetésbe be lehet szállni, vagy valamilyen rendszer szerint csinálod és bezavarna, ha belekezdenek mások is? Alensha 2018. október 21., 12:20 (CEST)

Nem zavar be egyáltalán. Járásonként megyek végig ezen a listán, már Akela is kiemelt magának egy járást, és csinálja.

  • Az adott járás településeit, ahol van egyértelműsítő, átmozgatom.
  • Utána a szócikk-, kategória- és sablonnévtérben javítom a rossz egyértelműsítős belső hivatkozásokat, amiket így keresek meg.

A tervem valóban az, hogy a végén feltolok egy listát valahova a törlendő átirányításokkal, most már csak azokat jelölöm, amik annyira szubsztandardok, hogy még csak véletlenül sem akarom, hogy később elfelejtődjenek. Pasztilla 2018. október 21., 12:23 (CEST)