Szerkesztővita:Rodrigo

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A szerkeszt fül melletti "Új téma nyitása" szövegre, vagy a jobb oldali képre kattintva üzenetet hagyhatsz nekem. --biiip---


Korábbi megjegyzések: User vita:Rodrigo/archiv01; User vita:Rodrigo/archiv02; User vita:Rodrigo/archiv03, User vita:Rodrigo/archiv04; User vita:Rodrigo/archiv05; User vita:Rodrigo/archiv06; User vita:Rodrigo/archiv07; User vita:Rodrigo/archiv08

Rusznák Iván kép[szerkesztés]

Szia! Rusznák Iván feltöltött magáról egy képet 2 napja. Lecserélnéd? A régit, fiatalkorit törölni kellene!! - itt: https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl%3AIvanrusz.jpg&oldid=18350233

1955éV vita 2017. január 18., 12:25 (CET)

Felépítés[szerkesztés]

Sziaǃ Elolvastam a szócikkek felépítéséhez kapcsolódó lapot, de nem nagyon sikerült megértenem, hogy mit és hogyan kell alkalmazni. El tudnád magyarázni, hogy mit kell kiírni a címsorba, illetve a két felépítésből melyik milyen esetben kell használni?– Bfranze88 vita 2017. január 21., 13:55 (CET)

Kristyán judit szócikk[szerkesztés]

A próbalapomon van egy szócikk, készen van. Infoboxot nem tudom, hogy kell megcsinálni. Át is kellene helyezni a próbalapomról. Megtennéd?? Nem köszöntem: szia !!

1955éV vita

Wikipédia:Le ne harapd a kezdők fejét![szerkesztés]

Kedves Rodrigo! Nem szoktam leharapni, de inkább az új szerkesztő figyelmét kellene felhívni a tisztességes névhasználatra. Amúgy én kizárólag vandalizmusnál szoktam visszavonni, vagy törlést javasolni, de ez a két megmozdulás együtt számomra annak tűnt. – SepulturaHalloween286.pngP's.box 2017. február 10., 11:47 (CET)

Sziasztok, remélem nem okozott nektek problémát, hogy picit rendbehoztam a Trunkó Bálint szócikket és levettem a pusztító sablonokat. Szerintem sem szabad senkinek leharapni a fejét. – – –Dencey vita 2017. február 11., 09:28 (CET)

Ezobioöko[szerkesztés]

Kedves Rodrigo! Igazán jól esett, hogy írtál! Köszi. A napokban megnézem amiket küldtél. Én a magam részéről csak kis kiegészítéseket szoktam végezni szócikkeken. Egy-két infót, félmondatot fűzök hozzá. De ezt szívesen. Jó szerkesztést! Szia Bokorember vita 2017. március 1., 10:27 (CET)

Kérés![szerkesztés]

Szia! A segítségedet szeretném kérni! Mi a hiba még mindig a szó cikkemben, hogy nem hagyták még jóvá? Köszönöm. Király Irén Király Irén vita 2017. március 12., 22:49 (CET)

Kérés![szerkesztés]

Szia! A segítségedet szeretném kérni! Mi a hiba még mindig a szó cikkemben, hogy nem hagyták még jóvá? Köszönöm. Király Irén Király Irén vita 2017. március 12., 22:54 (CET)

Szia Rodrigo[szerkesztés]

Szia!

Szeretnék mentort találni. Láttam, hogy te lennél mentor. Tudnál nekem segíteni? Divat és viselettörténettel kapcsolatos cikkeket szeretnék írni a Wikipédián.

Üdvözlettel: Sysy

Források műhelye[szerkesztés]

Kedves Rodrigo! Szívesen tennék azért, hogy a Wikipédián a források jobb állapotban legyenek. A magam környezetében igyekszem is erről gondoskodni, de lehet, hogy bizonyos dolgokat megkönnyítene, hatékonyabbá tenne a műhelymunka.

Ezért érdeklődöm, hogy a Források műhelye aktív-e, mik a céljai, mi a belépés módja, ha nem aktív, akkor pedig tervezed-e a felélesztését. Szívesen részt vennék akár a felélesztésben, akár műhelytől független együttműködésben, de akár abban is, csak hogy megbeszélünk pár dolgot a témában. Cvbncv Vince(érveljünk) 2017. május 19., 12:49 (CEST)

Segítség és tanács kérés kezdő szerkesztőnek[szerkesztés]

Kedves Rodrigo! Pár hónapja kezdtem bele a Wiki szerkesztésbe, legfőképp azzal a céllal, hogy a magyarul még nem létező szócikkeket, melyek engem is érdekelnek, (pl: filmek, mozitechnika, mezőgazdaság, és egyéb műszaki téma) elérhetővé tegyem mások számára is, emellett nyelvtudásomat is karbantartsam. Sikeresen fordítottam egy-két szócikket, melyek természetesen utólagos karbantartásra szorultak. A szerkesztés során időről-időre belefutok egy számomra felmerülő problémába, az Infobox-ba. Ez jelentős része egy-egy szócikknek, azonban nehézkes számomra a szerkesztése, a forráskód kitöltése után pl. máshogy jelenik meg, vagy nem tudom megfelelően formázni. A képek infoboxba való beillesztéséről, és azok szerkesztéséről is szívesen fogadnék néhány tanácsot. Ezzekkel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Válaszod előre is köszönöm. JFBence

Megválaszolva itt: Szerkesztővita:JFBence#Szerkesztések

szerkesztési kérdés - jóváhagyás, ellenőrzés[szerkesztés]

Kedves Rodrigo,

a segítségedet szeretném kérni egy szerkesztéssel kapcsolatos probléma megoldásában. Újonnan regisztrált felhasználóként egy már meglévő szócikkben szeretnék változtatni a szövegen, ami meg is történt, viszont a Változtatások közzététele nem. Az admin felületen látom, hogy mit módosítottam, de a publikus verzióban nem. Eközben az Ellenőrzés folyamatban felirat is olvasható, meg azzal is találkoztam, hogy még jóváhagyásra vár, de azt nem értem pontosan, hogy ebben az esetben ki lesz a jóváhagyó. A szócikk egy szervezethez kötődik, aminek a munkatársa vagyok - vagyis mi vagyunk a hivatalos és hiteles forrás, viszont maga a szócikk úgy 7 éve lett létrehozva. Lehetséges, hogy ehhez az email címhez és felhasználóhoz érkezik be a jóváhagyási kérelem (ez a cím már nem létezik egyébként)? Tudnál segíteni, hogyan mi lehetne a megoldás, mit kellene tenni, hogy megjelenjen a frissített szöveg?

Előre is köszönöm a segítségedet.

Üdv, O

A GS1 lap frissítve, véleményezve. – Rodrigó 2017. október 7., 13:22 (CEST)

Tasnádi István (író) - író lapja[szerkesztés]

Kedves Rodrigó! Tasnádi István - író lapját szeretném kiegészíteni a honlapján található, és Tasnádi Istvántól származó információk alapján. Ha én átvezetem a kiegészítéseket, jóvá tudod hagyni őket? Köszönöm. – Laszlo Somogyi vita 2017. október 25., 14:56 (CEST)

@Laszlo Somogyi: Mielőtt belelendülnél, kérlek olvasd át ezt az útmutatót: Wikipédia:Élő személyek életrajza. Javaslom keress külső forrásokat. – Rodrigó 2017. október 25., 22:09 (CEST)