Szerkesztővita:TomFZ67

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves TomFZ67!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Gerry89 vita 2019. április 23., 22:06 (CEST)

Magyarország csatlakozása az euróövezethez[szerkesztés]

Szia! A cikkel kapcsolatban nem értem a bevezető mondatot. Mi az, hogy jelenleg? Általában nem adunk határozatlan dátumokat. Ha például 1 év múlva mégiscsak csatlakoznánk, akkor természetesen a szócikket is módosítani kell, és egyáltalán nem biztos, hogy ezt valaki meg is csinálná. Úgy kellene a bevezetőt átfogalmazni, hogy a cikk az euró bevezetése körüli általános döntésekről szóljon, hiszen valójában azt is elemzi. Ogodej vitalap 2019. július 13., 21:08 (CEST)

@Ogodej: Azt nem én írtam. Nem tudom hogy ki volt, de én biztos hogy nem én írtam. Már pár ideje nem volt ellenőrizve a cikk. – TomFZ67 vita 2019. július 13., 21:12 (CEST)

Igen, tudom, a laptörténetből kiderül, csak gondoltam, ha foglalkozol vele, lenne ötleted, hogy hogyan lehetne a bevezetőt átírni, hogy általánosabb legyen. Gondolkozom rajta. Ogodej vitalap 2019. július 13., 21:18 (CEST)


Államszövetség[szerkesztés]

Szia!

Semmi gond; az a jó a Wikipédiában, ha összeadjuk, amit tudunk/gondolunk. További jó szerkesztést!--Linkoman vita 2019. augusztus 17., 20:14 (CEST)