Szerkesztővita:Misibacsi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Misibacsi üzenőlapja

Besokalltam az emberek ostobaságától és rosszindulatától, pihenőre mentem. misibacsi*üzenet 2015. január 27., 18:56 (CET)

Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Misibacsi!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Burumbátor társalgó 2006. szeptember 8., 09:33 (CEST)

Nuvola filesystems folder locked.png
Kapott üzeneteim archívuma

Új sablon a számok (adatok) tagolásához[forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Misibacsi!

Elkészültem a tervezett {{Adat}} sablon próbaváltozatával, amely a tizedestörteket is tagolja. Itt érhető el: Szerkesztő:Fizped/Adat. Ha visszajöttél és van néhány perced rá, kérlek teszteld egy kicsit a működését! Részletes leírás és minták a sablon dokumentációjában. - Fizped vita 2015. február 15., 08:32 (CET)

Még mindig wikiszabin?[forrásszöveg szerkesztése]

Szia misibacsi!

Még mindig wikiszabin vagy? Nem szeretnél visszatérni? Tudom, hogy több bunkó is van közöttünk, de azért nem muszáj megfutamodni; legalábbis nem ilyen hosszú időre.

Az igazság az, hogy kéne a támogatásod. A Star Wars világunkat támadás érte. De a veszély nem az Űrből, hanem megint „itthonról” érkezik. Szokás szerint amikor végre a dolgok jól mennek, egyes wikipédiások az építés helyett rombolni akarnak.

Légy szíves térj vissza. Kevés köztünk az építő!

Üdv. DenesFeri vita 2015. február 23., 10:56 (CET)

Ha visszajöttél, akkor idenéz: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Pom (Star Wars); légyszi. DenesFeri vita 2015. február 23., 11:09 (CET)

Húsvét 2015[forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Boldog húsvéti ünnepeket kívánok!

Én még nem felejtettelek el, Helyesírás Mester. DenesFeri vita 2015. április 4., 12:18 (CEST)

Boldog húsvéti ünnepeket! Szalakóta vita 2015. április 5., 20:33 (CEST)

Burst of Joy[forrásszöveg szerkesztése]

Üdv Misibácsi! Írtam tavaly év végén egy cikket egy képről, Te is biztos ismered a képet. Akkor a képes kocsmafalon nem válaszolt nekem senki, de nem tudod elérni valahogy, hogy az en.wikis képet át tudjuk tölteni magyarra is? Így kép nélkül elég felemás a cikk. : | (valami kizárólagosságot kitalálni, hogy csak a (hu)wikipédia használhatja) --Gyantusz vita 2015. április 7., 23:41 (CEST)

Egy kis sör neked![forrásszöveg szerkesztése]

Export hell seidel steiner.png Hello! Piedone110 vita 2015. május 9., 19:28 (CEST)

Szerkesztő:Misibacsi/tesztoldal/Csillagok háborúja bolygó[forrásszöveg szerkesztése]

szia! Ez az allap kell még neked? Csak mert láttam, hogy 2010 óta nem használtad. Zastava S. Jugoslavije.png Szajci pošta 2015. július 17., 17:08 (CEST)