Szerkesztővita:Joeyline

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Arial
Kérdés, észrevétel, megjegyzés az Olimpiaműhellyel vagy bármi mással kapcsolatban
#B0E0E6
Új üzenetet hagyhatsz itt
2022. május 18., szerda, Erik, Alexandra névnapja van – a magyar Wikipédia jelenleg 503 691 szócikket tartalmaz.
Ma van MerciLessz 15. wikiszületésnapja. Holnap lesz Data Destroyer 17. wikiszületésnapja.
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Joeyline!
English language.svg Non-Hungarian speakers, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Button sig.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Hannababa86 vita 2010. február 18., 08:11 (CET)[válasz]


How we will see unregistered users[szerkesztés]

Üdv!

Azért kapod ezt az üzenetet, mert adminisztrátor vagy egy Wikimédia wikin.

Jelenleg, ha valaki bejelenetkezés nélkül szerkeszti a wikit, közzétesszük az IP-címét. Mint talán már hallottad, a Wikimédia Alapítvány jogi részlege szerinte ez nem összeegyeztethető azzal, ahogyan az online adatvédelem körüli normák és szabályozások alakulnak.

Az IP-cím helyett csak egy anonimizált azonosítót fogunk mutatni. Adminisztrátorként te továbbra is láthatod majd az IP-címeket, valamint lesz egy új felhasználói jogosultság azok számára, akiknek szüksége van a teljes IP-címekre a vandalizmus, zaklatás és spam elleni küzdelemhez. Ezen felül a járőrök látni fogják az IP-címek egy darabját. Dolgozunk a kapcsolódó eszközök fejlesztésén is.

Ha még nem láttad volna, elolvashatod a projekt részletesebb ismertetését a Metán. Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló műszaki változásokról szóló hírekről a jövőben, iratkozz fel a hetente küldött műszaki hírlevélre.

Két különböző javaslatunk van arra, hogyan működhetne ez az új azonosító. Köszönettel vennénk a visszajelzésedet hogy melyik lenne hasznosabb számodra és a wikid számára, most és a jövőben. Írj nekünk a vitalapon! Írhatsz a saját nyelveden. A javaslatokat októberben tettük közzé, és január 17-e után fogunk dönteni közöttük.

Köszönöm! /Johan (WMF)

2022. január 4., 19:15 (CET)

Ünnepélyes meghajlás és gratuláció[szerkesztés]

Tíz éves csillag.png „Öreg róka” elismerés
A tízévi kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2022. április 9., 02:16 (CEST)[válasz]

@Rodrigo: Nagyon köszönöm!!! 8 éve nem kaptam már csűrcsillagot, teljesen meglepődtem most, nagyon jól esett! :-) Joey Olympic rings.svg üzenj nekem 2022. április 9., 07:53 (CEST)[válasz]

Roger L. Jackson[szerkesztés]

Szia!

Pár filmes szócikkben megtaláltam, és átírtam a fenti névre. misibacsi*üzenet 2022. május 4., 11:01 (CEST)[válasz]

wt[szerkesztés]

Kicsit megnyugodtam :-) Ogodej vitalap 2022. május 8., 13:39 (CEST)[válasz]

@Ogodej Az utóbbi időben úgy érzem, hogy most újra megvan a lendület, és a helyzet is olyan, hogy tevékenyebben részt tudok venni a wikiben, lásd a közreműködéseimnél. A WT-választás időpontja egész egyszerűen pont szerencsés időszakban van most számomra, még néhány hónapja se gondoltam volna rá. Joey Olympic rings.svg üzenj nekem 2022. május 8., 14:30 (CEST)[válasz]