Szerkesztővita:HG

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Archívum

Archívum (?)


Archív01 

Sorozatjunkie Awards[szerkesztés]

Szia! Köszönöm, hogy írtál!

Azt gondolom, hogy a sorozatjunkie.hu egy napi több tízezres látogatottsággal bíró népszerű sorozatos oldal, és a JAws pedig egy tíz éves múltra visszavezethető, több ezer ember részvételével zajló játék ezen az oldalon, így mindkettőnek tökéletesen helye van a Wikipédián. Szerintem MO-n minden sorozatbarát ismeri az oldalt és a játékot. Legalábbis ezt tapasztaltam.

Nem értem viszont, amit írtál. Mit jelent az, hogy az sorozatjunkie.hu wikipédián belüli oldal? A JAwson belül sok kategória, sok eredményét hogy tudnánk az oldal Wikipédiájára besűríteni? A segítség mindig jól jön, főleg a táblázatok elkészítésében.

)

Minden jót!

– Violaker3 vita 2018. január 3., 16:54 (CET)


Szia!

Értem, amit írsz és elfogadom a kritériumokat, bár szerintem ez a külső linkre mutató dolog azért úgy diszkriminál cikk-ötleteket, hogy nincs sok értelme sokszor. Írhat a dologról bármelyik internetes lap, nem lesz nívósabb a történet. A több ezre látogatottságú sorozatjunkie-t mindenki ismeri, szereti - igen, ezek személyes megállapítások, de ugyanakkor igazak is. Felesleges a díjról más honlapoknak írnia, mert az sorozatjunkie.hu megteszi, miért számolna be róla bárki is? Ez nem az Oscar-díj, nincs olyan hírértéke és presztízsértéke a dolognak. De attól még ismert és nevezetes. Ez egyáltalán nem ambivalens gondolat. Lehet valaminek nulla hírértéke és mégis ismert, nevezetes híre.

Rád hagyom a döntést, hogy legyen-e külön JAws cikk, vagy sem. Csak a győzteseket nem érdemes kiírni a sorozatjunkie.hu cikkre, hisz ennél azért többről van szó. :)

– Violaker3 vita 2018. január 3., 19:03 (CET)

Re:Szerkesztés megköszönése[szerkesztés]

Szia! Őszintén szólva igen tudok örülni mikor egy-egy ilyen cikket megírsz, kedvelem a filmek világát és hát sajnos még ennyi év után is elég nagy hiányosságok vannak, így mindig jó látni ha valaki megír egy-egy hiányzó témát. A Rocky-filmek meg mindig is nagy kedvenceim voltak, szóval az különösen boldoggá tett hogy a főbb szerepeket alakító színészek szócikkeit írogatod. Csak így tovább, és köszönet! :-) – XXLVenom999 vita 2018. június 7., 18:26 (CEST)

Michael Dudikoff[szerkesztés]

Szia HG! Nem tudnál Michael Dudikoff cikkéhez valami értelmezhető forrást is megadni, ha már így formailag ráncba szedted? Jelenleg nem túl WP:ÉLŐ konform... Üdv: Piraeus vita 2018. június 9., 22:33 (CEST)

Boldog 12. Wikiszülinapot![szerkesztés]

Boldog 12. Wikiszülinapot! Örülök, hogy köztünk vagy és aktívan szerkesztesz. Köszönet érte. Csak így tovább!!– Porbóllett vita 2018. június 28., 20:38 (CEST)

Köszönöm! :D – HG vita 2018. június 28., 20:43 (CEST)


Woody Strode színész lapjával kapcsolatos segítség[szerkesztés]

Kedves HG! Nagy szükségem lenne a segítségedre, nem tudom, hogy számíthatok-e rád egy bizonyos Woody Strode személy Életrajzával kapcsolatosan. Az a helyzet, hogy Életrajza nem igazán jól sikerült magyarosan létrehoznom az angol Wikipédiája és más angol forrásból vett információk alapján. Ezért ha addig nem történik megfelelő irányba javítás, a lapját törölni fogják november 21-én.

Lapja ezen a címen érhető el: Wikipédia:Feljavításra váró cikkjelöltek/Woody Strode

Az angol nyelv és fordítás sajnos problémás az én esetemben, ráadásul erről a személyről nem találtam magyar vonatkozásban forrásokat, csak eredeti angol nyelven.

Amennyiben számíthatók rád, valamint időd és körülményeid engednék, előre is nagyon megköszönném segítségedet.

Bevallom a Szerkesztő:Hungarikusz Firkász javasolt téged és Szerkesztő:Armadillot, mivel kiváló életrajzi szócikkeket tudtok írni - írta nekem.

Nagy Pál vita 2018. szeptember 30., 12:24 (CEST)


Rendben van kedves HG, csak lényeg, hogy ezen időszak alatt legyen a színészettel kapcsolatos rész javítva, a sporttal kapcsolatban van olyan ismerősöd, akit esetleg tudnál javasolni, azt is megköszönném. De ha nincs nem baj, legfeljebb keresek én magam is. Nagy Pál vita 2018. szeptember 30., 17:19 (CEST)