Szerkesztővita:Teemeah

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Verdana
Xiaolong üzenőfala. Olvasd el az útmutatót, mielőtt üzenetet hagysz!
Szerkesztővita:Teemeah [Sárkánylak. Belépés csak védőfelszereléssel!]


<< Augusztus >>
H K Sze Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31          
2015
Ezt az oldalt Nazar amulett védi/Protected by Nazar Boncugu

1. Kattints az Új téma nyitása gombra felül.
2. Adj címet a szakasznak
3. Miután leírtad a mondanivalód, írd alá négy tildével (~) vagy a szerkesztőablak ceruza gombocskájával (balról a harmadik).

Itt fogok válaszolni, a {{válasz}}(?) sablonnal, ami automatikusan értesíteni fog téged az Értesítések felületen (fent a lap tetején a saját userneved mellett jelenik meg piros számmal).

Ha nem Wikipédiával kapcsolatosan akarsz írni, használd az E-mail küldése gombot a bal oldali Eszközök menüben. Wikipédiával kapcsolatos publikus kérdésekre emailben nem válaszolok! Erre a vitalap való itt.
Függő kérések (ebbe ne írj bele, nem vitalap!)

Request[szerkesztés]

Greetings.

Could you create a long and detailed article about the prominent Turkish economist Dani Rodrik in Hungarian?

Thank you.

No, sorry. Xiaolong Üzenő 2015. augusztus 17., 21:48 (CEST)

Kései gratuláció[szerkesztés]

Kedves Teemeah!

A koreai gasztronómia szócikked kiemelt lett augusztus elején, gratulálok hozzá! Apród vita 2015. augusztus 9., 01:55 (CEST)

Tamás István kép[szerkesztés]

Most töltött fel Tamás István ismét képet, kérlek, nézd meg. Remélem, hogy jól!!- a Facebookon beszéltem Vele!!1955éV vita 2015. augusztus 17., 10:40 (CEST)

@1955éV: Sajnos fogalmam sincs, hogy mit szeretnél tőlem. Xiaolong Üzenő 2015. augusztus 17., 21:47 (CEST)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91vita:Tam%C3%A1s_Istv%C3%A1n - elnézést, eztnem linkeltem be. Most ismét töltött fel, remélem jól,. Annyit, hogy ellenőrizd?? 1955éV vita 2015. augusztus 18., 09:25 (CEST)

locarnói filmfesztivál fődíja[szerkesztés]

Szia! Van kedved egy rövid cikket a locarnói filmfesztivál idei fődíjasáról: en:Hong Sang-soo? Mehetne a kezdőlap aktualitásai közé. Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2015. augusztus 18., 08:10 (CEST)

Sajnos nem tudom megígérni. Talán @Oppashi: megírja. Xiaolong Üzenő 2015. augusztus 19., 09:29 (CEST)
@Hkoala: már dolgozom is rajta.:-) Oppashi Sam-Taeguk.svg Mesélj csak 2015. augusztus 19., 09:52 (CEST)

Válasz[szerkesztés]

Szia! A saját munka annyiban saját munka hogy kivágtam nem teljes hanem kisebb méretben. Nem kellett volna "saját munka"ként feltűntetni, igaz, sajnálom és változtatni fogok rajta, illetve a licencen. Viszont az hogy letámadsz engem az azt bizonyítja hogy 1) Te sem vagy biztos a dologban 2) Csak "kiabálni" tudsz, veszekedni másokkal, ami azt bizonyítja, hogy milyen képességeid vannak neked és mindenkinek, aki veszekszik a másikkal ahelyett hogy tűrhető hangnemben meg tudnád mondani hogy mi a gond azzal amit éppen most csináltam. Olvasd el a vitalapomon az alattad szólót. Milyen érdekes, hogy ő tud értelmesen beszélni. Válaszolhatsz ugyan erre az üzenetre, de úgyis hiába teszed, úgysem fogom elolvasni, egyelőre wikiszabin leszek. Stephanmattheisen vita 2015. augusztus 19., 17:29 (CEST)

Módosítottam a licencét a feltöltött, nem saját munka fájljaimnak. Így már megfelel a szabályoknak? Nem üdv. Stephanmattheisen vita 2015. augusztus 20., 20:05 (CEST)

Bocsánatkérés[szerkesztés]

Üdvözletem!

Stephanmattheisen vagyok. Ezúton szeretnék hivatalosan is elnézést kérni mindazokért a szavakért, amelyekkel téged illettelek a napokban, holott egyértelmű, hogy én voltam a hibás. "Viszont az hogy letámadsz engem az azt bizonyítja hogy 1) Te sem vagy biztos a dologban"

Ez nem igaz, biztosra veszem, hogy te tisztában vagy a feltöltési szabályokkal, én viszont nem. Ezért elnézést kérek, hiszen a nálam okosabb emberek okításából inkább tanulnom kellene.


"2) Csak "kiabálni" tudsz, veszekedni másokkal, ami azt bizonyítja, hogy milyen képességeid vannak neked és mindenkinek, aki veszekszik a másikkal ahelyett hogy tűrhető hangnemben meg tudnád mondani hogy mi a gond azzal amit éppen most csináltam." Nem volt az annyira sértő, amit írtál, csak viszonyítottam: "Szia! Az általad feltöltött Fájl:A Mezőkovácsházai Képviselő-testület összetétele 2014-2019.PNG kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Az ilyen képeket a Wikipédia szabályai szerint nem lehet feltölteni. Kérlek, hogy képfeltöltés előtt tájékozódj a felküldési útmutató elolvasásával, mert jogvédett kép ismételt feltöltése szankcionálható. Kérlek, hogy csak bizonyíthatóan szabad licencű vagy saját készítésű képeket tölts fel. Megértésed köszönöm, további jó szerkesztést kívánok, Rlevente, 2015. augusztus 19., 16:03 (CEST)"


"Olvasd el a vitalapomon az alattad szólót. Milyen érdekes, hogy ő tud értelmesen beszélni."

Te is értelmesen beszéltél, csak ahogy már írtam, viszonyítottam és én támadtalak le téged. Ezért is elnézést kérek.


Még egyszer bocsánat! Üdvözöl téged: StephanmattheisenTeemeah aka Xiaolong, itt üzenhetsz a számomra!

Utóirat: Bocsánatkérésem alkalmából egy személyre szabott aláírással köszöntelek téged, amelyben megemlítelek téged is!