Szerkesztővita:SZERVÁC Attila

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mérida egyértelműsítés[szerkesztés]

Üdv! Ha simán a Mérida szóra teszel linket, akkor az egyértelműsítő lapra fog átirányítani, ezért helyette a Mérida (Spanyolország)-ra kellene linkelni. Köszi! Zerind üzenőlap 2014. május 20., 19:58 (CEST)

Szia, ellenőrzötté tettem, itt is hiányzott még a Mérida egyértemlűsítés, valamint még megjegyezném, hogy például a [[Spanyolország]]ban és [[Madrid]]tól az teljesen jó így, azokat nem kell szétszedni [[Spanyolország|Spanyolországban]] és [[Madrid|Madridtól]] alakúra. Persze így sem hibás, ezért nem is javítottam. Ezenkívül mivel Huelva város és tartomány neve is, ezért amikor a tartományra hivatkozol, akkor viszont kell a [[Huelva (tartomány)|Huelva]]. Igaz, hogy ez még piros, maga a Huelva (település) linkje meg kék, de hát majd meg lesz írva az is. Zerind üzenőlap 2014. május 21., 10:06 (CEST)

Huelva[szerkesztés]

Kedves Attila!

Kérlek, hogy a rossz linket a kategóriában javítsd, én nem tudom hova kéne mutatnia, és Te ugyanúgy tudod szerkeszteni, mint bárki más. Kérlek, hogy a kategóriát is helyezd el egy anyakategóriában.

Járőr jogot érdemes kérned, de szívesen jelöllek is, az jelenti az ellenőrzési jogot. Üdv, --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2014. május 21., 07:25 (CEST)

Barajas‎[szerkesztés]

Szia, Ajánlom figyelmedbe a {{Városrész infobox}} sablon leírását. A paraméterek nevét magyarul kell megadni; az irányítószámot javítottam, de a többiről nem tudom, hogy mik akarnak lenni.--Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 1., 23:46 (CEST)

Még egy dolog: látom, hogy sorra gyártod a spanyol cikkeket. Ha valamelyik másik Wikipédia cikkeit fordítod le, akkor azt jelezni kell a cikk végén a {{Fordítás}} sablonnal.--Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 2., 09:09 (CEST)

A huwikin a települések és városrészek népességét a {{Népesség}} sablon valamelyik allapján keresztül lehet megadni. Én pl. az esztergomi Víziváros szócikkéhez itt adtam meg az adatot. Az infoboxba nem is kellett semmit tenni.--Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 2., 12:35 (CEST)

Flamencorazon[szerkesztés]

PDmaybe-icon.svg

Üdv! Az általad beírt szöveg (Flamencorazon szócikk) a http://nemzetitancszinhaz.hu/esemenynaptar/eloado/27 címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:OTRS lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:OTRS lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Trevor vita 2014. július 4., 10:04 (CEST)

Megerősített szerkesztői jog[szerkesztés]

Szia! A WP:BÜRÜn egy szerkesztő javasolt a megerősített szerkesztői jogra, ám érkezett néhány ellenvélemény. Ha esetleg ránéznél a kérdéses cikkre, és kiderülne, mi a probléma, okosabbak lehetnénk. Köszi. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2014. augusztus 9., 01:08 (CEST)

WP:BÜRÜ#Megerősített szerkesztői jog (Trusted/confirmed user bit), és a te neveddel ellátott szakaszcímet keresd. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2014. augusztus 9., 17:05 (CEST)

Szia! A megerszerk-et megkaptad. De ha valami még kérdéses ezekkel a cikkekkel kapcsolatban (nekem pl. fura, hogy ha magán a spanyol wikin nincs meg ez a szócikk önállóan, akkor nálunk valóban kell-e), akkor a Wikipédia:Földrajzműhely vitalapján beszéljétek meg inkább.- RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2014. augusztus 9., 17:39 (CEST)

Oké, jó munkát. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2014. augusztus 9., 18:00 (CEST)

Gratulálok:) Heart-beat.gif Vadszederke' 2014. augusztus 10., 11:19 (CEST)

Magyar kultúra[szerkesztés]

Készséggel részt veszek a cikk koncepciójának a fejlesztésében. Ennek érdekében először azt fogom megnézni, hogy jelenleg milyen anyagok vannak a magyar Wikipédiában. Érzésem szerint ugyanis nagyon sok részterületen értékes infók vannak, amelyekre ebben az átfogó cikkben utalni lehetne. Üdv, jó szerkesztést.----Linkoman vita 2014. október 8., 11:34 (CEST)

English Libre art page nominated for deletion[szerkesztés]

Hi. In case you have not noticed, the page en:Libre art which (I think) you contributed to has been nominated for deletion. The en:Libre knowledge page has already been deleted. The previous Libre page was deleted but reinstated as en:Libre (word) - KTucker vita 2015. március 29., 03:51 (CEST)

Varga Krisztina[szerkesztés]

Lehet, hogy én nem vagyok elég kompetens, de nem értem hogyan illik egy életrajzi szócikk a szabad kultúra kategóriába? Nem lenne jobb csinálni egy Kategória:Szabad művészeket vagy Kategória:Magyar szabad művészeket? Üdvözlettel: Halász János vita 2015. augusztus 10., 11:32 (CEST)

Mondok jobbat! Itt van már egy csomó, ezeket berakom a Kategória:Magyar szabad művészek kategóriába. De ha végképp nem szeretnéd, nem teszem, csak hát akkor már most elkezdhetnénk ezt, és új szócikk esetén nem kéne a szabad kultúrával vesződni hanem már kész lenne. Halász János vita 2015. augusztus 10., 11:41 (CEST)

sz.ig[szerkesztés]

Szerintem azonnal töröltesd a képeket, a személyes adataid védelme érdekében! Gyurika vita 2015. december 30., 10:32 (CET)

Te tudod, én nem tudom mennyire vagy közszereplő, de azért mégis jobb lenne inkább egy mintapéldányt szerezni valahonnan, vagy legalább a szig.számot, anya nevét, és egyéb adatokat kitakarni, hogy ne lehessen visszaélni vele. Gyurika vita 2015. december 30., 10:40 (CET)

Sáfrány Emese[szerkesztés]

Szia! Kérlek ne linkesíts ilyen módon, ez egyáltalán nem megszokott és elfogadott, továbbá a légtorna bajnok és pornográfszínész kifejezéseket is visszírtam, ugyanis így nem használjuk őket, elég ha megnézed a többi, hasonló témájú szócikkeket. Az meg nem baj ha piros a link, majd valaki megírja, de pl. a fotózás nem egyenlő a fotómodellel, így azzal egyértelműsíteni hiba. – Gerry89 vita 2017. október 16., 15:09 (CEST)

Parthusok[szerkesztés]

Üdvözöllek, barátom! A parthusok uralkodói származás szerint avarok, azaz szkíták voltak; hivatalos, udvari nyelvük kétségtelenül iráni volt. A parthus cím az avarok görögös nevéből (aparnio, parnoi) származik.

Marcus Iunianus Iustinus nevüket alighanem a szkíta „pártos” szóval kapcsolja össze. Mindezt meg lehet írni, csak ügyesen kell tálalni, és a forrást is idézni. Jebusaeus vita 2018. január 7., 06:43 (CET)

Felmérés a Wikitáborral kapcsolatban[szerkesztés]

Szia!

Azért kereslek, mert kíváncsiak vagyunk, mit gondolsz a kecskeméti Wikitáborról. Tetszett? Nem tetszett? Hogyan csináljuk legközelebb? Mondd el nekünk itt:

A felmérés kitöltése csak 1-2 perc, de nekünk sokat segít abban, hogy a jövőbeli találkozók még jobbak legyenek.

Tudtad, hogy ha feliratkozol a következő lapon, értesítést kapsz a következő találkozókról? Ha még nem tetted meg, iratkozz fel, nehogy lemaradt a következő összejövetelről! :)

Készítettél fényképeket a táborban? Töltsd fel őket ide!

Köszönettel: Samat üzenetrögzítő 2019. augusztus 4., 20:04 (CEST)