Szerkesztővita:Istvánka/Archívum18

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gyantusz 14 évvel ezelőtt a(z) Re:Börszdéj témában
18. kötet (2009. november 26. – 2010. január 25.)

Ez egy lezárult megbeszéléseket tartalmazó archív szerkesztői vitalap. Ne változtass rajta! Ha fel akarsz éleszteni egy itt szereplő megbeszélést, vitát, az aktuális lapon tedd!

szalax

Szia! Kérted a hozzájárulásomat, szalax kitüntetéséhez. Hozzájárulok, de nem tudom hogyan tudtam volna mailt küldeni neked.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Jukiguni (vitalap | szerkesztései)

Köszönet

Köszönöm a felajánlást, éppen most fogok neki egy új szócikknek ( Ellenkultúra.info ), nagyon megköszönném, ha ránéznél majd, amennyiben időd engedi. Köszönöm! Üdv: Szaboj

na tessék

Uraságod már megint tekereg? :-)Hkoala 2009. november 26., 22:02 (CET)

Gratula

Gratulálok az újabb kiemelt cikkeidhez! Hajrá, így tovább! – Ivanhoe vita 2009. november 28., 09:44 (CET)

minta

Pityuka!

A WP:HKSZL oldalra beraktam a userlapod, mint mintapélda, amennyiben kifogásod van ez ellen kérlek szedd ki a lapod. Köszönettel: – OrsolyaVirágHardCandy 2009. november 30., 17:54 (CET)

Bellini

Szia! Bár rátettem a plecsnit a "Fejezetek" fejezetre is, de kicsit mocorog bennem a gondolat, hogy nem túl hosszú a bevezető? RepliCarter Wormhole 2009. december 1., 14:44 (CET)

Nem biztos, hogy hallgatnod kéne rám! :-) Nekem éppen meghosszabbítani kéne a Gésa bevezetőjét. :-) - RepliCarter Wormhole 2009. december 2., 08:55 (CET)
Köszi. - RepliCarter Wormhole 2009. december 2., 09:02 (CET)

File:Copertino.jpg

Hi, I'm Nev1 from the English Wikipedia. It looks like you're the author of the above image, could you confirm that by place a note on the file's talk page? Thanks, Nev1 vita 2009. december 1., 21:22 (CET)

Cikkek a Munkapadon

Szia! A Munkapadra felkerült két szócikkem, A lovak evolúciója és a vapiti. Ha akarod szavazz rájuk. DenesFeri vita 2009. december 2., 11:50 (CET)

Paganini vs Weber

Niccolo műveinek listájának elején ott virult Carl Maria v Weber arcképe a szócikk születésétől, amely szócikk egyébként Neked köszönhető, ezért mellesleg köszönet. A képet leszedtem feldúltan. Ha teheted, légyszi látogass oda megtekintenttendő. Einstein442 hallom 2009. december 2., 14:08 (CET) Minden vágyam ilyen gyorsan váljék valóra! :) Hála Einstein442 hallom 2009. december 2., 14:10 (CET)

város CAVA DE' TIRRENI - Olaszország

I beg you to write good news about my hometown. You can translate from Italian site. You can translate from English site. Thanks

As soon as I will have some free time :-)Istvánka posta 2009. december 4., 11:51 (CET)

Massimo: Thanks. What can I do for you? 2004, december 4

Románia magyar emlékei, látnivalói

Szia! Misibácsi írt nekem, hogy lehetne ebből kiemelt, és kérte, hogy kérdezzek meg olyan embereket, akik értenek a témához és nézzék meg a cikket. Én rád gondoltam :D Szajci reci 2009. december 6., 19:01 (CET)

BBC újraírás

Szia Istvánka! Engedélyt kérek a BBC állatvilág cikk teljes átírására. Lehet, hogy nem fogom tudni most rögtön az egészet átírni, mert mostanában túl sok a munkám, de szépen fokozatosan szeretném megtenni. Megpróbálom szép állapotúra megcsinálni, mert mint ahogy már mondtam elég csúnya így a cikk. Válaszodat köszönöm. – Fehér Zoltán vita 2009. december 7., 10:51 (CET)

Tehát csináljak róla egy allapot? Oké. – Fehér Zoltán vita 2009. december 7., 10:54 (CET)

Inkább ántevezném a cikket BBC - Élet a Földön névre ugyanis nem csak állatokat fogok beleírni, például a Növények magánélete című Attenborough-os sorozatban alig vannak állatok vagy néhány film egyszerre mutat be állatot és növényt is. Majd az lesz, hogy ahol az állatok vannak a középpontban ott csak azokat, míg ahol növények ott csak a növényeket, de állatokat nem mutatok be. Ha neked is jó így egyenlőre csak az allapot nevezem át, a cikket majd csak akkor, ha készvagyok az elsővel. Üdv. – Fehér Zoltán vita 2009. december 7., 11:03 (CET)

Jó. Akkor el is kezdem az allapot Szerkesztő:Fehér Zoltán/BBC - Élet a Földön címmel, aztán majd eldöntjük, hogy melyik a jobb. – Fehér Zoltán vita 2009. december 7., 11:07 (CET)

Apropó a BBC kapcsán

Engedélykérés? Mi a fene! Átmenetileg felfüggesztettük a WP:BSZ-t? – Burumbátor Speakers’ Corner 2009. december 7., 12:53 (CET)

Csillagtűz

Képregényben az eredetihez hűen Csillagtűznek fordították, az animációs sorozatban, mint annyi esetben is, beújítottak és Csillagfénynek nevezték át. Az ORTT szerint a tűz biztos túl erőszakosan hangzik… Én mondjuk a filmek és sorozatok szócikkeiben sem használnám a hanyag magyar fordítást, amennyiben van helyette régebbi, jobb és meghonosodott is. → Raziel szóbuborék 2009. december 8., 13:34 (CET)

Képek

Hello!

Sajnos én sem jutottam el oda, csak a szüleim voltak. Sok képet csináltak, de a legtöbbje vagy rosszul sikerült vagy csak turistafotó, előtérben 3 vigyorgó alakkal. Most még egyszer végigmentem a termésen, ami olyan volt, hogy itt is használható esetleg, azokat feltöltöttem, a feltöltött képeim közt tudsz belőlük mazsolázni. Pilgab üzenet 2009. december 8., 15:49 (CET)

Mi a gond?

Áruld már el, hogy mi a bajod? Olyan bunkó módon írtam, vagy annyira okoskodón? Rád erőltettem a verziómat? Ha a személyemmel van baj, megoldható, hogy ne írjak oda, és meg sem haragszom, meg fogom érteni, csak tudjam merre hány óra. Pupika 2009. december 8., 17:02 (CET)

Így is jó. Akkor marad a 3 méter távolság. Pupika 2009. december 10., 09:26 (CET)

Szuhai Balázs

Mi a baj azzal, hogy Szluha néven született? Ha jól emlékszem forrás is van rá, illetve a nyomtatásban kiadott könyveben is említi

Duhos vita 2009. december 8., 21:06 (CET)

Normális netes forrást nem találtam, de a Kiadom magam c. könyvből vettem

Duhos vita 2009. december 9., 08:30 (CET)

request of translation of news adjornuement of Campora San Giovanni in Hungarian and Romanian

Carissimo Amico...Saluti da Campora San Giovanni, scusa se sono scocciante....ma ti chiedo se puoi aggiornare l'articolo sul mio villaggio in rumeno e ungherese.....ci sono nuove informazioni e bellissime fotografie create da me medesimo...soprattutto quella della festa patronale e dei magnifici panorami estivi con il vulcano Stromboli e la vista dall'alto....ti chiedo se puoi farmi questo regalo natalizio anticipato...prometto che ricambierò il favore....grazie per la pazienza...e Buone Feste di Natale– Lodewijk Vadacchino vita 2009. december 8., 22:48 (CET)
Dear Friend...Greetings From Campora San Giovanni, excuse me if I annoying.... but I ask you if you can adjourn the Article on my village in Romanian and Hungarian. .... there are new information and beautiful photos created by me same... above all that of the party patronale and of the magnificent summer panoramas with the volcano Stromboli and the sight from the tall one.... I ask you if you can make me this preoperating Christmas gift... I promise that the favor I will reciprocate.... thanks for the patience... and Good Parties of Christmas– Lodewijk Vadacchino vita 2009. december 8., 22:48 (CET)

Ék

Wikiforrás? G²Akérdezz! 2009. december 9., 09:02 (CET)

Értesítés változásról

Arany Bagoly szavazáson változtattam a szavazásra kerülő javaslat szövegén. Ezt az értesítést mindenki megkapja, aki már szavazott. Döntsd el kérlek, hogy fenntartod-e a szavazatodat. Karmelaüzenőlap 2009. december 9., 13:00 (CET)

kiemelési reform

Szia! Már több oldalról szorítani kezd a kiemelési reform kérdése, és ahogy nézem, már jó ideje nincs rajta megjegyzés. Akinek véleménye volt, már megtette, amennyiben fontosnak tartotta. Hogyan lehetne továbblépni? üdv: Ogodej Box 2009. december 9., 17:48 (CET)

kiemelési reform

Szia! Közben olvastam Razielnek írt válaszodat, és elgondolkoztam, tulajdonképpen sose nem is leszünk többen, meg nem is leszünk érettebbek... :-) A fő gond itt talán a lektori rendszer bevezetése volt, meg az igazolások összevonása. Az viszont a kiemelt cikkek minőségi szórására hat ki, hogy az is szép kis csillagocskát kap, amelyiken a szerzője majdnem kompletten kisebb munkapadi javításokkal kap meg, meg az is, akinek a cikkét a munkapadon nyúzzák mások addig, amíg az nem lesz, mert a téma fontos. Ezen a (belső) lektori rendszer segített volna. Másfelől a kiemelt cikkek színvonala a WP-t minősíti. Nem jó, ha éppen a minőségi mérőszám zavaros. üdv Ogodej Box 2009. december 10., 11:00 (CET)

re link

Szia, ezt az oldalt láttam régebben, de azt nem is tudtam, hogy szünetelt. – Hkoala 2009. december 10., 14:47 (CET)

Ásványok infobox

Köszi :) Annyit még lehetne javítani rajta, hogy el lehetne választani az adathalmazokat, de én nem értek ennyire hozzájuk. Olyasmire gondoltam pl. hogy "ásványtani besorolás" és "fizikai-(kémiai) jellemzők". Vagy hasonló. Hogy ne így ömlesztve legyen. Mit gondolsz? – Timish levélboksz 2009. december 10., 15:54 (CET)

Augustus

Nem neheztelőleg mondtam, és különben is: fő, hogy észrevétetett. – Μatthaeus Damascenus Forum disputationum 2009. december 10., 16:29 (CET)

rowiki

Szia Pityuka!

Kérdés: román wikiben van magyarul beszélő admin?

UI: Idén hol büfézett a Mikulás? :O pusz, – OrsolyaVirágHardCandy 2009. december 11., 11:18 (CET)

Szia Istvánka, szia Virág

Hát persze, hogy van magyarul beszélő admin a ro.wp-n. Helyesbítek: nem magyarul beszélő, hanem magyar admin. És, ami a legérdekesebb, az , hogy ez a u.n. magyar admin. lassan, ellenőrzi a ro.wp-t.

Virág, nem szeretnél szóbaállni velem, itt a címem: Meszzoli3@gmail.com

Szevasztok! Meszzoli vita 2009. december 12., 20:42 (CET)

Na, végre...

A te pontos kérdésedre: Szarajevóban születtem, ott jártam óvódába,1968-ban a családom(apám, anyám, meg a kistestérem) megkaptuk az engedélyt a titoi rezsimtől, hogy oda távozzunk ahova akarunk! Mivel, a családunkbol senki nem kivánt Pestre ill. Miskolcra hazamenni, nagyapám tanácsára az erdélyi rokonokhoz mentünk. Elöbb, Sinaiara, aztán Désre. Késöbb, amikor a pol-szit stabilizálódott, K-vár-ra , később, Nagybányára; most innen írok, ükapám házábol. 1987 ben elmentem az USA-ba, 1991-ben visszajöttem Párizsba, 95` ben megint Amerika( de nem az USA, hanem Chile) Most egy amerikai cég képviseletében, megpróbálom észhez tériteni a románokat; semmi reménnyel!....Na, ce facem?

Tudod mi a nagy ábra: a rendes román gyerekek pont olyan extramuros-ok mint a magyarok! Húsz éve ezt tapasztalom....

Na, de még parolázung, nem-de?

Meszlényi Zsolt

Hűűű, ezt nevezik kalandos életnek? ;) – OrsolyaVirágHardCandy 2009. december 12., 23:42 (CET)

Cikkértékelés

Szia! Az említett cikket újraértékeltem. Annak ellenére, hogy e műhely szócikkeinek nagy része Neked köszönhetően gyarapodik és ez okból is érthetően nem szeretnéd saját szócikkeidet értékelni, mégis jó lenne, ha még az olasz cikkértékelés kezdeti szakaszában egyeztetnénk az értékelési szempontokat. Szerinted összességében az eddigiek korrekt értékelések, vagy módosításra szorulnának (úgy a minőség, mint a fontosság tekintetében). Üdvözlettel és további kitartó szerkesztést – Mathias vita 2009. december 13., 01:01 (CET)

Szia! Tehát ha jól értettem nagy vonalakban egyetértesz a cikkek eddigi besorolásával. :-) A minőség tekintetében némi támpontot nyújtanak a cikkértékelési irányelvek, a fontosság megítélése azonban némileg szubjektív. – Mathias vita 2009. december 13., 15:00 (CET)

üzenet Pityunak

Ha Pityubot esetleg unatkozna, kérlek, szabadítsd rá az Erdély-műhelyben a cikkértékelésre - ma rengeteget módosítottam, mert egy műhelytag a megállapodással ellentétben egy csomó falut besorolt nélkülözhetetlennek. – Hkoala 2009. december 13., 21:04 (CET)

Köszönöm, ez nagyon gyors volt! Szerinted a Duna mit keres az Erdély-műhelyben? Lemaradtam valami új földrajzi fejleményről? – Hkoala 2009. december 14., 13:33 (CET)

Tudom, hogy a bot megcsinálja amikor legközelebb fut, de addig sem akartam úgy hagyni. A Dunáról pedig leveszem a sablont. Üdv – Hkoala 2009. december 14., 19:23 (CET)

kiemelt

Szia! van olyan cikked, amit kiemeltszavazásra lehetne vinni? Szajci reci 2009. december 14., 09:41 (CET)

Értem. Köszi. Szajci reci 2009. december 14., 09:47 (CET)

Olaszország műhely

Az alábbi szócikkeket ajánlanám olaszos, itáliai kapcsolatuk miatt a műhelyetek figyelmébe, ahol első látásra nem egyértelmű, odaírtam a kapcsolatot:

Savoyai Lajos ciprusi király
Cornaro Katalin ciprusi királynő
I. Johanna nápolyi királynő
II. Johanna nápolyi királynő
II. Johanna kasztíliai királynő, Szicília és Nápoly királya is volt
Bretagne-i Anna, nápolyi királyné is volt
Mária szicíliai királynő
III. Frigyes szicíliai király
I. Márton aragóniai király, Szicília királya is volt
I. Ferdinánd aragóniai király, Szicília királya is volt
II. János aragóniai király, Szicília királya is volt
Foix Germána aragóniai királyné, Szicília és Nápoly királynéja is volt
Margit aragóniai királyné, Szicília királynéja is volt
Johanna aragóniai királyné, Szicília királynéja is volt
Aragóniai Frigyes lunai gróf, Szicíliában született olasz anyától
IV. Frigyes nápolyi király
Anjou Erzsébet magyar hercegnő
Foix-Candale-i Margit saluzzói őrgrófné
Habsburg Margit (Németalföld kormányzója, 1480–1530), Savoyai hercegné
Nurbanu szultána, olasz származású
Utószülött István herceg, Velencében nevelkedett

Peadar vita 2009. december 14., 13:58 (CET)

Te tudod, én csak a figyelmedbe ajánlottam, a többi a te dolgod. Én nem vagyok tagja a Műhelynek, nekem nem fontos, nekem tök mindegy, de ezek az infók benne vannak a cikkekben, de a szicíliai vag nápolyi király a szócikk címében önmagáért beszél,nem kell ahhoz különleges tudás vagy érdeklődés:)Peadar vita 2009. december 14., 15:11 (CET)

még mindig Pityu

Szia! Az sem ártana, ha Pityubot megint végigszaladna az Erdély kategórián és alkategóriáin, és rakosgatna cikkértékelő sablonokat - úgy tűnik, elég sok cikk sablon nélkül van megint. (Közben megint egy rakás cikknek javítottam az értékelését, mert felül voltak értékelve, minőség és fontosság szempontjából egyaránt. De még ne futtasd újra a statisztikát, mert még nem végeztem, és összekeveredik a sorrend.) – Hkoala 2009. december 14., 22:59 (CET)


A cikkértékelés kiváló robotosának
PityuBotnak, a készséges és tömeges segítségnyújtásért, szeretettel – Hkoala 2009. december 15., 07:44 (CET)

Pityu meg te jól megtöltöttétek a figyelőlistámat :-)

Pityubot sztrájkol és te helyettesíted? :-)Hkoala 2009. december 15., 21:23 (CET)

Csalódtam=

a tevékenységedben...ez durva volt. De minden jót hozzá...üdv. Kata vita 2009. december 15., 15:44 (CET)

Tkp. miben is? – Istvánka posta 2009. december 15., 15:45 (CET)

Mintha nem lenne értelme magunkat osztályozni. Elég nonszensz, szubjektív és nem mutat előre, csupán a hátráltatást szolgálja, illetve megbélyegzi az irományokat - és hosszas könyörögésre sarkall, hogy levehessük a cikk hátuljáról a pejoratív bélyeget! Ettől azonban az írásmű még nem fejlődik, e tevékenység csak növeli a vitalapokon felhalmozódott hozzászólások és köpködések számát. De a te dolgod...ha magadat akarod osztályozgatni, ám csak elnevetgélek rajta! Ha viszont hozzá "nemértő" kedves kollégáidra bízod a besorolásokat, tedd azt... de ne csodálkozz, ha sok bosszúságot kapsz fejedre...nevetséges, kicsinyes szőrszálhasogatás lesz az eredmény, de előbbre nem jutsz általa.

Ha többet firkálsz a lap hátuljára mint elejére, azzal pedig gyakorlatilag a Wikipédia kiadásait növeled tetemesen...aztán lehet kuncsorogni,hogy "adakozz, adakozz" !!! Többször olvasható más internetes oldalon, hogy a Wiki nem tudja lassan eltartani magát és ahelyett, hogy az olvasói lapok tökéletesedése felé tartanánk, a hátulját dobáljuk tele értéktelen, inkompetens, dilettáns kinyilatkoztatásokkal - sokszor nem rettenvén el attól, hogy jeles, szakmájukban megbecsült tudósokat megalázzunk ezáltal (lásd Walther von de Vogelweide esete a dilettáns hiányérzettel). Ez egyszerűen nemhogy nevetséges, de hálátlan és szemtelen cselekedet. De mire is szórjuk a más adományából keletkezett összegeket? Van-e jogunk hozzá?

A véleményem két esztendeje mit sem változott, a cikkértékelő semmitmondó munka meghozta a gyümölcsét és rengeteg félbeszakadt szeméthalmazt indukált. Tudod, minél jobban ütöm a tanítvány fejét képletesen, annál inkább csak dacolást érek el vele, nem pedig pozitív hozzáállást.

Aztán lehet e gondolatok miatt megvetni meg gyűlölni és miegyéb, mindenkinek megvan a maga igazsága, én ezt a variációt tartom igaznak. Nem vagy az MSN-en, úgyhogy ideírtam a választ, Kata vita 2009. december 29., 09:45 (CET)

Re: wikimatematikai elismerés

Köszönöm. Szalakóta vita 2009. december 15., 20:43 (CET)

várj még pár napot

A nyolcadik oldal közepéig jutottam el az ellenőrzésben, és a 15. oldal közepéig tart, amit még át kell néznem. Szerintem hét vége előtt nem lesz kész, addig kérlek, tartsd pórázon a botot, mert változni fog a sorrend. Egyébként szerintem a sorrend nem praktikus, mert elsődlegesen minőség szerint van rendezve, utána pedig fontosság szerint, de fordítva jobb lenne. Így a nélkülözhetetlen cikkek szanaszét vannak a listában, ahelyett, hogy rögtön az elején lehessen látni, mit kell elsősorban rendbeszedni. – Hkoala 2009. december 15., 21:30 (CET)

Tudom, hogy Dani írta a scriptet, hagytam neki is üzenetet - majd ha előkerül, válaszol - a téma kibírja. – Hkoala 2009. december 16., 20:00 (CET)

Hahó, PityuBot! Lehet indítani az újranaplózást, ha van időd! – Hkoala 2009. december 20., 15:16 (CET)

+ Még egy kérés: úgy túnik, hogy a Kategória:Krassó-Szörény megye települései kimaradt a sablonyozásból. – Hkoala 2009. december 20., 16:25 (CET)

vita

Ha te meg tudod tenni, akkor a jövőben próbálj vele értelmes vitát kikerekíteni. Ha ír legközelebb akár nekem, akár bárkinek, akkor kérlek írj neki mindenképp, s akkor elkerülhető lesz a csetepaté. Doncseczvita 2009. december 16., 11:12 (CET)

Szerintem azt akarja, hogy kicsapjuk, ezért megkeres olyanokat is, akikkel semmi baja nem volt előzőleg (nézd meg Alenshát). Legközelebb ha lead megint egy zagyva szófosást, akkor nem menjetek már el csak úgy mellette, megjavulásra és nem látok esélyt. Doncseczvita 2009. december 16., 11:18 (CET)

Macsek

Szia! Most van egy kis időm cikkírásra. Csak azért kerestelek meg, hogy tudd nem nyugodtam bele a kismacskák és macskaformák szócikkbe, mihelyt lesz több időm feltöltök egy képet az Officina Állatvilág enciklopédiából amiben szerepelnek a kismacskák és nagymacskák. Hátha annak már jobban hisztek mint nekem. Ha kell mégegy könyv ahol szerepel, akkor látogass el egy könyvtárba vagy könyvesboltba és olvasd el a MiMicsoda Macskák című könyvet! Rögtön a legelején lesz, hogy "a macskáknak három főbb csoportja van: a kismacskák, a nagymacskák és a gepárdok", vagy valami ilyesmi. Lesz ott egy táblázat is ugyanerről. Ha bebizonyosodik, hogy az énáltalam pártolt nevet gyakrabban használják, akkor átnevezhetem a cikket. – Fehér Zoltán vita 2009. december 16., 13:04 (CET)

Jó nem is akartam most átnevezni. Nademost az Officina Állatvilág ugyebár egy vastag zöld enciklopédia elején két kaméleonnal, amiben benne van a legtöbb ma élő állatcsoport. Nekem megvan a könyv és a ragadozók fejezeten belül a macskák alcímnél van egy leírás. Csak azután mutatja be a fajokat ugyebár. Na mindegy idézem kismacska, nagymacska részt: "A macskafélék családja az oroszlánt, a tigrist, a leopárdot, a ködfoltos párducot, a hópárducot és a jaguárt magában foglaló nagymacskák alcsaládjára (Pantherinae), az egyetlen gepárdot tartalmazó Acinonychinae alcsaládra és a kismacskák alcsaládjára (Felinae) osztható, ahová a pumát és az összes többi fajt sorolják..." Ez egészen pontosan a macskák alcímen belül a csúcsragadozók cím alatti első mondat. Kérlek alássan, ha nem tudod könyvtárban vagy könyvesboltban, illetve otthon megnézni, akkor a lefényképezett oldalt töltöm fel.

Talán még nem késő...

Kismacs, nagymacs, macsform és párdform

Szia! A latin nyers fordítása nem mindig jó és csak kevés esetben használják. Rengeteg olyan csoport és faj van aminek magyarban tök más a neve, mint a latin lenne. Én igazából nemis a kismacskákat, hanem a nagymacskákat pártolom, mert sok helyen írtak így. Jó nem akarod elfogadni, mindegy. Egyezzünk meg abban, hogy a lapokat átnevezzük Felinae, Pantherinae stb. lapra. Így jó lesz. De mint már azt leírtam az állatok rendszerezése cikkben 5-6 év múlva teljesen megváltozik a rendszertan és akár hiszed akár nem: a ragadozókkal kezdik. Nem muszály minden áron magyar neveket adni, szerintem (ha jónak látod) nevezd át a már említett név (én má semmit nem merek átnevezni ezek után). – Fehér Zoltán vita 2009. december 16., 20:40 (CET)

Mint a villám

Szia! Gratulálok a villámkezű szerkesztőnek, aki képes pár másodperc alatt akár tíz cikkben is szerkeszteni. Egy jelentősebb összegben mernék fogadni, hogy ez a szerkesztési stílus jó néhány szerkesztő esetében a 150 000 +/- 20 szócikk állásnál csak fokozódni fog. :-) Csigabiitt a házam 2009. december 16., 21:42 (CET)

Ismerem, néha játékos kedvemben és is ezt csinálom. Gyanítom, hogy páran készülnek a 150 ezredik cikkre, amit íly módon jobb eséllyel lehet megkaparaintani. Nézd csak meg, hogyan keletkezett a 100 ezredik és a 125 ezredik. Csigabiitt a házam 2009. december 16., 21:49 (CET)

fiume

Szia! Megpróbálkozom ismét fiuméval, ránéznél a szavazásra, Előre is köszi. Szajci reci 2009. december 17., 08:05 (CET)

Doncsecz

Figyelj, én legközelebb valahol kérni fogom Dani örök kitiltását, mert az egyszerűen nem igaz, hogy ez a gyerek nekem olyanokat állít, hogy Muraszombat csak szlovénosítás útján lett szlovén. Ez mélyen sért engem is és a többi szlovént is, hogy ilyen hazug, hamis állításokat próbál belém súlykolni, mert azt teszi. Doncseczvita 2009. december 17., 12:39 (CET)

De hiába, csak azért jön fel, hogy itt másokat cseszegessen, legközelebb inkább szankcionáljuk ne 3 hétre, örökre. Többen is mondták, hogy akiről nyilvánvaló, hogy azért jön fel, hogy a korlátokat túllépje, zárjuk ki. Nem lesz vele több gond és az ilyen vitákat mint most ez, szintén elkerüljük. Doncseczvita 2009. december 17., 12:51 (CET)

Maj akkor ráfog menni másra, ne reménykedj, hogy magától abbahagyja. Ha nem vitalapot, akkor majd a zsidókról szóló cikkekre fog rámenni meglásd. Doncseczvita 2009. december 17., 12:58 (CET)

Tedd meg kérlek, úgy se vágyom most itt lenni. Doncseczvita 2009. december 17., 13:04 (CET)

cikkértékelés

Ok, köszi, nem tudtam. – Vince blabla :-) 2009. december 17., 13:12 (CET)

Macs

Azért ebben én nem lennék ennyire biztos. És igen a ragadozókkal kezdik az átírást, mert az mai rendszertan úgy ahogy van szar. Például a teknősöknek külön osztályt kéne alkotnia, a kígyóknak a gyíkok közé tartoznia, a krokodiloknak pedig a madarak közé és a két pandafajnak külön családba. De azt nem értem, hogy mért az egész cikket törölted vissza, mért nem csak a nem tetsző részt? Figyelj most visszaállítom a változatomra és majd délután átírom. És amúgy rengeteg információt az angol oldalról szedtem. Légyszi addig ne töröld le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – Fehér Zoltán vita 2009. december 17., 13:35 (CET)

Ja és amúgy ma is az oroszlánok miatt szorultak vissza a gepárdok, ugyanis előbbiek sokszor elkergetik a zsákmányától a gepárdot. És az oroszlán négy millió évvel ezelőtt még nem élt Afrikában, helyében élt a Dinofelis és hasonlóak. Nem rossz amit írtam és ezt délután alá is fogom támasztani forrásokkal, addig kérlek ne törelmetlenkedje. Hiúz ügyben pedig nem egy hiúzról van szó, hanem több fajról, mert ez így olyan mintha a hiúz csak egyetlen faj lenne. – Fehér Zoltán vita 2009. december 17., 13:41 (CET)

Ja persze sose lehet másnak igaza csak neked. Mondtam nézd meg az álltavilág könyvben a kismacskákat: benne volt, erre kitaláltál mást (jó beletörődtem a névbe). Az első oroszlán amerikában élt és az amerika-ázsiai földhídon még a jégkorszak előtt átmentek ázsiába. Az első oroszlán Afrikában 2 millió évnél fiatalabb volt (ezt írja az angol wikipédia), úgyhogy nem tudom mint izélsz, de az nagyon valószínű, hogy az óriásgepárdot az oroszlán pusztította ki. – Fehér Zoltán vita 2009. december 17., 17:20 (CET)

És nem olvasok újságot!!! – Fehér Zoltán vita 2009. december 17., 17:22 (CET)

Kitüntetés

Atyavilág! Most kapcsoltam be a gépet, és mi vár?!!! Nem is tudok mit mondani, és nem is tudom, hogy megérdemlem-e. Nagyon szépen köszönöm! Neked is és mindenkinek. Most egyelőre tényleg csak hebegek, ez elképesztő, álmaimban sem gondoltam ilyenre! Köszönöm még egyszer, üdvözöl  … szalax vita 2009. december 18., 11:44 (CET)

csekkoltál...

mailt? Küldtem neked vmit! ;) – OrsolyaVirágHardCandy 2009. december 18., 13:43 (CET)

Kari - még egyszer:)

Kellemes ünnepi készülődést, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!– Mártiforrás 2009. december 18., 15:38 (CET)
:-)Kellemes Ünnepeket és B.U.É.K.!:-)Teroses vita 2009. december 18., 12:36 (CET)
Boldog Karácsonyt!– Mártiforrás 2009. december 23., 00:26 (CET)

Válasz Istvánkának

Szia! Figyelj beletörődtem, hogy másnak igaza van. Jó! De akkor legalább azt hagyd, hogy szépre csináljam az oldalt. Engem az érdekel, hogy érthető és szép fogalmazású legyen a szöveg és, hogy egy normál gépen kívánatos és szép formázású legyen a cikk, mert ha valakinek tetszik egy oldal, akkor az a szöveget is el fogja olvasni, mert hát milyen érdekesen néz ki! Új Wikipédia előkészületben. – Fehér Zoltán vita 2009. december 18., 16:10 (CET)

KiWi

Helló, legközelebb azért várj még egy pár napot mielőtt kiosztod, időm se volt válaszolni a levélre, amit tegnap kaptam tőled, kismillió email csücsül az inboxomban és általában időrendben haladok. Igazán várhattál volna még :( – Timish levélboksz 2009. december 18., 21:56 (CET)

Szalax

Szia! Örömmel támogatom. Kossuthzs. vita 2009. december 19., 14:28 (CET)

Szia! Én is támogatom. DenesFeri vita 2009. december 19., 19:09 (CET)

Szia! Én is támogatom. Mail is ment! – Tambo vita 2009. december 20., 17:31 (CET)

Kellemes ünnepeket!

Kedves Istvánka, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok – Elkágyé vita 2009. december 20., 17:19 (CET)
KeKaÜ / BUÉK! ☺

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! – Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2009. december 20., 18:22 (CET)

Egy igazi, Békés és Boldog Karácsonyt kívánok Neked! Ivanhoe
Áldott, békés karácsonyt kívánok! – Hkoala 2009. december 20., 19:18 (CET)
Nagyon boldog karácsonyt és még boldogabb új évet kívánok!-RepliCarter Wormhole 2009. december 20., 20:13 (CET)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánok! Kossuthzs.
Itt a Karácsony, hó lepi a tájat. Szeretettel, boldogsággal tölti meg a házat! Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Bahusz vita 2009. december 20., 22:00 (CET)
Kedves Istvánka! Boldog karácsonyt és boldog új esztendőt kívánok! Üdv: Silvio Üzenj! 2009. december 21., 08:51 (CET)


Conflenti a tengerben

Szia!

Azért szólok neked, mert úgy láttam, sok olasz település szócikkét te készítetted. Észrevettem, hogy több olaszországi település infoboxában meglehetősen pontatlanul szerepelnek a koordináták, a másodpercek hiányozni szoktak, pedig ez nem elhanyagolható eltolódást okoz a térképen. Főleg az ilyen kis falvaknál számít, mert pár km-es eltérés már egy mezőre vagy hegyre mutat, ahol nincsenek házak, vagy az már egy másik, hasonlóan kis településhez tartozik. Nagyvárosnál nem érdekes pár km ide vagy oda, ha mindkettő a város középpontja közelében van.

Ezt a szócikket elég régen szerkesztetted, kb. 1 éve, úgy látom, akkor még nem volt benne a kis térkép az infoboxában, mert biztosan feltűnt volna neked, hogy a települést jelző zöld pötty teljes egészében a tengerre esik! (itt nem voltak megadva másodpercek, hanem már a hosszúsági fokpercek nem voltak jók, valószínűleg elírhattad annak idején) Az eltérés elég nagy volt, kb. 20 km, ebből 6 km tenger... Már korrigáltam a hibát, de kérlek figyelj oda, ha további olasz szócikket készítesz vagy nézel át, hogy a koordinátáit ellenőrizd valahogyan (legjobb egy online térkép, a Google Earth vagy a Wikimapia használata - mindkettőben lehet keresni koordináta szerint és település neve szerint is).

Ezek az olasz település szócikkek eléggé nyúlfarknyiak, nem tervezed a bővítésüket? Nekem sajnos nincs anyagom hozzá, de a koordináták ellenőrzését szívesen megcsinálom máskor is. Persze az így beírt koordináta "nem hivatalos" adat, de szerintem még mindig jobb, mintha egyébként hibás adat lenne ott.

További jó szerkesztést és boldog karácsonyt kívánok! misibacsi*üzenet 2009. december 21., 08:41 (CET)

Kellemes Ünnepeket!

Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Néked, Kedves Istvánka!

Stewe
Áldott karácsonyt, és békés, boldog újévet kívánok! (Paul Gauguin: Megszületett Krisztus, Isten fia) – Ronastudor a sznob 2009. december 21., 10:00 (CET)
Kedves Istvánka! Szép karácsonyt, boldog új esztendőt kívánok.  … szalax vita 2009. december 21., 10:11 (CET)
Békességet, boldogságot,
Csengőszót és gyertyalángot.
Ajándékot, szeretetet,
Örömteli ünnepeket!

szalax


Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! - Fájl:Primer vuelo (para E.) - Transp.gifPatko erika vita 2009. december 21., 17:30 (CET)

BUÉK!

¡Feliz Navidad, a la mexicana ! :-)Mex plática 2009. december 21., 18:32 (CET)

Boldog Karácsonyt kívánok.Csigabiitt a házam 2009. december 21., 22:44 (CET)


Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok én is Neked. – Attis vita 2009. december 21., 22:47 (CET)

Köszönöm a figyelmességed, én is boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kívánok! Ogodej Box 2009. december 21., 22:58 (CET)

Kedves Istvánka! Én is nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok neked!
Krisztavita 2009. december 21., 23:01 (CET)


Köszönet

Szia ! Köszönöm, hogy gondoltál rám és megerősített szerkesztőnek jelöltél. Kellemes Karácsonyt és BUÉK :o)) Üdv:– Ritadumcsizzunk ! 2009. december 21., 10:36 (CET)

Köszönöm a köszöntést! :) És kellemes ünnepeket kívánok előre is! – Timish sablongyári üzenőfal 2009. december 21., 12:43 (CET)

Köszönöm! Viszont kívánok Neked is kellemes ünnepeket! – BluesD Üzenhetsz 2009. december 21., 23:46 (CET)

mehet!

Írtam neked még tegnap, hogy indíthatod, de mivel a régebbi fejezetbe írtam, és nagy volt a nyüzsgés a karácsonyi üdvözletekkel, valószínűleg nem vetted észre. Ja, és előtte Krassó-Szörény megye településeit fel kellene sablonyozni, valamiért kimaradt az akcijóból. Üdv – Hkoala 2009. december 21., 17:36 (CET)

PityuBot

Szia! Ezt nem kellett volna kihagyni? :-) Dani vita 2009. december 21., 17:48 (CET)

AWB-t használtál? Dani vita 2009. december 21., 17:53 (CET)
Előfordul az mindenkivel. Én meg a szakaszcímet felejtettem el az előbb Vigyor Dani vita 2009. december 21., 17:58 (CET)

Jaj, elbolondítottam szegény PityuBotot: Krassó-Szörénynél az ábácé végén (Potoktól kezdve) kitettem már én a sablonyt, tegnap, amikor az infoboxokat egészítgettem ki. Mindjárt leszedegetem a duplát. :-(Hkoala 2009. december 21., 18:21 (CET)

Hogy a manóba tudod ilyen gyorsan visszacsinálni??? – Hkoala 2009. december 21., 18:27 (CET)

Kit36a Mozaik

Ikon, S. Paolo f. le mura Róma

Boldog Karácsonyt:

Kiss Tamás [[Szerkesztő:Kit36a|Kit36a vita 2009. december 21., 23:03 (CET)

Fájl:KAP0272 KT060313.jpg
Göreme,Karanlik Kilise: 13.sz. freskó

A múltkori üdvözléskor nem volt időm kikeresni számodra ezt az anatóliai freskót. Kellemes ünnepeket kivánok Kit36a vita 2009. december 25., 04:03 (CET)










Karácsony

Jó étvágyat hozzá

Köszönöm a jókívánságokat. Fogadd ezért a szívből szóló versért az én karácsonyi kalácsom. Jó étvágyat hozzá.

Köszönöm a szép képet és a verset! Boldog karácsonyt kívánok neked! misibacsi*üzenet 2009. december 21., 23:08 (CET)

re Karácsony

Köszönöm jókívánságaid. Neked és szeretteidnek is boldog, békés Karácsonyt kívánok. – Mathias vita 2009. december 22., 00:30 (CET)

Köszönöm a jókívánságokat, és én is minden szépet és jót (nem ragadok le szimplán a boldogságnál) kívánok az ünnepekre és az új esztendőre is. L AndrásItt megtalálsz 2009. december 21., 23:08 (CET)

Neked is a sok szépet s jót, bejglit és jézuskát, hatalmas nagy fenyőfát :) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. december 21., 23:22 (CET)

Köszönöm a karácsonyi jókívánságot! Én is békés boldog Karácsonyt kívánok neked! VTlevéltár 2009. december 21., 23:24 (CET)

Nagyon köszönöm, szép ünnepet kívánok Neked! Vungadu vita 2009. december 21., 23:33 (CET)

Kösziii, drága Bölény! Neked is boldog karácsonyt, hizlalódj bejglin és szaloncukron, hogy finom újévi lakoma legyen belőled :) – الانشاء üzi / پيغام 2009. december 21., 23:38 (CET)

Köszönöm szépen a képeslapot! Ez úton kívánok Neked és Szeretteidnek békés karácsonyt, és eredményekben gazdag boldog új esztendőt! Üdvözlettel – Szlávics vita 2009. december 21., 23:53 (CET)

Köszi a jókívánságot! Én is békés, boldog karácsonyt kívánok! Szaszicska vita 2009. december 22., 00:16 (CET)

Legalább olyan szép és kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok, mint amit nekem kívántál! Sőt kétszer olyan jót! :-D Drkazmer No mesélj... 2009. december 22., 00:46 (CET)

Boldog karácsonyt neked is! – Gondnok vita 2009. december 22., 07:52 (CET)

Papucs

Szia! Megtudhatnám, hogy hol vetted a papucsaidat? :-)BluesD Üzenhetsz 2009. december 21., 23:49 (CET)

Ohh, kár, pedig szívesen vettem volna egy párat, mert nem szeretem az ilyeneket, de ezek jó pofák. Nem tudod valahogy megtudakolni, hogy mégis honnan valóak? – BluesD Üzenhetsz 2009. december 21., 23:56 (CET)

Sikerült megtudni valamit róla? – BluesD Üzenhetsz 2009. december 24., 02:20 (CET)

Re: Karácsony

Kedves Istvánka! Neked is nagyon boldog Karácsonyt! Tetszett a vitalap tetején az "Ez a szerkesztő időnként személyeskedik"-doboz :) Szerintem mindenki nagyon értékeli az ilyen "személyeskedést", mint a karácsonyi üdvözlet! Külön köszi ezért! Sudika Messaġġ 2009. december 22., 00:07 (CET)

Köszi viszont! - Carlos71 vita 2009. december 22., 00:50 (CET)

Köszi, neked is boldog karácsonyt.Peadar vita 2009. december 22., 00:56 (CET)

Köszönöm szépen, neked is hasonlókat! – Villanueva vita 2009. december 22., 09:51 (CET)

Re: Karácsony2

Kedves István! Köszönöm a jókívánságot, én is minden jót kívánok neked.

Üdvözlettel: Zoltánmzolta vita 2009. december 22., 06:49 (CET)

Karácsony 3

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok ! Tamba mondd mi a gond? 2009. december 22., 07:52 (CET)

Köszi és neked is boldog karácsonyt :-) → Raziel szóbuborék 2009. december 22., 08:13 (CET)

Köszönöm szépen a jókívánságaidat! Te vagy a harmadik, akitől ilyet kapok! Nem gondoltam volna eddig [mindössze három hónapja vagyok szerkesztő], hogy itt is dívik a „jókívánságolás”, miként sok internetes fórumban! Így aztán nem készültem szép vagy jólsikerült üdvözlőlappal! Így most csak ennyi:
Hasonló jókat kívánok neked én is!  vitorlavita
Lehet, hogy elsikkad, de most reagálok, itt, a jókívánság-özönben - mert fentebb láttam Szalaxszal kapcsolatos bejegyzéseket, ez most eszembe juttatta, hogy nem reagáltam az e-mail-edre! Arra kértél: szavazzak Szalax kitüntetésével kapcsolatban. Az előbb is írtam, hogy mazsola vagyok még: nem találtam meg, hol lehet ez a szavazási allap. Szalax neve ugyan ismerős, többször is láttam már, de a nevén kívül semmit nem tudok róla (ezzel nem őt minősítem, hanem magamat)! Szántam rá időt, hogy hiányosságaimat pótoljam. Eredménytelenül, mert még mindig eltévedek a Wikipédiában, annyi új dologgal kerülök szembe! Így a visszakérdezés lassan, de biztosan elsüllyedt. - Láttam már szavazást, korábban, bolyongás közben, amikor kiemelt szócikkekről írtatok véleményt. Azok olvastán azt láttam, komoly dologról van szó, rengeteg szempontot mérlegeltek, mindent alaposan körbejártok. Ezért - sajnálom, mondom, kezdő vagyok - nem tehettem volna meg, hogy szavazzak!
vitorlavita 2009. december 22., 08:53 (CET)


Karácsonyi köszöntés megköszönésének köszönése Vigyor

Kedves Istvánka! Nagyon szép és lélekkel teli jókívánságaidat köszönöm! Viszont kívánom (harmadszor is Vigyor) Neked és kedves Családodnak szeretettel! :-)Teroses vita 2009. december 22., 08:42 (CET)

Köszönöm szépen. Egyik ismerősömet Angyalkának hívják, rohadt jó csaj. Egyszer el akartam hívni egy randira, de átvert, na azóta nem beszélek vele. Egy angyalka volt a csaj:D (egy kis morbíd humor). Én is viszont kívánok hasonló szép karácsonyt és sok ajándékot:D Szajci reci 2009. december 22., 08:56 (CET)

BOLDOG KARÁCSONYT!Pe-Jo vita 2009. december 22., 09:09 (CET)

Neked is kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván Kaboldy vita 2009. december 22., 09:10 (CET)

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem megjött a mennyből az angyal! A szobába keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel... Kellemes karácsonyt.– Hannababa86 vita 2009. december 22., 09:12 (CET)

Én is köszönöm és neked is nagyon szép karácsonyt kívánok! Infel vita 2009. december 22., 09:40 (CET)

Köszönöm, és neked is békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! Mechike vitázz 2009. december 22., 10:17 (CET)

Szia! Köszönöm szépen! Viszont kívánom! DenesFeri vita 2009. december 22., 10:21 (CET)

Szia! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! --Tomolyka vita 2009. december 22., 20:35 (CET)

Karácsony

Köszönöm, és én is boldog karácsonyi ünnepeket kívánok neked!
Karmelaüzenőlap 2009. december 22., 11:24 (CET)
Neked is legyen szép Karácsonyod Istvánka ! (Kedvetlen ismeretlen )

Boldog karácsonyt neked is, Istvánka! :) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. december 22., 11:56 (CET)

Köszi, neked is! – Vince blabla :-) 2009. december 22., 12:09 (CET)

Nagyon szépen merszí, viszont kívánok neked is egy felejthetetlenül fantasztikus karácsonyt és újévet!:)– Grósznyó 2009. december 22., 12:12 (CET)

Én is köszönöm, kívánok hasonlókat:) – –Мадура Мате MagyarországMoldovaoбсуждениесодействие 2009. december 22., 12:51 (CET)

Köszönöm és én is kívánok Neked békés karácsonyi ünnepeket.– Attis vita 2009. december 22., 14:48 (CET)

Köszi ;-), kívánok én is neked szép karácsonyt és sok ajándékot a fa alá.– Gothika 2009. december 22., 15:15 (CET)

Köszönöm. Neked is boldog karácsonyt, sok szép ajándékot, finom süteményeket és nagyon sikeres új esztendőt kívánok. – Crimea vita 2009. december 22., 17:09 (CET)

Köszönöm, viszont kívánom és egyél-igyál sok jót! --Gyantusz vita 2009. december 22., 20:22 (CET)

Istvánka, nem tudom, mi történhetett veled, nem szoktál ilyen lenni :( Tényleg nagyon kemény szitkokat vágtál Bináris fejéhez, ezért egy 24 órát bevéstem (magammal szemben is ezt tenném, ha ilyesmiket írnék valakinek). Higgadj le picit, kérlek... Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. december 22., 21:33 (CET)

Tkp. nem én kezdtem a sértegetést (amit Bináris írt az sokkal sértőbb volt, legalábbis számomra), de ha már valakin el kell verni a port, hát bevállalom, hogy én legyek az. – Istvánka posta 2009. december 22., 21:35 (CET)

Tudom, hogy ezért utálni fogsz, meg engem is elküldesz melegebb éghajlatra, de gondolkodj csak el: akkora intenzitással írtad a jókívánságos üzeneteket (az FV tele volt veled), hogy először én is azt hittem, hogy bottal intézed a dolgot, mert így gyorsabb. Emellett Bin vitalapján képernyőnyi méretben lóg az, hogy NEM kíván ilyen üzeneteket fogadni (szíve joga). Így azt gondolta, hogy mivel bottal tetted, ezért így nem láttad a kiírását. Azért annyian nincsenek itt a wikin, akik ilyen gyors kezűek, mint te. Amúgy tudomásom szerint te sem kívánsz jókívánságokat kapni 30. születésnapodra. Mi történik, ha mégis kapsz? Cassandro Ħelyi vita 2009. december 22., 22:03 (CET)
1. Pedig CP volt, szokásom egyszerre több tíz (sőt...) több szerkesztőablakot is megnyitni. Pontosan így szoktam az elavult szerkesztéseken is végigmenni.
2. Nem gondoltam volna, hogy Bináris tényleg ennyire antiszoci. De most már tudom!
3. Rosszul tudod, mindenki örül a köszöntéseknek, még akkor is ha 30-ról van szó.
Legalább megtudtam, hogy miféle emberek császkálnak itt a wikin. Megyek ajándékot csomagolni ha már szerkeszteni nem lehet – Istvánka posta 2009. december 22., 22:10 (CET)
1. Ezt honnan kéne másnak tudnia? Első blikkre annyira nem nyilvánvaló.
2. Minden ember más és más. Engem idegesít, ha egy bizonyos szerkesztő hozzám jön sírni, mert valaki megsértette x mivoltában, nem is szoktam válaszolni neki. Gyanítom másokat meg én idegesítek az állandó megkereséseimmel, ettől függetlenül el kell fogadnom ezt és megteszem neki a szívességet, hogy nem keresem meg. Ettől még nagyon jól megvagyunk.
3. Irigylem a jóhiszeműségedet. Engem már elküldtek a fenébe, amikor gratuláltam egy ismerősömnek, hogy egyéves a kapcsolata a párjával. Másrészt külön beszéltünk erről, hogy te a 30. születésnapodra elbújsz, mert nem akarod látni a köszöntéseket. Ez mitől más? Gonosz
4. Kellemes karácsonyi ünnepet! :-) Vigyázz, jövőre is megkereshetlek olasz településekkel kapcsolatban! Vigyor Cassandro Ħelyi vita 2009. december 22., 22:19 (CET)
1. Jóhiszeműség rulez, legalábbis szerintem.
2. Máskor nem fogok holmi jókívánságokkal senkit sem basztatni, nem sírni mentem és panaszkodni, csak kellemes karácsonyt kívánni. Azért gondolom érzed a kettő közötti árnyalatnyi különbséget.
3. A szükséges rinya mindig megvan!
4. csak nehogy te is hisztizz az üdvözlet miatt. – Istvánka posta 2009. december 22., 22:27 (CET)
1. Szerintem a botozás nem rosszhiszeműség, de lehet, hogy én vagyok naiv, elismerem. Magamból indultam ki, ilyen gyors én nem tudok lenni.
2. Hát, hogy is áll az arány e kérdésben? Túlnyomó többségben örültek. A jövőben nem írsz jókívánságot Binnek. Ennyi.
3. Szükséges? Csudabogár vagy te! :-)
4. Hisztizni? Én? Már a feltételezés is túlzás! Vigyor (Komolyra fordítva a szót: köszönöm szépen a jókívánságot, épp ezért írtam vissza). Cassandro Ħelyi vita 2009. december 22., 22:32 (CET)
1. Rosszhiszeműség az alattomos gyanúsítgatás.
2. Hát a feketelistámra +1 személy felkerült.
3. :-)
4. Na azért. Akkor majd tali az újévben;-). – Istvánka posta 2009. december 22., 22:39 (CET)
1. Őszinte leszek: közel voltam ahhoz, hogy rákérdezzek: PityuBot ennyire ráér? Vigyor Ebben semmi alattomos vagy rosszhiszemű nincs, Binnél sem volt, csak sajnos neki is elég darabos tud lenni a stílusa. Az enyém meg túl szarkasztikus tud lenni, másé meg hisztis. Ez van.
2. Feketelista? Sok értelme nincs. Ha lenne nekem, akkor lenne egy-két ember rajta, de minek? Ki vagyok én ehhez? Erre nem jogosítana fel semmi sem, már csak a saját hülyeségeim miatt. Másrészt, kevés olyan dolog van, ami jobban meg tud enyhíteni, mint egy elnézéskérés.
3. ;-)
4. Az biztos! Cassandro Ħelyi vita 2009. december 22., 22:47 (CET)
Egy ajándék is, ha már karácsony közeleg. Cassandro Ħelyi vita 2009. december 22., 22:49 (CET)
Kellemes Ünnepeket,
Boldog Új Évet Kívánok!

OsvátA
Köszönöm a jókívánságokat! hogy egy kis egzotikus is álljon itt, mivel a welszi Wikipédián is alkotok (finn kép nem volt, ott aktívabb vagyok), íme egy welszi üdvözlet: Kellemes Karácsonyt! Nadolig Llawen!Eino81/Párvusz keskustelu 2009. december 23., 00:04 (CET)
Nekem bezzeg nem küldtél pedig én örültem volna neki :). IDKFA vita 2009. december 23., 03:56 (CET)

kérdés PityuBotnak

Szia! Ha ezt a lapot is frissítetted december 21-én, akkor hogy maradt benne egy márciusban törölt cikk linkje? – Hkoala 2009. december 22., 22:00 (CET)

Mivel a vitalapja, amin ott van az értékelősablon nem lett törölve a cikkel együtt! – Istvánka posta 2009. december 22., 22:02 (CET)

...meg még ezek sem lettek törölve. Ezeket a VÖR-műhely lapjaiból szedtem ki, de a többiben is biztosan van még gyom.– Istvánka posta 2009. december 22., 22:18 (CET)


...ez volt az Erdély-műhelyben– Istvánka posta 2009. december 22., 22:24 (CET)

...ez volt a zenei témájú szócikkek között. – Istvánka posta 2009. december 22., 22:37 (CET)

Kellemes ünnepeket

Szálljatok le, szálljatok le
Karácsonyi angyalok,
Zörgessetek máma este
Minden piciny ablakot,
Palotába és kunyhóba
Nagy örömet vigyetek,
boldogságos ünnepet!

Kamocsai vita 2009. december 23., 09:35 (CET)

Boldog karácsonyt!
Vadszederke

Jókívánságok

Erdő szélén ezüst fenyő,

havas ággal büszkélkedő,
őz és nyuszi körbejárja,
tekintetük megcsodálja,
képzeld el jön tőlük is üzenet,
madarak hozzák a friss híreket,
BOLDOG KARÁCSONYT és ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Andrew69. 2009. december 23., 10:47 (CET)

Boldog karäcsonyt kivänok Neked is!– Engusz vita 2009. december 23., 14:19 (CET)

+1. :-) Bennófogadó 2009. december 23., 14:53 (CET)

Karácsony

Köszönöm a jókívánságot és Békés Karácsonyt valamint Boldog Új Esztendőt Kívánok! Petru suciu vita 2009. december 23., 13:27 (CET)

Karácsony

Köszönöm jókívánságaidat, és Neked is békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok! – Burrows vita 2009. december 23., 11:42 (CET)

12akd

Köszönöm az üdvözletet, és én is boldog karácsonyt és áldott ünnepeket kívánok:12akd vita 2009. december 23., 15:03 (CET)

Karácsony

Köszönöm és Neked is örömteli boldog ünnepeket kívánok! Darinko vita 2009. december 23., 16:43 (CET)


Re:Karácsony

Köszönöm a jókívánságot, s egyben kívánok Neked áldott karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendőt! Gulyastorm vita 2009. december 23., 18:34 (CET)

Re:Karácsony

Köszönöm a szép karácsonyi üdvözletet. Én is nagyon boldog, békés ünnepeket és boldog új évet kívánok! Perkó István vita 2009. december 23., 18:59 (CET)

Karácsony

Áldott, Békés és Boldog Karácsonyt kívánok Neked!
jenő9


Karácsony

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok! – Perfectmisside írj, ha azt akarod, hogy el is olvassam 2009. december 23., 20:41 (CET)

Karácsony!

Köszönöm! – Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok! – Csanády vita 2009. december 24., 08:18 (CET)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben (wikizésben) gazdag Boldog Új évet kívánok! Pakos
Köszönöm szépen és Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok én is. – VC-süzenet 2009. december 24., 08:51 (CET)

Köszönöm én is, szép karácsonyt és operaelőadásokban gazdag új évet kívánok. Mamirendelő 2009. december 24., 09:24 (CET)

A királyok bölcsessége, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége ragyogja be a karácsonyod.– Lily15 üzenet 2009. december 24., 13:38 (CET)
Mennyből az Angyal eljött hozzátok,

Pásztorok, pásztorok,
Hogy betlehembe sietve menvén
lássátok, lássátok...
Békés, boldog karácsonyt!
Aakmaros vita
2009. december 24., 18:23 (CET)

Jégvirág költözzön mindegyik ablakra. Gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdag örömökben teljes a Karácsony! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked és a Családodnak is!--Kavicsposta 2009. december 24., 13:42 (CET)

Kellemes ünnepelet!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres új évet kívánok neked és az egész családodnak!

Üdv: Warmuz ¤ vita 2009. december 24., 14:44 (CET)

Aktualizálás

Már megijedtem, hogy a Nagy Bölény nem tér vissza az elég érdekesen sikerült blokk után :-) K.K.Ü.! Természetesen megoldható az aktualizálás, de ha nem találom meg a forrásfájlt, amit anno készítettem, akkor nem biztos, hogy pixelre pontosan ugyanezt fogod visszakapni. Dani vita 2009. december 24., 15:49 (CET)

Fájl:Bisonpedia 150k.png Dani vita 2009. december 24., 19:45 (CET)
Hihi :-) Samat üzenetrögzítő 2009. december 24., 19:59 (CET)

Ez azt jelenti, hogy ennyi adag étel készülhet ebből a szép nagy állatból a képen? (Fog is, most nézem, másfélszer annyi kiemelt cikke van, mint nekem :O rendes bölényölő boszorkány ezt nem tűri...) Alensha 2009. december 26., 16:34 (CET)

Andrea Bocelli

Szia!

A fentit ráncba tudnád szedni? ;) Köszi, – OrsolyaVirágHardCandy 2009. december 24., 18:52 (CET)

Békés Karácsonyt mindenkinek

Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánok! --Csurla vita 2009. december 24., 21:12 (CET)

Szia, kívánok én is kellemes ünnepeket! – Tobi Üzi :) 2009. december 24., 23:11 (CET)
Csatlakozom az előttem szólókhoz!– Rákász Mihály*vita 2009. december 25., 09:25 (CET)

Istvánka, szemét vagy. Idehozatsz azzal, hogy üzensz a vitalapomra. Egyébként boldog karácsonyt! ;) ~ Boro 2009. december 24., 23:42 (CET)

Köszönöm az üdvözletet! További kellemes ünnepet és Boldog Új Évet kívánok! – Kispados vita 2009. december 25., 20:09 (CET)
Miután távol voltam a Cybervilágtól, most kissé megkésve kivánok: Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet! Texaner.


Szia, én is köszönöm a jókívánságokat és áldott, boldog ünnepeket kívánok Neked! Pumukli vita 2009. december 26., 22:49 (CET)

Köszöntő

Így szól Thot, a Nagy Isten: Áldott Karácsonyt!

Peret második hónapjának e két nevezetes napján:

  1. Az Udzsat szem eljön, hogy dicsérő éneket zengjen Heliopoliszban. Mnevisz felemeli a Szentély Úrnőjét. Ré újra meg újra felemeli Maátot Atumhoz.
  2. Neith ünnepe Szaiszban, és az íróanyag átvétele, mely az ő házában készült. Szobek eljön, hogy vezesse [Neith] Őfelségét. Jól fogsz járni a kezeiben!
(Forrás: Vanek, Zsuzsanna. „A végtelenség kezdete” – Szerencsés és szerencsétlen napok az óegyiptomi naptárban. Budapest: Mahler Ede Művészeti Kör és a Szikomor Alapítvány, 36. o.. ISBN 963 00 9052 X (2001) )

Adassék neked minden szép és jó dolog, istenek asztalára méltó! Találja meg a szíved a bölcsességhez vezető utat és a boldogságot, egészséged legyen rendíthetlen, és vidámságod örök és töretlen! Kellemes, Áldott Karácsonyt!

--HoremWebHoremWeb ḏd md.w jn: szavak mondásaszavak mondása 2009. december 25., 17:41 (CET)

Re.: szüli

No, erről aztán végképp elfeledkeztem volna, ha nem köszöntesz fel :-) Kössz szépen! – Burrows vita 2009. december 26., 22:40 (CET)

Én is köszönöm szépen, és bevallom, nekem sem jutott volna eszembe! :-) Főleg úgy, hogy másfél évig legfeljebb elütéseket javítgattam, azt is nagy-nagy ritkán, úgyhogy kvázi el is felejtettem, mikor regeltem. Vigyor --HoremWebHoremWeb ḏd md.w jn: szavak mondásaszavak mondása 2009. december 27., 00:13 (CET)

A Nibelung gyűrűje

Szia! Ezt a cikkedet nem akarod kitenni kiemeltre? Vagy csak az opera miatt nem tetted ki? Mert ha az utóbbi, szerintem nyugodtan kiteheted:D Szajci reci 2009. december 27., 15:07 (CET)

reszüli2

köszi, kedves vagy! – Vince blabla :-) 2009. december 28., 11:00 (CET)

átnevezés

Szia, Istvánka! Remélem, nem haragszol, hogy átneveztem: Szekesztő:Istvánka/nib. – Hkoala 2009. december 28., 11:17 (CET)

Köszöntés (csapó szüli)

Engedje meg kedves kolléga, hogy kerek évfordulója alkalmából a húszas korosztály nevében elbúcsúztassam: Viszlát! Vigyor (Viccet félretéve: boldog szülinapot és nem csak a húszéveseké a világ!) Aki tegnap lett 5 éves wikis Tényleg! 2009. december 28., 12:30 (CET)

Választ a reakciódra nálam találsz, illetve rá tudsz nézni a Fischer-testvérekre? Fischer Ádám és Fischer Iván. Mindkettő alapos átnézésre szorul. Cassandro Ħelyi vita 2009. december 29., 20:52 (CET)

Cikkértékelés

Ó Nagy Bölény, új verzió jelent meg a cikkértékelő programból. Ha lesz időd, futtasd már le parancssorból a következő utasítással:

AssessmentDotNet.exe -forcesave

(lefuttatnám én is, de egyszer áramszünet, egyszer meg a netkapcsolat miatt szakadt félbe a futtatás :-)) Dani vita 2009. december 28., 20:07 (CET)

Orosz nevek

Done :-)Timish sablongyári üzenőfal 2009. december 28., 22:17 (CET)

Köszönet

Istvánka! Köszönöm a szép megemlékezést a 3. évfordulómról! Nem kellett volna... :-))) – Zimmy 2009. december 29., 04:15 (CET)

sablonyozási hiány

Szia, Istvánka! Észrevettem, hogy a Kategória:Bihar megye hegyei, hegységei cikkein nincs Erdély-műhely sablon. Ezeket pótoltam kézzel, mert kevés volt. Viszont utána azt látom, hogy a Kategória:Bihar megye cikkein sincs, gondolom azért, mert nincs besorolva Erdély alá. Gyanítom, hogy más megyék is lehetnek ilyenek, de nem néztem végig. Tudsz erre valami jó botozós módszert vagy marad a kézi kalapálás? Üdv – Hkoala 2009. december 29., 16:34 (CET)

Dehogyis sürgős, megvárom amíg megtérsz a csavargásból :-)Hkoala 2009. december 29., 18:42 (CET)

Jókívánságok

Nagyon szépen köszönöm őket és Neked is hasonló jókat kívánok--Szilas vitalapom 2009. december 30., 04:00 (CET)

Karácsony és BÚÉK!

BÚÉK!– Mártiforrás 2009. december 31., 17:45 (CET)

Szia!

Köszönöm szépen a karácsonyi üdvözletet! Bocsánat, hogy csak most reagálok rá, de nem sok időm van wikizni mostanság!

Így utólag Neked is BUÉK és persze Áldott karácsonyt!

Üdv! – Peda 2009. december 30., 09:57 (CET) B. Ú. É. K.!!!- RepliCarter Wormhole 2009. december 30., 21:16 (CET)

BÚÉK! --Adapa vita 2009. december 31., 21:20 (CET)

Szia István! Nagyon boldog új évet kívánok neked! – Auguste 2010. január 1., 11:47 (CET)

Hadd csatlakozzak én is a fentebbi jókívánságokhoz!!! --m-ta vita 2010. január 2., 11:18 (CET)

Öko-Tex

Kedves Istvánka, köszönöm a hozzájárulásodat, hogy Öko-Tex szócikkem kiemelt lett. Üdv. – Elkágyé vita 2010. január 3., 08:41 (CET)

Re:Cikkértékelés

Igen. Dani vita 2010. január 3., 17:27 (CET)

Mindenképpen elmenti az értékelő lapokat, ha nincs új értékelt, vagy változás, akkor is (ez azért kell, mert megváltozott az listák rendezése, és nem mindenhol van új értékelt/módosítás) Dani vita 2010. január 3., 17:31 (CET)


Valahol azt olvastam, hogy BOT beteszi a {{Több WP}}(?)-t ha több értékelés van. Akkor ez nem igaz? --Dj vita 2010. január 3., 21:22 (CET)

Vita:Erdély zászlaja

Szia! Kérlek, nézz rá! Cassandro Ħelyi vita 2010. január 4., 01:09 (CET)

Re:Karácsony

Köszönöm a karácsonyi üdvözlést, mivel karácsony óta nem voltam gépközelben, így utólag Boldog Karácsonyt és szerkesztésekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok.– Hannababa86 vita 2010. január 4., 08:19 (CET)

re Nagyvárad

Ahogy elkezdtem nézni a kategória tagjait, nem lehet automatikusan rájuk aggatni az Erdély-plecsnit. Például rögtön a második Ádám György, akir egész felnőtt életében Magyarországon tevékenykedett, őt csak nagyon tág értelemben lehet erdélyinek mondani. Utána viszont Bajor Andor következik, aki nagyváradi születésű és Kolozsváron élte le az életét, tehát feltételnül erdélyi. Szerintem ezt nem lehet bottal :-(Hkoala 2010. január 4., 18:27 (CET)

Re:Börszdéj

Szevasz Fater! Kösz, jól esett! ;) --Gyantusz vita 2010. január 5., 01:13 (CET)