Szerkesztővita:Vince

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
45px

Mostanában nem érek rá itt lógni (s különösen nem ízlésháborúzni). Ebből kifolyólag lassan reagálok és akkor is lehet, hogy olyat írok, amit már leírtak előttem/megcsináltak már/egyéb, csak én nem hallottam még/lemaradtam. Ha valamelyik szerkesztésem nem tetszik, írj bele, „javítsd át” – GFDL, s nem mellesleg tán ez a Wikipédia szellemiségének (egyik) lényege.

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a kocsmafalon vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

--DHanak :-V 2006. február 6., 23:13 (CET)

Amik eddig voltak[szerkesztés]

Blabla[szerkesztés]

Küldhetsz nekem e-mailt is, ha gondolod.Fájl:Ruszkiczay-Rudiger Imre.jpg[szerkesztés]

Szia! Ennek a képnek a licence sajnos erősen vitatható, a vitalapján írtam le, miért. Köszönöm. – Regasterios vita 2020. március 19., 16:25 (CET)

Üzleti tevékenység[szerkesztés]

Szia! Az Üzleti tevékenység cikket gyanúm szerint ugyan nem te írtad, de a te neved szerepel első szerkesztőként: valahonnan áthoztad még 2006-ban(! igazi antik darab)). Hátha érdekel még a sorsa: egy törlési megbeszélés során arra jutottunk, hogy a téma nevezetes, de a cikknek több hibája is van, legfőképpen a forrásolatlansága. Ezért áthelyeztem a feljavítóba, ott 90 nap áll rendelkezésre, hogy történjen vele valami. Ha van kedved, esetleg foglalkozhatnál vele... Palotabarát vita 2020. április 7., 09:59 (CEST)

Oké, kösz a választ, vettem, értem :-) Palotabarát vita 2020. április 9., 13:21 (CEST)

Aczél[szerkesztés]

Szia Vince!

Itt azt írtad, hogy Aczél '56-ban részt vett az ötödik kerületi pártszékház védelmében. Meg tudnád mondani, hogy mi ennek az infónak a forrása? Kösz előre is és békés húsvétot! Piraeus vita 2020. április 10., 17:08 (CEST)