Szerkesztővita:Szajci

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ukrán ortodox egyházak

Szia!

A két és fél ukrán ortodox egyház egyesült és létrejött egy teljesen új. Amelyek egyesültek, innentől megszűntek. A moszkvai patriarchátus alá tartozó ukrán ortodox egyház nem szűnt meg, csak egyes részei csatlakoztak. A két egyház egyenrangúként olvadt össze, így az nem csak ez egyik, hanem mindkettő folytatása. A szócikkek logikailag így kapcsolódnak egymáshoz.

Forrásokat fogok betenni.

Üdv, – VargaA vita 2019. január 6., 20:47 (CET)

„Az év szócikke 2018” verseny

Szia, Szajci!
A 2018-as év folyamán hozzájárultál a II. Eduárd angol király és az I. Eduárd angol király szócikk bővítéséhez.
Ezt egyfelől köszönjük, másfelől értesítünk arról, hogy ezeket a szócikkeket a Wikipédia közössége jelölte a 2018-as „Az év szócikke” versenyen.
A szavazás hétfőn, január 21-én 0:00 órakor indul és a Wikipédia szerkesztői 2019. március 3-án éjfélig adhatják le voksukat az általuk legjobbnak ítélt szócikkekre több kategóriában is. Arra kérünk, vegyél te is részt a szavazásban, ismerd meg a 2018-as Wikipédia-termés legjavát, szavazatoddal erősítsd meg szerkesztőtársaid munkáját, megjelenéseddel buzdíts másokat is a közös munka értékelésében való részvételre, így végső soron mások is jobban megismerhetik a te hozzájárulásodat. (Arra felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy a kiírás szellemében az általad indított vagy jelentősen bővített szócikkekre szavazni nem etikus.)
Hétfőtől várunk a lapon!
Pasztilla 2019. január 18., 20:52 (CET)

Szia, Szajci! Van a Wikipédiának egy szeglete, ahol tizenkét kategóriányi szócikk néz szomorúan maga elé és sír bánatosan. Alig várják, hogy a versenyből hátra lévő tíz napban szavazz rájuk. Vigyor Pasztilla 2019. február 21., 20:49 (CET)

Szerkesztők véleményezése

Szia Szajciǃ Láttam, te már írtál ki véleményezést szerkesztőrőlǃ Hol lehet új allapot nyitni, azaz begépelni a szöveget? mert a mintalapot nem lehet átnervezni..Ebben tudnál segíteni. Elég bonyolultan van kitalálva, vagy lehet, hogy most nagyon hülye vagyok és nem találok valamit. – Gerry89 vita 2019. február 2., 11:16 (CET)

Monszun csoport

Szia! Ismét megindítottam a Monszun csoport kiemelési eljárását. Első alkalommal támogattad a cikkemet, kérlek, járj el most is így, ha időd engedi. Lehetőségeimhez mérten tárgyilagosan, minden elérhető forrást felkutatva írtam meg, szerintem érdemes a csillagra. Nagy-nagy köszönettel, Dudva Skull and crossbones.svg vitalap 2019. február 8., 8:05 (CET)

Fájl:P Kárpátalja.png

Szia! Az ezekhez hasonló ikonokat áttöltöttem a Commonsba, de ezt sajnos nem tudtam, mert nincs meg hozzá a medve forrása. Tudnád pótolni? Ezen a helyen sajnos nem találom: c:Category:Coats of arms of Carpatho-Ukraine. – Regasterios vita 2019. március 1., 20:10 (CET)

Fájl:Europe1500-hu.svg

Kedves Szajci! Mivel a fenti térképet Te ültetted át magyarra, ezért írok most neked. Arra kérnélek, hogy a „Bohémia” megnevezést kérlek javítsd ki Csehországra vagy Cseh Királyságra, hiszen magyarul így használjuk. Köszönöm.Peadar vita 2019. március 15., 16:24 (CET)