Szerkesztővita:El Mexicano

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Blog | Facebook

(Archívumok: /Archív1/Archív2/Archív3/Archív4/Archív5)

Hiányos leírólap

PDmaybe-icon.svg Az általad felküldött kép (Guitarron-vihuela.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
Information icon.svg
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Xia Üzenő 2016. december 8., 15:46 (CET)

Thalía szócikk frissítése

Szia! Régebben sokat dolgoztál a Thalía szócikken. Nincs kedved kibővíteni az utóbbi 3 év történéseivel? 2013-ban megáll a zenei sztori. Kiemelt szócikk ráadásul. – Ary vita 2017. február 7., 11:28 (CET)

Ünnepélyes vállveregetés és gratuláció

Tíz éves csillag.png „Öreg róka” elismerés
A tízéves kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2017. december 25., 19:41 (CET)

Köszönet

Köszönöm szépen, nagy megtiszteltetés, igazán rendes tőletek! Meg kell, hogy mondjam, erre egyáltalán nem számítottam, annál is inkább, mert már elég régóta nem szerkesztek aktívan, inkább csak apróbb javításokkal, pontosításokkal kontárkodom bele a Wikipédiába néha-néha. :) Kellemes karácsonyt mindenkinek! — El Mexicano blog 2017. december 25., 20:38 (CET)

Válasz:

Igen, mostanában már nem vagy a legaktívabb, viszont rendszeresen fenn vagy, emiatt fontos hogy a rutinod tudatosuljon, és esetleg másoknak problémás feladatot konnyedén gyorsan megcsinálj, lásd az öreg róka lap ajánlásait.

Az első években annyira aktív voltál, hogy emiatt további mérlegelés nélkül megkaptad az elismerést :)

Statisztikád: https://xtools.wmflabs.org/ec-yearcounts/hu.wikipedia.org/El%20Mexicano

– Rodrigó 2018. január 31., 16:22 (CET)

Köszömöm még egyszer! – — El Mexicano blog 2018. január 31., 18:24 (CET)