Szerkesztővita:El Mexicano

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Blog | Facebook

(Archívumok: /Archív1/Archív2/Archív3/Archív4/Archív5)

Hiányos leírólap

PDmaybe-icon.svg Az általad felküldött kép (Guitarron-vihuela.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
Information icon.svg
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Xia Üzenő 2016. december 8., 15:46 (CET)

Thalía szócikk frissítése

Szia! Régebben sokat dolgoztál a Thalía szócikken. Nincs kedved kibővíteni az utóbbi 3 év történéseivel? 2013-ban megáll a zenei sztori. Kiemelt szócikk ráadásul. – Ary vita 2017. február 7., 11:28 (CET)

Ünnepélyes vállveregetés és gratuláció

Tíz éves csillag.png „Öreg róka” elismerés
A tízéves kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2017. december 25., 19:41 (CET)

Köszönet

Köszönöm szépen, nagy megtiszteltetés, igazán rendes tőletek! Meg kell, hogy mondjam, erre egyáltalán nem számítottam, annál is inkább, mert már elég régóta nem szerkesztek aktívan, inkább csak apróbb javításokkal, pontosításokkal kontárkodom bele a Wikipédiába néha-néha. :) Kellemes karácsonyt mindenkinek! — El Mexicano blog 2017. december 25., 20:38 (CET)

Válasz:

Igen, mostanában már nem vagy a legaktívabb, viszont rendszeresen fenn vagy, emiatt fontos hogy a rutinod tudatosuljon, és esetleg másoknak problémás feladatot konnyedén gyorsan megcsinálj, lásd az öreg róka lap ajánlásait.

Az első években annyira aktív voltál, hogy emiatt további mérlegelés nélkül megkaptad az elismerést :)

Statisztikád: https://xtools.wmflabs.org/ec-yearcounts/hu.wikipedia.org/El%20Mexicano

– Rodrigó 2018. január 31., 16:22 (CET)

Köszömöm még egyszer! – — El Mexicano blog 2018. január 31., 18:24 (CET)

Jó látni, hogy időnként még benézel, járj erre gyakrabban! :) Samat üzenetrögzítő 2018. június 3., 15:19 (CEST)

Sokszor benézek ám, de már inkább csak olvasóként, emellett néha észrevétlenül javítgatok, pontosítgatok is. :) – El Mexicano blog 2018. június 3., 19:43 (CEST)

Fájl:Somos el mundo (portada con firmas).jpg

Szia! Ez a kép sajnos engedélyköteles, nem kezelhető idézésként, annak ellenére, hogy megjelent egy videoklipben. – Regasterios vita 2018. június 3., 14:33 (CEST)

Infobox

Szia, jó téged is itt látni!

Ami az infoboxot illeti: egy sor adatot a Wikidatából szednek az infoboxok is, és ha valami nem stimmel, akkor ott kell javítani. Vagy itt szólni: Wikipédia:Wikidata-segítségkérés. --Karmela posta 2018. június 3., 20:18 (CEST)

Köszi, ezt jó tudni. A technika ördöge... Jó sok minden megváltozott, mióta már nem vagyok aktív szerkesztő. :) – El Mexicano 2018. június 3., 20:26 (CEST)