Szerkesztővita:Elkágyé

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Archive
Archivált vitalapok

Segítségkérés kép kategorizálásához[szerkesztés]

Áthozva a Kocsmafal (egyéb) lapról:

Kedves Hozzáértő szerkesztőtársam! Feltöltöttem a Commonsra a File:Needle beds and cam-carriage on V-bed flat knitting machine.jpg nevű, saját készítésű képemet, de a feltöltés során sajnos elfelejtettem kitölteni a kategória rovatát. Ki is írja, hogy ezt pótolni kellene, de sajnos nem sikerül megoldanom. Ha a figyelmeztetésben a kék "kategória" szóra kattintok, az általános ismertetés jelenik meg, másutt meg sehol nem találok lehetőséget. Megpróbáltam a módosításnál pótolni a kategóriát, de azt nem fogadta el, azt írta ki, hogy a kép ugyanaz, mint az előbbi. A képet a Knitting machines létező kategóriába szeretném elhelyezni. - Kérem, hogy aki ért hozzá, világosítson fel, hogy mi ilyenkor az eljárás. (Egyébként sok kép rosszul van kategorizálva, ezeket talán ezzel a módszerrel helyre lehetne tenni.) Köszönöm. – Elkágyé vita 2018. január 21., 18:18 (CET)

Nekem alul a kategóriáknál van +/-, de ez lehet beállítás kérdése is. Illetve hát a forráskódban mindenképpen lehet javítani (nem tudom, hogy Te hogy szerkesztesz). Ezt most megcsináltam. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. január 21., 18:28 (CET)
@EniPort:Köszönöm szépen a segítséget. Én is kerestem a +/- jelet, de nekem nem jelent meg a lapon. Nem értem, miért.– Elkágyé vita 2018. január 21., 21:05 (CET)

Két lehetőség is van: 1.) c:Help:Category és c:Wikipedia:HotCat - ha bármiben elakadnál, nyugodtan szólj. :o) Fauvirt vita 2018. január 21., 18:32 (CET)

@Fauvirt:Köszönöm, meg fogom nézni ezeket a helyeket.– Elkágyé vita 2018. január 21., 21:05 (CET)

Képek[szerkesztés]

maliwatt
maliwatt felhasználása

Szia!

Itt van a kettő, amit kértél. Még töltök fel több képet is, majd tákékoztatlak. Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. február 7., 08:58 (CET)

Még annyit, hogy nem a Commonsra töltöttem fel, Így is szabadon használható, aki akarja, áttöltheti, de azóta nem szeretek oda dolgozni, mióta figyelmeztetés nélkül töröltek általam készített képet. Ogodej Mal 0.png vitalap 2018. február 7., 09:05 (CET)

Fájl:Öko-Tex címke.jpg[szerkesztés]

Most ezt nem értem, ne haragudj. A kép – lényegtelen eltérésekkel – megtalálható a Commonsban File:OEKO-TEX Standard 100 magyar nyelvű emblémája.jpg néven. Utóbbin ott van az OTRS-sablon is. 2016. május 10-én le is cserélted erre a régi képet. Én a régi képet jelöltem törlésre. Nincs is használatban az említett nap óta. Miről szól akkor ez az egész? – Regasterios vita 2018. március 14., 11:30 (CET)

Szia!

Az itteni változat törölve, a Commonsban lévő pedig elérhető a Regasterios által megadott linken. Az azonnali-várj sablonnak ebben az esetben nem volt relevanciája, mivel ez csak egy technikai eljárás a huwikiből, a Commonsba áttöltött képek esetében. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. március 14., 11:37 (CET)