Szerkesztővita:Pilgab

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Pilgab!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. március 11., 22:10 (CET)[válasz]

Nuvola apps important.svg Kérlek, ha új szakaszt hozol létre a vitalapon, ne a legutolsó szakasz megnyitásával, hanem a lap tetején lévő „+” füllel tedd. Ezzel elkerülheted, hogy megtévesztő szerkesztési összefoglalók jelenjenek meg a laptörténetben és a friss változtatások közt: rögtön látható lesz, miről szól valójában a szerkesztésed.
Fájl:BBFC PG.svg
Parental Guidance


Fájl:Tordai-hasadék.jpg[szerkesztés]

Szia! Ennél a képnél hiányzik a licenc. Sajnos nagyobb hiányossága, hogy az engedély csak a Wikipédiára vonatkozik, vagyis gyakorlatilag jogvédett. A nem szabad képekre vonatkozó új irányelv értelmében tájakról nem használható jogvédett fájl. Esetleg újra fel lehetne venni a kapcsolatot a szerzővel, és az OTRS-en keresztül szabad licenc alatt engedélyeztetni a fotó használatát. – Regasterios vita 2015. december 19., 15:50 (CET)[válasz]

Permission to use image[szerkesztés]

Trophy.png Pilgab
Hello,

I am contacting you from the BBC in Belfast. I would like to ask permission to use your image of the Thomas Kettle bust statue in St. Stephen's Green, Dublin.

It will be used for an online article on the Battle of the Somme for the BBC.

Many thanks,

Paul McGarvey Pmgarv vita 2016. június 23., 13:03 (CEST)[válasz]

NbIesbronzérem.JPG[szerkesztés]

Szia! Ez az engedély hivatalos formában is megvan, írásban valahol? Köszönettel Xia Üzenő 2017. február 28., 10:40 (CET)[válasz]

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Rain drop.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képfeltöltéseid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, KoBeAt FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2018. szeptember 3., 15:04 (CEST)[válasz]

Wikiszülinap[szerkesztés]

Boldog Wikiszületésnapot kívánok! SubIceMasTer Pen.svg Pencil.svg Mail.svg Chat.png Megbeszélés 2019. március 10., 7:24 (CET)