Állapot: Elérhető Ledgreen.svg

Szerkesztővita:BenKor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Kobeat szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Szerkesztővita:BenKor 

Az alábbiakat kérlek, vedd tudomásul, mielőtt még ide írnál.

  • Ha valami problémád van, és azt velem akarod megbeszélni, erre a lapra írj. Hétköznapokon délelőtt és kora délután, valamint éjszakánként nem nagyon lehet számítani rám, ez alól csak ritkán van kivétel.
  • A kérdésedre ezen a lapon fogok válaszolni. Ha az üzeneted elküldése után legalább tíz perccel reagálok, a {{válasz}}(?) sablont fogom használni, amely automatikusan értesít téged fent a neved mellett, a kis harang alatt piros számmal. Más esetben simán válaszolok, ezért az üzeneted elküldése után még tíz percig figyeld a vitalapomat.
    • Ha lehet, akkor az egy helyen tartás érdekében a saját vitalapodon válaszolj, ha én hagytam üzenetet neked.
  • Kifejezetten utálom, hogyha megfélemlítő, vagy zaklató üzenetet kapok, olyanra nem válaszolok, sőt, kapásból visszavonom.
  • Az aktuális vitalapra, azaz ide írj, és ne az archiváltakra. Ha egy témára vissza akarsz térni a vitalapom archívumából, akkor azt ne vedd ki onnan csak úgy, hanem írd újra itt.
  • Ha Windowst használsz, és új témára akarsz térni, a fenti új téma nyitása gombra kattints, ha ezt mobilról akarod megtenni, akkor azt a lap alján található Megbeszélés hozzáadása dobozon keresztül teheted meg.
  • Ha privát üzenetet akarsz küldeni, akkor a bal oldali linkek közül az E-mail küldése ennek a felhasználónak funkcióra kattints, ha mobilon vagy, egyszerűen kattints erre a linkre.
  • Ne felejtsd el aláírni üzenetedet a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Archívumok időrendben

Szia. Ki vagy? Miért Írsz rám? Honnan tudod hova járok?

Halló!! Egy anonim felhasználó vagyok,és meg szeretném tudni a kérdésre a választ amit valaki kitörölt. Illetve egyszer volt egy anyagrész amit feleslegesnek találtam,ezért jött a ne törölj rész és ott volt ez az oldal.

Beke Manó Emlékdíj[szerkesztés]

Talán az lenne a legjobb ha az információ amit a Beke_Manó_Emlékdíj lapra raktam átkerülne a Kategória:Beke Manó emlékdíjasok lapra. Csak nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Szerkesztő:Gabor~enwiki

nográdi györgy[szerkesztés]

igy kétszer van benne a tüzparancs

a megitélésének kétségességét nem a leadbe tesszük

szakértelme megkérdöjelezése sulyos vád egy egyetemi tanárral szemben. elfogulatlan további forrásokat kérek 84.225.197.224 üzenőlapja  2019. január 17., 20:49 (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Fixfogsor[szerkesztés]

Kedves BenKor!

Köszönöm a véleményezést. A szócikkben tulajdonképpen egy ma már használt és védett nevet szerettem volna megmagyarázni. Nem reklámnak számtam. Nincs benne semmi elérhetőség vagy felhívás arra, hogy keresse bárki is a céget.

A Fixfogsor név egy védett név, csak sokan kérdezik tőlünk, hogy honnan jött és mit takar.

A Wikin számtalan cégismertető van fenn. Ezzel mi a gond?

Kérem segítségét a probléma megoldásában. Kezdő vagyok a témában, még most ismerkedem a Wikivel, ez az első szócikkem.

Köszönettel – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Albadnet (vitalap | szerkesztései) 2019. július 20., 07:04 (CEST)

Kedves Albadnet! Megértem, persze, kezdő vagy, és ismerkedsz. Javaslom, hogy kövesd végig az üdvözlősablont a vitalapodon, abból sokat megtudhatsz. A baj az volt, hogy a szócikkben reklámízű megfogalmazások voltak, amelyeket a Wikipédia nem kedvel. Emellett forrás sem lett megadva semmi, amitől még a nevezetessége is kétségessé válik. Amit érdemes mondani, az annyi, hogy a Wikipédiában nem reklámszerűen hívjuk fel az olvasó figyelmét, hanem részletesen tárgyalva, hitelesen leírjuk, hogy miről is szól a szócikk a címe alapján, forrásokkal persze. A Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Fixfogsor lapon szólhatsz hozzá a megbeszéléshez. – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. június 20., 07:42 (CEST)