Állapot: Nincs itt Nuvola apps krec.svg

Szerkesztővita:Kobeat

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search


Szerkesztővita:Kobeat 
Az alábbiakat kérlek, vedd tudomásul, mielőtt még ide írnál.
 • Ha valami problémád van, és azt velem akarod megbeszélni, erre a lapra írj. Hétköznapokon délelőtt és kora délután, valamint éjszakánként nem nagyon lehet számítani rám, ez alól csak ritkán van kivétel.
 • A kérdésedre ezen a lapon fogok válaszolni. Ha az üzeneted elküldése után legalább tíz perccel reagálok, meg foglak pingelni így: @Gipsz Jakab:. Más esetben simán válaszolok, ezért az üzeneted elküldése után még tíz percig figyeld a vitalapomat.
 • Kifejezetten utálom, hogyha fenyegető vagy megfélemlítő üzenetet kapok, olyanra nem válaszolok, sőt kapásból visszavonom.
 • Az aktuális vitalapra, azaz ide írj, és ne az archiváltakra. Ha egy témára vissza akarsz térni a vitalapom archívumából, akkor azt ne vedd ki onnan csak úgy, hanem írd újra itt.
 • Ha Windowst használsz, és új témára akarsz térni, a fenti új téma nyitása gombra kattints, ha ezt mobilról akarod megtenni, akkor azt a lap alján található Megbeszélés hozzáadása dobozon keresztül teheted meg.
 • Ha privát üzenetet akarsz küldeni, akkor a bal oldali linkek közül az E-mail küldése ennek a felhasználónak funkcióra kattints, ha mobilon vagy, egyszerűen kattints erre a linkre.
 • Ne felejtsd el aláírni az üzenetedet a ~~~~ jelek begépelésével, vagy a szerkesztőablak fölötti aláírás gomb használatával!
Archívumok időrendben
 • 2015–2016
 • 2017. jan–jún. · 2017. 06. 18. · 2017. 09. 29.
 • 2018 | 5 · 6
 • Beke Manó Emlékdíj[szerkesztés]

  Talán az lenne a legjobb ha az információ amit a Beke_Manó_Emlékdíj lapra raktam átkerülne a Kategória:Beke Manó emlékdíjasok lapra. Csak nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Szerkesztő:Gabor~enwiki

  2018-as Türkvízió[szerkesztés]

  Üdv! Az építés alatt-sablont levettem, már nincs rá szükség, köszönöm, hogy jelezted! D97v vita 2018. július 16., 21:25 (CEST)

  Ejnye[szerkesztés]

  Készülök törölni az 2034-es labdarúgó-világbajnokság szócikket. A törlési megbeszélésben van egy ilyen megjegyzésed Andrásnak: "Meg lehet azt írni legfeljebb nyolc évvel 2034 előtt is :-). Ha azt még megélnéd... " Ilyennel nem szép viccelődni. Már csak azért sem, mert senki nem tudja, hogy él-e majd még akkor, akárhány éves is. Még te sem... Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 18., 23:19 (CEST)

  @Gg. Any: ez nem viccelődés volt, csak simán kijelentettem. Mindenesetre elnézést @OsvátA-tól, ha megbántottam volna. – KoBeAt Nuvola apps agent.svg üzenet 2018. július 18., 23:29 (CEST)

  Ilyeneket semmilyen körülmények között nem jelentünk ki... Köszönöm a 2. mondatodat. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. július 19., 09:56 (CEST)

  Elérhető állapot[szerkesztés]

  Szia! Megkérdezhetem, hogy a lapodon felül jobb oldalt az "Állapot:Elérhető" és egy zöld pont, azt hogy tetted oda? Mert szerintem tökjó, nekem tetszik nagyon. Vagy azt csak járőrök tehetik ki? És elnézést a kérdésért! EmusWikiÜzenet 2018. július 20., 17:20 (CEST)

  Elnézést, már tárgytalan. Már utána olvastam. Még egyszer elnézést!! EmusWikiÜzenet 2018. július 20., 20:04 (CEST)