Állapot: Elérhető Ledgreen.svg

Szerkesztővita:BenKor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Kobeat szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Szerkesztővita:BenKor 

Az alábbiakat kérlek, vedd tudomásul, mielőtt még ide írnál.

  • Ha valami problémád van, és azt velem akarod megbeszélni, erre a lapra írj. Hétköznapokon délelőtt és kora délután, valamint éjszakánként nem nagyon lehet számítani rám, ez alól csak ritkán van kivétel.
  • A kérdésedre ezen a lapon fogok válaszolni. Ha az üzeneted elküldése után legalább tíz perccel reagálok, meg foglak pingelni így: @Gipsz Jakab:. Más esetben simán válaszolok, ezért az üzeneted elküldése után még tíz percig figyeld a vitalapomat.
  • Kifejezetten utálom, hogyha fenyegető vagy megfélemlítő üzenetet kapok, olyanra nem válaszolok, sőt, kapásból visszavonom.
  • Az aktuális vitalapra, azaz ide írj, és ne az archiváltakra. Ha egy témára vissza akarsz térni a vitalapom archívumából, akkor azt ne vedd ki onnan csak úgy, hanem írd újra itt.
  • Ha Windowst használsz, és új témára akarsz térni, a fenti új téma nyitása gombra kattints, ha ezt mobilról akarod megtenni, akkor azt a lap alján található Megbeszélés hozzáadása dobozon keresztül teheted meg.
  • Ha privát üzenetet akarsz küldeni, akkor a bal oldali linkek közül az E-mail küldése ennek a felhasználónak funkcióra kattints, ha mobilon vagy, egyszerűen kattints erre a linkre.
  • Ne felejtsd el aláírni üzenetedet a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Archívumok időrendben

Szia. Ki vagy? Miért Írsz rám? Honnan tudod hova járok?

Halló!! Egy anonim felhasználó vagyok,és meg szeretném tudni a kérdésre a választ amit valaki kitörölt. Illetve egyszer volt egy anyagrész amit feleslegesnek találtam,ezért jött a ne törölj rész és ott volt ez az oldal.

Beke Manó Emlékdíj[szerkesztés]

Talán az lenne a legjobb ha az információ amit a Beke_Manó_Emlékdíj lapra raktam átkerülne a Kategória:Beke Manó emlékdíjasok lapra. Csak nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Szerkesztő:Gabor~enwiki

nográdi györgy[szerkesztés]

igy kétszer van benne a tüzparancs

a megitélésének kétségességét nem a leadbe tesszük

szakértelme megkérdöjelezése sulyos vád egy egyetemi tanárral szemben. elfogulatlan további forrásokat kérek 84.225.197.224 üzenőlapja  2019. január 17., 20:49 (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Film ellenőrzés[szerkesztés]

Üdv BenKor! Ezeket a cikkeket letudnád ellenőrizni? A bosszú szövetsége, Hannah Grace holtteste, Amit nem akarsz tudni a szüleidről, A főparancsnok, Ugyanúgy más, mint én, Hölgy aranyban, Tarzan legendája (film, 2016), [[:Fájl:A párizsi mumus.jpg‎]], [[:Fájl:Micimacko 2011.jpg‎]] Nagy köszönet előre is. Szép napot! Bandee0615 vita 2019. március 13., 12:27 (CET)

@Bandee0615: Igen – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. március 13., 15:12 (CET)
Ugyanúgy más, mint én, Hölgy aranyban ezek nem lettek megnézve :D lehet kihagytad véletlen. Bandee0615 vita 2019. március 13., 22:11 (CET)

Fordítás[szerkesztés]

Could you translate it in Hungarian , please ?

en:World Federation fo the Deaf (Siketek Nemzetközi Szövetség)

en:White cane (féher botall)

I need somebody to do this.

I do not speak enough Hungarian.

The president (elnök) of the World Federation of the Deaf is Colin Allen (Australia). The vice president (alelnök) is Joseph Murray (United States).

2.6.244.189 (vita) 2019. március 17., 18:19 (CET)

Nekem van egy IP-cimem. Nekem vannak a jogaim.

J'ai une adrees IP. J'ai le droit.

Could you translate it in Hungarian , please ?

en:World Federation fo the Deaf (Siketek Nemzetközi Szövetség)

en:White cane (féher botall)

I need somebody to do this.

I do not speak enough Hungarian.

The president (elnök) of the World Federation of the Deaf is Colin Allen (Australia). The vice president (alelnök) is Joseph Murray (United States).

2.6.244.189 (vita) 2019. március 17., 18:22 (CET)

@2.6.244.189:
World Federation of the Deaf = Siketek Világszövetsége
White cane = fehér nád
The president (elnök) of the World Federation of the Deaf is Colin Allen (Australia). = A Siketek Világszövetségének elnöke Colin Allen (Ausztrália).
The vice president (alelnök) is Joseph Murray (United States). = Az alelnök Joseph Murray (Egyesült Államok).
I hope these are enough. – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. március 17., 18:35 (CET)