Ez a lap teljesen védett
Állapot: Elérhető Ledgreen.svg

Szerkesztővita:BenKor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Kobeat szócikkből átirányítva)
Jump to navigation Jump to search

Szerkesztővita:BenKor 

Az alábbiakat kérlek, vedd tudomásul, mielőtt még ide írnál.

  • Ha valami problémád van, és azt velem akarod megbeszélni, erre a lapra írj. Hétköznapokon délelőtt és kora délután, valamint éjszakánként nem nagyon lehet számítani rám, ez alól csak ritkán van kivétel.
  • A kérdésedre ezen a lapon fogok válaszolni. Ha az üzeneted elküldése után legalább tíz perccel reagálok, meg foglak pingelni így: @Gipsz Jakab:. Más esetben simán válaszolok, ezért az üzeneted elküldése után még tíz percig figyeld a vitalapomat.
  • Kifejezetten utálom, hogyha fenyegető vagy megfélemlítő üzenetet kapok, olyanra nem válaszolok, sőt kapásból visszavonom.
  • Az aktuális vitalapra, azaz ide írj, és ne az archiváltakra. Ha egy témára vissza akarsz térni a vitalapom archívumából, akkor azt ne vedd ki onnan csak úgy, hanem írd újra itt.
  • Ha Windowst használsz, és új témára akarsz térni, a fenti új téma nyitása gombra kattints, ha ezt mobilról akarod megtenni, akkor azt a lap alján található Megbeszélés hozzáadása dobozon keresztül teheted meg.
  • Ha privát üzenetet akarsz küldeni, akkor a bal oldali linkek közül az E-mail küldése ennek a felhasználónak funkcióra kattints, ha mobilon vagy, egyszerűen kattints erre a linkre.
  • Ne felejtsd el aláírni az üzenetedet a ~~~~ jelek begépelésével, vagy a szerkesztőablak fölötti aláírás gomb használatával!

Archívumok időrendben

Beke Manó Emlékdíj

Talán az lenne a legjobb ha az információ amit a Beke_Manó_Emlékdíj lapra raktam átkerülne a Kategória:Beke Manó emlékdíjasok lapra. Csak nem tudom, hogy ez lehetséges-e. Szerkesztő:Gabor~enwiki

Cardi B

Szia! Az általad írt Cardi B szócikkben három forráshivatkozás hiba van. Javítsd már legyél szíves. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 31., 22:22 (CET)

@Gg. Any: szia! Megtörtént. – KoBeAt FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2018. október 31., 22:55 (CET)

Köszönöm szépen! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 31., 22:56 (CET)