Adminisztrátor

Szerkesztő:Crimea

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
főként királyi mindenes

Crimea
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
la-1 Hic usor Latine simpliciter contribuere potest.
Wikipedia Administrator.svg
Ez a szerkesztő adminisztrátor.
(ellenőrzés)
Wikipedia Reviewer.svg
Ez a szerkesztő járőr.
(ellenőrzés)
Commons Ez a szerkesztő a Wikimedia Commonsban is szerkeszt, Crimea néven.
Budapest Ez a szerkesztő budapesti.
Christian cross.svg Ez a szerkesztő keresztény.
Anti-Communist.png Ez a szerkesztő ellenzi a kommunizmust, annak minden elméleti és gyakorlati változatában.


Arsenal v Chelsea 03 (6954345800).jpg
Ez a szerkesztő vérbeli ágyús szurkoló.
No smoking symbol.svg Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Female.svg Ez a szerkesztő . This user is female.
World-of-coca-cola.jpg Ez a szerkesztő határozottan ellenzi az USA anyagias, jóléti, fogyasztói társadalmát és értékromboló szubkultúráját, valamint mindezek terjesztését az európai kontinensen.Decoline01.svg

Crimea vagyok, szerkesztőnevemet a Krím félsziget angol/latin megfelelőjéből szedtem: egyszerűen beleszerettem a dallamosságába és szép hangzásába. Elsősorban az uralkodócsaládokkal és a keresztes háborúkkal foglalkozom, meg természetesen az Orosz Birodalommal. Nyelvi téren az angolosodás ellenségének tartom magamat, mániákusan ragaszkodom a magyar nyelv sajátosságaihoz, mint például az ikes ragozáshoz, a félig kihalt nyelvtani formákhoz és igeidőkhöz.

Szeretném, ha sokféle nyelven tudnék beszélni, így aztán tanulok angolul, németül, latinul és belekóstoltam az oroszba is. Kedvenc íróim közé tartozik Jane Austen, Neil Gaiman, Kurt Vonnegut és még sokan mások. Valami különös oknál fogva szenvedélyesen kutatok a nemzeti díszruhás – például díszmagyar, és ennek analógiájára „díszorosz”, „díszsvéd”, stb. – fényképek után.

Kedvenc korszakom a „boldog békeidők”, kedvenc festőm Alfons Mucha.

Ezekben az országokban jártam
Flag of the United Kingdom.svg Flag of Germany.svg Flag of the Czech Republic.svg Flag of Austria.svg Flag of Slovakia.svg Flag of Romania.svg Flag of Croatia.svg Flag of Greece.svg Flag of Serbia.svg Flag of Belgium.svg Flag of Slovenia.svg Flag of Italy.svg


Kapsz egy ilyet, mert szorgosan írogatod az életrajzokat. Csak így tovább ;) Flag of Yugoslavia (1992–2003); Flag of Serbia and Montenegro (2003–2006).svg Szajci reci 2007. december 4., 16:57 (CET)
Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Crimea címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány