Adminisztrátor

Szerkesztő:Crimea

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
főként királyi mindenes

Crimea
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
la-1 Hic usor Latine simpliciter contribuere potest.
Wikipedia Administrator.svg
Ez a szerkesztő adminisztrátor.
(ellenőrzés)
Wikipedia Reviewer.svg
Ez a szerkesztő járőr.
(ellenőrzés)
Commons Ez a szerkesztő a Wikimedia Commonsban is szerkeszt, Crimea néven.
Christian cross.svg Ez a szerkesztő keresztény.
No smoking symbol.svg Ez a szerkesztő nem dohányzik.
Venus symbol (bold, white).svg Ez a szerkesztő . This user is female.


Decoline01.svg

Crimea vagyok, szerkesztőnevemet a Krím félsziget angol/latin megfelelőjéből szedtem: egyszerűen beleszerettem a dallamosságába és szép hangzásába. Elsősorban az uralkodócsaládokkal és a keresztes háborúkkal foglalkozom, meg természetesen az Orosz Birodalommal. Nyelvi téren az angolosodás ellenségének tartom magamat, mániákusan ragaszkodom a magyar nyelv sajátosságaihoz, mint például az ikes ragozáshoz, a félig kihalt nyelvtani formákhoz és igeidőkhöz.

Szeretném, ha sokféle nyelven tudnék beszélni, így aztán tanulok angolul, németül, latinul és belekóstoltam az oroszba is. Kedvenc íróim közé tartozik Jane Austen, Neil Gaiman, Kurt Vonnegut és még sokan mások. Valami különös oknál fogva szenvedélyesen kutatok a nemzeti díszruhás – például díszmagyar, és ennek analógiájára „díszorosz”, „díszsvéd”, stb. – fényképek után.Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Crimea címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány