Szerkesztő:Milei.vencel/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


milei.vencel (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth)

https://xtools.wmflabs.org/pages/hu.wikipedia.org/Milei.vencel/0/noredirects/live

https://xtools.wmflabs.org/ec/hu.wikipedia.org/Milei.vencel

copyright M. V.
DRAA
| vezető cím 1 = Államfő
| vezető név 1 =  
| vezető cím 2 = Miniszterelnök
| vezető név 2 =  
| tagság =  
| becsült népesség = 
| becsült népesség éve = 
| népsűrűség =   
| népsűrűség forrás =
Beau sunset [vitatott]
  • hu 541 444
  • ro 445 577
  • cs 545 514
  • sr 688 653
  • de 2 905 037
  • fr 2 608 280
  • ru 1 976 611
  • es 1 949 237
  • pt 1 123 455
  • nl 2 157 201

* Draa (وادي درعة) Vádi Draa

* Subra el-Kheima (شبرا الخيمة) Subra el-Hejma

* Mahalla El Kubra المحلة الكبرى (el-)Mahalla el-Kubra - címbe nem tenném a névelőt, de egyébként a név része

* Larache العرايش - (el-)Arájes (mondjanak is bármit a franciák, én ezt nem hiszem el)

* Tamanrasset تامنراست - Támanrászet

* Nabeul نابل - Nábel

* Tataouine تطاوين - Tatávín

* Tagounite تاكونيت - Tágúnít

* Taourirt تاوريرت - Távrírt

* Oum er-Rbia أم الربيع - Umm er-Rabí

* Jbel Bou Naceur جبل بوناصر - Zsbel Bú Nászer

* Zagora (Zakúra?) زاڭورة - Zágúra

We are th best [vitatott]

Magyarországon azoknak az áldozópapoknak, akik még a felszentelésük előtt házasodtak meg, az I. esztergomi zsinat ((1100 k.) még megengedte az együttélést,[1] csak a második házasság lehetőségét utasította el. A pár évvel később, 1112-ben tartott II. esztergomi zsinat ezt már tiltotta.[2]

Ebben az országban már jártam:
Magyarország
Magyarország

(szerencsére leléptem végleg innen)
állapot = collapsed Meg ebben a faluban is:
Nagyszénás
Nagyszénás
Röszke
Röszke

[szerkesztés]

Zur Staatsverschuldung gibt es aus verschiedenen Quellen leicht variierende Angaben. Die folgende Tabelle gibt die Aufstellung der Wirtschaftskammer Österreich (Stand Mai 2019 und Quelle EU-Kommission, OECD) wieder. Kursive Zahlenangaben sind Prognosen.
Sablon:Farbindex
Sablon:Farbindex
Sablon:Farbindex
Sablon:Colour Sablon:Farbindex Sablon:Farbindex Sablon:Farbindex

Táblázat[szerkesztés]

3 kép[szerkesztés]

Egy trón felett
Szt. Péter baldachinja
Maláj kínai lány

[szerkesztés]

A közösségi életet élő szerzetesek naponta kb. 7 órát szentelnek a közös liturgiára, 7 órát munkával töltenek, 4 órát egyéni elmélkedésre, olvasásra és pihenésre fordítanak, 6 órát pedig alszanak. A szerzetesek a régi naptárt követik, az órákat pedig napnyugtától számolják. Az athoszi szerzetesországba nő nem léphet, s mivel nőstényállatok sincsenek, az állattenyésztés sem lehetséges. Ennek megfelelő a szerzetesek étrendje is, amelyből a hús, a tojás és a tej hiányzik.

Ezekben az országokban dolgoztam eddig:


Ezekben az országokban megtettem nagyobb túrákat két keréken:


A fentieken kívül megfordultam még itt is:

[szerkesztés]

Az orosz szerzetességen belül a XVI. században szakadás állott be. Egy részük Joszif (+ 1515) nyomán a szerzetesség társadalmi kötelezettségeit hangsúlyozva, ragaszkodott a hatalmas kolostori birtokhoz, mint a társadalmi tevékenység és a jótékonykodás alapjához, más részük pedig Nilt (+ 1508) követve teljes szegénységet hirdetett és a szerzetesek feladatát az aszkéta életben jelölte meg. A vita hátterében az állam és az egyház viszonyának a kérdése állt: Joszif hívei az egyházat teljesen alá akarták rendelni az államnak, míg Nil hívei felléptek az állami be- vatkozás ellen. A küzdelemből a „joszifljánusok” kerültek ki győztesen, akik szorosan a cárizmushoz kapcsolták és külsődlegessé tették az orosz pravoszláv (orthodox) egyházat. Az öncélú formalizmussal és az „államegyházisággal” a sztarecek („öregek”) fordultak szembe. Közülük a legnevezetesebb Szent Szera- fim (+ 1833) volt, akinek művét az Opatina kolostor szerzetesei folytatták. A sztarecek mint szerzetesek lemondtak ugyan a világról, ugyanakkor szolgálni is akarták a világot. Nem a hatalmas cári egyházat, hanem az egyszerű népet, amelynek önzetlen lelki vezetésére vállalkoztak, vigasztalást és útmutatást nyújtva az emberek mindennapi gondjaiban.

Társkereső
Keresek egy kedves, aranyos, hamvasul repedt bőrű arát, akivel az asztrál-létben eltölthetném az elkövetkezendő félmilliárd évet. Alsó korhatár: 100 év. Rólam: a pajzsmirigyemmel láthatólag gondok vannak, de ez ne tántorítson el, hiszen már Buddha idejében elrohadt, és már szaga sincs. Ellenben szaporodóképes utódaink születhetnek a szellemvilágba. Egyetlen kikötésem: ne legyél Szedlacsekné, hiszen ő csak halálomig volt mellettem. Folyt. köv., addig is várom a jelentkezőket! Hűvös öleléssel: M. V.
Hogy lőjük le az ellenfelet?
  • Láss rajta keresztül! Legyél tisztában vele, hogy mindig pontosan érted a másik titkos szándékait és mozgatórugóit. Ragaszkodj hozzá tűzön-vízen át, hogy te jobban tudod, mit miért tesz vagy mond.
  • Támadj! Ha már megértetted, mit miért csinál a másik, és milyen aljas szándékok mozgatják, ne habozz ezt az egész WP elé tárni, és mindenki mással is megértetni. A másik majd nyilván megpróbál védekezni vagy magyarázkodni, de ezzel úgyis csak a bűnösségét bizonyítja.
  • Söpörd el! Minősítsed gyakran és határozottan vitapartnered véleményét. Néhány jól használható kulcsszó: baromság, laikusság, amatőrség, gyerekesség…
  • Tüzelj újra! Legyél bátor, ne félj ország-világ előtt a képernyőjébe megmondani, micsoda gyenge és hozzá nem értő alak is ő! Hiszen nyilvánvalóan rosszindulattal szerkesztett!
  • Követelj forrásokat! A Wikipédia alapelve a Tüntesd fel forrásaidat! Némelyik szerkesztő nem átallja csak úgy odaírni, hogy mit miért tett, vagy mondott, vagy miről mit gondol. Ha nincs róla papírja, ne hidd el! Az ilyen alaptalan és átlátszó véleménynyilvánításokat le kell leplezni. Jelöld meg őket a {{forr}}(?) sablonnal, esetleg helyezd el az egész szakasz fölé a {{nincs forrás}}(?) sablont. Követelj bizonyítékokat, hogy csakugyan azt gondolja, amit mond, és nincsenek mögöttes szándékai! A saját vélemény kifejtésére értelemszerűen lehet alkalmazni a Wikipédia:Önéletrajz útmutatót, hisz ugyanazok a problémák merülnek fel itt is, mint az öncikkeknél.
  • Az összeesküvések. A gondolkodó, a Wikipédiáért felelősséget érző szerkesztő egyik legfontosabb küldetése az összeesküvések leleplezése. Gyártsd és tápláld az összeesküvés-elméleteket. Nagyon nem foghatsz mellé, valami biztos bűzlik. Polly néni is megmondta Tom Sawyernek: „Nem olyan nagy szerencsétlenség, ha ártatlanul is kaptál egy pofont. Vedd úgy, mintha valami más komiszságért kaptad volna.” Sőt, Visinszkij, Sztálin főügyésze még továbbment: állítólag[forrás?] azt mondta, hogy „inkább vesszen tíz ártatlan, mint hogy egy bűnös megmeneküljön.” A lényeg, hogy összeesküvés, titkos paktum, klán ne maradhasson leleplezetlenül! Ne feledd: bizonyítékul elég, ha te meg vagy győződve az igazadról!
Az őseimről

A mai napig nem tudtam kideríteni, hogy pontosan mivel is foglalkozik az anyám. Amióta az eszemet tudom, csak azt mondja, hogy egy irodában dolgozik, és nap mint nap papírkötegek millióit kell átnéznie, ez azonban még sok mindent jelenthet. Jelentheti például azt is, hogy egy vállalatnál lát el könyvelői feladatokat, de akár azt is, hogy hogy egy antikvárium használt könyveinek lapjai közé dugott papírpénzeket keres.

Mindenesetre anyám folyton-folyvást arról beszélt, hogy mennyire utálja a munkáját, kiégett, nem viseli jól a stresszt, és amint teheti, kilép, felmond, otthagy csapot-papot, beint egy nagyot, búcsút vesz a sok degenerált pöcstől. Szerinte ugyanis a munkája lélekölő, szétmorzsolja az idegeit, a zsigereit, elveszi a maradék életkedvét, és elvonja a figyelmét az igazán fontos dolgokról, mint apa és az otthona.

- A pénz soha nem éri meg a fáradságot, fiam - szokta mondani, miközben zsebre vág két-három bankkártyát és elindul a városba felvenni a fizetését.

- Az anyagi biztonság mit sem ér, ha az ember lelke nem tud kiteljesedni - közli néha, amikor hazatér két jól megpakolt bioboltos szatyorral és közel tíz kiló méltányos gazdaságból származó import élelmiszerrel.

- Ha majd eltörlik a pénzt - teszi hozzá ilyenkor -, mindenki boldog lesz egy egyenlő világban, ahol valamennyien egyaránt vehetünk a bőség kosarából - s közben olyan biosamponokat pakol a pultra, amelyek pálmaolajáért futballpályányi őserdőket vágtak ki Venezuela keleti részén.

Miután anyu hazaér, ledobja a holmiját és átöltözik, az első dolga az, hogy főz magának egy erős nyugtató teát, majd kivonul az udvarra, hogy relaxáljon egy kicsit, vagy ahogyan ő fogalmaz, vissza hozza kitaposott lelkét az életbe.

Háttal a háznak, a kert túlsó végében lótuszülésbe helyezkedik egy jógaszőnyegen nagyjából fél méterre attól a sziklakerttől, ahol a kedvenc Buddha-szobra is található, a teás bögréjét lerakja maga mellé a fűbe, majd előveszi a telefonját, és fülhallgatót dug mindkét fülébe.

Miután anyu gondolatban tett egy pihentető sétát egy végtelen szélességű, arany búzatáblán, elindít egy hangfájlt a telefonján, majd újra behunyja a szemeit, hogy vizualizálhasson.

- Lélegezz be, és az éltető levegővel szívd magadba az erőt és a nyugalmat - mondja ilyenkor a kellemesen búgó férfihang anyu telefonjáról, amely ilyenkor ott pihen mellette a fűben.

- Most fújd ki a levegőt, és vele együtt fújd ki az összes gondot, ami foglalkoztat! Engedd el a sok nyugtalanságot, és engedj el a sok mocsadékot, akik eddig az idegeiden táncoltak! Miközben kilélegzel, mondd ki lágyan:

Bassz.k meg! – teszi hozzá. – Már vagy ezerszer hallottam ezt a hangfelvételt.

Ilyenkor anyu kifújja a levegőt, és nagyot sóhajt:

- Bassz.k meg!

- Erezd, ahogy minden egyes levegővétellel egyre több és több pozitív energiát szívsz magadba - súgja a hang nyugtatólag. - Erezd, ahogy lassan megnyílnak a csakráid, és minden egyes pórusodat átjárja a mosolyogtató, életteli boldogság.

Anyu szemhéja nincs teljesen lecsukva, miközben mély hasi légzéseket vesz. Lassan a gerince is kiegyenesedik.

- Ne engedd, hogy a sok lélekszívó hülye állat és az ő kicsinyes problémáik elvonják a figyelmed az életről és a valódi létezésről.

Anyu mélyeket lélegzik, a pillái finoman remegnek.

- Ha betüremkednek a gondolataidba - mondja tovább a férfihang -, fújd el őket, akár egy nagy go- molyfelhőt, és lassan mondd ki újra: Bassz.k meg!

- az sz hosszan megnyúlik, ahogy a szájából kitódul a sok fáradt levegő. Mindig így képzelem el.

- Figyeld meg, ahogy a gyökércsakrádban éledezni kezd a kundalini kígyó, és szépen lassan fel kúszik a gerincoszlopod mentén, hogy éltető energiával telítse meg testedet, lelkedet.

Anyu nagyokat sóhajt, teste szinte mozdulatlan, csak vállai enyhe emelkedésén és süllyedésén látszik, hogy lélegzik. Mellette gőzölög a tea, a nyári kert pisz- szenéstelen, még a napsugarak is csak félve szivárognak át a lombokon. Csak egy halk sóhaj hallatszik:

- Bassz.k meg!

Majd a hang folytatja:

- A gyökércsakrád után lassan megnyílik a szakrális csakra, s ahogy a Kundalini egyre feljebb kúszik gerinceden, sorra nyílik meg a napfonat csakra, a szívcsakra, a torokcsakra, a homlokcsakra, s végül a koronacsakra. Csak lélegezz mélyen, szívd be az életet, fújd ki az elhasznált levegőt, s vele együtt engedj el mindent. Lélegezz, és létezz ebben a gyönyörű pillanatban. Hadd halljam:

- Mindenki bassz. meg!

Egyéb[szerkesztés]

A fő vallások alapján a földi élet célja a tökéletesség és a halhatatlanság vagy Isten elérése.

Rio de Janeiro
Klímadiagram (magyarázat)
J
F
M
Á
M
J
J
A
Sz
O
N
D
 
 
125
 
 
39
16
 
 
145
 
 
37
17
 
 
130
 
 
36
18
 
 
107
 
 
34
16
 
 
79
 
 
35
13
 
 
53
 
 
32
11
 
 
41
 
 
33
11
 
 
43
 
 
34
12
 
 
66
 
 
38
10
 
 
79
 
 
39
14
 
 
104
 
 
38
15
 
 
137
 
 
39
13
Átlagos max. és min. hőmérséklet °C-ban
A csapadékmennyiség mm-ben kifejezve
Forrás: BBC Weather
Recife
Klímadiagram (magyarázat)
J
F
M
Á
M
J
J
A
Sz
O
N
D
 
 
53
 
 
34
22
 
 
84
 
 
34
21
 
 
160
 
 
34
21
 
 
221
 
 
34
21
 
 
267
 
 
32
21
 
 
277
 
 
32
19
 
 
254
 
 
31
18
 
 
152
 
 
31
18
 
 
64
 
 
32
19
 
 
25
 
 
33
20
 
 
25
 
 
33
21
 
 
28
 
 
33
21
Átlagos max. és min. hőmérséklet °C-ban
A csapadékmennyiség mm-ben kifejezve
Forrás: BBC Weather


[szerkesztés]

Éghajlati öv Éghajlati terület Főbb területek Városok
Hideg öv
Sarkvidéki (állandóan fagyos)
Sarkköri (tundra)
Mérsékelt öv
Szubarktikus (tajga) Oroszország európai része
északi felének zöme, Szibéria zöme
Arhangelszk,
Irkutszk, Jakutszk
Kontinentális Oroszország európai része
déli felének zöme
Moszkva, Szamara,
Habarovszk, Vlagyivosztok
Száraz (sztyepp és sivatagi) Azovi-tengertől keletre,
Kaszpi-mélyföld
Asztrahán
Szubtrópusok
Mediterrán Fekete-tenger K-i partvidékének
jelentős része,
Krím legdélibb partvidéke
---------------
Hegyvidéki Kaukázus,
Kamcsatkai-hegyvidék

Cite[szerkesztés]

{{refhely|Reader's Digestː Mindennapi élet az ókortól napjainkig; 2006}}(?)

kép[szerkesztés]

Barack Obama
Barack Obama

We[szerkesztés]

Havi napsugárzás 5–24 25–44 45–64 65–84 85–104 105–124 125–144 145–164 165–184 185–204 205–224 225–244
Havi napsugárzás 5–24 25–44 45–64 65–84 85–104 105–124 125–144 145–164 165–184 185–204 205–224 225–244

színek[szerkesztés]

#00008C #0000DC #1E5AFF #508CFF #A0C8F0 #C8DCF0 #FFFFFF #FFFFCC #FFFF99 #FFCC66 #FFA500 #FF9900
#FF8C00 #FF6400 #FF5000 #FF3C00 #FF2800 #FF1400 #FF0000 #E80000 #D10000 #BA0000 #A30000 #8C0000

hide sign[szerkesztés]

kiemelt[szerkesztés]

szöveg ide .. bla bla bla bla én se megyek sehova, de kössz hogy elolvastad szöveg vége

style="text-align:left; background:#d2ffd2"|

style="text-align:left; background:#f5ffd2"|

[szerkesztés]

több forr.[szerkesztés]

dfsdgsdg [4]

oszlopok[szerkesztés]

  • sorok
  • száma
  • három

Ref[szerkesztés]

[5]

[5]

[6]

[6]


[7] [7]

mj 1[szerkesztés]

[megj. 1]

Megjegyzés[szerkesztés]

  1. na ez így ok?

megjegyzés 2[szerkesztés]

[* 1]

Megjegyzés[szerkesztés]

  1. Ez a The Plant List listáját követi.

kép kicsiben:

idéz[szerkesztés]

A korabeli feljegyzés alapján:

„Béla király megparancsolta csapatainak, „hogy ne szerteszét, hanem egy csoportban, egymáshoz közel üssék fel sátraikat. De mindjárt hozzá is teszi a krónika, hogy ez miképen történt, mondván: „Összevonulának tehát mindnyájan, mint valami szűk akolba, köröskörül állítva láncokkal összekötött szekereiket, az ezek közé eső térközöket pedig pajzsaikkal tölték ki, hogy táborukat megerősítsék. Sátraik pedig úgy össze voltak zsúfolva és azoknak kötelei úgy egymáshoz kötözve és összebonyolítva, hogy az út teljesen be volt hálózva, minek folytán nem is lehetett a táborban járni-kelni, hanem mindnyájan mint valami hálóba be voltak szorítva. Erről azt hitték a magyarok, hogy erősség, pedig ez vált legnagyobb veszedelmükre.” [8]

szerk.[szerkesztés]

Szerkesztési segédletek
  • sorok
  • száma
  • három

I was the best[forrás?]

Statistics

Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Milei.vencel/próbalap!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bennóiroda 2010. június 6., 18:51 (CEST)

-->

oszlop[szerkesztés]

  • Páli Vince (1625. április 17. – 1660. szeptember 27.)
  • René Alméras (1661. január 17. – 1672. szeptember 22.)
  • Edmond Jolly (1673 – 1697. március 26.)
  • Nicolas Pierron (1697-1703)
  • François Watel (1703-1710)
  • Jean Bonnet (1711. május 10. – 1735. szeptember 3.)
  • Jean Couty (1736-1746)
  • Louis de Bras (1747. március 6. – 1761. augusztus 21.)
  • Antoine Jacquier (1762-1787)
  • Jean Felix Cayla de la Garde (1788 – 1800. február 12.)
  • Pierre-Joseph Dewailly (1827 – 1828. október 25.)
  • Dominique Salhorgne (1829 – 1836. május 25.)
  • Jean Baptiste Rigobert Nozo (1835-1842)
  • Jean-Baptiste Étienne (1843-1874)
  • Eugène Boré (1874. szeptember 11. – 1878. május 3.)
  • Antoine Fiat (1878-1914)
  • Emile Villette (1914-1916)
  • François Verdier (1919-1933)
  • Charles Souvay (1933-1939)
  • William Slattery (1947-1968)
  • James Richardson (1968-1980)
  • Richard McCullen (1980-1992)
  • Robert P. Maloney (1992-2004)
  • Gregory Gay (2004-2016)
  • Tomaž Mavrič (2016-tól)

Hivatkozások[szerkesztés]

  1. Conc. Strig. I. c. 31.: „Presbiteris uxores, quas in legitimis ordinibus acceperunt, moderacius habendas provisa fragilitate indulsimus.” - ZÁVODSZKY Levente: i. m. (53. jegyzet) 201.
  2. Conc. Strig. II. c. 10. A szövegét lásd: ZÁVODSZKY Levente: i. m. (53. jegyzet) 208.
  3. ÖFFENTLICHE VERSCHULDUNG: Staatsschuldenquote (Schuldenstand des Gesamtstaates in % des BIP). Wirtschaftskammer Österreich (WKO), 2019. május 1.
  4. a b Szántó Konrád 519. o.
  5. a b Osho: Meditáció - Az első és utolsó lépés a szabadság felé
  6. a b ......
  7. Spalatói Tamás − idézi: Bánlaky József: A sajómelléki (mohi) csata 1241 április 11-én.

map[szerkesztés]

A Kárpát-medence térképe
A Kárpát-medence térképe
Győr
Pécs
Kassa
Szeged
Arad

színek[szerkesztés]

#00008C #0000DC #1E5AFF #508CFF #A0C8F0 #C8DCF0 #FFFFFF #FFFFCC #FFFF99 #FFCC66 #FFA500 #FF9900
#FF8C00 #FF6400 #FF5000 #FF3C00 #FF2800 #FF1400 #FF0000 #E80000 #D10000 #BA0000 #A30000 #8C0000
Olaszország éghajlati térképe :
  szubtrópusi
  meleg mérsékelt
  partvidéki
  mediterrán-kontinentális
  hűvös mérsékelt
  hideg mérsékelt
  hideg
  glaciális
Olaszország éghajlati térképe Köppen osztályozásán
  mediterrán (Csa)
  nedves szubtrópusi (Cfa)
  óceáni (Cfb)
  hegyvidéki
  Spanyol (Kasztíliai) Kir. (lila)
  Aragóniai Kir. (vöröses piros)
  I. Dárajavaus (rózsa) idején
  Burgundi-Valois-ház (narancs)
  Osztrák Habsburgok (sötétsárga)
  Német-római Birodalom (halványsárga)
   Mohamed idején, 622–632
  A Rásidún kalifátus idején, 632–661
  Az omajjádok idején, 661–750
  - Itália és a római provinciák
  - (még) bb
  - (még) független államok
   345bbb
   885bbb
  - bábállamok
  - Mauretania (elfoglalva Caligula idején)
  - fff
  - korábbi provinciák
   Hallstatt területe
  A legnagyobb kelta hódítás
  xxx345
  xxx22
  d2ffd2
  f5ffd2
  the core Hallstatt territory, expansion before 500 BC
  maximum Celtic expansion by the 270s BC
  Lusitanian, Autrigones
  the boundaries
  areas that remain
  #B2B2B2 szürke
  the core
  orange
  khaki
  maximum

]]

Jegyzetek[szerkesztés]

hide[szerkesztés]

Sablonok[szerkesztés]

koordináták[szerkesztés]

é. sz. 2° 52′ 12″, k. h. 30° 51′ 00″

becsuk[szerkesztés]

Nemzeti parkok

rizsa..

en - hu[szerkesztés]

Ugandai Kormányzati Ellenőrző Platform

underline[szerkesztés]

Az élet célja

keret[szerkesztés]


small map[szerkesztés]

Milei.vencel/próbalap (Grúzia)
Milei.vencel/próbalap
KO.

középre igazítás[szerkesztés]

200 m 500 m 1000 m 1500 m 2000 m 2500 m
legmelegebb 20 °C 18 °C 15 °C 12 °C 9 °C 6 °C
leghidegebb –3 °C –4 °C –6 °C –8 °C –9 °C –11 °C

Település[szerkesztés]

Milei.vencel/próbalap
Népesség
Teljes népességAz értéket a szócikknévtérbe mozgatás után adhatod meg.
SablonWikidataSegítség

Milei.vencel/próbalap város [[..]]

Hivatkozások[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a(z) [[:de:..|..]] című német Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

{{csonk-település}}

wikidata[szerkesztés]

Black Wednesday(wd)

építés[szerkesztés]

{{építés alatt}} {{építés alatt}}(?)

lásd még[szerkesztés]

Rövidítések jegyzéke: Szerzetesrendek nevének rövidítései

Galéria[szerkesztés]

Képek (nyitható) > > >

összevon[szerkesztés]

összevon 2[szerkesztés]

idézet[szerkesztés]

rizsa rizsa

– Lawrence David Kusche

Járőr[szerkesztés]

idéz[szerkesztés]

„sss”

– xy

és láttam

– (rgo)

és elment
habacus

Topic 1[szerkesztés]

Baktay Ervin: India bölcsessége, 2000

Srí Szvámi Sivánanda: Utak a boldogsághoz, 2014

Godfrey Devereux: A jóga alapjai, 2002

Sri Chinmoy bölcsessége, Madal Bal, Budapest, 2006

Probáld Ferenc - Horváth Gergely: Ázsia, Ausztrália és Óceánia földrajza, ELTE, 1998

Milei.vencel/próbalap

felsorol - törés[szerkesztés]

.....

.....

wikimedia hivatk.[szerkesztés]

Peru műholdképe

Listen[szerkesztés]

magyar: IPA: [dʌnˈdiː]

Csuka+photo galery[szerkesztés]

kékítés[szerkesztés]

ne kékíts !

lista csuka[szerkesztés]

Photos[szerkesztés]

összevon[szerkesztés]

összevon 2[szerkesztés]