Wikipédia:Homokozó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Wikipédia:Homokozó 
Egy valódi, homokozóba való vödör kislapáttal
A Homokozó a Wikipédia játszótere, itt az újdonsült szerkesztők szabadon garázdálkodhatnak, bármilyen szerkesztést kipróbálhatnak kötetlenül, természetesen a civilizált viselkedés keretein belül, valamint úgy, hogy ne legyen jogsértő a szerkesztés. Az itt olvasható szövegeket szerkesztőink a felület tesztelése céljából írták, azok tartalmát senki nem ellenőrizte, a helytelen vagy valótlan állításokat nem nézte át, nem javította senki.

Az oldalon szereplő „információt” tehát természetesen jobb nem megfogadni, komolyan venni. A Wikipédia közösségével kapcsolatos kérdéseket, illetve egyéb komoly kérdéseidet pedig a kocsmafalon teheted fel, műszaki, technikai szerkesztési problémáidat pedig annak műszaki és kezdőknek fenntartott szekciójában. A leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra a segítség-oldalakon igyekszünk választ adni.

Sablonok tesztelésére használhatod a sablonhomokozót és a sablonok kibontására való lapot.

Az ideírtakat az erre járók folyton felülírják, ez egyszerűen csak egy firkapapír. Ha nem csak próbálkozni szeretnél, hanem már a készülő cikked piszkozatán dolgozol, akkor kaphatsz egy saját homokozót is. Ehhez – ha még nem tetted volna meg – előbb regisztrálj (azaz válassz magadnak egy szerkesztői nevet), majd kattints ide!
Egyszerűen csak kattints az oldal tetején és az egyes fejezetcímek mellett található „[szerkesztés]” gombra.

Némi eligazításért lásd a „Hogyan szerkessz lapokat” oldalt, lépésről lépésre haladó útmutatást pedig az első lépések oldalon találsz. Ha kész vagy a módosításokkal, csak nyomd meg a „Lap mentése” gombot – igen, ennyire egyszerű! Semmit nem ronthatsz el, ne aggódj. Ha véletlenül az egészet törlöd, akkor is könnyen vissza tudjuk állítani.

Csak egy dologra kérünk: a lap forrásának első során, amelyben az olvasható, hogy {{/***** Arra kérünk, hogy ezen a soron ne változtass! *****}}, tényleg ne változtass!


--Zngelte vita 2014. október 21., 17:10 (CEST)--Zngelte vita 2014. október 21., 17:10 (CEST)== Bayliner Magyarország ==

A magyar Bayliner márka története[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Bayliner-t 1975-ben Orin Edson alapította, azóta több mint 400 dílerrel, több mint hatvan országban van jelen és töretlen népszerűséget ért el a hajósok körében. A Bayliner a Brunswick Boat Group egyik márkája, amelyet Orin Edsontől 1986-ban 425 millió dollárért vásárolt meg a vállalat. A Bayliner legfőbb gyárai az Egyesült Államokban Knoxwille-ben, Tennessee-ben, Dandridge-ben, Arlingtonban és Washingtonban találhatóak, de Mexikóban is vannak kirendeltségeik. A Bayliner-nél több mint 25 hajómodell közül lehet választani, az első hajójukat vásárlók között az egyik legnépszerűbb modelljük a 175 Bowrider.

Bayliner[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az elmúlt hat egymást követő évben a Bayliner nyerte meg nívós CSI (Vásárlói Elégedettségi Mutató) díjat, amelyet az NMMA (Nemzeti Hajó-gyártók Egyesülete) ad át.Magyarországon a Bayliner a Twinport KFT.-nél érhető el, 2006-tól.

  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés: a Nagykörúton megfeneklene az összes.


asdasdasdasdasdasd

Marines' Hymn[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

From the Halls of Montezuma
To the shores of Tripoli;
We fight our country's battles
In the air, on land, and sea;
First to fight for right and freedom
And to keep our honor clean;
We are proud to claim the title
Of United States Marine.
Our flag's unfurled to every breeze
From dawn to setting sun;
We have fought in every clime and place
Where we could take a gun;
In the snow of far-off Northern lands
And in sunny tropic scenes,
You will find us always on the job
The United States Marines.
Here's health to you and to our Corps
Which we are proud to serve;
In many a strife we've fought for life
And never lost our nerve.
If the Army and the Navy
Ever look on Heaven's scenes,
They will find the streets are guarded
By United States Marines.