Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala 
Admin mop question.svg
Ezen az üzenőfalon hagyhatsz üzenetet az adminisztrátoroknak, ha olyan intézkedésnek látod szükségét, amihez adminisztrátori jogosultság kell. A felvetett problémák megoldását az adminisztrátorok a {{megoldva|~~~~}} sablonnal jelzik a szakasz elején. 

Ha egy felvetésre makacsul nem akar válasz jönni, vagy a megoldás nem kielégítő, a {{függőben|~~~~}} sablon alkalmazásával a szakasz elején elejét veheted annak, hogy az automatikus archiválás eltüntesse a süllyesztőben a még aktuális szakaszt. (Az archiválóbot minden 7 napnál „öregebb” szakaszt kérdezés nélkül archivál.)

Hasznos tippek
 • Ha az adminisztrátorokra tartozó más közlendőd van, nem adminbitet szükségessé tevő esemény bejelentéséről van szó, ne ide írd, hanem ennek az üzenőfalnak a vitaoldalára. Így ez a lap könnyen áttekinthető marad.
 • Ha mondanivalódat nem csupán az adminisztrátorok tudomására akarod hozni, hanem a teljes szerkesztőségre tartozik, akkor a legjobb helye a nagy látogatottságú Kocsmafal (egyéb) oldalon van.
 • Mások üzeneteivel ne itt vitatkozz, legfeljebb jelezd egy a vitalapra mutató hivatkozással, hogy vita támadt az ügyben. Ezen a lapon ne változtass, ne törölj innen üzeneteket, az üzenőfal kezelése az adminisztrátorok feladata! Az üzenőfalon kibontakozott hosszabb vitákat, amennyiben nem találunk jobb helyet nekik, és eltakarják a kilátást, általában az Offtopik allapra mozgatjuk.
Az adminisztrátorok adminjogot igénylő tevékenységének legfontosabb lépései utólag is nyomon követhetők a következő rendszernaplókban (illetve a MediaWiki-névtér lapjainak laptörténetében): Blokkolási napló | Lapvédelmi napló | Törlési napló.
Az adminisztrátorokra tartozik
 • anonvandalizmus nagyobb mennyiségben (ha a szép szó nem használt). Használd az anon sablont az eset leírásában (de ne a szakaszcímben), pl. {{anon|1.2.3.4}}(?).
 • egy szerkesztő által elkövetett ismétlődő vandalizmus vagy a közösségi szabályok súlyos megsértése. (Ami nem ismétlődő és nem súlyos, először próbáld a kérdéses szerkesztővel megbeszélni. A megbeszélési kísérletet lehetőleg hivatkozással együtt mellékeld.) Használd a {{szerkesztő}} sablont az eset leírásában (de ne a szakaszcímben), pl.: {{szerkesztő|ProblémásSzerk}}.
 • rendetlenkedő botok átmeneti, védekezésjellegű blokkolása
 • védett lap módosítása, lapok levédése, létrehozás elleni védelme vagy a védelem feloldása. Használd a {{cikk}}(?) sablont (de ne a szakaszcímben), pl. {{cikk|Zabhegyezés}}(?).
 • spammel kapcsolatos problémák, weboldalak felvétele a fehér- vagy a feketelistára vagy a nemzetközi feketelistára, illetve eltávolításuk onnan
 • a felhasználói felület szövegeinek módosítása (a MediaWiki-névtér lapjai ugyanis általában védettek)
 • szavazás végeredményének sürgős végrehajtása
 • minden olyan ügy, amit nem tudsz elbírálni egyedül, hogy kire tartozik, és nem szerepel az alábbi, ide nem tartozó ügyek listájában (ugyanakkor ezeket is érdemes a kocsmafalon szóvá tenni előbb, ahol tapasztalt szerkesztők meg tudják válaszolni a kérdést, mert könnyen lehet, hogy nem igényel adminisztrátort).

Több Wikimedia-projektre kiterjedő („crosswiki”) vandalizmus gyanúja esetén érdemes megnézni a Metán a Vandalism reports lapot, illetve ott is jelezni a problémát a Current cross-wiki vandalism szakaszban a {{luxotool|usernév}} sablon használatával.

Nem az adminisztrátorokra tartozik
Mi a teendő, ha nem felelnek az adminok?

Ha valami oknál fogva épp egyetlen admin sincs talpon a vidéken, érdemes benézni a Wikipédia-IRC-re, ahol egyrészt adminok is elő szoktak fordulni, másrészt tapasztalt szerkesztőkkel lehet értekezni élőben, és kiderülhet, hogy adminra nincs is épp szükség… (belépés). Ha épp senki se reagál, az !admin parancs begépelésével riasztani lehet az aktuálisan IRC-n lógó adminokat.

Mi a teendő a kifogásolt adminisztrátori intézkedésekkel?
Az ilyesmi kitárgyalására külön allap működik: Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala/Intézkedések megvitatása. Amennyiben hosszabb megbeszélést igénylő észrevételek/problémák/javaslatok merülnek fel, ott érdemes megbeszélést kezdeményezni, illetve innen, az üzenőről oda átvinni az ilyesmivel kapcsolatos elnyúló vitákat, hogy a tematikus allapon könnyebben követhető, archiválható és utólag visszakereshető legyen. A tematikus allap megfelelő használata esetén önmagában is megmutatja, milyen típusú problémák merülnek fel az adminisztrátorok működésével kapcsolatban.
Az adminüzenő archívumai időrendben


Saját magáról szóló cikket közvetetten szerkesztő személy[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Függőben Függőben--Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 11., 09:41 (CET)

Sziasztok! Ezzel, mi a teendő? Berencsi Attila élő személy cikkében több szerkesztést visszavontam, mivel egy újonnan regisztrált szerkesztőtársunk, Szerkesztő:Eperarc azzal az összefoglalással írta be őket, hogy Berényi Attilától kapta az infót. Ez ugye így nem túl megbízható forrás, hisz ezt bárki mondhatja. Válaszul maga Berencsi Attila írt a vitalapomra, aki Stenk (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) néven regisztrált, majd Eperarc is válaszolt a vitalapján. Fura helyzet és két újonnan regisztrált szerkesztőt nem szeretnék megbántani (megjegyzem mindkettőjük korrektül nyitott, kifejezetten jó fejek), de bemondásra nem fogadható el egy ilyen infó. Kapcsolatfelvételt kértek, és adtak elérhetőséget. Én viszont ilyesmit nem szoktam. Van erre gyakorlat? Üdv: Piraeus vita 2014. november 10., 20:49 (CET) november 11., 07:04 (CET)élyiség jogai sérülnek így


Tisztelt Szerkesztők..

Berencsi Attila vagyok.Berencsi Attila.Csodálkozva tapasztaltam,hogy a rólam készült Wikipédia bejegyzés tartalma nagy százalékban nem felel meg a valóságnak.Eperarc megkeresése által, akinek szintén szemet szúrt a valótlanságok sora megpróbáltuk a hibákat korrigálni.Újabb meglepetés ért amikor nem fogadják el a valóságot.Arra hivatkozva,hogy bemondásra az ilyen nem működik.Megjegyezném,hogy a valótlan tartalom is bemondásra készült,valaki által, hiszen engem senki nem kérdezett meg.Amennyiben a tények nem izgalmasak a lexikonnak vagy Pirenus nevű szerkesztőnek, én sem ragaszkodom hozzá, abban az esetben,ha eltávolítják a valótlanságokat a Wikipédia oldalról, mindenestül.Inkább ne szerepeljek a Wikipédián, mint így, hiszen kapott Pirenus egy elérhetőséget, ahol szívesen válaszolok minden kérdésre, de nem él vele arra hivatkozva,hogy ő ilyet nem szokott csinálni.Tehát,ha nem veszi a fáradságot ,hogy megkérdezzen, kérem törölje a rólam szóló szócikket vagy a szerkesztőket kérem erre.Arra is választ várok,hogy milyen módon bizonyíthatom,hogy én vagyok Berencsi Attila akiről a szócikk szól.Üdv és köszönet--Stenk vita 2014. november 11., 07:13 (CET): Berencsi Attila

Szia kedves Stenk! Lerendezzük ezt a dolgot. Küldök egy e-mailt, és abban tisztázzuk. Üdvözlettel Tambo vita 2014. november 11., 08:36 (CET)

Mindenképpen rendezni kell az ügyet, nem maradhat a cikkben valótlan vagy forrásolatlan állítás. Viszont a javítást sem fogadhatjuk el bemondásra. Ezt jeleztem @Stenk: vitalapján is. @Tambo: írt neki e-mailt, feltételezem, hogy ott is kifejtette ezeket az elveket. Akinek van facebook-elérhetősége, esetleg visszajelezhetne a [1] lapon, hogy köszönettel vettük az észrevételt, felvettük vele a kapcsolatot és a legjobban úgy segíthet a cikk jobbításában, ha megadja, hogy hol találhatók megbízható források.--Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 11., 09:41 (CET)

Köszönöm az együttműködést és a megnyugtató lezárást.Az említett úr felvette velem a kapcsolatot és mindenben a rendelkezésére fogok állni,hogy hitelesítsem a rólam megjelenítő információkat.Bár kétlem,hogy az eddigi megjelent helytelen információkat bárki is hitelesítette volna és bárki tényekkel tudja alátámasztani.Még egyszer köszönöm a segítséget. Stenk üzenőlapja  2014. november 11., 15:20‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

A kapcsolatfelvétel megtörtént. Feltehetőleg hamarosan megkapom Berencsi Attilától az anyagot. Tambo vita 2014. november 17., 10:08 (CET)

Amely anyag, ugyebár, elérhető vagy elérhető lesz bárki által bármikor ellenőrizhető és a szócikk alanyától független forrásban is? Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 17., 12:22 (CET)
Természetesen mindenki számára elérhető lesz, aki OTRS engedéllyel rendelkezik. A teljes szöveget az engedéllyel együtt elküldöm az OTRS kezelőknek. A cikkbe nem fogom szó szerint beírni, amit kapok, csak, és kizárólag azt, amit a Wikipédiába valónak tartok. Viszont el fogok távolítani mindent, amire nincs forrás, és mást tartalmaz, mint amit megkapok. Lásd: {{élő}} Tambo vita 2014. november 17., 12:28 (CET)
Vagyis nem lesz mindenki számára elérhető, csak azok számára, akik OTRS-sel rendelkeznek. Ez nem felel meg a Wikipédia forrásokkal kapcsolatos irányelvének. Már csak azért sem, mert emellett nem a szócikk alanyától független forrásról van szó. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 17., 12:33 (CET)
Ez pedig megfelelt: ez. Tambo vita 2014. november 17., 12:55 (CET)
Szerintem ez sem felelt meg. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 17., 13:08 (CET)
Igen, az lenne a jó megoldás, amit Stenk vitalapjára is írtam, ha az érintett megad olyan elérhető forrást (honlapot, újságcikket, portált, stb.), ahol megbízható, pontos információk találhatók. --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 17., 12:59 (CET)
Elküldtem a levelet az OTRS címére, ahol Hungarikusz Firkász megint nagyot alakított itt). Ha nincs engedély, az a baj. Ha van, akkor meg az. A levélben leírtakat lényegében szó szerint átvettem. Semmi olyan nincs benne, amit forrással nem tudok alátámasztani. A sablon szövege: „Ha meg szeretnél bizonyosodni az engedély valódiságáról, kérlek, lépj kapcsolatba valakivel, akinek van OTRS-elérése!”. Tambo vita 2014. november 18., 11:06 (CET)
Kétszer is leírtad, hogy engedély. Itt nem az engedélyről van szó, hanem a forrásolás mikéntjéről. Természetesen bárki meg tud győződni egy engedély valódiságáról az OTRS-kezelők által, mivel azok, ránézve a beküldött engedélyre, meg tudják állapítani azt, hogy tényleg az van benne. De, ez itt tulajdonképpen nem az engedélyezési témakör, hanem forrásolási, ahol még az OTRS-kezelők sem állapíthatják meg kellő bizonyossággal, hogy a beküldött információk valóságtartalma a leírtaknak megfelelő-e (márcsak azért sem, mert az OTRS-nek nincs ilyen hatásköre). Állítani bárki, bármit állíthat, és ebben az esetben nincs ellenőrzési lehetőség arra, hogy valóban minden állítás igaz-e- Természetesen nem azt állítom, hogy Berencsi úr bármiben is eltérne az igazságtól. Ez a forrásolás a Wikipédia szabályainak értelmében nem felel meg. Azért sem, mert nem a szócikk alanyától független, másodlagos forrás. Vagyis tulajdonképpen itt nem igazán beszélgethetünk forrás meglétéről, mivel a Wikipédia nem az első közlés helye, és nem saját kutatási (itt nem a tudomány szerinti kutatás értendő természetesen) munka publikálására szánt oldal. A forrás hiánya pedig igen, probléma. Amúgy meg azt nem értem, ha semmi olyan nincs az átvett életrajzban, ami a szócikk alanyától függetlenül másodlagos forrásokban is megtalálható, akkor miért az OTRS-en keresztül kell próbálkozni az információk alátámasztásával? Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 18., 16:43 (CET)
Amúgy meg vannak más OTRS-kezelők, majd eldöntik mi lesz a dologból. Nekem nem hiányzik, hogy minősítgessen („megint nagyot alakított”) valaki, mert nem azon az állásponton vagyok, amin ő, és mer lenni saját álláspontom egy dologban. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 18., 16:56 (CET)

Külügy[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Függőben FüggőbenSamat üzenetrögzítő 2014. november 18., 19:37 (CET)

Levente 2 (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) teleszemetelte a Commonst. Amott is kijárna neki egy végtelen blokk. OsvátA Palackposta 2014. november 14., 21:03 (CET)

Dehát már november 10-én végtelen blokkot kapott, kérés alapján. Előtte egyébként adminjogot kért, majd panaszkodott Jimmy Walesnek, hogy segítsen neki. Samat üzenetrögzítő 2014. november 15., 17:40 (CET)

Az az enwikin volt, most a Commonson randalírozik. --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. november 15., 17:43 (CET)
Ez igaz. Elnézést, a függőben sablont visszatettem. Samat üzenetrögzítő 2014. november 18., 19:37 (CET)

Fáradtnak tűnik, pihenhetne.[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

176.63.34.184 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. november 18., 17:22 (CET)

Visszaállítottam a dolgait, és figyelmeztettem. A következő hasonló húzásnál már blokkolom. --Karmela posta 2014. november 18., 17:30 (CET)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés Kiegészítés: létrehozta a Wikizz című, rágalmazó őrjöngést. Kitettem rá egy azonnalit, de másodjára is levette róla, és mivel a közelébe sem szeretnék kerülni a 3VSZ-nek, itt írom ki, hogy kéretik azt is törölni. Elég ránézni, hogy miért. --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. november 18., 17:32 (CET)

Eszement vandál. Nincs mit tárgyalni vele. OsvátA Palackposta 2014. november 18., 17:38 (CET)
Az ilyenre természetesen nem vonatkozik a 3VSZ.--Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 18., 17:39 (CET)

Egyelőre két órányi blokkot osztottam ki neki, de telik hosszabbra is. --Karmela posta 2014. november 18., 17:40 (CET)

Hands-on.png (Három szerkesztési ütközés után) Töröltem. Amúgy anon szerkesztésekre ez vonatkozik: „A nem bejelentkezett, csupán IP-címmel azonosított felhasználók szerkesztései akárhányszor visszaállíthatóak és az ilyen szerkesztések visszaállítása nem számít be a visszaállítások összeszámolásakor.” Úgyhogy legközelebb csak bátran állítsd vissza. Amúgy hasonló szabály vonatkozik az egyértelmű vandálkodások visszavonására is. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 18., 17:41 (CET)

Ez valahogy kimaradt. Akkor legközelebb így cselekszem. Köszönöm a felvilágosítást, és a "rendrakást" is. --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. november 18., 17:53 (CET)
Szerkesztési minta alapján azonos lehet 86.101.241.13 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) IP-vel, aki az én vitalapomon is járt, és éppen 2 hetes blokkját tölti holnapig.--Tomcsy Soccerball shade.svg üzenet 2014. november 18., 21:38 (CET)
Visszatért! Lásd: Enciclopedia. Kicsit hosszabb gondolkodási időt kéne neki hagyni, úgy látszik pár óra nem elég hogy kipihenje magát. --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. november 19., 16:41 (CET)

86.101.241.13 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) nem tud leállni. Amellett, hogy folyamatosan gyalázza szerkesztőtársait, újabban azzal szórakozik, hogy a szubcsonksablonokat távolítja el az adott lapokról. Lehetne neki tenni egy enyhe célzást hogy nézzen más elfoglaltság után. --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. november 19., 17:27 (CET)

A 176.63.34.99 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás)-as IP-t két hétre blokkoltam, zavarkeltés miatt. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 19., 17:39 (CET)

86.101.241.13 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) csatlakozott hozzá. --Puskás Zoli vita 2014. november 19., 18:02 (CET)
Szerintem 86.101...-nek lehetne 3–6 hónap is, mert fix IP-nek tűnt. Ez már a harmadik blokkja.--Tomcsy Soccerball shade.svg üzenet 2014. november 19., 23:15 (CET)
Symbol opinion vote.svg megjegyzés Az IP-címekhez nem igazán értek, így ennek az eldöntését a hozzáértőkre bíznám. Én csak tüzet oltottam. --Puskás Zoli vita 2014. november 19., 23:44 (CET)
176.63.34.84 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) Barátunk újabb IPről folytatja átkos tevékenységét. Csak a szokásos. Kaphat pár hetet. --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. november 21., 16:53 (CET)

Vandál[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaA tévesen visszavont szerkesztéseket helyreállítottam, szerkesztői vitalapon elnézést kértem. --Puskás Zoli vita 2014. november 21., 15:20 (CET)

89.135.95.115 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) Blokk? Tambo vita 2014. november 20., 12:24 (CET)

Mivel most írtad neki, hogy ez az egyetlen figyelmeztetése és legközelebb blokkolva lesz, elhamarkodott lépés lenne azonnal blokkolni is. --Puskás Zoli vita 2014. november 20., 13:06 (CET)

Főleg úgy, hogy nem is vandál. Kitörölte a rosszul behivatkozott többnyire már nem is működő külső linkeket. Andrew69. Blue a v.svg 2014. november 20., 13:20 (CET)
Köszönöm az észrevételt! Valóban nem történt rombolás. Tegnap – miután láttam, hogy a kéréssel kapcsolatban nincs azonnali adminfeladat – a részleteket már nem néztem meg. --Puskás Zoli vita 2014. november 21., 15:20 (CET)


Vandál[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

‎193.224.143.135 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | blokkolás) Le kellene állítani, igen "termékeny".----Linkoman vita 2014. november 24., 12:34 (CET)

Biztos, hogy ezt az IP-t akartad másolni? Ennek ugyanis 21-én volt utoljára szerkesztése. Előtte meg 2013 szeptemberében. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 24., 12:38 (CET)

Biztos, hogy őt akarta. Nézd csak meg az IP törölt szerkesztéseit. (Ilyen gyors vagyok.) CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2014. november 24., 12:43 (CET)

Jaa, így már mindjárt más a vandál fekvése. Akkor nem szóltam, azt is csak halkan. Neked meg gratuláció a villámintézkedésért. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 24., 12:48 (CET)

Csigabinak köszönöm.----Linkoman vita 2014. november 24., 13:22 (CET)

Búvárharcos - vandál[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Nincs vele tisztában, hová került. íme.--Linkoman vita 2014. november 24., 13:22 (CET)
És vagy azonos vele is: Asdef132 (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika), vagy együtt szórakoznak. Zerind üzenőlap 2014. november 24., 13:25 (CET)

@Linkoman, Zerind: ha úgy gondoljátok, törölhetem a laptörténetből az okádmányait. Nos? CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2014. november 24., 13:28 (CET)

Már folyamatban van intézkedés! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 24., 13:29 (CET)

Búvárharcos 3 napot kapott indulásból, a Tankcsapda szócikkekből a durva részek eltüntetve. A többit másokra bízom, mert most kis ideig nem leszek gépközelben. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. november 24., 13:32 (CET)

Asdef132 is 3 napot kapott az egyenlő bánásmód jegyében. --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 24., 16:02 (CET)

Redir megfordítás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Megoldva, kész, ok, stb. Megoldva--PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. november 25., 15:07 (CET)

Symbol opinion vote.svg megjegyzés @Tambo! Az átnevezést mindaddig te magad is visszafordíthatod, amíg a céllap laptörténete csak egy elemből áll. Azaz ha nem raktad volna ki Petőfi-díj lapra az {{azonnali}}(?)-t, hanem egyszerűen elindítottad volna az átnevezést, akkor az végre is hajtódott volna. És egy kérés: nem olyan rég írtam már, hogy vagy itt kérd az átnevezést, vagy az {{azonnali}}(?)-val a céllap törlését, de ne egyszerre a kettőt, mert pont ebből már a múltkor is ütközés adódott, és most is szembe mentem Pallertival, csak most időben észrevettem ezt. Köszönöm! --Puskás Zoli vita 2014. november 25., 15:20 (CET)

Blokkigény[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaEgyetlen – azóta törölt – szerkesztése volt erről az IP-ről. --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. november 27., 13:13 (CET)

79.121.36.29 (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) Visszajáró vandál. OsvátA Palackposta 2014. november 25., 16:29 (CET)

Elfogadhatatlan azonosító[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaPuskás Zoli vita 2014. november 27., 12:53 (CET)

Kibaszott nagy fost toltam! (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) Sziasztok! Kérnék rá, egy mondjuk ... örökblokkot! - Dorganvita 2014. november 27., 12:47 (CET)

Új szerkesztő értelmetlen oldalakat hoz létre[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Megoldva, kész, ok, stb. Megoldvaírtam neki, majd még figyelemmel kísérem a szerkesztéseit - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2014. november 27., 14:02 (CET)

A barátnőd igen hangos volt az ágyban! (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika)

... és még az azonosítója is határeset (szerintem). – Sir Morosus vita 2014. november 27., 13:55 (CET)

Látom, már megoldódott... --Sir Morosus vita 2014. november 27., 13:58 (CET)