„Szerkesztővita:OrsolyaVirág” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎Adminaság: botrányos...
(→‎Adminaság: (új szakasz))
(→‎Adminaság: botrányos...)
 
Kedves Orsi! Sajnálattal láttam, hogy inaktivitásod miatt odaveszett az adminbited, én ezúton szeretném Neked megköszönni azt a sok-sok évet, melyek során adminisztrátorként (is) dolgoztál a projekten. Remélem egyszer majd alakul még úgy, hogy ismét kedved lesz aktívan részt venni benne. --[[Szerkesztő:Pallerti|Pallerti]][[Fájl:Lapin.svg|16px]]<sup><small>[[Szerkesztővita:Pallerti|tcoC]]</small></sup> 2021. november 4., 21:33 (CET)
:Én is megdöbbenve láttam amikor is jött egy rendszerüzenet e-mailben hogy elszállt a bitem! :O Szerintem ez botrányos! T. kolléga ugyanezzel a lendülettel szólhatott volna is akár, hogy töröljek vagy védjek, de nem, jó magyar szokás szerint széthúzni egyszerűbb, könnyebb és jobb, mint összetartani!
:Nem értem, hogy egy pandémia kellős közepén hogy nem jut bizonyos emberek eszébe az, hogy talán ez az év rohadt nehéz / traumatikus volt és hogy talán nem azzal kéne ezt megfejelnie hogy megvonat tőlem egy jogot? Kíváncsi lennék hogy az aktív szerkesztők hány %-a küzdött idén coviddal vagy azzal, hogy megállja mindennap a helyét a munkájában? Szerintem nagyon sokan! Logikus módon nem a wikipédia élvez elsőbbséget senkinek sem az életében.
:Köszönöm az elismerést, igazán jól esik Tőled! 14,5 év után Te vagy az '''egyetlen''' aki ezt a gesztust megtette!
:Kedvem...ezek után??
– <span style="font-family:Bradley Hand ITC"> '''[[User:OrsolyaVirág|OrsolyaVirág]]'''</span>[[Kép:Extracted pink rose.png|25px]]<sup>[[User vita:OrsolyaVirág|HardCandy]]</sup> 2021. november 5., 17:50 (CET)

Navigációs menü