Szerkesztővita:Tacsipacsi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
 • Ha én hagytam üzenetet neked: kérlek, válaszolj a te vitalapodon, figyelem. (Ha késik a válasz, pingelj meg: {{ping|Tacsipacsi}} – ~~~~.)
 • Ha te hagysz üzenetet nekem: az én vitalapomon fogok válaszolni, úgyhogy kérlek add hozzá a figyelőlistádhoz. (Ha kéred, megpingellek a válaszban.)
 • Ha esetleg hosszabb ideig nem válaszolok a saját vitalapomon érkezett kérésre, ne aggódj: amivel nem szeretnék foglalkozni, azt gyorsan elutasítom, ha valamire nem válaszolok, az azért van, hogy a narancssárga csík folyamatosan emlékeztessen rá.
Archívum

Archívum (?)
Normál archívumok:


TemplateTiger[szerkesztés]

Szia! Továbbra is foglalkoztat a {{Literatur}} problémájának megoldása, viszont már fél éve azzal szembesülök, hogy a TemplateTiger csak nem akar frissülni. Esetleg van rá mód, hogy valahogy frissítésre bírjuk? Amennyiben ez veszett fejsze nyele, tudnál készíteni egy listát az általad korábban említett szkripttel? Hatalmas segítség lenne tudni, hogy vannak-e még elszórva egzotikus paraméterek, vagy kezdhetek gondolkozni a botos cserén. Mint mindig, segítségedet előre is hálásan köszönöm! Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 3., 13:10 (CET)

Én nem bízom benne, hogy valaha is hozzá fognak nyúlni a TemplateTigerhez. Elkészítettem egy olyan változatát a paramétergyűjtő botnak, aminek egyrészt vállalható a kódja :-), másrészt az összes paramétert értékestül kiírja egy szövegfájlba. Szerintem telepítsd a Pywikibotot, ha még nem tetted, például akkor azonnal tudod frissíteni a listát, de egy csomó más dologra is jó (kigyűjtésekre szerintem sokkal jobb az AWB-nél, de még cseréknél is lehet praktikusabb). A bot a pwb.py params_all.py -transcludes:sablonnév paranccsal indítható, kimenete egy tabulátorokkal tagolt fájl, ahol az első „oszlopban” a cikkek címei vannak (ha többször szerepel a sablon a cikkben, akkor többször), utána pedig a paraméterértékek, üres vagy elhagyott paraméternél több tabulátor van egymás után. A fájl utolsó sorában vannak a paraméternevek (sajnos előre nem tudtam rakni, mert az első sor fájlba írásakor még nem tudom az összes előforduló paramétert). A fájl Excellel megnyitható (Fájl→Megnyitás, fájl kiválasztása, A fájl eredete: 65001: Unicode (UTF-8) – az Intézőből megnyitva nem ismerte fel nekem a kódolást a 2013-as Excel). – Tacsipacsi vita 2018. március 3., 15:05 (CET)
(sóhaj) Pywikibotot. Egyszer már megpróbáltam beüzemelni Windowson, de természetesen most sem sikerült, pedig még útmutató is van hozzá. Sajnos elszoktam a parancssortól. Megtennéd, hogy elküldöd nekem e-mailben a szövegfájlt (december elsején–másodikán leveleztünk)? Így lesz most a legegyszerűbb, mintsem nyaggassalak folyton, mert elakadtam valahol. Köszönöm! Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 4., 10:41 (CET)
Most az egyszer megcsináltam allapra, de többet nem fogom, hogy rákényszerítselek a Pywikibot használatára. :-) Most telepítettem frissen Windows 10-re, nekem ment (volt néhány hibaüzenet, de a parancssori cuccokban az a jó, hogy általában elmondják, mi a nyűgjük, itt se volt másként). És inkább nyaggassál azzal, hogy elakadtál a telepítésben, mint azzal, hogy valamit nem tudsz lefuttatni, mert nincs pywikid. – Tacsipacsi vita 2018. március 4., 15:45 (CET)
Egyszer erőt veszek magamon és felrakom, ígérem. Elkezdtem a ritka paraméteres sablonok kézi gyomlálását; még ~100 cikk és elfogynak. Az elírások közül eddig ez volt a kedvencem. :-) Sajnos egyszerűen nem tudom kikerülni a Band paramétert, ezért a korábbi ötleted alapján mindenhol |kötet=-re cserélem. Tudom, hogy ez nem épp a legideálisabb megoldás, de nem akarom őket eldobni, ellenben muszáj, hogy érdemben tudjak haladni. Valamit ki kéne majd rá találni. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 8., 20:51 (CET)

417 lapról kiszedtem a sablont. Sajnos egy-két helyen biztos félreütöttem valamit, ezért utoljára még szeretnélek arra megkérni, hogy listázd ki nekem a {{CitLib}}(?) 20-nál kevesebbszer használt paramétereit; ezeket javítva már csak a Band kérdése marad. Utóbbiból 99 darab volt, formátumukat tekintve próbáltam őket mindenhol (pont nélküli) számalakra hozni. Sajnos a cserék közben újabb gyöngyszemre találtam: {{Google Buch}}, {{Google Books}} és {{Google books}}. Jelenleg 76 cikkben szerepelnek. Addig is próbálkozom a Pywikibot beüzemelésével. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 11., 19:31 (CET)

Sajnos a múlt hét végén igencsak el voltam havazva munkával, úgyhogy csak mostanra sikerült utolérnem magam a wikin. Viszont így hagytam egy csomó időt neked, ami azért jó, mert nem szeretnék semmit csinálni a számból – ha valamit megígértem, azt meg is szeretném tartani, márpedig legutóbb megígértem, hogy több lekérdezést nem készítek neked. Nagyon szívesen segítek, ha bármi problémád akad a Pywikibot telepítése körül. (Ezen a hétvégén is hol vagyok, hol nem, úgyhogy csak egy napon belüli reakciót tudok garantálni, de igyekszem minél gyorsabban válaszolni.) – Tacsipacsi vita 2018. március 15., 23:08 (CET)
A bot futtatásakor a következő hibaüzeneteket kapom:
C:\Users\3542\Desktop\Wikipedia\Pywikibot>pwb.py params_all.py -transcludes:CitLib
Traceback (most recent call last):
 File "C:\Users\3542\Desktop\Wikipedia\Pywikibot\pwb.py", line 264, in <module>
  if not main():
 File "C:\Users\3542\Desktop\Wikipedia\Pywikibot\pwb.py", line 257, in main
  run_python_file(filename, [filename] + args, argvu, file_package)
 File "C:\Users\3542\Desktop\Wikipedia\Pywikibot\pwb.py", line 119, in run_python_file
  exec(compile(source, filename, "exec", dont_inherit=True),
 File ".\params_all.py", line 165
  main()
    ^
IndentationError: expected an indented block
<class 'IndentationError'>
CRITICAL: Closing network session.
A forráskódot jegyzettömb segítségével, UTF-8 kódolással mentettem el params_all.py néven. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 17., 11:17 (CET)
Próbáld meg a nyers változatot Ctrl+S-sel menteni. Valószínűleg valahol nem stimmel a behúzás, a Python nagyon kényes az ilyesmire. Én most letöltöttem, és nem volt behúzáshiba. – Tacsipacsi vita 2018. március 17., 15:22 (CET)

Bár ne sikerült volna; a hibás paraméterekkel Dunát lehetne rekeszteni. Azért arra büszke vagyok, hogy csak pár az enyém. A hibás paramétereket lassanként kijavítom, viszont a kötettel (Band, 152 db) még kezdeni kéne valamit. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 17., 20:08 (CET)

Örülök, hogy rábírtalak a telepítésre. :-) Végül is összesen egy bő 180-féle paraméterváltozat van… A kötetre szerintem kéne paraméter, amit a cím után, álló betűtípussal jelenítene meg a sablon, fel is vetettem a vitalapján. Egyelőre annyit csináltam meg, hogy az ismeretlen paramétereket a Lua-konzolon jelzi – ez a szerkesztőablak alatt, a Parser profil adat: részben jelenik meg, a segítségével ha már egy rossz paramétert kiszúrtál, rögtön javíthatod az összeset. – Tacsipacsi vita 2018. március 17., 23:37 (CET)
Kár, hogy a Parser profil nem látszik az új szerkesztőben. :-( Esetleg az aut4 (78 db) és aut5 (76 db) paraméter felvételét is érdemes lenne meggondolni; talán „gazdaságosabb” lenne a modult bővíteni, mintsem folyton gyomlálni őket. Sajnos hiába javítok ma akár több ezer hibát, holnap jön az utánpótlás. Drasztikus megoldás, de az optimális talán az lenne, ha a szerkesztő nem engedné menteni az oldalt, ha az hibás paraméterezésű sablont tartalmaz (vagy legalább egy feltűnő hibaüzenetet adna). Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 19., 15:40 (CET)
A feltűnő hibaüzenet oda van készítve megjegyzésben, megírtam azt a sort is, amikor a naplóba írást csináltam, csak nem mertem engedélyezni – azt gondolom, hogy ki kéne pucolni a cikkeket, és akkor engedélyezni, amikor kevés hiba van, különben a fél Wikipédia piros lesz. (Ugyanúgy néz ki a hibaüzenet, mint például a hibás ISBN-nél – helytelen ISBN kód: X –, csak a paraméternév is piros.) A három szerzőparaméter pedig szerintem azért van, hogy ne írjunk kilométeres szerzőlistát, hanem használjuk az et al. formát. – Tacsipacsi vita 2018. március 19., 23:50 (CET)

Javítottam (pár szerkesztői alaptól eltekintve) minden hibás paraméterezésű sablonnal rendelkező lapot. Szerinted az ISMN mehet az |egyéb= paraméterbe, vagy kell ennek külön sablon? Továbbá isbn= ISBN típusú hibákból is javítottam 232-őt (sajnos ez elég gyakori). Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 22., 15:50 (CET)

Szerintem jó, ha ellenőrizzük az adatokat, amennyiben a haszon meghaladja ráfordítást – ha kevés helyen van használatban (vagy sok helyen, de ott aztán tutibiztos, hogy jó), akkor nem éri meg. Azt észrevetted, hogy az ISBN nem volt rossz a „javítás” előtt? A {{CitLib}}-nek meg lehet adni ISBN előtaggal vagy anélkül is a számsort… – Tacsipacsi vita 2018. március 25., 23:35 (CEST)
CitLib esetén csak esztétikai javítás volt, viszont a {{cite book}}(?) nem vágja le a dupla ISBN tagot (pl. Végjáték. ISBN ISBN 978-963-89847-2-2 ). Nem írtam, de a 232 javítás döntő többsége az utóbbi volt. Véletlenszerűen kiválasztva egy cikk azonosítójára (M-9005253-5-2) a kereső nem adott találatot, viszont a kiadó nevére rákeresve igen. Erős kétségeim vannak, hogy megéri vele vesződni. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. március 26., 09:34 (CEST)
Na pont az ilyen esztétikai botos javításoktól tudok falra mászni – teljesen feleslegesen terhelik a laptörténeteket és teszik áttekinthetetlenebbé a figyelőlistát. A {{cite book}} szintén javítható lett volna, ha előre szólsz (bár más javítások szükségessé válhattak volna). Az ISMN-ről nincs igazán véleményem, mindenesetre a sablon vitalapján kéne megbeszélni. – Tacsipacsi vita 2018. március 29., 00:03 (CEST)
Felvetettem a sablonüzenőn. Amíg erre várunk, el tudnád készíteni a kötet paramétert? Jó lenne minél előbb bekapcsolni a hibaüzenetet. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. április 2., 14:15 (CEST)
A kötetet megkérdeztem a sablon vitalapján, és elutasító választ kaptam, ezek után hátbatámadás lenne mégis megcsinálnom. Közben gondolkoztam a figyelmeztetésen, és úgy gondolom, hogy az talán túl drasztikus lenne, inkább egy csak szerkesztés közben látható szöveg kéne. Luában van lehetőség az előnézet fölött, közvetlenül az „ez csak egy előnézet” szöveg alatt megjeleníteni üzenetet az mw.addWarning() függvénnyel, ez talán jobb lenne. (És akkor úgy is be lehet kapcsolni a hibaüzenetet, hogy tömegesen vannak nem használt paraméterek, legfeljebb addig kevésbé hasznos.) – Tacsipacsi vita 2018. április 2., 16:48 (CEST)
Én azt érzem (és ezért is kérdeztem), hogy Pasztilla főképp a paraméter későbbi használatától ódzkodik, de érti azt, hogy a paraméter elsősorban a Literatur (és a meglévő 78 db vol) miatt szükséges, nem pedig azért, mert a címleírás amúgy nem lenne megoldható a sablonnal. @Pasztilla nevében természetesen nem beszélhetek; ebben a szakaszban olvashatsz részletesebben az ügy hátteréről. Szerintem a „puhítás” nem megoldás, a hibás paraméterek újratermelődésének csak úgy lehet gátat szabni, ha rákényszerítjük a szerkesztőt azok javítására; ennek pedig leghatékonyabb eszköze egy látványos hibaüzenet. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. április 2., 20:45 (CEST)

Az ISMN azonosítókat egyéb paraméterbe burkoltam, már csak a kötet van hátra. Bencemac A Holtak Szószólója 2018. április 10., 16:38 (CEST)

Wikidata HS20 Polany.jpg[szerkesztés]

Szia, itt leírtam, mi vele a baj: Fájlvita:HS20 Polany.jpg. Lehet egyébként a Wikidatában szerkesztési összefoglalót írni, amikor törlök valamit? Mert nem találtam rá lehetőséget. Különben beírtam volna oda is. Zerind üzenőlap 2018. március 28., 21:34 (CEST)

A kép a Commonsban van, úgyhogy a c:File talk:HS20 Polany.jpg lapra kellene írnod. A Wikidatában sajnos általában nem lehet szerkesztési összefoglalót írni, csak két esetben: ha a programok általi felhasználásra készült API-t használjuk (ez emberi fogyasztásra alkalmatlan), vagy visszavonáskor. Én ebben az esetben ez utóbbit használtam volna, visszavonva a képet elhelyező 2016. októberi szerkesztést. Egyébként nyugodtan vond vissza a visszavonásomat, az összefoglalóba beírhatod, hogy miért. (Nem szokásom megsértődni – értelmes – indoklással ellátott visszavonásokon.) – Tacsipacsi vita 2018. március 29., 00:12 (CEST)

Köszönöm! Zerind üzenőlap 2018. március 29., 08:00 (CEST)

Archívumkereső[szerkesztés]

Szia, korábban Te csináltad az {{Archívumkereső}}(?) sablont. Tudnál ebből egy olyan változatot is csinálni, amely több különböző helyen lévő archívumot is végignéz?

A probléma leírása: a Bürokraták üzenőfalának tartalma kilenc különböző helyre archiválódik, így az ezekben történő kereséshez most 9 keresőablak kell. Hasznos volna, ha egy keresésből meg lehetne tudni az adott szerkesztővel kapcsolatos minden esetet, és nem kéne fajtánként ellenőrizni.

A kilenc használt prefix:

 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Megerősített szerkesztő/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Járőr/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Sablonszerkesztő/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Felületszerkesztő/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Tisztségviselő/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Egyéb jog/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Visszavonás/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Átnevezés/Archív
 • Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Botjelentkezés/Archív

Előre is köszi a segítségedet. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 30., 22:54 (CEST)

Sajnos nem lehet. Az archívumkereső ugye a rendes keresőt használja, és az nem képes erre. Azt lehet, hogy előtagnak (1-es vagy prefix paraméter) annyit választasz, hogy Wikipédia:Bürokraták üzenőfala – megítéléstől függően előny vagy hátrány, hogy a még nem archivált szakaszokat is megtalálja. (Valamint minden mást is a WP:BÜRÜ alatt, de vélhetően általában ez nem jelent különbséget.) – Tacsipacsi vita 2018. március 30., 23:21 (CEST)
Köszönöm szépen. Tesztelem majd a próbalapomon. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 30., 23:30 (CEST)
Teljesen jó lett amit javasoltál, most így működik. Köszi az ötletet. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 31., 13:50 (CEST)

Visszavonás[szerkesztés]

Az automatikus archiválás miatt a korábbi vegyes archívumot szétszedtem 6 különbözőre, de a régit nem akartam törölni, hogy a korábbi hivatkozások miatt megmaradjon. Tehát most párhuzamosan kétfajta archívum is van 2018-ból, az egyik a már használaton kívüli, a másik (sorozat) a használatban lévő. (A korábbi éveknél mindegy, de az ideinél még lehet keveredés, ebben hagyd benne légy szíves.) – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 30., 22:59 (CEST)

Egy archívum legyen egy helyen. Ebben az esetben az összevont archívumot a többi archívumra mutató hivatkozások listájává kéne alakítani, hasonlóan (bár teljesen más okból), mint ahogy a Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Jelölések archívum (archív16) kinéz. Ebből teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy már nem ezt az archívumot töltögetjük, nem szóródnak szét a megbeszélések még jobban, ha meg egy szakaszra mutató hivatkozást követett valaki, sebaj: továbbmegy a megfelelő archívumra, és ott megkeresi a szakaszt. Ha nagyon akkurátus (mint például én), akkor visszalép, és javítja a hivatkozást is. – Tacsipacsi vita 2018. március 30., 23:29 (CEST)
Mivel sok helyen vannak hivatkozások konkrét szakaszokra, így meg akartam ezt úszni, de végül erőt vettem magamon, és megcsináltam rendesen: végigjavítottam minden olyan linket, amely a korábbi archívumra mutatott. Szóval most korrektül működik minden :)  – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 31., 13:54 (CEST)
Ha listává alakítottad volna, akkor nem feltétlenül lett volna szükség a hivatkozások javítására, de így még jobb. – Tacsipacsi vita 2018. április 1., 10:40 (CEST)

WPM: PSZI megváltoztatása[szerkesztés]

Tisztelt Tacsipacsi! Köszönöm, hogy az angol nyelvű kapcsolat helyébe magyar oldalakat tettél. Sajnos nem tudok angolul, így azt nem használtam. Partmoso vita 2018. április 3., 15:58 (CEST)

Milyen angol nyelvű kapcsolat helyébe milyen magyar oldalakat? Én pusztán technikai változtatásokat végeztem, a tartalmat semmilyen módon nem változtattam (azt leszámítva, hogy néhol olvashatóbbá tettem). – Tacsipacsi vita 2018. április 3., 20:43 (CEST)

Csőlátásom volt. Nem láttam, hogy az angol nyelvű Wikipédia műhelyre, portálra ezután is lehet kapcsolódni. Olyasmit gondoltam, ami nem volt. Partmoso vita 2018. április 3., 21:27 (CEST)

Hozzászólásod[szerkesztés]

Szia Tacsipacsi! Volt a műszakin egy ilyen üzeneted. "Ha nem az apró változtatások miatt nem kapod meg az e-maileket (ha történik egy apró változtatás, arról alapértelmezés szerint nem kapsz levelet, viszont onnantól a többiről sem, amíg rá nem nézel a lapra a Speciális:Figyelőlistám lapról – vagy bárhonnan máshonnan – kiindulva), akkor neked is a kéretlen levelek szűrőit kéne megnézned." Nem apró változtatásokról van szó, hanem rendesen ha valaki egy cikkben változtat egy nap, néhány változtatásról jön e-mail is, de nem mindről, mindről csak a figyelőlistámon látom a változást. – Vakondka vita 2018. április 6., 09:29 (CEST)

Nem az a kérdés, hogy az adott változtatás apró-e, hanem hogy az utolsó látogatásodat követő első módosítás milyen. Én például tegnap este néztem rá utoljára a Wikipédia:Kocsmafal (nyelvi) oldalra, majd hajnalban jött az archiválás, ami apró változtatás. Erről nem kaptam e-mailt, mert apró, de a rákövetkezőekről sem, egészen mostanáig, amikor – a Speciális:Figyelőlistám lapról kiindulva – újra meglátogattam, így a következő szerkesztésről ismét fogok e-mailt kapni (ha az nem az újabb archiválás lesz). Nyilván a kocsmafalnál feltűnik az ilyesmi, de például tavaly augusztus végén Szerkesztő:Magic links bot olyan mennyiségű szerkesztést végzett, hogy egyszerűen túlcsordult a figyelőlistámon, így bizonyos cikkek változtatásait akkor nem láttam. Ha most valaki akár nem apró változtatást végez egy ilyen cikken, akkor nem kapok róla e-mailt (utoljára talán néhány hónapja történt ilyen, tehát cirka fél évvel a szerkesztések után!). Ha esetleg ez a gond, Az összes lap megjelölése felkeresettként gombbal elháríthatod a problémát, de ekkor természetesen nem lesznek kiemelve a laptörténetben a régi, nem feltétlenül látott szerkesztések. – Tacsipacsi vita 2018. április 6., 22:07 (CEST)

A beállításokban látod a szerkesztői-adatok ennél. Van ilyen, hogy: "Kapjak értesítést e-mailben, ha egy általam figyelt lap vagy fájl megváltozik." És van ilyen, hogy: "Kapjak értesítést e-mailben a lapok és fájlok apró változtatásairól." Ez mind kettő ki van pipálva nekem, alig egy hónapja frissítettem a legutóbbi címemet. De valamiről jön értesítés e-mailben valamiről nem, ami a figyelő listán a wikiben meg megjelenik. És én csak rendesen figyelt lapok változásai erről beszélek, egy idő óta csak valamennyiről ad értesítést a rendszer e-mailben, de nem mindről. – Vakondka vita 2018. április 11., 14:36 (CEST)

Ha nem a botos szerkesztések miatt van a hiba (erről még akkor se kapsz e-mailt, ha az aprókról egyébként igen), akkor egyetlen javaslatom, hogy kapcsold ki az apró szerkesztésekről küldött e-maileket. Nekem anno (2016. karácsony környékén) lényegében semmiről nem jött e-mail, és az apró változtatások értesítéseinek kikapcsolása oldotta meg valahogy a problémát. – Tacsipacsi vita 2018. április 14., 13:42 (CEST)

Cite[szerkesztés]

Kérlek, magyarázd el részletesebben, mi a különbség a cite book és a CitLib között, hogy legközelebb jól használjam. Köszönöm. RuIsZa Blue old car.svgfeedback 2018. április 7., 19:22 (CEST)

Mire gondolsz? Mindkettő forrásleíró sablon, mindkettő könyvek leírására alkalmas, mindkettőt sok helyen használjuk, de ha jól sejtem, általában egy szerkesztő valamelyik mellett elköteleződik (én biztosan). A {{cite book}}(?) angol paraméternevekkel egy semmilyen címleírási szabványnak meg nem felelő kimenetet generál, a {{CitLib}}(?) latin vagy magyar paraméternevekkel a magyar könyvtári szabványnak a lehető legjobban megfelelőt. Bizonyos paraméterek csak az egyikben vagy csak a másikban érhetők el. – Tacsipacsi vita 2018. április 8., 00:17 (CEST)

Infobox mint múltkor[szerkesztés]

Szia! Ezúttal a röplabdázók infoboxában van hiba, lásd Jan De Brandt. Nincs olyan sok, de nem tudom, hogy lehetne javítani. Gerry89 vita 2018. április 13., 14:44 (CEST)

Persze hogy nincs sok, minthogy összesen négy cikk használja. Kipucoltam, beleértve a kitöltetlen név paraméter helyén megjelenő „Add meg a vízilabdázó [!] nevét!” feliratot is. Az összes sportoló infobox ilyen lesz, mind másolgatással keletkezett. – Tacsipacsi vita 2018. április 14., 13:47 (CEST)
Köszönöm! Gerry89 vita 2018. április 14., 15:06 (CEST)

Javítás[szerkesztés]

Szia Tacsipacsi! Ugye akkor valahogy segítesz haver? :) – Vakondka vita 2018. április 14., 20:23 (CEST)

Miben? Örülnék, ha ott figyelmeztetnél, ahol először elkezdtünk beszélni egy témáról, és nem nyitnál egy szakaszt neki. – Tacsipacsi vita 2018. április 14., 21:44 (CEST)