Szerkesztővita:Mihálykó Péter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
In memoriam…
Candle-flame-and-reflection.jpg Minden kis viaszgyertya megtanít arra, hogy egy kis melegért, fényért érdemes tövig égni, mert a kis dolgok fénye az, ami bevilágítja életünket!
Szerkesztővita:Mihálykó Péter 
„Te vagy a megfelelő ember, rossz időben, rossz helyen

Ülj le az időnk tenger és meséd el nekem

Merre jártál, merre kerestél, jó, hogy itt vagy kicsit elkéstél.”

(Stereomilk: Megfelelő ember)

Jelen vitalap alkalmas a velem történő kapcsolat felvételére és a kapcsolattartásra.

Új üzenetet mindig Új szakasz nyitása füllel tedd!
 • Ha rólam/velem van közölni valód, azt legyél szíves itt tegyed! Ez a lap erre való.
 • Ha Wikipédiás dolog, de nem csak nekem szól (pl.:műhelyes), akkor olvasd el a tennivalóidat az "Üzenet nem csak nekem" fülre kattintva!
 • Nekem tetszik a sárga csík, amit új üzenetenként kapok, úgyhogy ez ne tartson vissza az üzenet megírásától, elküldésétől.
 • Kérlek ne rontsd el az oldal képét, használd az egységes formulát (lásd: "Speciális oldalkép" fül).
 • Ha új üzenetet akarsz hagyni, mindig a lap tetején lévő „új szakasz nyitása” füllel tedd. (Tudod nagyon gáz lenne, ha a babliloni fehér nyulakról folyó szakmai szerkesztővitánkba belekerülne a Hófehérke és a hét törpe, egyébként érdekfeszítő vitájának néhány foszlánya pl.: A Kuka király stb.
Exquisite-gmail red.png
 • Ha valami kizárólag nekem szól, küldj egy emailt.(De tényleg, csak ha muszáj, ha a kezdősorban ez lesz: "Segítenél megcsinálni a Kiskunkeservesi Kultúrh..." vagy ez: Te szemét disznó, ha megint visszavo...", akkor esküszöm keresek egy jó levélvírust, ami legalább leszedi a Vinyódat! :) Kösz a megértésed!)

Az üdvözlést kaptam 2010. június 17., 15:48-kor Vungadutól ;-)
Minden archívom 42 üzenetet tartalmaz, mer ez a válasz a kérdések kérdésére, a világmindenségre és mindenre!


Ha valami nem csak nekem szóló Wikipédiás üzenet, használd a lenti linkeket!


Kérlek ne rontsd el az oldalképet! (Erre nagyon kényes vagyok!)


Használati utasítás az oldalhoz:

 • Ha új témát kezdesz közepes profilképet (kb. 100px, de ez változó) tegyél balra és linkeld be a képet a szerkesztői lapodra és írd mellé a szerkesztői nevedet (belinkelve, vastagon) (pl.: [[Fájl:ÉN.jpg|balra|100px|http://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Mih%C3%A1lyk%C3%B3_P%C3%A9ter]] '''[[Szerkesztő:Mihálykó Péter|Péter Mihálykó]]''')!
 • A mondandódat e mellé írd!
 • Írd alá: {{Szerkesztővita:Mihálykó Péter/1}}év. hónap nap., óra:perc sorokat (ha nagyon akarod aláírással is megteheted, én majd formázom)!
 • Ha már egy meglévő témához szeretnél hozzáírni, akkor a téma alá Entert ütsz, bemásolod:
  {{dobozkezdet}} <div style="width:100%; line-height: 18px; solid ; margin-bottom: 3px; background-color: #99fffc; text-align:left;"> {{!}}[[FÁJL:(képed)|50px|link=http://wikipedia...(a szerkesztőlapod címe)]] '''[[Szerkesztő:(szerkesztőneved)|(szerkesztőneved)]]'''
 • A mondandódat e mellé írd!
 • Majd befejezed:

<center><tt>év. hónap nap., óra:perc sorokat (ha nagyon akarod aláírással is megteheted, én majd formázom!){{·}} [http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Szerkeszt%C5%91:Mih%C3%A1lyk%C3%B3_P%C3%A9ter/Like&action=edit tetszik]</center> {{dobozvég}}

Mihálykó Péter vitája

Barátok
Mentorom
Vungadu Vungadu 2005 márciusában.jpg
Veszprémiek
Matteo55
Forgacsmate-rsr.jpg
Winterrose
Roses givrées 01.jpg
Kit36a
Mentoráltjaim
Katakatihttp://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Katakati
President
Crystal Clear app personal.png
Ecci
Crystal Clear app personal.png
Szodizs
Crystal Clear app personal S.png
Egyéb ismerőseim
Misibacsi
Crystal Clear app personal shield.png
Vadszederke
Magnes.jpg
Juhász Péter
Crystal Clear app personal.png


Crystal Clear app personal.png Regasterios Szia, szép a cikk, és miután egy aprót beleszerkesztettem, vettem csak észre, hogy ellenőrizetlen, amit főleg a vitalapod kidolgozottsága láttán nem értek (vagyis hogy miért nem vagy megerősített szerkesztő). Igaz, a cikk kapcsán annyit azért feltétlenül meg kell jegyeznem, hogy néhol még egy kicsit módosításra szorul a szöveg, egy-egy rádiónál csupán annyit tettél, hogy többes szám első személyből harmadik személybe tettél néhány igét. Kicsit átfogalmaztam az örmény részt, a többivel is így kéne tenni.

tetszik · Hozzászólok · 2011. december 21., 02:18 (CET)Válasz[válasz]

Keresnek!

Crystal Clear app personal KA.png Karmela Szodizs (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) új a Wikipédiában. Szodizs szeretné, ha Mihálykó Péter őt mentorként segítené.

tetszik · Hozzászólok · 2011. december 29., 17:44 (CET)Válasz[válasz]

Crystal Clear app personal.png President Szia, légyszi nézz rá 2 változtatásra. Köszi

tetszik · Hozzászólok · 2012. január 8., 10:29 (CET)Válasz[válasz]

Tourinform

Forgacsmate-rsr.jpg Matteo55

Úgy látszik nagyon unatkoztak a Tourinform irodában a dolgozók és úgy gondolták szabad perceiket a Wikipédia szerkesztésére fordítják és segítenek fejleszteni a városról írottakat, mivel a hazai turisták innen fognak tájékozódni. A szándék jó volt, a megvalósítás kevésbé. Az eset nem egyedi, más városokkal és más Wikipédiákon is volt már ilyen. Minden jót!

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 1. 15:32

:)

Crystal Clear app personal.png Ivoa Köszönöm biztatásod! Most a média különös változáson megy át, érdemes vele foglalkozni. :)

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 2., 20:54 (CET)Válasz[válasz]

Juventus

Crystal Clear app personal.png Ivoa Szia! Megkapta a budapesti Rádió1 frekvenciáját (103,9), ami egy kb. harmadakkora területet fed le, mint a 89,5. Veszprém megyéből eltűnt (Siófok 92,6, Fonyód 101,3), ezekre az igényt 2011 nyara után nem hosszabbította meg és nem is fogja. (a pályázatokon nem indult). A többi frekvenciája Békés megyében volt (az ottani franchise partner befejezte), Borsodban (ott a Juventusnak nem érte meg), és Kapuváron (ahol meg a helyi rádió nem fizetett frekvenciahasználati díjat).

Elég sokan panaszkodnak mind a Juventus, mind a Rádió 1 oldalán, mert ez a helyzet egyiküknek sem jó. Érdemes a bp-i rádiópiacot figyelni, sok érdekesség lesz még ;)

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 7., 23:07 (CET)Válasz[válasz]

sejtelmes mondatok :)

Crystal Clear app personal.png Ivoa Alapvetően a médiaérdekeltségek átrendeződése megy majd végbe. Ez minden alapja. :) Mindenesetre szerintem jövőre - egy kivétellel - csak egy olyan zenei és beszélgetős rádióadó lesz Bp-en, ami még 2007 előtt indult. (Ez pedig -szerintem- nem a Juventus lesz, hanem a Rádió 1, ami valahogyan vissza fog térni Bp-re.) Többet nem írok, mert csak feltételezések.

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 8., 21:58 (CET)Válasz[válasz]

Médiapiaci analysis :P

Crystal Clear app personal.png Ivoa Szia! Én nem a beszélgetős adókra gondolok. Hanem arra, hogy a Juventuséhoz hasonló, általánosabb profilú adó meg tud élni egy 3,5 millió embert elérő frekvencián, de egy 1,5 millió embert (ráadásul urban környezetben) már kevésbé. Az MR2 állami adó, az feltétlenül meg fog maradni; a Tilost nem tudom. A többi civil adó (Civil rádió, Rádió Q) állami támogatással működik, az Inforádió és a Gazdasági Rádió léte felett rezeg a léc, ezt a részletfizetési kérelmeik is erősítik.

A Rádió1 mögött stabil befektetők vannak, ezzel szemben Bp-en rajtuk (és a Class FM-Music FM páros mellett) kívül nincs olyan erős. Ezért vagyok optimista velük, és pesszimista másokkal szemben. (A Juventus mögött szakmai ír befektető áll, de az ő anyavállalati helyzetük is nehezebb lett.)

Ennél többet én sem tudok. :)

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 10., 23:22 (CET)Válasz[válasz]

Médiakutató Intézet - beszállsz a törzstőkébe? :P

Crystal Clear app personal.png Ivoa 1) A Radiosite.hu-n is regelve vagyok, ott egy szakmai fórumban lehet sok mindent olvasni 2) Ortt.hu - onnan a Pályázatok részből, és az üzemeltetők adataiból 3) Olvasottság a politikai újságokban 4) Fantázia :P

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 11., 17:49 (CET))Válasz[válasz]

:)

Crystal Clear app personal.png Ivoa Fantázia elég sok mindenhez kell. (Megkülönböztető a fantazmagóriától :P) Lényege, hogy az ember kis infókból is tudja, mire kell következtetni. Ennyi :P

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 11., 17:53 (CET)Válasz[válasz]

:)

Crystal Clear app personal.png Ivoa Nem a tudás a lényeg, hanem az, hogy figyelj. Legyen az bármi.

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 14., 22:14 (CET)Válasz[válasz]

BSZSK változások ellenőrzése

Crystal Clear app personal.png President Köszi

tetszik · Hozzászólok · 2012. február 22., 07:35 (CET)Válasz[válasz]

m2

Crystal Clear app personal.png Ivoa Ezt nem tudom. :)

tetszik · Hozzászólok · 2012. március 1., 20:43 (CET)Válasz[válasz]

összevonás

Crystal Clear app personal.png Ivoa Szia! Alapvetően azért nem szeretném, mert ezek csak informális elmélkedések. Ha össze lenne vonva, már formálisabb vonása lenne, és azt nem akarom. :)

tetszik · Hozzászólok · 2012. március 5., 11:14 (CET)Válasz[válasz]

Re: Hm

Crystal Clear app personal.png Juhasz peter Szia. Hát igen, régen elég aktív szerkesztő voltam. Most nagyon takarékon csinálom, épp tervezgetem, hogy egy-két új szócikket összedobok. Csak az a fránya idő ne korlátozna.

tetszik · Hozzászólok · 2012. március 6., 09:33 (CET)Válasz[válasz]

Szia. Nem tudom mi az az ismerőslista, de ez a kék bábu jó lesz nekem. Péter 2012. március 15., 18:24 (CET)Válasz[válasz]

Aláírásod

Crystal Clear app personal.png Pagony Szerintem teljesen fölöslegesen írsz egy anonnak, hogy jelentkezzen nálad -- ezzel a kacifántos és értelmetlenül túlbonyolított aláírásoddal fogalma se lesz, hol is jelentkezzen.

tetszik · Hozzászólok · 2012. március 9., 17:40 (CET)Válasz[válasz]

Crystal Clear app personal.png President Szia! légyszi nézz rá az oldalra, kiegészítettem 2 meccsel és 1 új játékossal. Kösz

tetszik · Hozzászólok · 2012. március 10., 08:57 (CET)Válasz[válasz]

Veszprém cikklista

Forgacsmate-rsr.jpg Matteo55 Szia!

Ránézek majd a jövő héten és, ha valami eszembe jut beleírom. Üdv

tetszik · Hozzászólok · 2012. március 10., 09:39 (CET)Válasz[válasz]

Megerősített szerkesztői jog

Szia! A megerősített szerkesztői jogot megkaptad. Ezzel együtt viszont arra kérlek, hogy egyelőre távolítsd el a vitalapodról a Facebook megosztás linkjét, mert a jelen álláspont szerint nem szándékszunk a Wikit így összekötni a FB-kal. Ha később változik az álláspont, visszateheted. Megértésedet köszönöm. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. március 12., 10:36 (CET)Válasz[válasz]

A szerkesztői lapodon nem láttam megosztás linket... de megtudhatnám, miért is ilyen zagyva a userlapod? Vagyis a userlapod nem userlap, hanem valami más, aztán onnan el lehet jutni a rendes userlapodra. Viszont ha az ember eltalál a rendes userlapodra, ott nem talál vitalapot. Nem lehetne ezt a vagyonkezelő alapot szerkesztői allapodon folytatni? - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. március 12., 19:07 (CET)Válasz[válasz]

Nem nagyon szeretném a lelkesedésedet lelohasztani, de a userlap nem erre való. Lásd Wikipédia:Szerkesztői lap. Itt vagy bemutatkozás és/vagy a Wikis közreműködésednek lenne helye. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. március 12., 19:54 (CET)Válasz[válasz]

Őszül a hajam attól, hogy az aláírásodban a link nem a vitalapodra vezet. :-) Mindenesetre további jó munkát az átalakításhoz! - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. március 12., 19:58 (CET)Válasz[válasz]

Húsvét

Boldog húsvéti ünnepeket kívánok! Szalakóta vita 2012. április 7., 20:55 (CEST)Válasz[válasz]

Karbantartó verseny

Szia! A Wikimédia Magyarország Egyesület köszöni a karbantartó versenyben való részvételedet. Eme adatlap kitöltése után elküldenénk számodra egy apróságot köszönetképpen. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. április 8., 00:05 (CEST)Válasz[válasz]

Sure! Legközelebb már lábméretet is kérünk, és csak meghatározott lábméretű userek nyerhetnek a versenyben. Vigyor - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2012. április 9., 21:02 (CEST)Válasz[válasz]

Egy válasz :)

Szia! Az epizódlistákat úgy csinálom, hogy átveszem egy lengyel cikkből a táblázatot és a lengyel címek helyére beírom a magyart. A tévéből nézem ki a részeket, ami angolul van kiírva és magyarul alámondják. Így szép lassan elkészülnek. Egyébként nincsenek meg ezek a sorozatok, csak a csatorna, de az is elég.

A Scooby-Doo-show részei felének van magyar címe, ezeket tévéből ki lehet nézni, a másik felének sajnos nincs. - áкos9702 posta 2012. május 1., 08:32 (CEST)Válasz[válasz]

A SD-show címlistája készül, hétköznap 17.40-kor a Cartoon Networkön, 20.10-kor a Boomerangon tudod kinézni a magyar címeket. A Mennyi tévét nézel naponta? kérdésre a válaszom: hétköznap kb. 1 órát, hétvégén sokkal többet :D – áкos9702 posta 2012. május 1., 15:36 (CEST)Válasz[válasz]
Szeretem a rajzfilmeket, de nem szeretek a CN-ön mindent, a Boci és Pipit én is szeretem és szerencsére újra adják. A mostanában sugárzott műsorok közül ezeket szeretem: Scooby-Doo, Tom és Jerry, Boci és Pipi, Dexter, Bátor, Görcs ikrek, Ed, Edd és Eddy, Nyomi, Chowder, Totál Dráma, Kalandra fel!, Parkműsor, Tini titánok, Gumball... Az ilyen Hero 108 (igénytelen marhaság), meg Bakugan sorozatok nem jönnek be. A klónok háborúja és a Ben 10 se köt le, de azért elismerem, hogy mindkettő igényes. Na meg van az Újabb Bolondos Dallamok, ami igazából baromi jó lenne, ha nem rontották volna el ennyire a magyar szinkronját. Nekem van Boomerangom, ami a CN retró változata (bár ott is vannak már új sorozatok is), de sajnos néha elcsúszik a hang a képtől, így nézhetetlen. Nickelodeonom sajnos nincs már vagy nyolc éve, a Disney pedig szerintem addig volt jó, amíg Fox Kids vagy Jetix volt. Még a TV6-on és a Comedy Centralon mennek olyan rajzfilmek, amiket szeretek (például: Simpson család, Family Guy). Te? – áкos9702 posta 2012. május 1., 19:48 (CEST)Válasz[válasz]
A vámpír zenéjét nem én írtam oda. A Scooby-Doo-sorozatokról jó a véleményem, egyet kivéve a Bozont és Scooby-Doo-t (mondjuk én írtam meg a cikket :D). Szerintem a merre vagy?nak és a show-nak van a legjobb hangulata. A SD Rejtélyek nyomábant napról napra követtem augusztustól, szerintem nagyon izgalmas volt. Nem fejezték be, de hamarosan jön a 2. évad (ez jó lenne heti sorozatként)! Ebben a sorozatban kicsit másképp néznek ki a szereplők, de nem rosszak, és nincsenek annyira megváltoztatva mint a Bozont és Scooby-Dooban. – áкos9702 posta 2012. május 2., 20:21 (CEST)Válasz[válasz]
A szinkron szerintem is király, és az a jó benne, hogy szinte mindenkinek ugyanaz a magyar hangja kezdettől fogva. – áкos9702 posta 2012. május 3., 15:37 (CEST)Válasz[válasz]
Azt nem láttam. De az Újabb Bolondos Dallamok is pont ezért rossz, a szörnyű felcserélt szinkron miatt. – áкos9702 posta 2012. május 5., 20:44 (CEST)Válasz[válasz]

Betűhibák

Úgylehet, inkább emailt írok, de ha jössz a Táborba, akkor ott fogok sözvegelni. Isten megáldjon! Winterrose havas tüskebokor 2012. augusztus 1., 08:49 (CEST)Válasz[válasz]

Licencek behelyezése

Szia!


Látom, hogy sorozatosan helyezed be a képekre a jogvédettséget jelző sablont. Ez önmagában viszont nem elég. Nem derül ki belőle az, ami alátámasztja, a sablonban szereplő szöveget. Vagyis hiányzik az OTRS-sorszám. Mellesleg hiányzik a képek leírása. Kérlek, hogy az ilyen sablont csak a hozzátartozó sorszámmal együtt helyezd el a képeken. Amennyiben OTRS-engedély nincs a képre úgy ne tegyél jogvédettséget jelző sablont, mert ebben az esetben megtévesztő és valamint fals információ. Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. augusztus 8., 12:20 (CEST)Válasz[válasz]

mr logó

Szevasz! Sajnos, nem egészen értem, amit az MR logóiról írtál. Nem új logót, hanem csak új változatot töltöttem fel, és az általad beírt szöveg már egyszer ott megtalálható, tehát nem értemm. Lehet, hogy ez az én hibám, légyszi, segíts!!! Köszi. --Dilles555 vita 2012. augusztus 9., 21:46 (CEST)Válasz[válasz]

MR

Szia! Szerintem hallgassunk az alapító okiratra, elvégre az a hivatalos okirat. Elvégre az a jó Wikipedia-szócikk, ami "professzionalizmusra" sugall. :) Én azt követném, hogy a szócikk címében pl. "MR1-Kossuth Rádió" legyen az adó neve, majd az első szócikkbeli említésnél és a jobb oldali doboznál is legyen így, pl. "Az MR1-Kossuth Rádió a Magyar Rádió adója." Majd utána csak "Kossuth Rádió" néven illetném. Így teljesen megfelelne a hivatalos és gyakorlati elveknek is. --Ivoa vita 2012. augusztus 12., 20:04 (CEST)Válasz[válasz]

MTVA cikkek

Szerintem nem kell jobban összefogni őket. Elvégre van külön sablon, ami bőven elég. Azért nem hiszem, hogy aki pl. az MR2-t hallgatja, az annyira érdeklődne az MR7, vagy az MR4 iránt :P --Ivoa vita 2012. augusztus 12., 22:14 (CEST)Válasz[válasz]

Re: Logók

Igen, én is onnan szedtem, regisztrációkor megadtam, hogy a Wikipédia számára töltöm le. Vannak kisebb háttér nelküliek és óriási felbontású háttérrel rendelkezők is. PDF-ben is letölthető, és ott vannak a színkódok is. 33.-ként regisztráltam. De ezeket gondolom, mind tudod. --Dilles555 vita 2012. augusztus 19., 15:48 (CEST)Válasz[válasz]

Logók - MR

Nem tudom, viszont személy szerint nekem jobban tetszik a ,,b,, verziójú logó. Amúgy csak azt nem tudom, hogy miért cserélte ki valaki a háttér nélküli PNG-s logókat több helyen JPG-s hátteresre. --Dilles555 vita 2012. augusztus 20., 10:12 (CEST)Válasz[válasz]

Aláírás

Szia! Az aláírásodból ki kéne szedni a ® jelet. A Wikin minden cc-by-sa licenc alatt van, még az aláírásod is. :-) - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. szeptember 2., 00:24 (CEST)Válasz[válasz]

Köszi. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. szeptember 2., 10:37 (CEST)Válasz[válasz]

Szia!

Az egyik ref-ben megadott link hibás, ezért töröltem. Elvileg a MEK-ben lévő könyvre mutatott volna, de ott cím szerint keresve nem találtam meg a művet. Ha van működő link, tedd bele a cikkbe.

Ha Explorer alatt is van helyesírás ellenőrző, azt kapcsold be, vagy telepítsd, mert sok elírást ki tudnál te magad is szűrni. misibacsi*üzenet 2012. szeptember 2., 07:06 (CEST)Válasz[válasz]

Így már jó a MEK-es link. Még javítanod kellene két belső linket, az egyik a Kongó, a másik az infoboxban Müller Péter. Mindkettő egyértelműsítő lapra mutat jelenleg. Ha Kongóról nem lehet megállapítani, hogy akkoriban melyik országot érthette alatta Rejtő, akkor inkább ne legyen rajta link. Müller Péternél pedig, ha létezik szócikke, akkor talán "Müller Péter (grafikus)" vagy hasonló címen lehet keresni. Ha nincs, vagy ez a megnevezés nem jó, akkor szintén jobb lenne levenni róla a linket. misibacsi*üzenet 2012. szeptember 2., 16:03 (CEST)Válasz[válasz]

Szia! Köszönöm, hogy tanúskodtál a Scooby-Doo szócikk kiemelésénél! Azóta kijavítottam a hibáit, és biztos vagyok benne, hogy megfelel minden feltételnek. Lennél szíves a többi szakaszban is tanúskodni? Előre is köszönöm! --Sasos vita 2012. szeptember 16., 10:52 (CEST)Válasz[válasz]

MTVA logók

Szia! Az engedély rendben van a logókkal kapcsolatban. Ha már töltöttél föl ilyen képeket, kérlek, hogy az engedély sorba az alábbi sablont helyezd el: {{MTVA logók engedélye}}. A sablont mindjárt elkészítem. Üdv. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. szeptember 29., 09:31 (CEST)Válasz[válasz]

Azért hangsúlyoznám újra: az engedély sorba tegyétek a sablont, ne a licenc sorba. Két képen javítottam, de figyeljetek erre. Köszi. -RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. szeptember 29., 14:39 (CEST)Válasz[válasz]

Re: MTVA logók

A legtöbb új MTVA-s logót én töltöttem fel, keress rá ezekre a szócikkekre: m1, m2, Duna Televízió, Duna World, MTVA, MTI, Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók rádió, MR4, MR5, MR6, MR7, Duna World Rádió. Itt minden MTVA-s logó megtalálható. --Dilles555 vita 2012. október 3., 16:42 (CEST)Válasz[válasz]

Bocs, már látom, hogy ki van téve a licenc, mostanában nem volt időm Wiki-zni, csak ma néztem meg.

Menter

Szia! Gia de Lux Téged kér mentornak. Üdv. Tambo vita 2013. január 21., 09:55 (CET)Válasz[válasz]

Keresnek!

Szerkesztő:Mucoka01 új a Wikipédiában. Mucoka01 szeretné, ha Mihálykó Péter őt mentorként segítené. --Karmela posta 2013. február 24., 22:40 (CET)Válasz[válasz]

Szia. Engem az érdekel,hogy lehet egy bizonyos oldalhoz képeket feltölteni,mert nekem soha nem sikerül egyet sem! Köszönöm előre is a segítséged! :D

Szia! Nagyon szép ez a kép, de ez az engedély így nem megfelelő, sajnos. Lelovics Enikőnek a permissions-hu@wikimedia.org címre kellett volna írnia, mert 2008 augusztusától már csak az olyan engedélyek elfogadhatóak, amelyek keresztülfutnak az OTRS-en. Persze te is továbbíthatnád a tőle kapott e-mailt még most is, de ha csak annyit írt, hogy nyugodtan használd a képet, akkor az nem elég. Explicit módon engedélyeznie kellene a {{cc-by-sa-3.0}} alatti használatot, illetve le kellene írni neki, hogy ez mit jelent (nem tudom, annak idején megtetted-e). A legjobb volna az alábbi szövegezésű hozzájárulás elküldése a részéről:

Kijelentem, hogy én vagyok az alábbi képek szerzői jogának tulajdonosa:

 • Fájl:SzentMihálySzékesegyház.jpg

Hozzájárulok, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” szabad licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

 • Lelovics Enikő

Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a kép terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is én maradok a szerzői jog tulajdonosa, és fenntartom a jogot, hogy a licenc feltételeinek megfelelően nekem tulajdonítsák azt. A mások által végzett módosítások ugyanakkor nem lesznek nekem tulajdonítva.

Tisztában vagyok azzal, hogy a szabad licenc kizárólag a szerzői jogra vonatkozik, és fenntartom a lehetőséget, hogy jogi úton nyerjek elégtételt azok ellen, akik becsületsértő módon vagy a személyiségi jogokat megsértve használják a művet.

Elfogadom, hogy nem vonhatom vissza ezt a beleegyezést, és a művet nem biztos, hogy a Wikimédia-projektek örökké megtartják.

Lelovics Enikő, 2016. május ...

– Regasterios vita 2016. május 13., 00:09 (CEST)Válasz[válasz]